دوست عزیز عجله نکنید، در آموزش نامه ای به شما می دن که ثیت احواد در پاسخ اون نامه نامه دیگه ای میده.نقل قول:
در ضمن تک پسر همونطور که در پست های قبلی اشاره شد برای خدمت در شهر خود نیست برای خدمت در استان خود هست.
Printable View
دوست عزیز عجله نکنید، در آموزش نامه ای به شما می دن که ثیت احواد در پاسخ اون نامه نامه دیگه ای میده.نقل قول:
در ضمن تک پسر همونطور که در پست های قبلی اشاره شد برای خدمت در شهر خود نیست برای خدمت در استان خود هست.
سلام
دوستان من کمی تحقیق کردم، دیدم امریه خاتم الانبیا بم میخوره و مثل اینکه اگر متاهل یا معاف از رزم بشیم، احتمال امریه شدن بیشتره.
من معدلم بالاتر از 15.5 از دانشگاه دولتیه و سابقه بسیج عادی 3 سال تو راهنمایی و یکسال فعال تو دبیرستان دارم و اینطور که خبر رسیده بم، پرونده هم دارم تو بسیج! خاتم الانبیا تو دزفول که شهر خودمون باشه هم آموزشی داره(شهید باکری) و هم خدمت(پایگاه وحدتی).
من شرایط بیماریم بین معاف کامل و معاف از رزم هست به خاطر اینکه بیماریم نسبتا خطرناک و مضمن هست و مادام العمر باید دارو بخورم و آزمایش بدم. :n37:
این ترم هم که داره تموم میشه، آخرین ترمم هست و 9 واحد بیشتر نمونده! یعنی نمرات رو بزنن من فارغ التحصیلیم رو میگیرم.
مثل اینکه باید دفترچه رو ارسال کنم، بعدش در حالی که حداقل یکی دو ماه مونده به تاریخ اعزام، درخواست امریه کنم.
حالا:
1) برای گرفتن معافیت یا معاف از رزم، چقدر طول میکشه؟ با فرض ارسال دفترچه در اواسط بهمن؟
2) من کنکور ارشد هم شرکت کردم، اگر معافیت تحصیلیم رو باطل کنم، برای وضعیت نظام وظیفه کنکور که ثبت کردم مشکلی پیش نمیاد؟
3) احتمال امریه شدن با شرایطی که گفتم چقدره؟
4) اگر وسط امریه، جایی قبول شدم و لغو امریه کردم و معافیت تحصیلی گرفتم و اومدم ارشد خوندم، بعد از ارشد دوباره امریه رو ادامه میدم؟ یا اصلا امریه نمیشه رفت دیگه؟ یا باز باید درخواست داد؟
5) اگر امریه دراومدم، کنکور هم قبول شدم، امریه رو ادامه بدم یا ادامه تحصیل بدم به نظرتون؟ :n36:
اقا جواب من رو ندادین خیلی مهمه خواهش میکنم راهنماییم کنید
دوستای عزیز من تو دو راهی گیر کردم حالم گرفته
این جریان ارسال دفترچه تا قبل از 22 بهمن هست؟ حالا من مشکل بینایی دارم و معاف شدن یا نشدنم 50-50 هست غیبت هم دارم. حالا میخوام اقدام کنم میترسم اگه مشکل بیناییم رو با دفترچه ارسال کنم و بخوام تو کمیسیون ها شرکت کنم اخرش هم معاف نشم مجبور بشم بجای 21 ماه 24 ماه خدمتت کنم + 6 ماه اضافه خدمت :(
میخوام مطمئن بشم اگه با دفترچه مشکل بیناییم رو ارسال کنم و اخرش معاف نشم و دیر اعزام بشم باز هم این قانون بخشش 22 بهمن و 21 ماه خدمتت شامل من میشه یا نه؟ چون فردا احتمال زیاد دفترچه رو پست میکنم خواهش میکنم جواب من رو بدین. ممنون
سلام همشهری...منم بچه دزفولم و دنبال کارهای امریه خاتم...از کجا متوجه شدی پادگان باکری آموزشی داره برای قرارگاه خاتم...در ضمن پایگاه وحدتی که مال ارتشه نه سپاه پس چه ارتباطی داره به قرارگاه خاتم؟؟؟در ضمن من از سپاه و گردان امام حسین پرسیدم ظاهر پادگان باکری اصلا دوره آموزشی دیگه نداره و این فقط پادگان کرخست که دوره آموزشی سپاه رو داره؟؟؟در ضمن ظاهرا کسایی که امریه خاتم میگیرن دوره آموزشیشون تو پادگان شهید خاتمی یزده!!!شما این اطلاعات رو ازکجا گرفتی؟؟موثقه؟؟نقل قول:
من دیروز تو یه سایتی دیدم اینا رونقل قول:
البته یکیش مال سال ۸۶ بود ( آموزشی باکری) و یکیش ۸۹( که خاتم الانبیا تو پایگاه وحدتی شعبه پدافند هوایی داره) البته ننوشته بود که امریه ها رو اینجور جاها میبرن یا نه :| شاید مربوط به کارکنان باشه.
Sent from my ST15i using Tapatalk
دوست عزیز پدافند هوایی خاتم الانبیا با امریه قرارگاه مهندسی خاتم دوتا چیز مختلفه...باکری رو هم که میگین سال 86...الان تو باکری افتادن داستان داره...نقل قول:
داستان همون پارتیه؟نقل قول:
سلام
خدمت سربازی تموم شد
خدمت ناجا بود پلیس راهور تهران خیلی سخت بود. کسایی که تو ناجا تقسیم میشن اکثرا تو تهران قسمت راهور میافتند.اگه درجه ستوان نباشه سخت میگذره ......کسری من بیشتر از خدمتم بود :n20:
وقتی کارای ترخیص انجام میدادم اخر یه برگه بهم داد خلاصه اطلاعات خدمت سربازی هست یادم رفت بپرسم باید پیش خودم باشه یا جایی ببرم؟
دوستان درجه ها اومد پایین دوباره اره ؟؟؟؟ من لیسانس هستم الان
تو ارتش سپاه و نیرو انتظامی درجه هام چیه میشن ممنون میشم بگید
سه ماه جبهه چقدر از سربازی کم میکنه
قانونش هنوز هست که اقدام کنم
Sent from my iPhone using Tapatalk
به زیره شش ماه جبهه کسری تعلق نمیگیره.نقل قول:
شما مطمئنینقل قول:
راستی آیا اموزشگاه های خلبانی گواهی اشتغال به تحصیل میدن
سلام دوست عزيز، تبريك ميگم.نقل قول:
ميشه اين جمله تون رو بيشتر توضيح بدين."اگه درجه ستوان نباشه سخت میگذره"
من قبلا سه ماه و نيم ناجا بودم و قراره اول اسفند دو باره برم سربازي، اغلب بچه ها ميگن تو ناجا درجه تاثير نداره اما من اون زمان يه جايي بودم كه بين ستوان و استوار فرق ميزاشتن و من فكر ميكردم اونجايي كه من بودم استثنا بوده، اما با اين جمله شما ....
ممنون ميشم جواب سوالم رو بديد
بله شش ماه به پایین کسری ندارد به پست اول مراجعه کنیدنقل قول:
در مورد سوال دومتون هم اگر منظورتون این اموزشگاه های ازادی هست که مدارک مانندppl و .... می دهند خیر
تا جایی که من دیدم هم در ناجا به درجه پرسنل وظیفه بهایی داده نمیشه حتی کادری ها هم به هم آقای X و Y میگن و مثل ارتش اونقدر به درجه پایبند نیستن!
یادمه تو ارتش که بودم یه گروهبان کادری داشتیم که پیمانی بود یه بار بهش گفتم آقای فلانی برگشت بهم گفت که ارتش آقا نداره باید بگی سر گروهبان فلانی:n36:
تا جایی که من دیدم هم در ناجا به درجه پرسنل وظیفه بهایی داده نمیشه حتی کادری ها هم به هم آقای X و Y میگن و مثل ارتش اونقدر به درجه پایبند نیستن!
