تست میکنم ببینم درست میشه یا نهنقل قول:
سپاسگذارم
Printable View
تست میکنم ببینم درست میشه یا نهنقل قول:
سپاسگذارم
سلام این رو جواب می دهیدنقل قول:
1- شماره صفحه به صورت حروف (یک، دو . ...) بخورد
2- سرفصل ها به صورت اتوماتیک بخورد مثلاً 1-2 و غیره
سلام دوستان . برای مشکلات بالا ( به غیر از اولی ) هنوز راه حلی پیدا نکردم ممنون میشم کمکم کنید . اما یه چند تا سوال دیگه هم داشتم که در ارتباط به شماره صفحه ست .نقل قول:
1 - من چیکار باید بکنم که شماره ی صفحه ها فارسی بشه . اضافه کنم وقتی که کیبورد رو در حالت فارسی قرار میدم اعداد به صورت فارسی نوشته می شند اما هر کاری می کنم نمی تونم شماره صفحه ها رو هم فارسی کنم .
2 - من دارم یه مقاله می نویسم برای دانشگاه . می خوام مثلا چند صفحه ی اول رو شماره ی صفحه ها فارسی و به حروف نوشته شند و بقیه هم به عدد و به فارسی . اولا نمی دونم که چه طوری مقاله رو طوری تنظیم کنم که برای یه سریش شمارهی صفحه فارسی و به حروف و یه سریش فارسی و به عدد . تاز ه اون قسمت دوم که باید به عدد نوشته بشه باید صفحه ی اولش چیزی نوشته نشه و خالی باشه و صفحات بعدش از 2 شروع بشه تا آخر .
اگر یکی کمکم کنه خیلی ممنونش می شم کارم خیلی گیره
با سلام خدمت همه دوستان گرامی
من نیاز به فونت کلاس اوّل ابتدایی دارم که توسط آقای کامران انصاری طراحی شده است. همانطور که میدانید کتاب کلاس اوّل ابتدایی تغییر کرده و فونتهای جدید در آن به کار رفته است.
اگر این فونت رو کسی داشت لطفاً بذارید که خیلی به آن احتیاج دارم.
با تشکر فراوان.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
باتشکرازتون من همشو امتحان کردم درست نشد ،میدونم چون ازاینترنت کپی میکنم این جورمیشه ،حتی برای نمونه یک
کپی از متنو که میخوام اینجا (مثلا توی همین سایت )بذارم ،متنو درست نشون میده
اگه میشه راهنمایی کنید،
سلام به همه اساتید
یک مشکل خیلی ساده دارم که هر کاری می کنم حل نمیشه
می خوام تو چند صفحه اعداد انگلیسی تایپ کنم اما شماره صفحات فارسی باشه باید چیکار کنم ؟؟
هر کاری می کنم یا هر دو فارسی می شه یا هر دو انگلیسی ...با word 2007 هم کار می کنم... ممنون اگر سریعتر کمکم کنید دوستان ...منتظرم
کسی نیست جواب سوال من رو بده؟
من فقط 1 راه بلدم :13:نقل قول:
شما برای اون دو صفحه دو تا table یک خونه ایجاد کنید(برای صفحه اول 1 جدول که فقط 1 خونه داره برای دومی هم یه جدول دیگه)بعد این دوتا جدول رو انتخاب کنید از منوی layout روی text directionکیلیک کنید(اگر جدول عمودی وکوچک شد فقط کافیست ضلع پایینی ان را dragکنید )
بعد میتونید کادری که دور نوشتن ایجاد شده رو از منوی design(وقتی جدولو انتخاب کردید)از بین ببرید
من امتحان کردم شد
امیدوارم متوجه شده باشید
شما وقتی متن انگیلی دارید ولی میخواهید شماره صفحات فارسی باشهنقل قول:
از مسیر زیر:
office button>>word option>>advanced>>show document content>>numeral=hidini
حالا هر فوتر یا number pageی که انتخاب کنید اعداد رو فارسی نشون میده
اگر متنتون بهم میریزه کل متنو انتخاب کنیدنقل قول:
اگر فارسیه روی دوتایی که کادر قرمز داره کیلیک کنید اگر انگیلیسیه روی ابیها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک تصویر:کد:http://up6.--------.com/images/h3j84w21wd48ssyzjx70.jpg