[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n02:32 یا 64 بیتی رو انتخاب کن و بعد رو Get Ubuntu 12 کلیک کن!نقل قول:
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n02:32 یا 64 بیتی رو انتخاب کن و بعد رو Get Ubuntu 12 کلیک کن!نقل قول:
سلام چند باره سوال من یک هارد دارم xp روش نصبه می خوام لینوکس به جاش نصب کنم روش نصبش چگونه است :n10:
دوست عزیز توسعه دهنده های پارسیکس ایرانی هستند که سایتش هم هست ! اقای آلن باغومیان ! بعدشم این لینوکس به طور کلی به دور از اهداف جاسوسی هستش !
و اوبونتو رو علاوه بر انواع سایت های ایرانی میتونی از سایت اصلی اوبونتو به نشانی ubuntu.com دانلود کنید . ( سایت ایرانیش هم با پسوند ir هست ! )
سلام باتشکر از راهنمایی شما روش نصب این سیستم عامل جایی هست که برم ببینم لطفا راهنمایی کنیدنقل قول:
دقیقا میخواید چه طوری نصب کند ؟!نقل قول:
کناره xp نصب بشه یا کلا xp پاک شه لینوکس نصب شه ؟!
اگه میخوای به جاش نصب کنی که تو نصب ( با پارسیکس آشنا نیستم ولی مینت و اوبونتو اینجورین ) سه تا گزینه میاد نصب کناره ویندوز ، پارتیشن بندی دستی و فرمت کردن هارد و نصب لینوکس ! شما گزینه فرمت کردن هارد و نصب لینوکس رو انتخاب کن کارت راه میفته !
اگر میخوای xp پاک نشه و لینوکس رو کنارش نصب کنی که اول لینوکس رو لایو اجرا کن بعد با جی پارتد یکی از پارتیشن ها رو پا کن بعد به پارتیشن ها / و /home با فرمت ex4 بساز ! خواستی سواپ هم بسار یه مقدار هم برای درایو بوت ! ( در حده مگابایتی خیلی کم ) حالا برو تو ست آپ و به راحتی لینوکس رو نصب کن !
سوالی بود بفرما
منظورتون نصب پارسیکس هست ؟!نقل قول:
والا من بلد نیستم پارسیکس نصب کنم ولی در کل یه قالب یک شکل دارن !:n15:
تو تاپیکه طرفداراش تو همین انجمن می تونی بپرسی ! سایت رسمیش هم هست ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونجا هم باید باشه !
مواظب باش هاردتو به فنا ندی ( اطلاعاتشو میگم):n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! آموزش تصویری نصب Ubuntu!
منبع کتاب : پارس بوک
تایید میشه !:n09:
نصب لینوکس از ویندوز راحت تره ! ولی خیلی ها این مساله رو آسون میگیرن و اطلاعاتشون بر فنا میره ! خیلی باید مواظب باشی ! البته اگه درست کار رو انجام بدی جای نگرانی نیست !
روی لینوکس Mint میشه نرم افزارهایی از قبیل یاهو ، دانلود منیجر ، Burnaware و .. اینارو نصب کرد ؟!:n13:
خنده نداره که تازه کاریم دیگه!:n02:
اگر نسخه لینوکسی داشته باشن که بله میشه.نقل قول:
اگر هم نداشته باشن باید شانست را با Wine امتحان کنی. خود لینوکس دانلود منیجرهای نسبتا خوبی داره. منظورم گرافیکی ها هست.
ماکه رفتیم واسه نصب لینوکس!Mint 14 Nadia x64نقل قول:
ببینیم چی میشه!:n02:
مرسی دوست عزیز!
Sharmande Engilisi Type Mikonam:n02:
Linux Mint Nasb Kardam Chejori Safe Kelido Farsi Engelisi Konam ?:n13:
Batashakor:n16:
نقل قول:Agha Kasi Nist Rahnamayi Kone ?!!
نقل قول:
سلام
تو منو دنبال Keyboard layout بگرد و فارسی اضافه کن.
الان تو لینوکس نیستم؛ وگرنه دقیقتر میگفتم. کافیه کمی انگلیسی بلد باشی تا خودت پیدا کنی.
نرم افزار Pidgin پیامرسانی (مسنجر) است که هم میتونه با اکانت یاهو و هم جیمیل یا هر اکانت دیگری ارتباط بگیره.
