بچه ها بابا این تورنت ها چرا اینجوری میکنن
از چند تا سایت مختلف گرفتم قبلا خوب مبگرفتن ولی الان هر کاری میکنم اصلا نمیگیره
seed هم زیاده داره ولی نمیدونم چرا شروع نمیکنه به گرفتن
یه چند تا سایت خوب هم بگید که آمار سید و لیچشون واقعی باشه
بچه ها بابا این تورنت ها چرا اینجوری میکنن
از چند تا سایت مختلف گرفتم قبلا خوب مبگرفتن ولی الان هر کاری میکنم اصلا نمیگیره
seed هم زیاده داره ولی نمیدونم چرا شروع نمیکنه به گرفتن
یه چند تا سایت خوب هم بگید که آمار سید و لیچشون واقعی باشه
سلام دوستان
من اکثر تورنت هام رو از سایت TPB می گیرم. یه سوالی در مورد این سایت داشتم.
چجوری میشه توی تورنت هایی سرچ کرد که یه گروه خاص آپلود کرد باشه. مثلا من می خوام توی تورنت هایی که فقط یوزر eztv آپلودشون کرده سرچ کنم. چجوری میشه این کار رو کرد؟
یه سوال دیگه هم داشتم که من قبلا آلبوم های موسیقی و ویدئو کلیپ ها رو از یوزر skirgsk دانلود می کردم که فایل هاش واقعا با کیفیت بود. ولی چند وقتی هست که این یوزر (به دلیل مشکلات قانونی) تورنت هاش رو پاک کرده و دیگه کار نمی کنه. دوستان گروه دیگه ای رو نمی شناسن که تو این کار باشه؟
مرسی
لینک تورنتتونو بدین تست کنیم.:11:نقل قول:
شاید ترکرش خصوصیه؟
من با demonoid و torrentday کار کردم ، که دومی سرعت خیلی خوبی داره ، اولی ارشیو خوبی داره . اگه چندتا دیگه هم که خوبین میشناسی ممنون میشم معرفی کنی .نقل قول:
سرعت توی اولویته . و اینکه پابلیک نباشه که هر تونرتی که فیک باشه توش ریخته باشه .
در مورد دومی هم نه اصلاعات خاص دیگه ای ندارم ، ایمیول هم edonkey سابقه ، پورتکلشون یکیه .
با torretnday کار کن سرعتش فوق العادست . فقط بادی آپبود هم داشته باشیا .نقل قول:
واسه شما سرعتتون خوبه؟واسه من از 5بالاتر نمیره نمیدونم چرا؟!!!
واسه همه تورنت هاتون اینطوریه؟نقل قول:
بله ،2-3تا که گرفتم همشون بیشتر از 5سرعت نداشتند (سیدها هم 100تاست)
شاید نسبت peer به seed تون زیاده.نقل قول:
اگه سرعت TorrentDay براتون خوبه پس در کل مشکل چندانی با سرعت ترکرای خصوصی ندارین. توصیه من ایناست:نقل قول:
ipt حدود 100k تورنت داره در حالیکه مثلا همین TorrentDay حداکثر 10k بیشتر تورنت نداره. اگه اشتباه نکنم بین تمام ترکرهای خصوصی 0day بزرگترین آرشیو رو داره (البته اگر demonoid و Torrents.ru رو خصوصی محسوب نکنیم). pretimes شم بد نیست.کد:edited
آرشیو خوبی داره (حدود 70k) و pretimes شم خوبه.کد:edited
آرشیو خوبی داره (حدود 80k) ولی فعلا down ـه.کد:edited
ـ pretimes خیلی خوبی داره ولی آرشیو کوچیکی داره (کمتر از 10k). ـکد:edited
هم آرشیو (حدود 40k) و هم pretimes خیلی خوبی داره ولی دعوتنامش سخت گیر میاد.کد:edited
جناب moxx
این zamunda را که گفتین الان برای شما کار میکنه ؟ من اکانت داشتم ولی دو ماهی میشه که دیگه سایتش برام باز نمیشه ! میخوام ببینم یه وقت ip ban نشده باشم !
