ساعت 1:10 تا 5:45نقل قول:
Printable View
ساعت 1:10 تا 5:45نقل قول:
اینترنت ما دیگه سایت ورزش 3 هم به زور باز میکنه
تایم اوت 90 درصد:n35:
دوستان یه سوال. الان یه شرکتی داره سرویس 24MB میده این یعنی اینکه سرعت دانلود واقعا بالای 2000 باید باشه؟ یا اینکه فقط اسمی هستش و سرعت کمتری میده؟
بعد اینکه مودم من قدیمی هستش مال 7-8 سال پیش این الان میتونه سرعت 24 مگ رو پشتیبانی کنه؟
برا من خیلی خوب شده سرویس 512 فقط تک کانکشن مثل قبل نیستنقل قول:
پارس انلاین هم حذف شد
پیشنهاد میکنم یه آداپتور وایرلس USB بگیری (خودم الآن 3 ساله دارم استفاده میکنم)نقل قول:
اندازه آداپتو موس وایرلسه
دیگه دردسر کابل شبکه و اینچیزا رو نداری
با رعد و برق هم سیستمت به خطر نمیوفته
مال من اینه:
D-Link DWA-121 Wireless N150 Pico USB Adapter
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات از ساعت 2 تا 6 صبح رایگانه
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
جایی که من زندگی میکنم خیلی ها دارن تخلیه میکنن امار تخلیه اینترنت مخابرات خیلی بالا رفته رو اوردن به شرکت های خصوصی نمیدونم چرا مخابرات فکری به حال این موضوع نمیکنه سرعت نتش خوبه اما پینگش خوب نیست پشتیبانی ضعیفه سرویس نامحدود نداره شبانش خوب نیست اگر سرویس شبانه 5 مگ و 10 رو فعال کنه یا سرویس نامحدود هیچ کس سراغ شرکت های خصوصی نمیره ولی متاسفانه همچین کاری رو نمیکنن تعرفه هاش از همه بهتره مخابرات نامحدو رو برگردونه سرویس شبانه 5 مگ و 10 رو فعال کنه میترکونه این شرکت های خصوصی سرعت تک کانکشنشون زیاد جالب نیست با سرعت 128 مخابرات تلوزیون زنده میشه دید ولی با اسیاتک 512 همش فریز و قطع و وصلیه یا اصلا نمیاد
مودم ها تا 150 مگ رو پشتیبانی میکنننقل قول:
مخابرات که بهترین شبانه رو داره الان من با 2مگ 512کیلوبایته سرعتمنقل قول:
- - - Updated - - -
مخابرات که بهترین شبانه رو داره الان من با 2مگ 512کیلوبایته سرعتمنقل قول:
من 2.75 گیگ ترافیک ذخیره دارم.وقتی اینترنت تمام شد نوشته بود باید ترافیک بخرید.باید کاری بکنم تا از ترافیک رزرو استفاده کنم؟
برای من بهتر که نشده هیچ بد تر شده / یک هفته صبر میکنم درست نشد تخلیه میکنمنقل قول:
شاتل حد اقل تایم اوت نداره تک کانکشنم با شاتل 700 گرفتم .
حتما گروه 2.185 هستید من قبلا گروه 37 بودم سرعتش خوب نبود......نقل قول:
آره من 2.185هستم ماشالله هیچ شرکتی به گردش نمیرسهنقل قول:
- - - Updated - - -
آره من 2.185هستم ماشالله هیچ شرکتی به گردش نمیرسهنقل قول:
من الان شاتل دارم مشکل پینگ خارجی دارن نه بازی dota2 انجام میدم پینگم همش توی سرورهای خارجی و دوتا2 350 هستش پینگ افتضاحه و از ساعت 11 شب به بعد نت پکت لاست و تایم اوت پیدا میکنهنقل قول:
بهترین نت adsl برای گیم شک نکنید پارس آنلاین هستش حیف که اینجا فقط یک ساله میده نه پکت لاست داره نه پینگ بالا
سلام ببخشید برام سوال پیش اومده چرا شبانه رایگان مخابرات خوزستان با بقیه جاها فرق میکنه مثلا من از مخابرات قم هم اشتراک داشتم ولی اون از 1تا 7 صبح رایگان بود ولی مخابرات خوزستان 2تا6
به نظرم این عادلانه نیست؟الان پارس انلاین در کل ایران شبانه از 2 تا 7 یک سوم حساب میشه فرقی نمیذاره بین مردم تهران و خوزستان
کسی علتشو میدونه؟
با تشکر
من با آسیاتک تلویزیون زنده که جای خود داره از یوتوب 1080p مثل بنز پخش میکنه حتی فکر میکنم 2k رو هم بتونه پخش کنه اما لپتاپم ساپورت نمیکنهنقل قول:
برای استریم 1080p سرعت 256 کیلوبایت کفایت میکنه البته اگر تک کانکشن و پینگ خوب باشن
البته قبول دارم آسیاتک برای اکثر یوزرا کیفیت جالبی نداره
من خودم هم قبلا همین گروه بودم بهترین رنج 2.185 همون تک رقمی های قدیم بودن مسیر سوپر آنلاین ترکیه که از هر لحاظ اوکی بودن , 2.185 های جدید هم که اصلا کیفیت سابق رو ندارن حالا نمیدونم مسیرشون عوض شده یا مخابرات دستکاری کردهنقل قول:
ولی این گیت وی که الان با آسیاتک افتادم از این 2.185 های جدید که هیچی حتی میتونم بگم از اون تک رقمی های سابق هم بهتره
الان بدترین 2.185ها همون تک رقمیاننقل قول:
- - - Updated - - -
الان بدترین 2.185ها همون تک رقمیاننقل قول:
دیشب واسه من اسمی نشد حدود 8.2 گیگ گرفتم . نمیدونم تغییری دادن یا اتفاقی بوده
دوستان خط من فیبره.1 مگ داشتم از آسیاتک روزانه 400 کیلو میزد شبانه اسمی.منتقل شدم اکسین.سرعتم خیلی اومده پایین.صفحات دیر باز میشن.قطعی هم زیاد داره.چکار کنم اعصابم ریخته به هم.بدبختی از شرکت دیگه هم نمیتونم بگیرم
سلام چطور بفهمم بنده دركدام گروه هستم يعني دركجا نوشته شده
اقا من دقیقا 1 هفتش دارم تست میکنم
1 شب نویز ندارم و 8 گیگ میگیره و دقیقا شب بعدش نویز دارم و 3 تا 4 گیگ میگیره ( دقیقا 1 شب در میون نویز ندارم )
الان جزو اون شبای نویز داره
اصلا لینکم تا 1.2 مگ بیشتر آپ نمیشه
کسی مشکلی مثله منو نداره ؟ دیوونه شدم
سرویس گیمینگ شاتل رو فعال کننقل قول:
فعاله سرویس گیم فقط پینگ داخلی رو پایین میاره نه خارجینقل قول:
برای من قبلا isp رو آسیاتک میزد ولی الان شده سروش رایانه.
پینگ خیلی خوب شده ولی یک مقدار تایم اوت داره و سرعتم هم زیاد جالب نیست.
برای بقیه هم اینطور شده یا نه؟
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
شبانه سرویس 2مگ-گروه 37.221 -دان استریم 3مگ(3072)
اتفاقا منم مشکل شما رو دارم سرویس پارس آنلاین عواملی تو کاهش عدد SNR MARGIN هست مثل عوامل محیطی از جمله باد و باران و...نقل قول:
ولی بیشتر مواقع اینطوری نیست یعنی نه بارانی نه بادی مثلا عددSNR
20 بعد یهویی میشه 6
نمیدونه علت این همه نوسان چیست گاهی اوقات هم جالب میشه میرم کابلا از اسپلیتر جدا میکنم بعد وصل میکنم بعدش هم به خاطر همین کارم عدد snr بالا میره و میشه دوباره 20
اصلا خیلی خنده داره
احتمالش هم هست که از isp باشه
این گروه ها از کجا میشه دیدشون ؟؟نقل قول:
- - - Updated - - -
این گروه ها از کجا میشه دیدشون ؟؟نقل قول:
فرشاد مگه گروهت عوض شده ؟نقل قول:
انگار دوباره سرعت همه رو آزاد کردن
برادر اینطوری که میگی به احتمال زیاد مشکل از DSLAM های شرکت هست اینطور که شنیدم مخابرات از بی کیفیت ترین تجهیزات استفاده میکنهنقل قول:
از توی پارتاک ریز مصرفت رو نگاه کن کنارش تمام IP هایی که برات اومده مشخصهنقل قول:
نه عوض نکردن این گیت وی گسترش ارتباطاته تستش کردم فریه شبانش اسمی نمیشهنقل قول:
- - - Updated - - -
نه عوض نکردن این گیت وی گسترش ارتباطاته تستش کردم فریه شبانش اسمی نمیشهنقل قول:
شب مودمو خاموش روشن کنیم یا نمیخواد؟
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
طبق اخباری که به بنده رسیده و وضعیت شهر:
توی اندیمشک رعد و برق چند شب پیش باعث سوختن بالای 37 هزار مودم شده، همچنین بیشتر اونایی که مودمشون سوخته کارت شبکه شون هم سوخته
و بخت برگشته هایی مثل بنده، جالبه که مودم سالم مونده ولی تمامی قطعات کامپیوتر سوخته، حتی اسپیکر ، فقط مانیتورم سالم مونده + DVDRW
مشکل اینه از طریق تلفن برق زیادی وارد شده که اینطور شده، آیا جایی پیگیری میکنه وضعیت رو؟ یا احیانا خسارت بدن؟
تمام اندیمشک، نه فقط مخابرات، بلکه پارس آنلاین و صبانت و حتی دایالاپ ها هم دچار این مشکل شدن...
الان دارم با خط ایرانسل و تکنولوژی 2G مینویسم ...
ای همشهری پس خدا رو شکر من وایمکس افتضاح رو دارم . کدوم مرکزی؟ انقلاب یا روغنی زادگان؟؟نقل قول:
بعدم تو اون موقع مطمنی از خود برق خونه شما نبوده که مودم و کامپیوتر سوخته؟
توصیه میکنم موقع رعد و برق همه وسایل مثل تلویزیون ،رس..ور و حتی فیش پشتش اون، و کامپیوتر از برق در بیارین .چون محافظ اصلا در مقابل رعد و برق کاری نمی کنه . دو هفته پیش هم از دوستان هم تلویزیون هم رس..ور کامل سوختن .
میگم شما از محافظ هم استفاده کرده بودید ؟نقل قول:
شاهکار رو نگا
512
512 خوبه داره بهت میده:n04: 1 مگ بگیر یا 2 مگ
من الان 2 مگ دارم
نقل قول:به برق ربطی نداشت! گفتم که از طریق تلفن بوده! محافظ برق سالم سالمه! و چون مشکلی هم از لحاظ برقی نبوده پس نیاز نبوده خراب بشه!نقل قول:
من مرکز شهدا هستم
خدا رو شکر کنم 6 میلیون کامپیوتر + تمام اطلاعاتی که تو 15 سال جمع کردم یک ثانیه ای نابود شد!!!!؟؟؟؟
مشکل همینه، همیشه موقع بارون قبل از شروع رعد وبرق تمام وسایل برقی رو از برق خارح میکنم، شده حتی از کلید مینیاتور مرکزی!
ولی این سری اول رعد و برق رو زد بعد بارون شروع کرد و تو همون رعد و برق اول تا خواستم خاموش کنم خودش به فنا رفته بود
محافظ برقم هم از این دیجیتال هاست و خیلی خیلی خوب کار میکنه منتها این از تلفن بوده و جریانی از محافظ برق عبور نکرده که این جلوگیری کنه
خودم از لحاظ ایمنی تمام جوانب رو رعایت کرده بودم ولی این اتفاق خیلی خیلی نادر بوده!
وایمکس که خوبه داداش! مودمش هم تاحالا ندیدم مال کسی بسوزه، نگران رعد و برق هم نباش اگه با محافظ استفاده میکنی...
نقل قول:
آخر نفهمیدیم که این فرشاد چه سرویسی داره یک بار 2 مگ یک بار 512 معلوم نشد اگر کسی فهمیدی به ما هم خبره بدهد مرسی
بعد جالب میگه سرعت اسمی نمیشه واسه من که هست
این گیت وی گسترش ارتباطاته تستش کردم فریه شبانش اسمی نمیشه برای من اسمی میشه داداش بدترین گروهه
مگه سیم تلفن روی پایه نصب شده که رعد و برق زده بش ؟نقل قول:
من خودم چند مورد دیدم که شرکت برق اشتباها کابل نول ترانس رو محکم نبسته و ولتاژ رفته بالا و وسایل برقی ملت سوخته آخر سر هم خسارت خیلی ناچیزی بشون دادن خدا کنه مخابرات اینطور نباشه
این یه دفعه رو مثل اینکه شانس آوردم:n09:نقل قول:
این آمارو از کجا آوردی؟37 هزار تا ؟؟؟
این مورد در تخصص بنده نیست!نقل قول:
از خود مخابرات و نمایندگی هانقل قول: