لطفا حذف شود....
Printable View
لطفا حذف شود....
بخاطر اینکه روی اینترنت ماهواره ای کنترل زیادی ندارن و نمیتونم نظارت داشته باشن برای شیلتر هاشون!!!نقل قول:
مگه خود ISP شیلتر کنه که الان پارس آنلاین اینطوریه، خودش پهنای باند داره جدا و سیستم شیلترینگش هم به مخابرات وصل نیست خودش اعمال میکنه ولی تفاوتی حس نمیکنی گاهی اوقات هم بیشتر حس میکنی!!!
این دو تا تست براساس مگابایت هست:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما این تست ها براساس مگابیت:
بایت و بیت رو کجا اعلام میکنه ؟
نقل قول:دوستان همه این کار هارو که شما گفتین انجام دادم حالا یه عکس میزارم بخندیننقل قول:
وضیعت الان من از سرور مستقیم شما بخندین من گریه میکنم به وضعم :n28::n28:
دوست عزیز! اینا که همشون مگابیت در ثانیه (Mb/s) هستند. منظورتون چیه؟ بالاترین سرعتی که پارسآنلاین ادعا کرده به صورت ADSL2+ میده، 9مگابیت در ثانیه است که اگه هیچ افتی هم نداشته باشه اگه تقسیم بر عدد 8 کنی میشه، 1.125 مگابایت در ثانیه (MB/s). تو این سرعتا هر جا b باشه یعنی بیت و هر جا B باشه میشه بایت که 8 برابر بیته.نقل قول:
برای خرید همین آیپی ای که باهاش انلاین هستم دقیقا باید چیکار کنم؟
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه گزینه 1 رو انتخاب و SAVE کنین بصورت زیر(مگابیت):
و اگر گزینه 2 رو انتخاب کنین و SAVE بصورت زیر(مگابایت):
سرویسی که شما گرفتی چیه؟ با این عکسی که گذاشتی یعنی سرعتت روی 1.5 مگابیته.نقل قول:
برو تو پنل کاربریت و مثل عکس زیر عمل کننقل قول:
بله. ولی وقتی اینجا تنظیم رو عوض میکنی، اسپیدتست عکسهای نتایج تستهای قبلی رو هم به طور خودکار به این حالت جدید تغییر میده. واسه همینم بود که در پست قبلیت، همشون در واقع مگابیت رو نشون میدادن نه مگابایت رو.نقل قول:
دوست عزیز شما لطف کن کامپیوترت رو ریست کن وقتی میخواد بالا بیاد دکمه F8 رو پشت سرهم بزن وارد یه صفحه میشی که از بالا دومین گزینه اش SafeMode Network هست اون رو انتخاب کن و Enter بزن. بعد که ویندوز بالا اومد همین فایل رو دوباره دانلود کنن ببین سرعتت بیشتر میشه یانه؟اگه شد 2 تا احتمال وجود داره 1-ویروسی شدن کامپیوتر یا استفاده مخفی یه برنامه از پهنای باند اینترنتت 2-خراب شدن اکتیو ویندوزت(windows Geniune).نقل قول:
نقل قول:تا اونجا که من میدونم، اگه اولین باره میخوای IP ثابت بگیری، باید زنگ بزنی بخش فروش و از اون طریق اقدام کنی. اما اگه قبلاً IP ثابت داشتی، میتونی از همین جایی تو کنترل پنل که دوستمون عکسش رو گذاشته برای خرید مجددش اقدام کنی.نقل قول:
خوب خدا رو شکر که وضعیتت بهتر شده. مال من هم بگیر نگیر داره. یه روزا و یه ساعتایی خوبه تا 7مگابیت از سرورای داخلی میده. و یه وقتایی هم از همون سرورا بیشتر 4 مگابیت نمیده.نقل قول:
به نظرم زیاد طول نمیکشه که این کار رو بکنه. منم باهات موافقم. من الآن 2 مگ محدود یک ساله گرفتم. چون حوصله سرعت پایین و مشکلاتش رو ندارم حاضرم پول بیشتری بدم. میدونم که تو ایران اینترنت خیلی گرونه، ولی تو همین شرایط دوست ندارم وقتم پای اینترنت زغالی مثلاً 128 مخابرات تلف بشه؛ واسه همینم اومدم سرویس 2 مگ محدود از پارسآنلاین گرفتم. حجمم رو برای 12 ماه 36 گیگ تخصیص دادن. اگه حجمم بیاد زیر 5 گیگ 100 گیگ هم حجم اضافه میگیرم.نقل قول:
به نظر من هم باید یه تفاوتی بین سرعتهای مختلف باشه. اما به نظرم پارس آنلاین برای سرویسهای حجمی تو ساعات غیررایگان روز این امکان burst تا 9 مگابیت رو فعال کرده تا کاربرای با سرویسهای پایین هم اینترنت با کیفیت بهتری رو تجربه کنن. خوب کسی که 256 داره اگه بتونه تو روز به صورت لحظهای تا سرعت 4 یا 5 مگابیت هم بگیره براش خیلی خوبه. اما خود پارسآنلاین هم میدونه که تو ساعت رایگان نباید همه سرویسها یه سرعت داشته باشن. چیزی که من تو سایتشون خوندم به زودی مانیتورینگ برای ساعتهای پرترافیک و ساعتهای شبانه فعال میشه و بین سرعتهای مختلف تفاوت ایجاد میشه.
