شما داری این کتابه رو؟ واسه من که دومم چه مباحثی مشترکه؟ به نظر شما دیفرانسیل 1 و 2 رمزینه رو بخرم؟نقل قول:
Printable View
شما داری این کتابه رو؟ واسه من که دومم چه مباحثی مشترکه؟ به نظر شما دیفرانسیل 1 و 2 رمزینه رو بخرم؟نقل قول:
عالی بود .... دمت گرمنقل قول:
من تاریخ ادبیات رو هنوز نخوندم و خیلی هم ازش می ترسم این روش به نظر خوب میومد
اینو امتحان میکنیم.:31:
خیلی ممنون از شما:40:
سلام دوستان
این جا کسی المپیادی هست من می خوام سال بعد شرکت کنم. تابستون سومو با کتابای بازرگان می خونم در کنار کتابای بازرگان یه کتاب می خواستم که مختصر و مفید نکات اضافه رو توضیح داده باشه فقطم می خوام مرحله اول المپاد شیمی شرکت کنم لطفا راهنمایی کنین.
دوستان یه سوال فوری:
برای املای کلمات سال دوم ، همون گروه کلمه هایی که تو زبان فارسی هست کفایت میکنه؟
یا کلمات دیگری هم هستند که اون تو نیستند؟
تقریبا هموناست ولی خوندن این لغات از روی کتاب خیلی سخته! اگه امکانش داری کتاب املا و لغت در آزمون سراسری انتشارات دریافت بگیر که کامل واژگان و املاء رو یاد بگیری:46:نقل قول:
دوست عزیز برو سایت دریافت نقد و تحلیل آزمون سنجش دانلود کن فعلا ادبیات و زبان آمادست بقیه ش هم به احتمال زیاد ایمروز آماده میشه مطمئنم جواب همه سوالات ادبیات و زبان تو سایت دریافت میگیری و در ضمن سوالات غلط هم گفتن کدومه:46:نقل قول:
چند نکته :
1- این سوال دو ادبیات رو از کجا در آوردن؟
2- سوال 7 ادبیات گزینه اول بی ربط نیست ؟ به نظر من که اشاره داره به این که قدرت همه چی دست خداست و.... مفهوم رشد و بالندگی توش میبینین ؟
3- سوال 12 گزینه 2 آسون بود ولی گزینه 3 بدجور آدمو به شک مینداخت
4-سوال 15 هم که غلط بو د کلمه " سواد " رو سودا نوشته بودند من نمیدونم که اصالا یه نگا نمیندازن ؟فکر کنم اینا میان دانش آموزا رو فریب بدن خودشون فریب می خورن !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-سوال 27 گزینه 3و 4 بدجور نزدیک میزدن
6-سوال 70 گزینه 2 و 4 هردو درستند .
7- سوال 85 گزینه 4 جواب درسته ( به نقل از سایت دریافت ) منم همین گزینه رو زدم ولی به جای اینکه اینو درست بگیرن یا حداقل حذفش کنن نمی دونم چیکار می کنن که درصدمون پایین تر میاد
شیمیش رو به نشانه اعتراض چیزی نمیگم !!
ولی دلم خیلی میسوزه که فیزیک اگه یه ذره دقت میکردم یه درصد خوبی میتونستم به دست بیارم کلا زنده باد فیزیک !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو قسمت نقد آزمونهای آزمایشی اردیبهشت 89
کد:http://www.daryaft-pub.com
نقل قول:
سلام دوست عزيز
از الان المپيادي شدن رو خيلي خيلي بهتون تبريك ميگم. اميدوارم با يه مدال طلاي جهاني اين راه رو تموم كنيد.
من پارسال توي المپياد شيمي شركت كردم و مرحله ي اول قبول شدم. البته من از اول مهر سوم شروع كردم. پيشنهاد من اينه كه كتاب شيمي عمومي چارلز مورتيمر جلد 1 رو بخريد و بخونيد. توي تابستون مي تونيد تمومش كنيد. با اين كتاب به هيچ كتاب آموزش ديگه اي نياز نداريد. مطمئن باشيد بعد از خوندنش معجزه ي نويسنده اش رو مي فهميد.
اگه سوالي داشتيد بازم در خدمتم.
فرق ازمون ها نوبیت صیح وعصر دانشگاه ازاد چیه؟
عصر براي پاره وقت هستنقل قول:
سلام. من یه چیزی کشفیدم. بیشتر سوالای معارف سنجش سوالای سال های قبل کنکورن. من فقط آزمون سنجش جامع دوم و سوالای 5 گروه سال 88 سراسری رو نگاه کردم و اینا رو به دست اوردم:
51سنجش: 51 ریاضی 88
52سنجش: 52زبان 88
53سنجش: 53انسانی88
54سنجش: 54 زبان 88
55سنجش: 55زبان 88
56سنجش: 56تجربی 88
61سنجش: 62ریاضی 88
69سنجش: 69تجربی 88
73سنجش: 72 انسانی88
عجب!!!