لطفا همگی به اسم تاپیک دقت کنن!!!!
با تشکر از دوستان بابت اطلاع رسانی به موقع و دقیق
لطفا همگی به اسم تاپیک دقت کنن!!!!
با تشکر از دوستان بابت اطلاع رسانی به موقع و دقیق
سلام
عکسهای براتون میذارم از سری مسابقات:
iker vs rafa
خیلی قشنگن اول مال سال قبل رو براتون میذارم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این از عکسهای از بازی امسال این دو قهرمان:
از رقابت امسالشون چندان عکس پیدا نکردم کسی پیدا کرده یا داره بذاره.
انگیزه نمیزارن واسه آدم تا فعالیت کنه اما چیکار میشه کرد...
ما بخاطر رئال فعالیت میکنیم و کاری به کسی نداریم...
تاپیک هم برا رئالیهاست نه کسه خاصی!
--------------------------------------------------------------------------------------------
باشگاه رئال مادريد به دنبال خريد "لاس سانا دياررا" است
مادريد - باشگاه رئال مادريد اسپانيا قصد بکارگيري "لاس سانا دياررا" بازيکن خط مياني تيم انگليسي "پورتسموت" در 48 ساعت آينده را دارد.
از مادريد به نقل منابع خبري، مقامات باشگاه رئال مادريد اعلام کرده اند که دياررا جانشين "مامادو دياررا" بازيکن خط مياني تيم رئال مادريد که آسيب ديده است، خواهد شد.
"خوآنده راموس" سرمربي تيم رئال مادريد که پيش از اين سرمربيگري تيم تاتنهام انگليس را برعهده داشت، شناخت کاملي از "لاس سانا دياررا" بازيکن 23 ساله فرانسوي دارد که در پست هافبک دفاعي بازي مي کند.
دياررا که تاکنون در تيمهاي چلسي، آرسنال و پورتسموت بازي کرده، اکنون بر اين عقيده است که حضورش در تيم رئال مادريد، موقعيتش در تيم ملي فوتبال فرانسه را تقويت کرده و به آن استحکام خواهد بخشيد.
علاوه بر رئال مادريد، باشگاههاي منچسترسيتي و تاتنهام نيز خواستار به خدمت گرفتن اين بازيکن هستند اما مقامات پورتسموت ترجيح مي دهند که وي را به رئال انتقال دهند تا به اين صورت در تيم رقباي خود فعاليت نداشته باشد.
تيم انگليسي پيش از اين، تصميم به فروش دياررا به مبلغ 20 ميليون يورو را داشت اما به نظر مي رسد اکنون اين مبلغ را به صورت قابل توجهي کاهش داده است.
گفته مي شود که مقامات باشگاه رئال مادريد قصد دارند با پرداخت 10 ميليون يورو، وي را جذب کنند.
خبر تکمیلی:به نظر ميرسد باشگاه پورتس موث با پيشنهاد خريد لاسانا دياررا به مبلغ 20 ميليون پوند موافقت كرده است و اين بازيكن فرانسوي تا 48 ساعت اينده رسما به رئال مادريد خواهد پيوست
عكسهايي زيبا از اولين جلسه تمرين هانتلار با رئال مادريد
ای ووینقل قول:
تاپیک هم برا رئالیهاست نه کسه خاصی!
دوست جان منم این تاپیک و واسه رئالیا زدم نه واسه مامان بزرگم:27:
خیلی خوشحال شدم که بالاخره یه پست در مورده رئال دادید:27::21:
فک می کنم ایشون اندازه ی تمام پستای شما توی این تایپیک خبر گزاشته باشن !نقل قول:
ای ووی
دوست جان منم این تاپیک و واسه رئالیا زدم نه واسه مامان بزرگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خوشحال شدم که بالاخره یه پست در مورده رئال دادید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول چقدر سرشونه داره سنگین می زنه ...
بابا ول کنین این حرف هارو ...
راستش رو بگم من از شوستر فصل پیش خیلی خوشم می یومد تیم حمله ایی ...تماشاگر پسند و خوب اما این فصل بد شانسی
آورد و بیش از حد رئال مصدوم داد و وقتی اون مصاحبه رو کرد که در مقابل بارسلونا می بازیم حکمه اخراجش رو خودش نوشت ...
اما یکی از دلایله پیروزی تو مسابقات سرمربیه .... بازیکنم خیلی مهمه... نشون به این نشون که بهترین سرمربی ام بدن به یه تیمه دسته دومی که بازیکن نداره خودش دو روزه اول از اون تیم می یاد بیرون ...
رئال باید بازیکن بگیره ...
یکی از دلائله دیگه این وضعه رئال به خاطره اشتباهاتی بود که مسولین رئال تو گرفتن بازیکن و اون مسائل رونالدو و روبینهو کردن...
یه چیزی که من نگم هم خودتون می دونین اینه که اگه رئال جذبه بازیکن نکنه نمی تونه کاریی از پیش ببره حتی با بودن راموس ...
آرزوی موفقیت واسه این سرمربی می کنم ....
قربان شما ...
