vahooli جان خبر تازه از اصفهان نداری؟ به یمن ورود رییس جمهور راه اندازی نکردن؟
vahooli جان خبر تازه از اصفهان نداری؟ به یمن ورود رییس جمهور راه اندازی نکردن؟
:27: خبر تازه که والا همون بود که صفحه پیش گفتم.نقل قول:
خوب تو از کجا میفهمی که 5 کیلوبایت داونلود میکنی؟نقل قول:
اقایون از امشب پنج شنبه از ساعت 12 شب به بعد به یه اتفاق واقعا جالب در طول داشتن 8 ماهه ی سیم کارت ایرانسل برخوردم. وقتی اس ام اس به 912 میزنم قبل از اینکه چراغ گوشیم خام.ش بشه دلیورد میشه. در ضمن چراغ پشت صفحه ی گوشیم هر 10 ثانیه خاموش میشه.!!!!!!!!! تا حالا سابقه نداشته اینقدر سریع برسه..... پس معلومه که مشکل از اونا بوده نه ایرانسل. بازم بد بگین ازش
به فاصله شهرها و زمان تماس و يه سري چيزاي ديگه وابسته هست (كلا خيلي مسخرس)نقل قول:
حالا فرض كن شما خطت ماله تهرانه و از شيراز به اهواز زنگ بزني در اين صورت 2 تا هزينه جابه جائي
برات حساب ميشه و حدود دقيقه اي 100-90 تومان واست در مياد !!!!
بابا دوباره رفتی نقطه سر خط باید حالا دوباره دلایل خودمو از اول فروم وغیره تکرار کنم واقعا کهنقل قول:
تو برای چی گیر دادی به TCI که هرموقع اونو حواله میدی بابا من چی کار دارم به TCI ، ایراد های من از نظر شما که چیز دیگه ای به غیر از ایرانسلو نمیبینید غیر منطقیه اون موقع هم که با مدرک از اشتباهات ایرانسل و غیره میایم جلو باز هم یه چیزی اون ته مه ها پیدا میکنی و میگی
آخ خوب شد گفتی واقعا من باحضور حلال مشکلاتی مثل شما در این سایت احساس غرور میکنمنقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا من نمیدونم اسم این تاپیک چیه ( کلیه بحث های مربوط به ایرانسل ) یا ( کلیه بحثهای مربوط به TCI ) ظاهرا دوستان اینجا را با تاپیکی بنام ( در مدح وستایش ایرانسل ) ( کانون مدافعان از ارزشهای ایرانسل) ( کانون وکلای مدافع ایرانسل ) ( عشق من ایرانسل ) و........ دیگه اشتباه گرفته اند . به محض اینکه یکی پیدا بشه کوچکترین ایراد و مشکلی با ایرانسل پیدا کنه یا حتی انتقاد کنه یک چند تایی دورش میکنن و از این راه حلها که هیچکی اصلا نمیدونه را ارائه میدن بس کنید دیگه بابا شما برید با همون تکنولوژی روزش حال کنید و بعضی هم میخوان انتقاد کنند والا اینقدر که شما دارید سینه برای ایرانسل چاک میکنید خودش اصلا بفکرش نیست ، نمونش این بازارش و شل کن سفت کناشو استعفای مدیر روابط عمومی بخاطر عدم پاسخگویی و غیره ......
این email خدمات ایرانسل که مشکلات رو میگی بهت جواب می دن چی بود؟؟؟؟
ایرانسل و Mci حق عرضه خدمات مبتنی بر 3g ندارند
فناوران - به جهت حفظ فضاي تجاري اپراتور سوم، به اپراتورهاي اول و دوم اجازه ورود به نسل سوم تلفنهمراه داده نخواهد شد.
لطفا... سبوحي، معاون تنظيم و صدور مجوز سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي با بيان اين مطلب گفت: يكي از وظايف رگولاتور تنظيم بازار از طريق وضع قوانيني است كه قادر به حفظ سهم اپراتورها در بازار باشد.
وي افزود: به همين منظور و باتوجه به بررسيهاي انجام شده تصميم داريم تا براي حفظ وضعيت بازار اپراتور سوم در يك مدت زمان خاص از ورود اپراتور اول و دوم براي ارايه سرويسهاي نسل سوم تلفنهمراه جلوگيري كنيم.
وي خاطرنشان كرد: اين موضوع مقطعي بوده و رگولاتور فقط درجهت قوت گرفتن و شكلگيري اپراتور سوم در بازار تلفنهمراه اين قانون را اجرا ميكند.
وي با بيان اينكه اپراتورهاي اول و دوم تنها ميتوانند به ارايه سرويسهاي نسل 75/2 تلفنهمراه در ايران بپردازند، گفت : باند فركانسي كه به اپراتور سوم اختصاص مييابد باند اختصاصي ويژهاي است به طوري كه اين اپراتور بتواند تمامي سرويسهاي نسل سوم تلفنهمراه را در ايران ارايه كند.
سبوحي در پاسخ به اين سوال كه آيا تاكنون ميزان مشتركان اپراتور اول در پروانهاي كه رگولاتور در حال تدوين آن است تعيين شده، گفت: تاكنون در اين مورد بررسي خاصي انجام نشده است.
وي افزود: البته از شركت ارتباطات سيار خواستهايم مستندات مربوط به تعهدات اپراتور دولتي را تا پايان برنامه پنجساله چهارم به سازمان تنظيم مقررات ارايه كند.
وي تصريح كرد: همچنين از اپراتور اول خواسته شده تا پيشبيني و چشماندازي كلي از پتانسيلها و وضعيت بازار طي سالهاي برنامه پنجم توسعه را همراه با طرح تجاري خود به رگولاتوري ارايه دهد.
معاون تنظيم وصدور مجوز سازمان رگولاتوري عنوان كرد: طبق مذاكرات انجام شده شركت ارتباطات سيار در حال تهيه موارد خواسته شده است و تاكنون هيچ مستنداتي به رگولاتور ارايه نكرده است.
خوب شما هرچیزی دلت خواست گفتی و میگی سینه جاک ایرانسل وکلای ایرانسل ایرانسل عشق منه از این حرفا مهم نیست شخسیت هر شخصی به خودش بستگر دارهنقل قول:
شما از ایرانسل ایراد نمیگیری که ماهم بگیم درست این ایراد داره حالا اعتراض کنیم یا چطور مشکل رو حل کنیم
ایرانسل داره تعرفه رو پایین میاره بازم اعتراض میکنی و من اینو فهمیدم که تو فقط اعتراض میکنی:41:
بابا خوب مینویسه(پایین اپرا)نقل قول:
اینجا دوباره ایرانسل قطع شده بهشم که زنگ می زنی میگه invalid phone number ! چرا جمعه ها این طوری میکنن اینا؟!
خوب مشکل همینه اون چیزی که مینویسه با چیزی که داونلود و سند میکنه فرق میکنهنقل قول:
توضيح زیاد داره فعلا وقتش نیست :46:
مسخره شورش را در آورده این ایرانسل ... تا حالا نزدیک به 7 ایمیل زدم برای مشکل تماس از تلفن ثابت ولی میگه مشکل از ما نیست میگم درست از شما نیست ولی نباید برای حل آن تلاش کنید میگه مخابرات اصفهان به حرف ما گوش نمی کنه ... اما مشکل تالیا کاملا حل شده و سریع می گیره من هفته پیش تماس گرفتم با تالیا و گفتم این مشکل را و گفت تا هفته آینده درست میشه که همین طور هم شد ولی ایرانسل فقط بلد هست بهانه بیاره ... تالیا به مراتب اپراتور قابل اعتماد تری نسبت به ایرانسل هست قول دروغ و چرت و پرت هم به کسی نمیده و تبلیغات آنچنانی و دروغین هم راه نمی اندازه مثل بعضی ها ... در ضمن وقتی با تالیا تماس گرفتم درباره پوشش شبکه هم سوال کردم و گفت تا آخر شهریور 250 تا شهر جدید مهم تحت پوشش قرار می گیره ... یک خوبی دیگه تالیا اینکه که sms آن با اپراتور اول هیچ مشکلی نداره هم راحت می گیره و هم راحت می فرسته ... تا حالا نشده حتی یک sms من نرسه ...