دوست عزیز من فکر کنم همین الانم فعال باشه . . .نقل قول:
من فکر میکنم در آینده شاید بدتر بشه و محدودیت شبانه را فعال کنند.
باidmکه همش ارور میده نمی شه از سایت خارجی چیزی گرفت:n27:
lastpass هم که وصل نمی شه:n23:
سلام .
دوستان سایتی واسه دانلود فیلم از سرور داخلی سراغ ندارین ؟
متاسفانه چند سایت دارم که فقط انیمیشن میذاره و خبری از فیلم های روز نیست حتی فیلمهای ایرانی .
ممنون میشم .
زدم داداش همه این کارارو کردم نه مشکل از من نه از خطم هرچی هست از پارس 2 روزه اینجور شدم امروز نیم ساعت رفت رو 900 بعد باز رو 150 170 با گوشی هم که سپید تست چک کردم همینهنقل قول:
512 سرویسم بله سرعت داغون شده واسه مننقل قول:
512 30 گیگ رو واسه یه ماه فعال کردم. فکر می کردم سرعتم از 256 نامحدودی که داشتم بهتر بشه ولی زهی خیال باطل.افتضاح شد !
تو ساعات غیر رایگان اوضاعش اینطور درامه دیگه وای به حال ساعات رایگان.
دوستان من دیروز به پشتیبانی تهران زنگ زدم و گفتم که شهرمون مشکل پهنای باند داره اولش طرف زیر بار نرفت ولی یه لحظه چک کرد و دید حق با من هست و گفت بابتش قبلا تیکت هم خورده ولی در مورد اینکه مشکل حل بشه گفت معلوم نیست.
به نظر شما راحت میتونن پهنای باند اختصاص بدن به هر مرکزی که بخوان؟؟؟
بالاخره مرکزی که مشکل پهنای باند داره اونم شدیدش نباید تا ابد اینطوری بمونه که. از مراکزی که زیادی دارن بدن به ما تو ساده ترین حالت !! از این راحت تر هم فکر نکنم بشه
واقعا ظلم و تبعیضه یه عده ای سرعت بالا داشته باشن یه عده ای مثل من اکثر مواقع سرعت زیر دیال آپه فقط روزی 5 دقیقه شاید سرعت بره رو 100 یا 200 اونم تازه معلوم نیست
ضمنا خطاب به جناب پارس آنلاین که تو این تاپیک هر سال دو روز بیشتر نمیاد و جوابگوی هیچ کسم نیست: شما که تازه اصلا هم معلوم نیست پشتیبانی رسمی هستی یا نه بیا در مورد این مشکلات ما توضیح بده یا حداقل گزارش بده به بالا تا شاید پیگیری کنن سریع تر
نه واقعا اینه اینترنت 9 مگ؟؟؟!!!!!!!!!!! اگه اینطوره که متاسفم باید درشو گل بگیرن و پول مشتری هم تمام و کمال پس بدن. تازه الان خوبه وای به حال ساعت رایگان، روم نمیشه تستشو بزارم !!!
دوستان من سرویس ۱۲۸ نامحدود ۲۰ گیگ جایزه داشتم الان دیدم سرویس های نامحدود تغییر کرده ۱۲۸ نامحدود ترافیک جایزه ۱۰ گیگ شده و سرعت رو بالاتر بردند حالا اگه بخوام ۲۵۶ نامحدود با ۲۰ گیگ جایزه از پنل ثبت کنم به جای این سرویس ۱۲۸ که داشتم مدرک خاصی لازم داره یا نه چون این جمله رو بالای بخش تغییر سرویس نوشته:
با توجه به محدودیت استفاده از سرعتهای بیش از 128kbps کاربر متعهد به ارایه نامه مربوط به استفاده اداری از سرویسهای ذیل می باشد.