احمد جون سلام اينم جوابات:
فرق سیستم بازی راموس با شوستر در چیه؟ با يك بازي كه مشخص نميشه
و اینکه در نیم فصل چه بازیکنهای بگیریم و چرا با چه خصوصیاتی؟ خب ما اول بايد بدونيم باشگاه چه قدر پول داره؟
و اینکه در مقابل والنسیا در سانتیاگو از چه بازیکنهای فیض ببریم؟ اين هم احتياج به ليست بازيكناي سالم داره
منتظر جوابهای شما هستم
منم منتظرم
من چیزی نمیگم!فقط همین حرف ---- ...نقل قول:
خیلی خوشحال شدم که بالاخره یه پست در مورده رئال دادید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته نزارید پای تعریف از خود...
--------------------------نقل قول:
فک می کنم ایشون اندازه ی تمام پستای شما توی این تایپیک خبر گزاشته باشن !
نه دادا...ما تازه اولین پستمون رو درباره رئال زدیم!تازه اخبار بماند!!نقل قول:
میبینم که ییهو تاپیک 6 صفحه پرید جلو! مرسی احمد جان و مرسی چارلیز جان ( بابت اخبار ).
میگم این لاسانا دیارا خیلی بازیکن خوبیه اگه اون و گاگو با هم تو خط میانی بازی کنن قدرت خط میانی خیلی بیشتر میشه
من خودم یه تنه وسط رو دارم!سالاد مالاد هم نیازی نیست بخریم!: دی
-------------------------------
فرق سیستم بازی راموس با شوستر در چیه؟ از اون سوالا بودااا احمد!هنوز یه بازی تیم انجام داده و این بنده خدا هم یک هفته هم نیست که اومده!
و اینکه در نیم فصل چه بازیکنهای بگیریم و چرا با چه خصوصیاتی؟ بستگی به وضعیت مصدومین تیم داره...اما در کل در خط میانی و بخصوص هافبک تهاجمی بازیکنی مثه روبینهو میخوایم...
و اینکه در مقابل والنسیا در سانتیاگو از چه بازیکنهای فیض ببریم؟ منم میگم که باید دید چه بازیکنایی میتونن بازی کنن...
----------------------
و در آخر اینکه امیدوارم به این راحتی رافائل رو از دست ندن...بازیکن بدرد بخوریه...
سلام خدمت همه رئالیهای گل و عزیز :
ممنون بابت اینکه به سوالات من جواب دادین.
اما جوابهای خودم:
1:من هم موافقم اما با توجه به بازیهای که انجام داده با تاتنهام و سویا میشه نتیجه گیری کرد.
باید بگم که راموس اصولی تر و با برنامه تر بازی میکنه و بازیهاش بار فنی بالای داره ولی شوستر نه.
2:مورد دوم رو قبلا من گفتم که چه بازیکنهای رو بگیریم اما در مورد نیم فصل باید بگم که :
با توجه به خرید هانتلار با خرید یه مهاجم دیگه وضع خط حمله عالی میشه.
لاسانا دیارا که در راه رئال مادرید هستش بسیار خبر مسرت بخشیه اما اینجا یه نکته دیگه هستش بازیساز.رئال باید یه بازیساز هم در اختیار بگیره چون:
گوتی و وسلی زیاد مصدوم میشن
رافا اصلا در اون سطح مورد نظر بازی نمیکنه.
در کل به نظر من باید یه بازیساز مثل فابرگاس و یا دیگو رو بگیریم که اون طور که میگفتن بازیکن جوان تیم کادیز در راه رئاله شاید بتونه این مشکل رو حل کنه اما به دیگو بیشتر احتیاج داریم .
در خط دفاع صد در صد حد اقل یه بازیکن نیاز داریم .
3:در مقابل والنسیا.
البته من یه اشتباه کردم که باید مینوشتم در مقابل والنسیا شما انتظار چه سیستمی رو دارید و دوست دارید رئال چطوری باشه.
نظر من اینه که باید والنسیار و تحقیر کنیم تا جایی که ممکنه درسته تیم خوبیه اما در شرایط فعلی چیز محالی وجود نداره.
ما میتونیم همانطور که تونستیم.
به نظر من باید در این دیدار هم به پالانکا فرصت داده بشه و راموس هم برگرده سر جای اصلیش به جای سالگادو و متذلرد جای راموس رو بگیره.
و رائول و هیگواین مهاجمان باشن.
خط هافبک رو میتونن وسلی و گوتی رهبری کنن
با توجه به حرکات برق آسای روبن شاهد یه بازی خیلی قشنگ خواهیم بود ایشالا.
نظر شما چیست؟
اما
اما
از دوستان خواهش میکنم جو دوستانه تاپیک رو بهم نزنن همه رئالی هستیم و به این مسئله افتخار میکنیم.
مهم نیست کی چکار کرده اگه کسی تاپیک رو زده مهم نیست و همینطور اگه کسی به اندازه تمام پستهای من هم خبر گذاشته و فعالی بوده کار خوبی کرده اما باز مهم نیست .
مهم عشق و علاقه به رئال هست و ما همه اینکارهارو نکردیم مگر بخاطر عشق و علاقهمون به رئال عزیز.
پس از دو دستگی خواهش بپرهیزید که در شان هواداران رئال نیست.
با تشکر