سلام
ایا هدفون بیسیمی وجود داره که شبیه به هندزفری باشه و بشه برای کامپیوتر استفاده کرد ؟
ممنون
Printable View
سلام
ایا هدفون بیسیمی وجود داره که شبیه به هندزفری باشه و بشه برای کامپیوتر استفاده کرد ؟
ممنون
خواهش ، حدود یه 20 صفحه پیش یه ریویوی کامل از 630 نوشتم !نقل قول:
راستی صدای 630 بعد از یک سال کاملاً نابود میشه که انگار از توی یه قابلمه داری بوق میزنی :دی !
اما بقیش هیچیش نمیشه :دی !
البته با بیس بسیار زیاد و کنترل نشده بوسیله اکولایزر ها و لو بیس های خفن این طوری شد :دی !
---------- Post added at 01:14 AM ---------- Previous post was at 01:10 AM ----------
اتفاقا همه همینو فکر میکنند که نامداران اصلی وارد میکنه اما اینطوری نیست ، با رفیقم که فروشنده بود در موردش بحث کردیم که میگفت وقتی ویزیتور سنهایزر اومد و من خاستم هدفونارو چک کنم همچیش عالی بود ولی بازم یه سوتی پیدا کردم که فهمیدم که اصلی نیستند برای همینه که نیووردم ! میگفت یکیشون نبود که سوتی نداشته باشه ، حالا پکش یا سریالش یا ...نقل قول:
میگفت اگه اصلشو پیدا کردی واسه منم بیار حتماً میخام :31: !
71000 =sennheiser cx270نقل قول:
sennheiser cx271=71000
sennheiser mx580=67000
sennheiser mx271=32000
sennheiser mx360=49000
sennheiser mx370= 44000
sennheiser omx180 =75000
موفق باشین
ضمن تشکر فراوان از دوستان که خیلی خوب راهنمایی کردن یه سوال داشتم:
بین مدل هایی که کلا پیشنهاد دادین منظورم creative و ... هست کدوماشون میکروفون دارن؟یعنی اینکه بتونم باهاش مکالمه هم بکنم اگر در حین گوش دادن به موسیقی گوشیم زنگ زد.
بازم ممنون.
لطفا مدل گوشيتون رو بگين.نقل قول:
بعضي از هدفونهاي شركتهاي توليد هدفون براي بعضي از گوشي هاي تلفن سيستم كنترل تالك قرار ميدن كه مختص براي اون تلفن هست و با گوشي هاي ديگه يا كار نميكنه ويا فقط چند دكمش كار ميكنه .اكثر شركتها براي گوشي هاي ايفون با پسوند i و براي گوشي هاي با سيستم عامل اندرويد با پسوند A هدفون طراحي كردن ولي براي بقيه گوشيها حتما براي استفاده از كنترل تالك بايد هدفون مربوط به گوشيشون رو تهيه كرد.
شركت سنهايزر براي گوشي هاي ايفون هدفون طراحي كرده ولي creative من نديدم كه ميكروفن يا كنترل تالك داشته باشه.
البته نا گفته نماند براي بعضي از گوشي ها شركت سازندشون يك رابط هدفون هم طراحي كردن كه بعداز وصل هدفون به اون رابط امكان گفتگو و كنترل سيستم موسيقي امكان پذير ميشه(كنترل تالك كامل)
موفق باشين
راستش چون ایپادمو فردا دارم میفروشم میخوام هدفون بخرم تا از موسیقی با کیفیت بی بهره نمونم و گوشیم هم nokia n82 هست ولی بیشتر مد نظرم کار با کامپیوتر هست.راستی نظرتون در مورد هدفون های بزرگ چیه؟(منظورم اونایی هستن که روی سر قرار میگیرن و گوشی های بزرگ دارن)تو همین رنج قیمت.نقل قول:
خوب البته كيفيت و قدرت پخش ايپاد بيشتر از n8 هست.نقل قول:
بله ١٠٠٪ كيفيت هدفونهاي فول سايز بهتر از inear ها هست اينطور هم ميشه گفت كه يه هدفون فول سايز بهتراز يه هدفون inearبا دو يا سه برابر قيمت خودش هست چون اولا درايو بزرگتري داره كه حجم صداي بيشتري خواهد داشت دوما soundstage بازتر و بيشتري داره و يه سري مزيتهاي ديگه كه بعدا باهاشون اشنا خواهيد شد.
براي فول سايزهاي حرفه اي تو اين رنج قيمت ميتونين از هدفونهايakg k44 يا ,k77 انتخاب كنين البته قيمت دقيقش رو نميدونم چون جديدا گرون شدن.
سلام خدمت همه دوستان. بنده قصد خرید هدفون تو رنج قیمت 200 تومن رو دارم. از نوع on ear portable. تحقیقات خودم منجر به مدل AKG q460 شد و کلی هم review در موردش خوندم و به نظر انتخاب مناسبی هست. قیمتش هم 220 هست. گفتم قبل از خرید یه مشورتی با شما اهالی فن بکنم شاید پیشنهاد یا راهنمایی بهتری داشته باشید. ممنون.
مدل مورد نظر شما مدل خوبی است ولی در نظر داشته باشید از برند Sennheiser می توانید مدل PX200II را انتخاب کنید که مناسب کاربرد شماست و در رده قیمتی موردنظرتان قرار دارد. این مدل بر خلاف اکثر مدلهای سنهایزر از نظر صدای بیس نسبتا" قوی است و تجربه خوبی را برای شما رقم خواهد زد.نقل قول:
مدل AKG از نظر من کمی به نسبت قیمتش بی کیفیت است. دلیلش هم Signature بودن این مدل است...
سلام من یه هدفون سونی mdr-nc33 دارم صداش خوبه اما میخوام یکی دیگه یگیرم که over ear باشه اینا زیادیش گوش آدمو اذیت میکنه :31:
میخوام بدونم چه مدلی بگیرم که کیفیتش خیلی بهتر از این باشه و روی گوش باشه و وایرلس هم باشه بد نیست :31:
قیمت هم از 250 تا 400 تومان :31:
و اینکه از کجا بگیرم بهتره؟ (اگه خلاف قوانینه آدرسو بهم پیام خصوصی بدید لطفا)
من خودم تهران نیستم اما پس فردا دارم میام تهران
راستی بیشتر با آیپد و آیفون و کامپیوتر موزیک گوش میدم