البته من اونجا اکانت نداشتم ولی از نوامبر تا حالا با خیلی از isp ها مشکل داره. با یه ------ میتونین بازش کنین و حتما یه بار login کنین. امیدوارم اکانتتون disable نشده باشه چون شنیدم حدود 60k اکانت رو disable کردن.نقل قول:
آقایون سایتهم واسه شما فی>>لتر شده؟:2::41::19::13::41:کد:http://www.torrentz.com/
ای بابا.........من تموم سرو کارم با این سایت بود.:41::13::19:
ثبت نامش بازهکد:http://hd-torrents.org/account.php
از دستش ندین
بازم ازما گفتن
دوستان کسی دعوتنامه Demonoid داره واسه من بفرسته؟
PMed...........نقل قول:
واقعا اینها چی فکر می کنن خدا عالمهنقل قول:
حتی منم دیگر وارد محدوده دور زدن شدن با این کاراشون.
بجای اینکه وقت و هوش و دانشی که دیگران می خوان در اختیار همدیگر قرار بدن بشه باید صرف پیچ زدن موانعی که اینها ایجاد می کنن بشه.
اینجوری پیش بره حجم اطلاعات مفید به مرور کم میشه به خاطر موانعی که ایجاد می کنند.
از دست دادیمنقل قول:
معموات تو سرچ ها سرچ بر اساس نام یوزر موجود است .نقل قول:
اگر نبود می تونی با مراجعه به پروفایل ان یوزر فایل های تورنتی که اپلود کرده رو پیدا کنی.
خوب ولی من که نمی دونم چه شرکت هایی هستن :27:نقل قول:
لیست شرکت هارو باسه من بنویس
نمی تونی بپرسی نماینده کدوم شرکت هستن؟:13:نقل قول:
ایندفعه زنگ زدم و یا رفتم می پرسم...نقل قول:
نمی تونی بپرسی نماینده کدوم شرکت هستن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی دوستان این دعوتنامه های دمونید چطور می یاد ؟واسه من 0زده...
پس از یک مدت فعالیت و ثبت مقداری ارسال به مرور دکمه ساخت دعوت نامه فعال میشه و می تونی هر چند وقت یکبار دعوت نامه بسازی و به دیگران بدی.نقل قول:
پ ن :
یادت نره ها
من دنبال چندتا یوزر خوب برای آهنگ و موزیک ویدئو های خارجی می گردم.نقل قول:
معموات تو سرچ ها سرچ بر اساس نام یوزر موجود است .
اگر نبود می تونی با مراجعه به پروفایل ان یوزر فایل های تورنتی که اپلود کرده رو پیدا کنی.
skirgsk کارش خوب بود که متاسفانه همه تورنت هاش رو پاک کرد.
شما یوزری رو برای این کار نمی شناسی؟
من تو کار موسیقی نیستم....پوزشنقل قول:
یک سوال داشتم
شما هایی که از یک گروه خاص معمولا منابعی که می خواین می گیرین دلایل خاصی داره این کارو می کنین؟
منم آنچنان توی کار تورنت نیستم ولی وقتی یک یوزر رو امتحان می کنم و می بینم که کیفیت کارش خوب هست خوب چرا ازش استفاده نکنم؟نقل قول:
آخه همه دوستان به مشکلات اینترنت ایران آشنا هستن. خوب آدم حیفش میاد که مثلا یه آلبوم آهنگ یا یه موزیک ویدئو یا هر چیز دیگه ای رو که حداقل 50 مگ الی چند گیگ هست رو دانلود کنه و بعدش ببینه کیفیتش مناسب نیست.
به طور مثال همین skirgsk که در زمینه موسیقی فعالیت می کرد کیفیت کارش خیلی خوب بود با این که آرشیو کارهاش کامل نبود و همون هایی رو که داشت کیفیتشون حرف نداشت.
یا تو زمینه سریال ها مثلا گروه HDTV خیلی سریع تمام سریال ها رو با کیفیت های مناسب قرار می دن. کمتر از یک ساعت از پایان پخش سریال. به همین خاطر تمامی زیرنویس ها و غیره با فایل های این گروه هماهنگ هستن.
در کل به نظر من استفاده از یک یوزر خاص خیلی خوبه.
ببخشید اگه آف تاپیک شد.
سلام.شاتل و رایان سما و پارس آنلاین و آسیا.نقل قول:
دیدی گفتم منطقه مون از اون خوباست...:31:
اگر من باشم ( تاکید می کنم دیدگاه شخصی من است و به هیچ وجه اجبار و ...نیست و می تونی کاملا خلافش رو اجرا کنی)نقل قول:
اگر همش تورنت می خواستم بگیرم از بدون محدودیت ها مثل اسیا تک و رایان سما استفاده می کرد تا محدودیت ترافیک برام نباشه بعد می رفتم طرف شاتل
البته شما باید ببینی تو کارهات بازی انلاین و .... که کار می کنی تو اینده برات مهم میشه یا نه.
کسی این چند روزه افت سرعت نداشته؟ واسه من که افتضاح شده.دو سه روزه با اینترنت 128 کیلوبیت فقط 5 کیلو در ثانیه دان میکنم.:2::41::13:
میخوام بدونم سراسریه یا نه....
برای Torrentz.com که معلوم نیست به چه علتی شیلتر شده میتونید از آیپی هاش استفاده کنید... تصمیمات پای منقل که میگن همینه... :
کد:http://67.212.74.169/
:46:کد:http://209.44.114.225/
تازه اولش است......نقل قول:
بزودی کلا قطع میشه ...:27:
واقعا در اندر کف تصمیمات مانده ایم
سلام دوست عزیز...نقل قول:
کارم دانلوده دیگه.اگه لینک پیدا نکردم از تورنت میگیرم.یعنی کارم منحصراً با تورنت نیست.:13:
در مورد بازی آنلاین هم با اینکه فکر کنم از سنم گذشته ولی دوست دارم تجربش کنم.:31::19::27::21::2::20::41::11::13:
ممنون از کمکت....
بشین حالشو ببر و بازی کن .... به سن چه ربطی داشته اخر؟؟؟؟نقل قول:
اگر باسه بازی انلاین هم می خوای مسئله پینگ هم برات مهم میشه و باید پینگ پایین هم داشته باشی .
اگر بتونی تو بخش اینترنت یک هم منطقه ای پیدا کنی شاید بتونی از وضع شرکت ها استعلام بگیری ولی اگر نباشه روش تاس انداختن و رفتن رو باید بری که ببینی کدوم شرکت پینگش خوبه یا بد .
آره سرعت منم خیلی پایینه با 512 دارم 10k دانلود میکنم :41:نقل قول:
باسه من هم سرعت خیلی پایینه با اینترنت 1 مگا بیت( art 1 شاتل شده ا مگ:20:) دارم با سرغت 10-16 کیلو دانلود میکنم شما همگیتون این مشکل رو دارید؟؟؟؟؟
یکی از نسخه های پر سید رو تست کن ببین که سرعتت چه طوریه...نقل قول:
مشکلات که ما الان خیلی داریم .....
من یه فایل رو اصلا نمیتونم دانلود کنم
فقط آپلود میکنه
چشه؟
حتماً تعداد سیدهاتون کمه (یا اصلا سید نداره) ولی لیچ ها زیاد هستند.نقل قول:
ترکر خصوصی و جدید bzee.tv همین الان بدون دعوتنامه داره عضو میگیره از تو لینک زیر میتونید عضو شید، از مزیت هاش اینه که ratio free هستش و برای اینترنت های سرعت پایین خوبه:
کد:http://bzee.tv/account-signup.php
Minimum seed time required 72hours in a weekنقل قول:
این چرا اینطوریه؟ تو سایتش نوشته ratio free...بعدش نوشته حداقل سید بودن 72 ساعت در هفته!:41:
بله همینکه شما فقط تورنت را در حالت seed قرار بدین کافیه اصلا مهم نیست چه مقدار سید میکنین البته اینها اینقدر هم سختگیر نیستن مثلا تو bitshock و iptorrent هم در صورتی که ratio بالا رو تورنتای دریافتی نتونین بگیرین باید تا دو روز seed کنین ولی من فقط برای چند ساعت سید کردم و هیچ اتفاقی هم نیافتاد !
منم چند روزیه با 256kb/s دوروبر 1_5 دانلود میکنمنقل قول:
دانلودای دیگه رو(به غیر از تورنت)با سرعت 30 میگیرم و سییدها هم زیادن:13: :41:
کلا دوستان تورنت باز تا 22 صبر کنن اگر مشکل ادامه داشت از جای دیگر است.
حق با ایشونه فقط خدا کنه زودتر حل بشه :42:نقل قول:
من حدود 3000 تا سید دارم و حدود 2000 تا لینچ ولی دارم با 1 و 2 دان میکنم . :2:
آقا حکایتیه ها! من بر عکس افت سرعت ندارم با adsl 512/512 دارم بین 40 تا 50 کیلوبایت درثانیه دانلود میکنم و برای اولین بار طی چند سال گذشته! همش علامت تیک سبز به معنی network ok پایین utorrent میاد، در عوض حجم wasted بدون اینکه hashfail شده باشه! سر به فلک کشیده! یعنی من دانلود میکنم ولی نابود میشه! با 15 تا تورنت مختلف امتحان کردم، همینه.:18::41: :22: