لطفا بیشتر راهنمایی کنید دوستان
نقل قول:
سونی ها سری Z تکرار موفقیت های سری SZ هستن و مدل Z540 هم تقریبا شبیه به Z530 هست و با تفاوت ساخت که 540 آمریکایی هست و 530 ژاپنی ...
در مورد مودم هم دیگه سعی کنین برین سمت ADSL و به نظرم باید با DialUp خداحافظی کرد و اصلا ارزش نداره ... ( جای بحث اینجا نیست نظرم رو گفتم )
سونی سری Z لپ تاپی سبک و با کیفیت صفحه عالی LED و همینطور گرافیک 9300M و بدنه فیبر کربن ( محکم ) انتخاب مناسبی هست و امکانات کاملی داره ... سایز صفحه هم 13.1 اینچ هست ...
در مقابل Vostro 1310 و XPS 1330 بسیار سرتر هست و ارزش پولی که میدین رو داره ...
البته از سونی ها مدل SR19VN هم هست با مشخصات شبیه Z540 ولی با گرافیک ATI340
با سلام مجدد و تشکر ویژه و فراوان از دوست عزیزم pami_wega که خیلی زود جواب من رو دادند.
در کل اگه شما خودت قرار بود بین vostro 1310 با قیمت 1.150 و z540 با قیمت 1.500 انتخاب کنی کدوم رو انتخاب می کردی؟
مشخصه که z540 300 گرم سبک تره که این امتیاز بزرگیه اما در مقابل مشخصات vostro1310 کاملا سرتره به اضافه قیمت استثنایی (بجز lcd)
یه مقدار انتخاب واسم سخت شده...
از یه طرف نمی خوام با ویستا کار کنم و شنیدم نمی شه درایورهای سونی رو برای xp پیدا کرد. یعنی اگه سونی بخرم باید با ویستا بسازم. این موضوع درسته؟؟؟
از طرف دیگه درایو دی وی دی لپ تاپ های دل ضعیفه و صدا می ده و ... و ضمنا انگار آمار سوختن مادربوردش بالاست (یکیشو دوست خودم سوزونده و 470 هزار تومن خرج گذاشته رو دستش با اینکه از سری latitude هم بوده!!!) نظرتون چیه؟
ممنون می شم اگه به سوالای بالا جواب بدید و در آخر اینکه چند جا نوشتن که برخلاف چیزی که اکثرا فکر می کنند لپ تاپ های دل ساخت مالزی از اروپایی ها (ایرلند و لهستان) بهترند؟؟؟
کسی تایید می کنه؟؟؟
بالاخره شما با 1.5 میلیون چی می خریدید؟ فقط سبک (زیر 1.9) باشه و خفن!