والا چیزی که من دارم میبینم، همون سبک پاپ و راک همیشگی یی هستنقل قول:
که هم خود محسن و هم خیلی خواننده های دیگه سالهاست دارن توی این سبک کار میکنن
حالا اینکه تنظیم ها خوب هست، خب اوکی قبول. ولی تنظیم خوب هیچوقت انقلاب نیست!
Printable View
والا چیزی که من دارم میبینم، همون سبک پاپ و راک همیشگی یی هستنقل قول:
که هم خود محسن و هم خیلی خواننده های دیگه سالهاست دارن توی این سبک کار میکنن
حالا اینکه تنظیم ها خوب هست، خب اوکی قبول. ولی تنظیم خوب هیچوقت انقلاب نیست!
درسته ، تنظیم ها خوب بود ( نه خیلی خوب در حد بسیار متوسط ) اما ملودی ها واقعا ایراد داشتن .نقل قول:
این سبک شعر خواندن فلسفی ( مثل اشعار مولانا ، شهریار یا ... ) هم عامه ی مردم نمیپسندند ، به طور مثال من دوست دارم موقع رانندگی یا پشت ترافیک از موزیک لذت ببرم تا اینکه بشینم فکر کنم و کلمه به کلمه شعرها رو تفسیر کنم تا متوجه بشم خواننده چی میخواد بگه .
درکل به نظر شخصی من کار ضعیفی بود .
استاد ، خوب موزیک های زیادی ساخته میشه واسه اینکه شما پشت ماشینت تو ترافیک لذت ببری از جمله این خوانندگان میتونم به امید جهان و حامد پهلان و این اساتید نام ببرم . شما میتونی این اهنگا رو دانلود کنی بریزی تو فلشت تو ماشینت پشت ترافیک گوش بدی نیاز به تفسیر کلمه به کلمه هم نداره میتونی فلفور حتی کل اهنگ معنیش قبل گوش کردن بفهمینقل قول:
نیازی نیست حتما البومای سنگین گوش کنی که خدای ناکرده فکرت هم به کار بیفته و خسته شه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه اول
صفحه دوم
صفحه سوم
صفحه چهارم
صفحه پنجم
صفحه ششم
صفحه هفتم
خدایی سبک این البوم با بقیه البومای پاپ یکی بود؟نقل قول:
مطمئنی گوش دادی کامل؟
اولا که تو این البوم اصلا اهنگ پاپ نبود همشون از شاخه های راک بودن
دوما شما یه خواننده رو مثال بزن توی این سبکا اینجوری خونده باشه
خدایی خیلی کم لطفی میکنن بعضی از دوستان که تغییر بین این البوم با البومای پاپ ایرانو متوجه نمیشن:|
مثلا اینو مقایسه کنیم با البوم مازیار فلاحی:دی
دوستان تحلیلاتون رو در مورد " قهوه قجری " می نویسید ؟
ممنون
تراک دوم - قهوه قجری
این ترانه روزبه بمانی زیباست همانند دزیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبل از اینکه در مورد کار قهوه قجری صحبت کنم , قهوه قجری معروف به آغشته به سم بودنش هست. قهوه قجری اون زمان به کسی میدادن میخواستن اون شخص بکشن!
تو آهنگ هم توجه کنید خواننده صداش آخر آهنگ یک مرتبه قطع میشه و انگار محسن چاوشی مسموم شده میگه :
من حدس میزنم که جنون دارم , من حدس میزنم ...( صدای خواننده قطع میشه و بعد مدتی دچار تنگی نفس و پس از چند دقیقه دچار ایست قلبی میشه. البته من اینجوری فکر میکنم )
یک نکته دیگه از این آهنگ اشاره به حضرت یوسف در این تراک هست که تراک شماره 9 هم به اسم یوسف تو آلبوم وجود داره و ارتباط شعری این آلبوم میرسونه
من یوسفام که برای تماشایت
با حبس با توطئه میسازم
هر روز پیش چشم برادرها
خود را درون چاه میاندازم
و مهم ترین نکته این آهنگ تکرار چند بار کلمه "تنها" :
من عاشق تویی شده بودم که . . . تنها تنها تنها تنها تنها تنها
اشاره تکرار کلمه "تنها" مصرع حذف شده -------> تنها کتاب منطقی ات دینی ست....
به همسری که ندارم چرا عوض شده !؟