اگه فقط کارگزاری ها مشکل است که این ها سایت شون ایراد دارد و دچار مشکل می شود و ربطی به اینترنت ندارد.نقل قول:
Printable View
اگه فقط کارگزاری ها مشکل است که این ها سایت شون ایراد دارد و دچار مشکل می شود و ربطی به اینترنت ندارد.نقل قول:
تا الان با سایت کارگزاری به مشکل خوردمنقل قول:
ولی شاتل راحت بازش میکنه
به 2020 گفتم اونا گفتن همونطور مخابرات رو بعضی سایتها مشکل داره شاتل هم رو سایتهای دیگه مشکل داره :n41:
بهتره یه تماس با 195 بگیری و شکایت کنی ( مورد بوده میگن تماس بهتره از ثبت شکایت در سایت ) و تاکید و اصرار کنی که این مشکل رو باید حل کنن و کوتاه نیا _ با این بهانه مضخرف که اونا یسری مشکل دارن ما یسری _ هزینه شو دادی موظفن خدمات درست بدننقل قول:
نمیخوام بحث 30یا30 کنم که بعضیا بگن سیاه نمایی میکنه ولی ممکنه نتیجه بگیری تو شکایت بزن بقیش از دستت خارجه ولی خب حداقل از هیچ کاری بهتره
دوستان من سیم کشی رو برای ساختمان انجام دادم ۱۵-۱۶ تا واحد انحام دادیم توسط یک پیمانکار
۲تا ای ام اس هم اومده که یکیش یوزر و رمز برای ورود به پنل هست اما انگار یه یوزر دیگه برای مودم لازم هست
تو پنل هم حدود یک هفته میشه زده در حال ارسال به مرکز
کسی تجربه داره این کار چقدر طول می کشه انجام شه
یکی از همسایه ها یه پیگیری کرده بهش گفتن تو اتصال تا ساختمان یک چا ناپیوستگی داره باید بیان اونو وصل کنند درست بشه!
شما مودم تهیه کردین ؟
اگر لینک دارین و تهران هستین باید زنگ بزنید مرکز ONT که از اونجا براتون فعال کنن
سلام بله بعد از این که سرویس رو ثبت نام میکنید دوتا اس ام اس باید براتون ارسال بشه که دومی برای تنظیم مودم هست نوشته - نام کاربری و رمز عبور برای تنظیم مودم - برای من 1هفته نشد تا این اس ام اس دومی بیاد ولی اولیه 1 روز بعد ثبت نام اومدنقل قول:
کلا هم این روند ثبت نام فیبر تو مخابرات ربطی به اینکه اصن کابلت به شبکه وصل باشه نداره و فقط یه حساب به نامت ایجاد میشه با اون یوزر پس اولی که برای پنل کاربری میدن
بعد از این اس ام اس تنظیمات مودم 2 هفته طولش دادن تا بیان مودم و تنظیم کنن و فیبری که نصفه کاره رها کرده بودن هم ببرن تا کابینت سر کوچه
در اصل برا من فیبر کشی و تنظیم مودم و فعال کردن از مرکز همش تو روز آخر (نوبت سوم!) انجام شد که البته قبلش 1 ماه و نیم پیگیری هر روزه کردم و آخرش دست به دامن رییس مرکز شدم تا بالاخره اومدن و وصل شد !
روز اول که اومده بودن برا فیبر کشی از واحد من فیبر رو تا دم در ساختمان کشیدن ولی کابل رو به چیزی وصل نکردن و فیوژن نزدن شاید این ناپیوستگی که به شما گفتن این شکلی باشه !
کلا اگر سفت و سخت :) پیگیری نکنید معلوم نیست کی بیان انجام بدن
شما تعدادتون هم زیاده میتونید فشار بیارید تا کار زود تر پیش بره البته که اگر همسایه هاتون مثل همسایه ما باشه که واویلاست !
تنها زمانی که دست اینا نیست همون اس ام اس تنظیمات مودمه غیر اون باشه میتونن تو 1 روز کار رو جمع کنن.