واقعا باید نامه یا مدرک خاصی بدم یا اینکه سخت نمی گیرند؟
این یکی دو هفته اخیر برای من قطعی ها خیلی زیاد شده اما قبلا اینطور نبود شما هم مشکل دارید و خبری در مورد برطرف شدن قطعی ها هست یا نه؟
ممنون میشم دوستانی که اطلاعی دارند راهنمایی کنند.
دوست عزیز منم تا 4 هفته پیش پارس انلاین داشتم....نقل قول:
وضعیتم مثل شما بود....هر چی پیگیری کردم نتیجه نداشت.اخرش این شد که گفتن ما برات تیکت پر میکنیم و....
ولی اینو بدون به این زودیا پهنای باند یه مرکز و شهر رو اضافه نمیکنن!! حداقلش یه ماه طول میکشه.اونم با پیگیری های فراوان!!
خودم که های وب داشتم چنین تجربه ای داشتم.....
حالا با خودت...میتونی بری یه شرکت دیگه. یا اینکه انقدر صبر کنی تا بلکه برات یکاری بکنن
از بچه های اصفهان کسی اینجا پارس آنلاین داره؟ اگه آره لطفا بیاد در مورد سرعت دانلود و پینگو اینا یه آماری بده.
سرويس 1024Mb پارس آنلاين: خيلي مزخرف پشيمون شدم
اوکی خدار رو شکر که مشکل از تو نیست.یه چیزی بهت بگم:امروز وقتی داشتم با اسپید تست از سرور داخلی تست میگرفتم یه لحظه سرعتم اومد رو 250 تا 300 کیلو بایت اما همون لحظه که از سایت داخلی دانلود کردم سرعتم رو 800 تا 900 کیلو بایت بود و با تمام توان دانلود میکرد.گاهی موقع ها اسپید تست هم ریپ میزنه بهتره از دانلود مستقیم استفاده کنی تا سرعت واقعی اون لحظت رو نشون بده.نقل قول:
بدبختی اینه که با idm اینجوریه صفحه قبل عکس گذاشتم داغون بود الان یکم بهتره :n27:نقل قول:
آقا کسی با ویچت مشکلی نداره دیگه بالا نمیاد ارور میده:n27:
?
به ملکوت اعلاء پیوست !نقل قول:
کد:http://www.entekhab.ir/fa/news/141721
دوستان کسی نمیدونه بخوام از طریق پنل آنلاین ارتقا سرویس بدم از ۱۲۸ نامحدود به ۲۵۶ نامحدود باید مدرک خاصی هم ارایه بشه یا نه؟
امشب باید سرویس رو تمدید کنم میخوام ببینم اگه ۲۵۶ شارژ کنم مشکلی پیش نمیاد؟
ممنون میشم کسی راهنمایی کنه.
باوا شارژ کن هیچی نمیشه از خداشونم هست:n09:نقل قول:
سلام
ما مرکز مخابراتیمون ولیعصره
موندم از کدوم شرکت بگیرم
به نظرتون پارس آنلاین خوبه؟
الان وایمکس ایرانسل دارم 128 با سرعت دانلود روز وشب 16 کیلوبایت....
من kakao talk استفاده میکنم.به نظرمن خیلی خوبه یه امتحان کن ببین چه جوریاست...نقل قول:
دعوت حق لبیک گفتنقل قول:
من شنیدم نباید به ورژن جدید آپدیت کرد وگرنه ف ی ل میشه.نقل قول:
من اپدیت نکردم ولی از صبح کلا تعطیل شد رفتنقل قول:
داداش ممنون از راهنماییت من اگه انتخاب دیگه ای برام بود یک ثانیه معطل نمیکردم و خطمو تخلیه میکردم ولی متاسفانه تو شهر ما بجز همین پارس انلاین و مخابرات شرکت دیگه ای نیست.نقل قول:
مخابرات هم قبلا خوب بود ولی الان سرویس های نامحدودشو برداشته حجمی هاش هم شبانه رایگان ندارن به علاوه حجم دزدی شدید هم داره.
حالا واقعا باید این شکنجه رو تحمل کنم و تا وقتی که پهنای باند مرکز درست نشه که بعید میدونم تا ده سال دیگه هم کاری بکنن صبر کنم :( فقط میتونم بگم خدا لعنتشون کنه
کدوم شهر و مرکز هستید؟؟ به نظر میاد شما هم عین من گرفتار این کمبود پهنای باند لعنتی شدید ولی باز هنوز وضعتون از من خیلی بهتره من کلا دارم دیال آپ رو با اسم ADSL مصرف می کنم :Dنقل قول:
فکر نکنم مشکلی پیش بیاد اگه ارتقا دادید و مشکلی نبود و سرعتتون هم عوض شد یه تست سرعت بزارید اینجا ممنون.نقل قول: