شاتل . 4 . 128 . محدود ....راستی دوستان این خوبه یا بد ؟
:20:
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
شاتل . 4 . 128 . محدود ....راستی دوستان این خوبه یا بد ؟
:20:
.
دوست عزیز وقتی داری دانلود میکنی (به گفته خودتون دارید با سرعت 120 دانلود میکنید) که نمیتونی تست پینگ بگیرینقل قول:
موقع تست پینگ یا تست سرعت هیچ برنامه ای نباید در حال دانلود باشه
دوستان کسی میدونه ژیتر چیه؟ برای دیدن فوتبال از اینترنت باید ژیتر کم باشه یا زیاد؟
سادش اینطوری میشه که به میزان اختلافی که در زمان رسیدن پکت های متوالی دیتا به مقصد ایجاد میشه میگن jitterنقل قول:
مثلا اگه بسته اول تو 200 ms و بسته دوم تو 202 ms برسه میگن jitter 2 ms هست
Jitter توی نرم افزارهای real time مثل نرمافزارهای صوتی تصویری بلادرنگ مهمه( با استفاده از buffer تا حد زیادی کنترل میشه)
اما تو محیط های انتقال تصویر یکسویه که buffer بالا دارن اگه خیلی بالا نباشه مهم نیست.
Jitter همیشه کمترش بهتره
میگم خدا رحم کرد سادشو گفتی :20:نقل قول:
ولی ممنون متوجه شدم چی شد
پینگت اگه زیر 250 باشه خیلی خوبه مهم اینه که Time out نداری و packet lost هم صفرهنقل قول:
و مهم تر اینه که تو ساعات ترافیک مجانی این پینگ رو بهت می ده و این عالیه دوست عزیز
دوستان فکر کنم دوباره شرکت زیرساخت ارتباطاتش بهم ریخته چون متوسط سرعت تو کشور پایین اومده البته زیاد محسوس نیست . ولی کلا تو یه ساعتهای خاصی خودشو نشون می ده
عوضش ساعت 5 به بعد اینترنتم قطع شد.نقل قول:
و الان 3 شبه که شبا اینترنتم قطع میشه و روزا هم دو تا 3 بار قطعی دارم.
در ضمن فقط برای 15 دقیقه سرعتم 120 بود قبل از اون 40 بود.
سایتها هم که شبا از یک به بعد یه زور باز میشن
درست همین مشکل رو من دارم اینترنت چند شبی که قطع میشه روز ها هم گاهی دسی میشه که باید مودم رو یه بار خاموش روشن کنمنقل قول:
اندیشه خط3 128
خوش به حالت که با خاموش روشن کردن مودم وصل میشه.نقل قول:
من گاهی اوقات کنتور خونه رو هم قطع و وصل میکنم فایده نداره چه برسه به خاموش روشن کردن مودم!:31: