من به مجيد صادقي عزيز پيام دادم كه برج ميلاد رو اگر دارند براي دانلود بذارن. مجيد جان هم برج جناب مير محمد رو براي دانلود گذاشتن.
حالا من نميدونم چه جوري نصبش كنم.
بي زحمت يكي كمكم كنه!
من به مجيد صادقي عزيز پيام دادم كه برج ميلاد رو اگر دارند براي دانلود بذارن. مجيد جان هم برج جناب مير محمد رو براي دانلود گذاشتن.
حالا من نميدونم چه جوري نصبش كنم.
بي زحمت يكي كمكم كنه!
نه عزیز من برج میر محمد رو نذاشتم اونی که من گذاشتم شبیه برج میلاد هست شما اگه برج میر محمد رو ببینی اینطوری میشی:18:.نقل قول:
خوب به هر حال. من چه جوري نصبش كنم؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي مجيد جان.:10:من يه تشكر به تو بابت زحمت هات بده كار بودم:11:
ازت تشكر مي كنم.:31:
من تا حالا ساختمون نصب نکردم باشه میرمحمد حتما جوابتو مید هنقل قول:
اون برجی که میر محمد ساخته یک چیزی شبیه اینه
براستي كه من اين طوري شدم::18:.
خيلي با حاله.
باید بازی رو Crack کنی.نقل قول:
مجيد جان Directx9 هم روی كامپيوتر دوستم نصب هست بازی هم از لحاظ گرافيكی مشكل ندارد فقط وقتی اون سرعت سنج را نصب ميكنه وارد بازی نميشه و اون پيامو ميده وگرنه بدون سرعت سنج بازی مشكلی نداره
خودم همين سرعت سنج را دارم و بازيم هم خوبه چرا روی كامپيوتر دوستم اين اشكال بوجود آمده ؟
برای این کار برو از یک نفر فایل GTA_sa رو بگیر و کپی کن. احتمالا ورژن بازی از اونهایی هست که نیازی به Crack نداشته و یا پچ های RockStar رو روش نصب کردن و بعد Setup براش ساختن.
مورد دوم بیشتر امکان داره.
البته همه ی اینها یک احتمال هست.
فکر نمیکنم که Xp با DirectX 10 زیاد جالب بشه.نقل قول:
abolfazl35 بیا این DX10 ویندوز XP رو نصب کن شاید مشکلت حل بشه
ولی یه چیزی یادم اومد بگم:
بعضی DirectXها که با بازیها ارائه میشن رو نصب نکنید. فقط وقتی از DirectX استفاده کنید که ورژن ویندوزتون از SP2 پایین تر باشه.
بازیهایی مثل NFS: Pro Street همراه خود DirectX دارند ولی با وجود اینکه همون DirectX 9.0c هست ولی تفاوتهایی داره.
به عنوان مثال همین pro Street رو اگر DirectXشو نصب کنید با بعضی از بازیها به مشکل میخورید.
در ضمن این DirectX 10 که لینک دادید مشکل داره چون فایل هک شده هست (Directx 10 On XP :: Hacked Files ) و فقط برای بازیهایی مثل HALO استفاده میشه. نصب نکنید بهتره.
محمدرضا جان ميشه اين سرعت سنجی كه ميگی برام بزاری؟نقل قول:
من نتونستم گير بيارم
ممنون
سلام آقا ابی می خواستم بدونم چطوری میتونم رنگ ماشین پلیس تو جاده که سفید و سیاه رو عوض کنم و بشه قهوهای لطفا کد رنگ قهوهای رو بدید
سلام
ابی جان من الان با اون DX10 هم SA,FSx,NFS MW,PES08,... رو اجرا میکنم و هیچ گیری نمیده
درضمن راهی وجود داره که بدون Zmodeler فایل TXD ساخت؟؟؟
احتمال داره اخطار بخاطر این باشه که تریدی مکس شما 7 یا 8 هستنقل قول:
فکر کنم این اکسپورتر با بقیه ی نسخه های تریدی مکس مشکل داره البته اینو یه جایی خوندم
یکی امتحان کنه ببینه رو 6 میاد یا نه :31:
با سلام به همگي!
ببخشيد آيا كسي ميدونه من چه جوري بايد برج ميلادي رو كه دانلود كردم نصب كنم؟:31:
راستي يه چيزي يادم اومد.
من ياد ندارم چيزي درست كنم:20:
خواهش ميكنم اگر ميشه يكي بي زحمت ساختمون زير رو بسازه:11:
متشكرم!!
اين تصوير مربوط به جلوي اين ساختمونه.
يه تصوير ديگه از پشت همين ساختمون:
کسی ZModeler2.7 را ندارد لطفا هر کی داره بزاره
من تری دی م ورژن 9 هستنقل قول:
لطفا شما سعی کن از دادن پست پشت سر هم بپرهیزینقل قول:
برا خودت می گم چون هم صفحات تاپیک الکی پر میشه بعدشم اگه یکی ببینه ممکنه حذفت کنن
ما اگر هم بسازیم نمیتونیم اکسپرت کنیم مگه اینکه آقا میر محمد زحمتش رو بکشه
عکس واضحتر نداری اینجا کجا هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.gtainside.com/download.php?do=download&id=15302
باسلام به شما مجيد جان عزيز . از راهنايي خوبتون متشكرم.
دستتون درد نكنه كه اخطار داديد.
به روي چشم . هم رعايت ميكنم و هم عكس هاي بيشتري از اين مكان ميذارم.
اين مكان ساختمون تاريخي شهر بيرجند(شهر من)است.
هم اكنون فرمانداري بيرجند اينجا قرار داره و در زمان زنديه ساخته شده.
همه بيرجند رو با اين مكان ميشناسند.
hshak2006 جان قرار شد از سایت GTAinside دیگه چیزی نذاریم ولی باز هم ممنون راستی:
راهی وجود داره که بدون Zmodeler فایل TXD ساخت؟؟؟
40 قهوه ای هست.نقل قول:
سلام آقا ابی می خواستم بدونم چطوری میتونم رنگ ماشین پلیس تو جاده که سفید و سیاه رو عوض کنم و بشه قهوهای لطفا کد رنگ قهوهای رو بدید
ولی یه راه حل بهتر:
خودت میتونی یه رنگ بسازی. به این صورت که Paint رو باز کن و از قسمت رنگها برو به جایی که رنگ میسازی.
حالا رنگ مورد نظر رو بساز و از سمت راست در پایین, کد قرمز و سبز و آبی رو پیدا کن.
حالا در Carcols و در آخرین کد رنگ به این صورت وارد کن:
Red,Green,Blue
که مثلا به جای Red میزاری 147 و به جای Green میزاری 98 و به جای Blue هم 66 و بعدش Space میزنی تا به جایی برسی که تو خطهای بالاتر # زده و تو هم # میزنی و بعد یک فاصله و بعد شماره ی رنگ که به ترتیب هست و بعد یک فاصله و یک اسم برای رنگت انتخاب میکنی.
به همین راحتی. همین مدل بالا که توضیح دادم یک رنگ قهوه ای متوسط هستش. که به صورت کلی اینطوری نوشته میشه:
147,98,66 # 128 Brown
البته یکم اینجا جا به جا شده.
نمیدونم ولی به نظرم اگر DX10 برای Xp مناسب بود خود مایکروسافت این کار رو میکرد.نقل قول:
سلام
ابی جان من الان با اون DX10 هم SA,FSx,NFS MW,PES08,... رو اجرا میکنم و هیچ گیری نمیده
درضمن راهی وجود داره که بدون Zmodeler فایل TXD ساخت؟؟؟
در مورد TXD بگو برای چه کاری میخوای؟
ممنوننقل قول:
ولی من هر کاری می کنم نمی تونم رنگ ماشین پلیس جاده رو تقییر بدم هر تغییری میدم بازم همون رنگ قبلی هست
دوستان كسی سرعت سنج camera hacker نداره برام بزاره ؟
لطفا اگه دارين بزارين
ممنون
دایرت ایکس 10 جدیده و ایکس پی مال 2002 استنقل قول:
در مورد Txd بگو برای چه کاری میخوای؟
میخوام تکسچر یه ماشین رو عوض کنم اصلا مگه مهمه که برا چه کاری میخوام مگه ساختن TXD با txd فرقی داره؟؟؟نقل قول:
در مورد Txd بگو برای چه کاری میخوای؟
:40::40::40::40::11::11::11:ثواب کردی دستت ذرد نکنه اما یادت باشه اون ماشین رو من ساختم اما از اون بازی خیلی کم کپی گرفتم البته یکی من رو کمک کرد اما بیشتر زحمات رو من کشیدم به خدا راست میگم اگه دروغ میگفتم دیگه توی تایپیک مسابقه طراحی مدل 3بعدی شرکت نمی کردم...به هر حال ممنون که لینک اون زی مدلر رو گذاشتی دست راست و چپت درد نکنه انشا ال... 100 سال عمر کنی.نقل قول:
عزیزم خود اون نرم افزار اون سرعت سنج رو داره.نقل قول:
عزیزم ماشین های اون شرکت از خود ماشین سازی اون شرکته مثلا ماشین Zonda f رو شرکت Pagani در اختیار داد.نقل قول:
عزیز اینم برای اثبات ماشین ساختنم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه که من 17 ساعت روی کامپیوترم و اموزش مکس رو هم دارم پس در این 17 ساعت خیلی بازی جی تی ای رو ویرایش میکنم و دیگر هم چه باورت بشود چه نشود به من ربطی ندارد و من برنامه نویسی ++c را بلد نستم برنامه نویسی رویSunny Bullder رو بلدم که افرادی مثل تو هم می توانند یاد بگیرند.
__________________________________________________ __________________________________________________ _________
ببخشید پستها زیاد شد!
یعنی میگی اینو شما ساختی؟نقل قول:
خیلی 2 رویی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
مدل انبولانسی!
من گفتم چراغ گردون روش بزار
و جایگزین خود آمبولانس بشه
اینم اون txd ها
شما اینو تغییر دادی روش نوشتی شرکت بازرگانی
اینم پلاکش
حلا این رو ببین بعد بگو کی حرفش درسته
کمی صبر کن...
]نقل قول:
\چی رو ببینم
بیا حالا قضاوت کن.
اگه می تونی در پشت اون ماشین----رو باز کن»»»:5:
هی... Disconnect چرا کردی؟
بابا شما اینکاره.نقل قول:
یک خانم چادری بساز برا دانلود بزار یا حداقل از تو بازی ازش عکس بگیروبزار تا باور کنم
عجب آدمیه کم نمیاره هرچی بهش میگی این رو یکی دیگه ساخته کار یکی دیگه رو نزار تو مغزش فرو نمیره
اصلا به منچه برو هرچی میخوای از این سایت های دیگه وردار بیار بزار اینجا بگو خودت ساختی کی بهت محل میده
شما اگه اون چیزای که گفتم رو ساختی معلومه که کارت درسته در باز کردن کاری نداره
ما این کارا رو خیلی وقته خسته کردیم برو خودتو سیاه کن.اینم شد ماشین سازی یعنی چون می تونی درش رو باز کنی خودت ساختیش !!!!!!!!!!!!!!!!!!
:18::18:
بی زحمت یه کمری جدید هم بساز عکسشو حدود 20صفحه قبل گذاشتم
احتمالا اسم ماشین رو اشتباه کردی. با GGMM امتحان کن.نقل قول:
ممنون
ولی من هر کاری می کنم نمی تونم رنگ ماشین پلیس جاده رو تقییر بدم هر تغییری میدم بازم همون رنگ قبلی هست
اسم ماشین پلیس بین جاده ای Copcarru هستش.
Mercedes Benz Sprinter (Perduto Style)نقل قول:
عزیز اینم برای اثبات ماشین ساختنم
by Gresley/RoyBaer
دوستان لطفا کپی رایت رو رعایت کنید.
اصلا چنین چیزی درست نیست. اگر اینطور باشه تمام شرکتهای تولید ماشین باید یک تیم حرفه ای طراحی برای Game هم داشته باشند. تنها اطلاعاتی که شرکتهایی مثل Pagany میدن فاصله های دقیق به میلیمتر و سرعت و رنگهای فابریک و نوع اسپرت و چند چیز دیگشت. کار طراحی رو خود EA میکنه. تا جایی هم که میدونم براحتی میشه همین ماشینهارو تبدیل به GTA کرد. فقط باید کمی Zmodler بلد بود یا شاید Convertor مخصوصی داره.نقل قول:
عزیزم ماشین های اون شرکت از خود ماشین سازی اون شرکته مثلا ماشین Zonda f رو شرکت Pagani در اختیار داد.
برای عوض کردنش چرا همون رو ادیت نمیکنی؟ ولی با همون TXD Workshop میتونی تکسچر ایجاد کنی.نقل قول:
میخوام تکسچر یه ماشین رو عوض کنم اصلا مگه مهمه که برا چه کاری میخوام مگه ساختن TXD با txd فرقی داره؟؟؟
روی یکی از آیتمهای درون فایل کلیک کن و در سربرگ Image گزینه ی Dublicate رو بزن و فایل جدید رو تغییر نام بده به چیزی که میخوای و در آخر Save as کن. فکر میکنم اینطوری بشه.
بیا نگاه کن استن مارتین رو EA ساخته یا نه
عکس:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید مجید من ماشین هارو "ویرایش" می کنم و نمی سازم.
سلام دوستان ببخشيد مزاحم گفتگو تون شدم . من خيلي دنبال زد مولدر 2.7 يا 2.8 يا 2.9 گشتم اما هرجا كه پيدا كردم بايد اونجا عضو بشي و منم چندان زبانم تعريفي نداره و يه آي دي ميخواست كه دقيقا نميدونم واسه چي بود و هرچي وارد ميكردم قبول نميكرد . aRThaS_08 جان اوني كه شما هم گذاشته بوديد همينطوري بود . اگه كسي داشت بزاره . فقط كنار اكسپرتش هموني رو كه مير محمد عزيز گفت داشته باشه .
با تشكر ...