جدا از این بحثا، رفیق کارگزاری در و ردست چیه من سهام عدالتمو بفروشم؟نقل قول:
همون اس ام اس تنظیم مودم نیومده هنوز
والا فیبر که تا دمه در رفته از اونجا هم رفته تو یه باکس از باکس هم رفته تو زمین
به من گفتن یه جا تو مسیر مخابرات تا فیبر دم خونه ناپیوستگی داره
پس ای ام اس تنظیم مودم ربطی به اینا نداره باید منتظر بشم که بیاد!
حالا یه سر به مخابرات سر بزنم ببینم چی میگند باز
بقیه همسایه ها ززیاد حالش رو نداردند:laughing:
نقل قول:
پریز یا همون OTO که نزدیک مودم براتون رو دیوار نصب کردن و فیوژن زدن رنگ کانکتورش (آداپتور) سبزه یا آبی؟نقل قول:
با توجه به اینکه پورت مودمتون سبزه (APC) باید کانکتور روی OTO هم سبز باشه، اگر آبیه حتما" از پچ کورد آبی به سبز استفاده کنید چون شکست نور کانکتور آبی (UPC) با سبز (APC) فرق میکنه.
اگر سرویس 50 آپ تو 300 (ماهی 160 تومن: 500 گیگ بین الملل - 2000 گیگ داخلی) گرفته باشین سرعت دانلود تا 300 مگابیت و آپلود تا 200 مگابیت بازه.
پریز سرش آبیه ولی فیبری که از مودم به اون پریزه وصل شده سبزهنقل قول:
سرویس 200 مگ هست سرعت دانلود و اپلود تا 195 مگابیت میره
عوض کنم یعنی سرعت بهتر میشه باز؟ :worried:
این مخابرات عاطف هم اعصاب آدم رو خرد میکنه. کابل رو کشیدن اومدن فیوژن زدن و تحویل دادن. الان 10 روزه هی میرم مخابرات برای تنظیم مودم و رئیس میگه تنظیماتش نیومده هنوز. نمیدونم این تنظیماتش از کجا میخواد بیاد. پیاده هم اومده بود رسیده بود تا الان.
دوست عزیز سیم کشی مجتمع ما 8 دی 98 تمام شد و 15 اسفند 98 بالاخره سویچ دادن و وصل شد. امیدورام نخوان این بلا رو سرتون بیارن ولی از مخابرات بی برنامه تر و بی در پیکرتر نداریم.نقل قول:
پینگ جدیدا بهتر شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویستون تو پنل مخابرات چیه؟نقل قول:
سرعت ها رو بر اساس زیر میبندن:
سرعت سرویس (Mb) ----> سرعت روی فیبر (Mb)
2 ---------------------------------> 20
4 ---------------------------------> 20
8 ---------------------------------> 30
16 -------------------------------->50
20 -------------------------------> 120
30 -------------------------------> 150
50 -------------------------------> 300
مرکز عاطف vdsl الان ارائه میده به مشترکینش؟نقل قول:
والا آخرین بار که من پرسیدم فقط میگفتن به یه ساختمون تو سه راه تهرانپارس میدن اسم ساختمونه یادم نیست الان. این سوال رو تقریبا 3 ماه پیش من پرسیدم. نمیدونم الان پیشرفتی داشته یا نه.نقل قول:
تو پنل 16Mbs هستنقل قول:
یکی از دوستام تو مخابراته گفت برای تو رو 200Mbs بسته شده.
52.94.17.74 سرور آلمان بتل vنقل قول:
از اینم بی زحمت پینگ بگیر.برا من که 77-80 میده.البته بعد از هزاربار رستارت مودم تا به رنج ip خوب وصل بشه
عه مگه عاطف فیبر میده؟؟ من یه ساله اونجا زنبیل گذاشتم فیبر رو که نمیده vdsl هم فقط تا فاصله 400 متری مخابرات میده.نقل قول:
کم و بیش میدن.نقل قول:
آقا کسی میدونه مرکز قدوسی تهران فیبرش چجوریه؟ میشه گرفت راحت؟
تو سایت تانوما 20 بار ثبت نام کردم یه کد رهگیری میده ولی اصلا رهگیری نداره. حتما باید حضوری اقدام کرد؟
اون لینک ثبت نام صرفا برای بالا بردن آمار بازدید از سایت هستش و هیچ ارزش دیگری ندارد!! :biggrin:نقل قول:
بهترین راه مراجعه حضوری و پیگیری است. با ثبت نام در سایت به جایی نمی رسید.
سرویس تانوما پس پرداخت گرفتم ماهی 110 تومن سالیانه و 325 گیگ
الان تو صفحه اصلی نوشته تایم مونده مثلاً 360 روز، حجم مانده 250 گیگ، بعد تو صفحه "تغییر سرویس" نوشته "حجم ماهیانه سرویس 325 گیگ" و پس پرداخت قبض و اینا...
الان یعنی حجم کل یک سال من 325 گیگه یا حجم ماهیانه م؟ اگه ماهیانه س یعنی آخر ماه ریست میشه یا حجم مصرف نکرده ی قبلی هم میاد روی بعدی؟
قبلاً سرویس 90 گیگ 50 تومن داشتم ماهیانه 90 گیگ بود ولی نوع سرویسش چیز دیگه بود و خود مخابرات زده بود. الان تغییر دادم به این
حجمت مال هر ماه هستش و حجمی هم از ماه قبل به ماه بعد منتقل نمیشه
کسی میدونه بهترین مودمی که میشه برای FTTH گرفت چیه که موجود باشه و بعدا اینا سرویس یه حد بالاتر دادن دوباره نیاز به خرید مودم جدید نباشه مثه VDSL که مودم جدید میخواد؟؟؟؟
با تشکر
HUAWEI HG8245Hنقل قول:
بهتر از هواوی چیزی سراغ دارین؟نقل قول:
من 8546 دارم ولی بعد از یکسال و اندی هر وقت مودم رو روشن می کنم طول می کشه
تا نت وصل بشه. حتی گاهی تا 45 دقیقه هم شده.
صبح ها کمتر البته. شاید مربوط به ترافیک و کمبود IP باشه ولی نه تا این حد.
قبلا که تازه خریده بودم بلافاصله کانکت میشد.
مشکل دیگه سوختن پورت شماره 1 لن هست که چراغش روشن نمیشه
واصلا اینگار وجود نداره!
الان دنبال یه مودم خوب هستم.
مودم های HUAWEI HG8245H پورت سبز نو هستند ولی پورت آبی هاش استوکند و بعضی هاشونم آداپتور متفرقه همراهشونه. جنس استوک هم معلوم نیست چقدر کار کنه.نقل قول:
پیشنهاد بنده HUAWEI HG8245H پورت سبز نو هست.
اتصالات سمت من همه آبی هستند.نقل قول:
با سبز به مشکل میخورن.
از پچ کورد آبی به سبز استفاده کنید براحتی اوکی میشه.نقل قول:
آقا این مخابرات بسته شبانه نمیزاره برا فیبر نوری؟
من هرجا پرسیدم پورت آبی داشتن. جالبه میگفتن پورت آبی مسافت بیشتری هم ساپورت میکنه. پورت سبز از کجا بگیریم جالا ؟نقل قول:
ممنون میشم کسانی که اطلاعات کافی در مورد پورت های مودم های فیبر نوری(سبز و آبی) دارند بیان و توضیح بدن کدوم مودم بهتره و چرا و ...و.
با تشکر
ممنون میشم کسانی که اطلاعات کافی در مورد پورت های مودم های فیبر نوری(سبز و آبی) دارند بیان و توضیح بدن کدوم مودم بهتره و چرا و ...و.
با تشکر
متاسفانه فروشنده ها برای اینکه جنسشون رو بفروشن به هر دروغی متوسل میشن!نقل قول:
پورت سبز رو از شرکت تکوین اندیشه برتر می تونید بخرید. پچ کورد آبی به سبز هم دارن.
بطور خیلی خلاصه سبز جدید تره و اختلافش با آبی تو زاویه شکست نورشون هست که بهینه تر شده (یه سرچ ساده کنید راحت متوجه میشین).نقل قول:
در کیفیت کارکرد خیلی اختلاف فاحشی ندارن ولی نکتش همینه که مودم های پورت آبی هواوی چون قدیمی هستن بصورت استوک وارد شدن و عمرشونو کردن و جالبه که اختلاف قیمتش با مودم پورت سبز تو بازار ایران خیلی کمه! در صورتیکه مودم استوک باید نصف قیمت باشه. دلیلش هم اینه که این شایعه بی اساس رو راه انداختن که چون مخابرات تجهیزات پورت آبی میذاره شما هم حتما" باید مودم پورت آبی بخرین. همه چیز بستگی به این داره که پیمانکار پریز چه رنگی برای شما بزنه ولی چون اکثرا" پریز آبی دارن همون آبی رو میزنن.
سلامنقل قول:
دوست عزیز سرویس VDSL برای گرفتن حداکثر سرعتی که گفته شده نیاز به مودم جدید هست اما اگر شما سرویس VDSL بگیرید و مودمتون همون ADSL2 باشه تا حداکثر سرعتی که داره براتون جوابگو هست و از اون بیشتر جوابگو نیست، همه چیز بستگی به سرویس خودتون داره.
اینو بزنیدنقل قول:
8.8.8.8
8.8.4.4
یا
1.1.1.1
1.0.0.1
سلامنقل قول:
در مورد سوال شما دوستمون دقیق توضیح دادند و اگر از اون مودم بخواین باید کمی صبر کنید یا بگردید شاید جایی داشته باشه، متاسفانه این روزها مودم هایی وارد بازار شدند با مارک های مختلف که همه استوک هستند و این مودم ها اسم هایی دارند مربوط به شرکت های ارائه دهنده خارجی مثل قطر و امارات هستند و اینا رو استوک وارد بازار ایران کردند و از تحریم ها سو استفاده کردند و کاربر ایرانی خبر نداره این مودم ها معمولا لاک هستند و اصلا ممکنه کار نکنند متاسفانه بسته به ظاهر زیبایی دارند طرف میگه خوبه، و تا بخواد بیاد باگ ها و مشکلات رو حل کنه دیگه خدا میدونه چی بشه، این مودم هاااا معمولا برای ADSL و VDSL زیاد وارد بازار شدند و قیمت هایی به نسبت بالا دارند در صورتی که استوک هستند و تولید 2013 و... هستند و از رده خارج هستند و میشه گفت با همون قیمت هاذمیشه مودم های دلینک و تی پی لینک خوب خرید که هم گارانتی دارند و هم اصالتشون مشخصه و هم جدید هستند.
سلامنقل قول:
در مورد سوال شما دوستمون دقیق توضیح دادند و اگر از اون مودم بخواین باید کمی صبر کنید یا بگردید شاید جایی داشته باشه چون ظاهرا جدید وارد نشده، متاسفانه این روزها مودم هایی وارد بازار شدند با مارک های مختلف که همه استوک هستند و این مودم ها اسم هایی دارند مربوط به شرکت های ارائه دهنده خارجی مثل قطر و امارات هستند و اینا رو استوک وارد بازار ایران کردند و از تحریم ها سو استفاده کردند و کاربر ایرانی خبر نداره این مودم ها معمولا لاک هستند و اصلا ممکنه کار نکنند متاسفانه بسته به ظاهر زیبایی دارند طرف میگه خوبه، و تا بخواد بیاد باگ ها و مشکلات رو حل کنه دیگه خدا میدونه چی بشه، این مودم هاااا معمولا برای ADSL و VDSL زیاد وارد بازار شدند و قیمت هایی به نسبت بالا دارند در صورتی که استوک هستند و تولید 2013 و... هستند و از رده خارج هستند و میشه گفت با همون قیمت هاذمیشه مودم های دلینک و تی پی لینک خوب خرید که هم گارانتی دارند و هم اصالتشون مشخصه و هم جدید هستند.