سلام اینجا بروجرد پوشش ایرانسل قطع شده از دیروز پنج شنبه تا امروز جمعه مورخ 1386.3.4
مسعود جون من میگم بیا با بقیه برو بچ اصفهان بریم دهن این مخابراتا سرویس کنیم.بالاخره نمی تونن که هی همین طور پشت گوش بندازن که.اگه یه اقدام مناسبی کنیم حل میشه.مثلا می تونیم بریم به شهردار بگیم یا کلی کار دیگه...نقل قول:
من پایه هستم ... کی قرار بذاریم ؟؟ اصلا چطوره یک نامه بنویسیم بدیم رییس جمهور محترم و مردمی تا کار را حل کنند ؟؟ اما این مخابرات اصفهان به این راحتیا این مشکل را حل نمی کنه چون اسپادان بازار کارش می خوابه ... همین اپراتور با 40 هزار تا مشترک برای مخابرات اصفهان 20 میلیارد تومان در سال سود داره ... تازه هنوز این اسپادان مسخره محدودیت زمانی هم حذف نکرده !!!!!نقل قول:
خاک بر سرشون این یعنی چی؟ جناب سی دی رایتر آیا همچین حقی دارن؟ چرا این مملکت ما اینقدر آشغاله؟نقل قول:
اقا مسعود جدیدا اس ام اس های ایرانسل رو امتحان کردی؟ من که از دیشب مشکل اس ام اسم حل شده البته مشکل شما شاید از اصفهان باشه به دلیل پوشش ناقص.نقل قول:
تو که باز داغ کردینقل قول:
تو یه بار اشتباه کردی بازم داری اشتباه میکنی
با هر خطی که تماس میگیری اون مسئول بر قراری تماس هست
من اصلا مشکل اس ام اس تا حالا نداشتم (غیر از ایام عید نوروز)نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جناب علیرضا خاجی جوابتو داد. راست میگه دیگه وقتی گفتن تعرفه میاد پایین باز هم اومدی برای خودت تبصره درست میکنی که نه اینجوری نیست؟ اگه انتقاد سازنده بکنی کی ایراد میگیره؟ من خودم مشکل اس ام اس داشتم ولی وقتی کاملا حل شده دلیلی برای دروغ گفتن و تلقین ندارم. چون واقعا تو 8 ثانیه همه ی اس ام اس هام دلیورد میشه. کی به کیه تو هم یه تاپیک بزن به نام عشق من تی سی آی یا انجمن سینه چاک ها ومخلصان تی سی آی !!!!!!!نقل قول:
خوش به حالت. البته من اتفاقا تو ایام عید مشکلی نداشتم!!!!!:31: :31: :31:نقل قول:
اما تو عیدی بعد جوری ضد حال بود اس ام اس هام نمیرسید دوست دختر پرید :31: :31: :31:نقل قول:
بعضی وقتها فکر میکنم اینجا دارم چت میکنم
Sms از ایرانسل به مخابرات چندان مشکلی نداره ولی بر عکس مشکل داره ...شاید شما بگی تقصیر ایرانسل نیست خب قبول... ولی ایرانسل باید برای رفع این مشکلات تلاش کنه که متاسفانه نمی کنه و فقط به فکر تبلیغات و فروش سیم کارت بدون کیفیت هست ...
اقا منم هستم:5:نقل قول:
منم هستم !
اختلال در ارسال SMS در روزهاي اخير در برخي از مناطق تهران به اوج خود رسيده است، به طوري كه براي به مقصد رسيدن پيامها بايد ارسال هر SMS چند بار تكرار شود؛ مشكلي كه به عادتي براي شهروندان در زمان واگذاريهاي جديد تبديل شده است!
اما مديران مربوط در شركت ارتباطات سيار همچنان تاكيد داشتند كه هيچگونه خرابي و اختلال در شبكه SMS اپراتور اول تلفن همراه ديده نميشود و جريان عادي ارسال SMS ادامه دارد؛ تا اينكه پس از بررسيهاي مجدد امروز اعلام شد كه اختلالات، به بروز مشكل در يكي از مراكز SMS مربوط بوده است.
خبرنگار ايسنا چند روز پيش براي جويا شدن علت اختلال در شبكه پيام كوتاه با معاون نظارت و مديريت شبكه شركت ارتباطات سيار تماس گرفت كه او عنوان كرد: شبكه و مراكز SMS ارتباطات سيار در مناطق مختلف تهران را بررسي كردهايم و هيچگونه خرابي و اختلالي در رابطه با سيستم ما وجود ندارد.
او افزوده بود: ممكن است به دليل بهينهسازي و توسعه كه عمدتا براي كابل برگردان و تست شبكه و افزودن ظرفيت جديد به شبكه انجام ميشود، در برخي از مواقع در بعضي از مراكز مشكلي به وجود آيد كه با بازنگري و كنترل شبكه روال ترافيك جريان پيدا ميكند.
اما اين اختلالات همچنان ادامه داشت كه وجود مشكل مجددا به مسئولان شركت ارتباطات سيار اعلام شد و اين بار گفته شد كه ممكن است مركز SMS منطقهاي كه در آن تردد ميكنيد دچار مشكل شده باشد.
بر اين اساس گويا سرانجام پس از چند روز ماموري از شركت ارتباطات سيار به منطقههاي مورد نظر فرستاده شد و تستهاي لازم به عمل آمد و گويا اين بار هم دليلي براي اختلال وجود نداشت!
اما با گذشت چند روز اين اختلالات همچنان ادامه يافت؛ به طوري كه در اكثر مناطق تهران مشتركان براي ارسال SMS با مشكل روبهرو بودند.
تا اينكه محمدحسين فلاح اصغري - معاون نظارت و مديريت شبكه شركت ارتباطات سيار - امروز جمعه به خبرنگار ايسنا اعلام كرد كه اين اختلالات به بروز مشكل در سيستم انتقال مركز SMS الغدير مربوط بوده و در حال حاضر اين مشكلات بر طرف شده است.
به گزارش ايسنا، وجود اختلال در شبكه SMS اپراتور اول تنها مشكل موجود براي مشتركان نبود، بلكه بعضا مشكلاتي در زمينه برقراري تماس و مكالمات نيز ديده ميشد كه مسئولان مخابرات بارها اعلام كردند با توجه به اين كه توسعه در شبكه در حال انجام است، وجود اين اختلالات طبيعي است!
اين در حالي است كه وجود بيش از 15 ميليون مشترك بر روي شبكه اين اپراتور، ادامه واگذاريها و ثبتنام جديد، اتخاذ تصميمات جديتري در باره افزايش كيفيت مكالمات و خدمات تلفن همراه را ميطلبد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر روز سیستم هاشون به روزرسانی میشه :27:
خیلی جک میگن هر کسی یه چیزی میکه واسه خودش :41: :41: :41:نقل قول:
من نمیدونم شما چرا به مخابرات بد بخت گیر دادین
آخه کجای دنیا هست که این خدمات پیشرفته مخابرات را ارائه کنه؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در حالی که ادعا میکنه کل ایران را تحت پوشش داده هر وقت زنگ میزنیم اون یاروه میگه:
در حال حاضر امکان تماس با مشترک مورد نظر امکان پذیر نمیباشد....(تازه بعدشم همینو به انگلیسی!!!!!!!!!!!!!میگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
(اگه اشتباه نکنم این تکنولوژی برای نسل 5 یا 6 باید باشه که تا بحال تو هیچ جای دنیا ارائه نشده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اما ایرانسل چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میاد و سیستم پیامگیر صوتی و ذخیره شماره تماسگیرنده راه میندازه؟؟؟؟(واقعا که...) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ایرانسل همیشه از تکنولوژی عقبه!!!!!!!!!!!!!
اس ام اس رو یادت رفته مگه ؟نقل قول:
کجای دنیا اس ام اس رو رایگان برای مشترکانش فعال میکنه که اینا لطف کردن مجانی برای همه فعال کردنش ! :D
بچه ها الان به یه نکتهای برخوردم که گفتم بد نباشه بیام شما ها را نیز در جریا بگذارم تا دچار اشتباه نشین:
در مورد 1000 دقیقه مکالمه رایگان:
این طرح فقط برای سیمکارتهایی هستش که طرح تعرفه آنها به صورت دقیقهای باشه نه ثانیهای........
میگم اگه تعرفه ها 20، 25 درصد بیاد پایین و تعرفه استفاده از اینترنت نصف بشه چی میشه ! :20:
منظورت از این حرفا چیه نفهمیدم ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
چیزه خاصی نمیشه جند نفر میان میگن ایرانسل کلاه برداره:46:نقل قول:
راستش من مشکلی از دریافت sms از tci ندارم اما نمی دونم چرا sms از tci 3 بار میاد ! دقیقا 3بار!نقل قول:
به رییس جمهور که فایده نداره.باید به طور کاملا اداری و رسمی حل شه!
نه ! من خودم تو تیلیغات روزنامه ای خوندم برا طرح ثانیه ای 60000 ثانیه حساب میشه.نقل قول:
فکر نکنم چون امروز روی یه مغازه که از نمایندگیهای ایرانسل بود اینو خوندم
نه اون حرف قدیمیه! اون اول که این طرحا گذاشت گفت برا دقیقه ای اما بعدا گفت برا ثانیه ای 60000 ثانیه میشه.نقل قول: