دوست من عجله نکنید.نقل قول:
شما اول باید سقف بودجه برای خرید خودرو همچنین ملاک هاتون رو برای انتخاب خودرو مشخص کنید.
الان من از کجا بدونم مثلا شما پراید هاچ بک میخوای یا صندوقدار برای 206 هم همینطور
بهتره این موارد رو مشخص کنید
دوست من عجله نکنید.نقل قول:
شما اول باید سقف بودجه برای خرید خودرو همچنین ملاک هاتون رو برای انتخاب خودرو مشخص کنید.
الان من از کجا بدونم مثلا شما پراید هاچ بک میخوای یا صندوقدار برای 206 هم همینطور
بهتره این موارد رو مشخص کنید
من ميخوام پرايد صبا بنزين سوز صفر بخرم. در مورد تك تكشون اگه نظري دارين لطف كنين بگين. نوع پرايد و دوگانه سوزش و آپشن هاي مختلفش اگه ميشه برام راهنمايي بنويسيد. ممنون
---------- Post added at 07:40 PM ---------- Previous post was at 07:39 PM ----------
نقل قول:
من ميخوام پرايد صبا بنزين سوز صفر بخرم. در مورد تك تكشون اگه نظري دارين لطف كنين بگين. نوع پرايد و دوگانه سوزش و آپشن هاي مختلفش اگه ميشه برام راهنمايي بنويسيد. ممنون
سلام
دوستان نظرتون راجع به 207 چیه؟
اگه میشه بهم بگید کی بگیرم که قیمت مناسب باشه صفر میگیرم نقد..
فقط کی بگیرم که تو اوج قیمت نباشه؟؟
و اینکه الان بگیرم مدل 90 میخوره؟ چه فرقی میکنه مدل 90 باشه یا 91 ؟
به نظر بنده که ماشین خوبی نیست چون هم 207 نیست در اصل 206+است و قیمتش هم نسبت به امکاناتش زیاده واگه می خواهی بخری صبر کن بعد دهه فجر بخر مدل 91 می زنند که بهتره.نقل قول:
گه الان که بگیری مدل 90 محسوب میشه!نقل قول:
سلام
دوستان نظرتون راجع به 207 چیه؟
اگه میشه بهم بگید کی بگیرم که قیمت مناسب باشه صفر میگیرم نقد..
فقط کی بگیرم که تو اوج قیمت نباشه؟؟
و اینکه الان بگیرم مدل 90 میخوره؟ چه فرقی میکنه مدل 90 باشه یا 91 ؟
من در مورد قیمتش نمیگم اما بدون که همون 206 هست و فقط یه سری تغییرات تو شکل ظاهریش داره!
با این مشخصات فنی که تو سایت ایران خودرو زده اگه با این مشخصات تحویل بده قیمتش مناسبه !
---------- Post added at 07:35 AM ---------- Previous post was at 07:33 AM ----------
امکانش هست افت قیمت داشته باشه تا دهه فجر؟
کدوم مشخصات فنی!:31:نقل قول:
همون تیپ 5.6 خودمونه دیگه ایران خودروی عزیزم اسمشو گذاشته 207 !!
تا حالا چی تو این مملکت ارزون شده!!!:31:
ولی اگه اون موقع بخری بهتره شاید تسهیلاتی در نظر گرفتن
اقا الان قیمت 207 چنده؟
پژو 207 اتوماتیک مدل 90 قیمت ایران خودرو 20397500 توماننقل قول:
قیمت بازار 22000000 تومان
محمد جان اینکه میگن ایران خودرو 250تومن تخفیف میده درسته؟؟ الان پسترشو گرفتم دیدم تیپ 5 توش نیست! :41: