با سلام
دوستان نحوه آپديت iextreme1.6چه جوري هست من هر چي گشتم نتونستم پيدا کنم
البته با لينک فايلهاي لازم
ممنون از دوستان
با سلام
دوستان نحوه آپديت iextreme1.6چه جوري هست من هر چي گشتم نتونستم پيدا کنم
البته با لينک فايلهاي لازم
ممنون از دوستان
یه سلام گرم خدمت همه دوستان
دستگاه 360 بنده هر وقت که داخل درایوش dvd نباشه درش باز نمیشه مگر اینکه به صورت افقی دستگاه رو بخوابونی و لی وقتی که داخلش dvd باشه در هر صورت باز میشه و مشکلی نداره.
در ضمن درایو دستگاه بنده سامسونگ هسته
ايراد از تسمه درب درايو هستنقل قول:
تعويض کن درست ميشه
دوستان من بدبخت اگه دیروز می خریدم به این وضع نمیفتادم!!!
فتحی امروز تموم کرد!!next gen هم زنگ زدم گفت 340!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دیگه می خوام ارکید بگیرم!با یک هارد دست دو.
بابا این کجاش گرونه ! ( زمان ما میگرفتی چی میگفتی ! حالا هی میگم اینو : دی ) !نقل قول:
پسر خوب همون Permium بگیر هارد دسته 2 مخصوصا 60 گیگ گیر نمیاریا ! حالا ببین کی گفتم !
سلام
من امروز بازی اویل 5 رو اجرا کردم...بعدش جاهایی که به صورت فیلم ه، وسط صفحه یه خطی ظاهر میشه(یه جورایی انگار کم میاره!!)
میخواستم ببینم مشکل از دستگاه یا تلویزیون؟؟ (تلویزیون هم سامسونگ سری 6ه!!)
سلام.
بذارید من 1 سری اطلاعات بدم و 1 سری سوال بپرسم:
من چند ماه پیش دنبال XBox360 بودم.
اون موقع Falcon خیلی رو بورس بود. (فکر کنم الان به گدا بدی، قهر کنه! :27:)
هنوز هم Liteon کپی خور نشده بود.
حالا سوال کلی:
تو رو خدا یکی حوصله کنه و بگه از اون موقع تا امروز چه چیز هایی فرق کرده.
آخه نمی خوام برم دنبال تک تکش.
مثلاً امروز یه Next Generation دیدم. حالا برم 4 ساعت ببینم چی بوده، آخرش بفهمم مثلاً بازار گرمی بوده.
آها، راستی فرق Premium و Elite رو هم بگید.
زمان ما Elite واسه خودش یه Live Gold داشت ولی الان نوشته Silver. چی شده؟
الان فرقشون فقط یه کابل ه و سیاه بودن و 60 گیگ هارد؟
از نظر قیمتی چه فرقی کردند؟
الان کف بازار (:46:) چنده؟
تو پرانتز بگم: هنوز Blu-ray رو نتونستن کاری بکنن؟
و کسایی که هم Xbox360 دارند و هم PS3 بگن حال کدومش بیشتره. (بدون تعصب)
از کی بخرم که انصاف داشته باشه؟ زمان ما یه « مجید شامی » نامی بود که فکر کنم خوب می داد. الان کیه؟
بعد بازی Verbatim تو چه Range قیمتی ه؟ ارزونش رو از کی بگیرم؟ اگر قرار باشه 5 تومن باشه واسه 10 تا بازی میشه 50 تومن که فاجعه است!!!
این اصل بودن و نبودنش رو هم اگر پستی هست که گفته باشه چجوری بفهمیم، لطفاً لینک بدید.
زمان ما باید از لای ماجراش توش رو نگاه می کردی، اگر یه چیز فلان رنگی بود، یعنی اصله. الان چی؟
[فکر نمی کنید 1 تاپیک باید باشه که همه ی این اطلاعات رو به روز و در 1 صفحه داشته باشه؟ الان من تو این چند هزار صفحه چجوری جوابم رو پیدا کنم؟ :11:]
ببخشید طولانی شد. مرسی :10:
سبز باشید. :46:
آقایون مشهدی کمکی به من بکنید : :دی :31:لطف کنین یک جایه معتبر توی مشهد برای Jasper , Perimum به من بگید !
چون اینجا 410 هزار تومنه!:18: ( البته بدونه چک و چونه :دی )
خیلی دو دل بودم جواب بدم یا ندم ! ولی میدم : دی !نقل قول:
منظورت همون دورانیه که من Permium 20GB Falcon گرفتم 570 تومن ؟! در ضمن به فالکون توهین نکن ! منظورت رو نمیفهمم که میگی یه Next Generation دیدم ! شفاف سازی کن ! Elite هارد 120 گیگ داره ولی permium 60 GB داره ! Elite کابل HDMI رو خودش داره ! شما وقتی میخوای وصل بشی به لاید به صورت Free اول به شما میگه 1 ماه سیلور بهت میدیم ! ولی بعد که همونو انتخاب کنی مرحله بعد میزنه Gold Membership ! پس مشکلی نیستش ! کف بازار Elite حدود 420 تا 450 و Permium هم 300 تا 330 ! قیمت دقیق ندارم ! Blu-ray هم نه هنوز اتفاقی براش نیفتاده !
هر 2 کنسول در کنار هم میتونن مکمل خوبی باشن ! مجید شامی که دیگه به دلیل یه سری مشکلات توصیه نمیشه ! الان فتحی بهترین هستش ! خب شما یه بازیه PS3 رو میگیری 50 تومن اینجا 10 تا بازی 50 تومن ! در ضمن همه جا 5 تومن نمیدن ! 4000 و 4500 هم داریم ! اصل بودن یعنی چی ؟ 360 بازی اصل نداره که !
پست اول همین تاپیک توضیحات رو داده بود !
ممنون ولی به همه سوالام جواب ندادید.
مثلاً من اصل لودن خود کنسول رو گفتم.
(50 خط نوشته بودم! :27:)
ولی باز هم مرسی