یادمه تو ارتش که بودم یه گروهبان کادری داشتیم که پیمانی بود یه بار بهش گفتم آقای فلانی برگشت بهم گفت که ارتش آقا نداره باید بگی سر گروهبان فلانی:n36:
پس چطوری میشه خلبانی مسافربری رو گرفتنقل قول:
منظورم ppl&cpl&ir هست
نمیشه که هم درس خوند هم خلبانی رو ادامه داد
بحث اف تاپیک داره میشهنقل قول:
شما فرمودید اموزشگاه های خلبانی اشتغال به تحصیل میتونن رد کنن که گفتم خیر ...
پی پی ال که چیزی نداره به اونصورت و میتونید مدرکش رو همراه با تحصیل بگیرید
سی پی ال هم اصولا باید پایان خدمت داشته باشید و یا دارای وضعیت مشخص خدمتی باشید ...
دوستان درجه ها اومد پایین دوباره اره ؟؟؟؟ من لیسانس هستم الان
تو ارتش سپاه و نیرو انتظامی درجه هام چیه میشن ممنون میشم بگید
دوست عزیز بیش از صد بار مطرح شده این موضوع و موضوع جدیدی نیست، از ظاهر پست فکر کنم خدمت نرفتین؟ الان مثلا من بگم اس 1 و یا اس 2 برای شما فرقی میکنه؟ و یا اصلا مگه دست شما هست که درجه و یگان را انتخاب کنید.نقل قول:
اینها مسایل حاشیه ای خدمت هست، سعی کنید درگیر مسایل حاشیه ای نشید.
باز محض اطلاع دوستان:
ارتش لیسانس: گ 1 - س 3
ناجا لیسانس: اس2 - اس 1 - س 3
سپاه: اس 2 - اس 1 - س 3
در ارتش بیشتر دوره کد دیده ها س3 میشن، در ناجا چیزی حدود 10-15% و در سپاه هم از اون کمتر.
دوستان کسی اگه به دلیل اهدای کلیه یه کلیه بیشتر نداشته باشه معاف دائم میشه؟
سلام
ببخشید من اینجا میپرسم
از بچه های یاسوج کسی هست؟
سلام
امروز دیدم که سامانه اینترنتی تاریخ بروز رسانی رو زده 93/10/3 .من تاریخ اعزامم اسفند هست ولی در قسمت اعزام نوشته هیچ درخواستی یافت نشد! از شمام همین جوریه ؟
یه سوال دیگه : دیروز رفتم دانشگاه ، احتمال می دم بر اساس یک قانون جدید دانشگاه تاریخ فارغ التحصیلی من رو اشتباه زده یعنی 3 ماه زودتر زده ،البته من باز هم بعد از آن تاریخ برای اعزام اقدام کردم
می خواستم ببینم می شه تاریخ فارغ التحصیلی در نظام وظیفه را الان تغییر داد ؟ اگه اقدام نکنم و تاریخ فارغ التحصیلی ی که من به نظام وظیفه گفتم با تاریخی که در مدرک دانشگاه ثبت خواهد شد سه ماه تفاوت داشته باشه مشکلی برام پیش می یاد ؟
ممنون
نقل قول:
سلام
وضعیت سامانه همین هست که شما گفتید؛ یا سایت در دسترس نیست، یا به روز نیست، یا اینکه اطلاعاتی موجود نیست:n02:
تاریخ رو بر چه اساسی ثبت کردن؟ تا جایی که ما اطلاع داریم تاریخ ثبت آخرین نمره ملاک هست.
البته اگه وسط ترم جاری انصراف داده باشید تاریخ پایان ترم قبل ثبت میشه. (این تاریخ در تقویم آموزشی دانشگاه مشخص هست)
اگر هم اشتباهی اتفاق افتاده باشه، در صورتی که فرصت 1 سال شما تمام نشه، به نظر مشکلی نداره
یعنی اگه از تاریخی که دانشگاه اعلام کرده تا تاریخ تعیین وضعیت سربازی، بیشتر از 1 سال نشه وگرنه شما وارد دوره غیبت میشید.
زمان پایان مهلت 1 ساله رو مطمئن نیستم کی هست؛ تاریخ تعیین تکلیف یا اعزام. ولی چیزی که با عقل سلیم جور در میاد تاریخ تعیین تکلیف سربازی هست.
نقل قول:
گفتم اگر مشکلی باشه بعداز پایان سربازی یه موقع نظام وظیفه ایرادی برای ناهم خوانی تاریخ فارغ التحصیلی با مدرکم نگیره
دوستان کسی اگه به دلیل اهدای کلیه،یه کلیه بیشتر نداشته باشه معاف دائم میشه؟
up
دوستان من دفترچمو تقریبا اواخر ابان فرستادم ولی افتادم تو مراحل معافیت پزشکی و الان معاف از رزمه اعزامی 1 اردیبهشت شدم امکان داره با درخواست تعجیل من موافقت بشه؟؟ یا ربطی نداره؟؟
حالا به هر دلیلی با تعجیل من موافقت نشه من میتونم واسه اردیبهشت درخواست تاخیر بکنم قصدم از این کار اینه که میخوام کارت سبز بگیرم تا اموزشیم کمتر بشه کسی از بچه ها میدونه امسال کارت سبز هست یا نه؟؟ یا سال بعد نزدیکترین زمانش کی میتونه باشه؟؟ خودمم لیسانس هستم درسته سپاه لیسانس و معاف از رزم بر نمیداره؟؟
با سلام . درخواست تعجیل فکر نمیکنم ربطی به معاف از رزمی داشته باشه ... ولی بعدی میدونم با این شرایط ترافیک سرباز آخر سالی در درخواست تعجیل شما موافقت بشهنقل قول:
اگر کارت سیز منظورتون دوره تکمیلی بسیج هست باید خدمتتون عرض کنم هر استانی فکر کنم فرق کنه تاریخ برگزاری دوره و اینکه دوره 2 قسمتی 30/15 روزه تبدیل شده دوره 30 روزه رو میگزرونی و بعدش زمانی که خواستید اعزم به خدمت بشید و برگ سبز دفترچه رو به سپاه دادید ازتون دوره 15 روزه رو ثبت نام میکنن
بعدی میدونم حتی اگر شما دوره رو هم برید بتونید جذب بشید
اگر دوره تکمیلی این ور سال برگزار بشه که فکر کنم چند هفته یه خبرایی بود دقیق نمیدونم که براتون عالی میشه اگر دوره اون اور سال باشه حتی 1/1*94 هم دوره برگزار بشه که عمرا شما نمیتونید برای 2/1 مدرک تکمیلی تحویل بدید مگر تاخیر بزتید برای 4/1
با این حال من هم زیاد شندیم سپاه معاف از رزم پذیرش نمیکنه ولی تا حالا تو اطرافیان موردی نبوده بطور قطع بگم
من هم تقریباً همین شرایط رو دارم، مرحله دوم (15 روزه) فعلاً حساب و کتاب نداره.نقل قول:
خودم اردیبهشت اعزام بودم، به نظر خودم که ارزش نداشت واسه آموزشی چند ماه معطل بشم؛ برای همین سریع مدارکم رو تحویل دادم و 24 ساعت بعد از تعیین تاریخ اعزام، درخواست تعجیل زدم که افتادم 1 اسفند.
داداش یه سوال ذهنمو مشغول کرده :دینقل قول:
اون شخصی که این سوالو براش داری میپرسی( شاید خودت) میخواد کلیه اهدا کنه که معاف بشه؟ یا قبلا اهدا کرده میخواد ببینه معاف میشه یا نه؟
ولی فکر نکنم معاف بشه چون سلامتش کامله شخص.
سلام
آیا رماتیسم باعث میشه معافیت پزشکی بدن؟
برای تشخیص رماتیسم باید پیش چه دکتری رفت؟
سلام
امروز یه سری از دوستان ما میگفتن که 2 ماه کسری مایی رو که الان در حالت خدمتیم شامل میشه، واسه بدی آب و هوا ! کسی همچین چیزی شنیده ؟!
+ امکان این که کسر متاهلی برا اونائی که الان در حال خدمت هستن و واسه سال 94 هم خدمتشون ادامه داره تعلق بگیره، هست ؟!
باید مناطق مصوبه بد آب و هوا باشین تا تعلق بگیره.نقل قول:
در مورد متاهلی ظاهرا برای 94 هست تا جایی که من اطلاع دارم.
در خدمت به شایعات مختلف توجه نکنین.
دلبران و دلیران گرامی؛ یه سؤال ریز و جزئی دارم که ممنون میشم جواب بدید:
قوانین و ضوابط مهم خدمت چی هستن؟ ترجیحاً مهم هاش رو بگید که در صورت بی اطلاعی و ندانستن معمولاً دردِ سر ساز میشن.
البته به تفکیک قوا (ارتش، سپاه، ناجا ) توضیح بدید. ضمناً اگه یک نیرو ضوابط خاص خودش رو داره، اونها رو هم بگید.
این رو واسه این پرسیدم که بعضیها میگن اجازه ندید کادریها و... از بی اطلاعی سرباز جماعت سوءاستفاده کنن.
این دوره من هر کی رو میبینم حتی کد هم خورده گروهبان یک شدهنقل قول:
نقل قول:
برونظام وظیفه بپرس اینجا ک جواب صددرصدنمیدن بهت ک خودتو بدبخت کنی بری کلیه اهداکنی بعدم معاف شی.
خدمت خدمت خدمت هه ..کشورعقب افتاده سال ب سال بجایی اینکه کمترشه خدمتش بیشترمیشه
من اگه مجبورنبودم 1ثانیه هم خدمت نمی کردم واس این نظام الانم پشیمونم که خودمو معرفی کردم ولی
فراربدازبدترمیشه..کسایی رو دیدم پشت این میزها درجه های سرشونشون پره ولی انسانیتشون 000000000
والا سوال شما برام شفاف نیست!نقل قول:
ولی چیزی که باید بدونید اینه که هیچ کس چه کادری و چه وظیفه نمی تونه کار شخصی از شما بخواد و دستورات فقط در راستای امور نظامی و عمومی هستش:n33:
اگه شکایتی هم داشتید باید سلسله مراتب رعایت بشه،یعنی اول به فرمانده خودتون می گید و اگه شفاهی جواب نداد کتبی و در مرحله بعد به بازرسی مراجعه می کنید!
بازم اگه ابهامی هست بپرسید بنده در حد اطلاعاتم پاسخگو خواهم بود:n31:
بین 5 تا 10 درصد دوره کد ها فقط ستوان میشن اونم بسته به اعلام نیاز پادگان به ستاد نیرو هستش بقیه همه گروه باننقل قول:
هنوزم یه برام سواله که چرا ارتش استوار وظیفه نداره و از ستوان به گروهبان یه دفعه تنزیل درجه داد لیسانس رو:n13::n13:
البته از ستوان 2 به 3 خب منطقی بود ولی از ستوان 3 به گروهبانی یه مقدار نا ملموسه:n01:
یادمه به شوخی فرماندمون می گفت باید برای لیسانس وظیفه ها هم آسایشگاه درست کنن که واقعا هم الان همین شده ولی زمان ما همشون تایم اداری خدمت می کردن یا 24 ساعت خدمت و 48 ساعت استراحت:n31:
سلام دوستان اگه کسی نخواد بره خدمت میشه؟به جز اینکه نمیتونه از کشور خارج شه ونمیتونه کار دولتی انجام بده دیگه چه مشکلاتی واسش ممکنه پیش بیاد؟
Sent from my SM-N910H using Tapatalk