Uget هم یک دانلود منیجر گرافیکی برای مینت هست.
لینوکس خودش همه چی داره؛ با این تفاوت که نرم افزارها مجانی هستند و نیاز به کرک ندارند.
دنبال توضیع لینوکسی هستم که گرافیکش خیلی بالا باشه و کیفیت تصویر داشته باشه!
دوستان چی Pیشنهاد میکنید ؟!
شرمنده حرف P رو نمیدونم از کجا باید Pیدا کنم!:n02:
مرسی آقا درست شد!:n12:نقل قول:
آره میدونم Pیدا شون کردم!:n16:نقل قول:
نرم افزار Pidgin پیامرسانی (مسنجر) است که هم میتونه با اکانت یاهو و هم جیمیل یا هر اکانت دیگری ارتباط بگیره.
Uget هم یک دانلود منیجر گرافیکی برای مینت هست.
لینوکس خودش همه چی داره؛ با این تفاوت که نرم افزارها مجانی هستند و نیاز به کرک ندارند.
تاریخ انتشار توضیع Mageia 3 کی میدونه کی هست ؟؟!
اگه لطف کنین سریع تر جواب بدین ممنون میشم!:n16:نقل قول:
فكر ميكنم همين مينت و أوبونتو و تا حدودي هم فدورا از گرافيكي ترين ها هستن بقيه مثله بك ترك يا ساير توضيع ها اصلا گرافيكي نيستن
منظورم از گرافیکی کیفیت تصویر هست !
مینت رو نصب کردم کیفیت تصویر اصلا نداشت !
ولی باز قاصدک لینوکس ایرانی رو نصب کردم کیفیت تصویرش بهتر بود !
پیشنهاده دیگه ای ندارین ؟!!!
ببینید، من هم اول که مینت نصب کردم، خیلی ساده و بیرنگ بنظر میرسید.نقل قول:
خودم باش ور رفتم و الآن از ویندوز خوشکلتره. (تو تاپیک والپیپر، یه عکس گذاشتم)
چون لینوکس برنامه بازه، شما هر دستکاری بخواهید میتونید انجام بدهید.
تفاوتش با ونیدوز اینه که همه چی از اول آماده نیست و هم اینکه شما میتونید خیلی بیشتر از ویندوز در آن دست ببرید.
سلام به همگی
من تا حالا هیچ کدوم از توزیع های لینوکس رو نصب نکردم. به نظرتون اوبونتو برام بهتر هست یا مینت؟ فعلا" میخوام در کنار ویندوز 7 ازش استفاده کنم.
ویندوز7 و مینت نصب باشن مشکلی ایجاد نمیشه؟ سازگاری دارن؟
و اینکه از اکثر برنامه های برنامه نویسی پشتیبانی میکنه؟؟
مثلا" ویژوال استودیو روش نصب میشه؟ محدودیت نصب نرم افزار نداره؟ تو یکی از تاپیکا خوندم تا 95% برنامه ها روش نصب میشه درسته؟
مدل لپ تاپم dell 5110 core i7 هست
برای شروع من اوبونتو رو پیشنهاد میکنم. تو نت مطالب زیادی هم به فارسی می تونید پیدا کنید.
من مینت رو پیشنهاد میدم. واسه شروع کار بهتره. از اول که نصب میشه آماده به کاره ولی اوبونتو شاید یکم لازم باشه برنامه نصب بشه تا بدرد بخوره.نقل قول:
برنامه هم واسه خودش رو داره. ویژوال استودیو نداره ولی netbeans و eclipse هستن که خوبن. مونو هم واسه .netیها هست.
کنار ویندوز ۷ هم مشکلی نداره. فقط درایو مینت تو ویندوز نشون داده نمیشه ولی درایوهای ویندوز تو مینت هستن.
دوستان ببخشید اگه بدجایی مطرح میکنم سوالم رو. جدیدا به چه طریق میشه به فیس بوک دسترسی داشت در لینوکس؟ متاسفانه راهی پیدا نکردم.
tor projectنقل قول:
شما خودتون الان میتونید با Tor وصل شید؟ من چند وقته که نمیتونم. اینترنتم وایمکس مبین نت هستش. مرسی از پاسخنقل قول:
تر فکر کنم دیگه کار نمی کنه در کل !
همون جریان که کل v+p،n ها وساکس و این جور داستان ها رو قطع کردن، تر هم قطع شده
من تو ویندوز با هاست پوت شیلد راحت وصل می شم اما سرعتش پایینه
تو لینوکس هنوز یه نرم افزار جستجوی امن در اینترنت پیدا نکردم :n02:
من خودم از tor استفاده میکنم.
اگه تنظیمات مناسب انجام بدید tor کار میکنه.
در مورد Bridge سرچ کنید.
بدبخت شدم...
امروز از ویندوز تغییر سیستم عامل دادم به لینوکس(اوبونتو)بعدش تو نصبش یه چیزی رو اشتباه زدم کل بارتیشن هارم حذف و باک شده ....
چی کار کنم؟
الان تو مای کامبیوتر اصلا اثری از درایو ها نیست!!!!!!
وای چی کار کنم؟اطلاعات بازگرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضیع Arch قابلیت Live رو داره ؟!
نقل قول:
چون فرمت عوض شده احتمال بازگشت اطلاعات فکر کنم پایین باشه اما یه بار دیگه ویندوز رو نصب کن و با برنامه های قوی ریکاوری کن شاید حداقل فایل های pdf برگرده یا شایدم چند تا عکس
بی ربط :
من 1 ترابایت از اطلاعاتم سره همین مسئله پاک ( ناراحت هم نیستم چون مالتی مدیا بود ) 1 بایت هم بر نگشت !
سلامنقل قول:
آرک اصلی نه. چون نصبش بصورت خطی (خط فرمان) هست و شما خودتون دسکتاپ و چیزهای دیگه را نصب میکنید.
(برای همین خیلیها سمتش نمیروند)
ولی مانجارو که شاخه ای از آرک هست و نصبش گرافیکیه لایو هم داره.
دوستان ببخشید ولی به علت خلاف قوانین بودن پستاتون مجبور شدم حذفشون کنم.
خواهش میکنم دوست خوبم. شما ببخشید من بی دقتی کردم.نقل قول:
با سلام
من روی لب تاپم ویندوز 7 و لینوکس مینت دبین نصب کردم. البته موقع نصب یکی برام نصب کرد که بار اول بالا نیومد و یه صفحه سیاه خالی که گوشه سمت چپش یه علامت دش(-) به صورت ثابت نشون میداد. دوباره لینوکس رو نصب کرد و این دفعه با نام ریکاوری بالا اومد که این دو تا حالت نصب شده همراه با ویندوز 7 ، سه تا گزینه هستن که هنگام روشن شدن سیستم باید انتخاب کنم کدومشون بیاد بالا.
بعد از اینکه از فایلای لینوکس بک آپ گرفتم دیگه لینوکس نمیاد بالا و یه صفحه سیاه خالی با یه علامت دش که گاهی چشمک میزنه و گاهی همونجور ثابت هست نشون میده.
الان نمیدونم مشکل از کجاست. ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.
apock
شما یه نسخه ایزو را خودت دانلود و نصب کن. در یک پارتیشن جدا (مثلاْ 15 گیگ)
نباید مشکل داشته باشه.
البته md5 باید چک بشه. ولی اگه با دانلود منیجر مطمئن بگیری اون هم نیازی نیست.
سلام.
من همیشه علاقه داشتم از ویندوز مهاجرت کنم به لینوکس اما همیشه یک مشکل جدی با لینوکس داشتم!
توی لینوکس روشی برای عبور از فیلت×رینگ بلد نیستم.
دوستان میدونم پستم احتمالا خلاف قوانین هستش ولی هیچ جایی جز فرومای ایرانی نمیتونم این مشکل رو حل کنم.
سوال اصلی اینکه پرسرعت ترین راه در لینوکس برای عبور از فیلانیگ چیه؟
روی ویندوز سرویس های مختلفی هست ولی معادلش توی لینوکس نیست یا من بلد نیستم.
ممنون :n16:
توی لینوکس tor و privoxy به راحتی نصب و تنظیم میشه کانکشن vpn هم که مثل ویندوز میشه ساخت
عبور از شیلتر تو لینوکس اگر راحتتر از ویندوز باشه سختتر نیست.استفاده از پراکسی های ip-port هم تو مرورگر یه راه دیگس
پراکسی های تحت وب یا همون CGI و PHP پراکسیها هم یه ابزار دم دستیه.
البته من چون نیازی ندارم اطلاعات دقیقتری ندارم ولی اینو بدونید لینوکس در این زمینه ها بسیار حرفه ای تر از ویندوزه.