نقل قول:
بوش عالیه از نظر من و خیلی ها.با بوش حال کردی بگیرش.جنس مخالف هم میپسنده.موندگاری هم خوبه.برای استفاده روزانه.خیلی فرش هست.احساس میکنی داره با چاقو اره ای پرتقال دو نیم میکنی.:31:
Printable View
نقل قول:
بوش عالیه از نظر من و خیلی ها.با بوش حال کردی بگیرش.جنس مخالف هم میپسنده.موندگاری هم خوبه.برای استفاده روزانه.خیلی فرش هست.احساس میکنی داره با چاقو اره ای پرتقال دو نیم میکنی.:31:
نقل قول:
من منظورم این نبود که بوشون گرم هست یا خنک و یا شیرین هست یل تلخ! یا شیشه اش زیباست یا زشت!
ما در مورد جوان پسند بودم مد نظر قرار دادیم.
خوش بو بودن و یا بد بو بودن و همچنین مدرن بودن و یا کلاسیک بودن بحث دیگریست که خود فرد خریدار باید مد نظر قرار دهد. چون از اینجا به بعد کاملا سلیقه ایی هست
در مورد اکسکیوسیت بله مناسب سنین بالا هست
ولی فکر نکنم بیژن دی ان ای فیم اونقدر ها که شما میگید گرم باشه! کدوم نمونه اش رو تست کردید؟ دی ان ای یا دی ان ای فیم؟ دی ان ای گرم و شیرین هست ولی دی ان ای فیم (که رایج تر هست و مد نظر ) من گرم نمیدونمش!
استیل هم بویی مرکباتی و میوه ایی داره که معمولا این گروه بویایی مناسب جوان ها هست و در گروه گل-میوه دسته بندی میشه
فرید جان شما پیشنهاد دادی من منظورم به شما نبود کلا چون بیژن رو تست کرده بودم مناسب خواهرم ندیدم شاید این دوستمون خوشش بیاد اما برای خرید ادکلن باید همه موارد رو در نظر گرفت مخصوصا برای یک خانم جوان ، طراحی شیشه هم خیلی مهمه همچنین مقدار گرمی و خنکی و شیرینی و ترشی و تلخی...:11:نقل قول:
دی ان ای فیم داریم فقط نوع دیگه نداریم یه دی ان ای قدیمی داشتیم که ورژن جدید زدن و یه فیم بهش اضافه کردن
قیمتش همین حدوداست ؟نقل قول:
این سایت کیش پرفیوم معتبره ازش بگیرم ؟ زده 62 تومن واسه 200میل
اگه این سایت معتبر نیست لطفا یک سایت معتبر معرفی کنید . مرسی از لطفتون .
اون سایت کیش پرفیوم دیگه محصولی برای فروشنداره و کارش تامین هست. محصولاتش برای خرید رو میتونید از سایت پایونا تهیه کنید که هم قیمتها افزایش یافته و هم محصولات تغییر کرده.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعی کن هیچ وقت از سایت عطر نخری.حداقل تو ایران. اعتباری بهش نیست.نقل قول:
سی کی وان هم یه بوی خیلی فرش و مرکباتی داره که کاملا برای استفاده روزانه مناسبه . بعضیا رو هم دیدم که بجای افترشیو هم استفاده میکنن . کلا بوش سرحالت میاره . عطری نیست که از بوش خسته بشی.
با تشکر از شما دوستان عزیز
این سی کی وان مدل تقلبیشم تو بازار هست ؟ از کجا تشخیص بدم اصله یا نه ؟ ممنون .
نه بابا تقلبی سیخی چند بخر با بوش حال کن....اما دووم زیادی نداره ها...نقل قول:
جناب cyber 861نقل قول:
اگه میشه راجع به عطر آواتارت توضیح مفصلی بده تا از خودتم بیشتر درکش کنیم. :11:
نقل قول:
یه ادکلن جنتلمنی .تا حالا ندیدم کسی بدش بیاد.با اینکه گرم هست ولی یه گرمی باحاله.نمیدونم تا حالا دونه های فلفل سیاه رو تو مرغ یا جوجه زیر دندونت له شده یا نه؟یه حس گسی رو میده که در عین حال یکم تند هم
هست.بعد همینو با یاس ترکیبش کن و یه تلخی بهش و بعد یه شیرینی کم هم اضافه کن بده میشه این ادکلن.
موندگاری و پخش بوش بد نیست.ولی بعد 4 ساعت خیلی پخش میاد پایین و خودت هم زیاد نمیفهمی.به نظرم بدرد کسایی میخوره که در عین شیک بودن دوست دارن دلبری هم بکنن.
بعد از سی کی وان ادکلنیه که اصلا اذیت نمیکنه.نه تو گرما و نه سرما.یه حس خوب میده به آدم.
کیفیت مواد بکار رفته توش هم عالیه.چون خودش یکی از طراح های شنل هست احتمالا ادکلن هاشو به کمک اونا میسازه.شایدم از شرکت کوتی کمک بگیره.