برای من که همون 15 گیگ هست و تو برنامه ایرانسل من هم به تفکیک روزانه و شبانه نشون میده هم مقدار مصرف شده هم مقدار باقیماندهنقل قول:
Printable View
برای من که همون 15 گیگ هست و تو برنامه ایرانسل من هم به تفکیک روزانه و شبانه نشون میده هم مقدار مصرف شده هم مقدار باقیماندهنقل قول:
1.دوستانی که مودم td lte ایرانسل دارن لطفا تست کنن که میشه پورت باز کرد ( لطفا تست کنید نه اینکه بگید همچین گزینه ای وجود داره) توی سایت ایرانسل که نوشه قابلیت port frowarding داره. آخه برای خیلی از بازیا و برنامه های آنلاین باید پورت باز کرد مثله تانگل. اگه نشه پورت باز کرد با 4g ایرانسل هیچ تفاوتی نداره.
2.nat type چیه؟ این مودم ها دارن؟ توی بازی for honor فک کنم به خاطر همین نمی تونستم آنلاین بازی کنم. چون مودمم e3372 است.
1.دوستانی که مودم td lte ایرانسل دارن لطفا تست کنن که میشه پورت باز کرد
لطفا تست کنیدنه اینکه بگیدهمچین گزینه ای وجودداره توی سایت ایرانسل که نوشته قابلیتport forwarding دارهنقل قول:
لطفا تست کنیدنه اینکه بگیدهمچین گزینه ای وجوددارهنقل قول:
من وقتی زیاد مینویسم کامنتم گذاشته نمیشه. چرا؟نقل قول:
2. nat type چیه؟ ال تی ای nat type داره؟
درست حجم منم داره تموم میشه اما انقدر زیاد استفاده نکردم که زود داره تموم میشه واسه من زده پانزده گیگ و پنج گیگ شبانه اما حجمش واقعی نیست خالی بندیه انگار.. من از اینترنت سیم کارت هم استفاده میکردم تازه سر ماه یکی دو گیگ هم اضافه میاروردم از سه گیک..نقل قول:
فرستاده شده از SM-J710Fِ من با Tapatalk
اساتید اهل فننقل قول:
میشه آنتنهای سامانه تقویت کننده مودم usb وایمکس رو به مودم b5142 یا 2101 جهت تقویت آنتن وصل کرد؟(bm63anta-b)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان آیا این مودم TD-LTE (B-5142) آنلاک میشه؟
اگر آنلاک شد میشه ازش در مناطقی که تحت پوشش td-lte نیست با سیمکارت های معمولی 4G ازش استفاده کرد؟
ممنون میشم اگر کسی اطلاعات دقیقی داره یه توضیحاتی در این مورد بده.
احتمالا هک کردن شما رونقل قول:
دوست عزیز منظور شما ، احتمالا بسته ی 15 گیگی هست که خریداری کردید و 3ماه اعتبار داره ، آخه تو ایرانسل من ، بسته 15 گیگی که خریداری کردید رو به صورت تفکیک روزانه و شبانه نشون میده و هیچ اثری از 15 گیگ هدیه ی یکماهه داخلش نیست ، یعنی الان شما 30 گیگ دارید و کل 30 گیگ رو در ایرانسل من نشون میده ؟نقل قول:
شما این حجمی که فرمودید ، مربوط به 15 گیگ هدیه ی یکماهه هست یا 15 گیگ که بابتش پول دادید ؟نقل قول:
از دوستان دیگه هم ممنون میشم یه چک بکنید ، لااقل متوجه بشیم که ایرانسل داره به مشترکینش کلک میزنه یا نه ؟
پول دادم. اما بچه ها گفتن اگه این حجمه اولیه پانزده گیگ تموم شه یه پانزده گیگ هدیه ی یک ماهه هدیه بعدش فعال میشهنقل قول:
مال من که قبل از این اصلیه، هدیه فعال شدهنقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
جالبهنقل قول:
بالاخره بچه های نابغه آنلاک این مودم ها رو پیدا میکنن
من اگر میدونستم انقدر میخام هزینه کنم همون اول یه مودم هواوی 4gمیخریدم با هر سیم کارتی هم که دلم میخاست کار میکردم
من بخاطر تعویض رایگان با وایمکس گرفتمنقل قول:
من یه مودم وایمکس داشتم که ۳ سال بود تو انباری بود، تو این طرح تعویض رایگان شرکت کردم.
۵ روز بعد از ثبت نام هم مودم رو تحویلم دادن، یه پسورد هم به ایمیلم فرستادن، تو منطقمون td lte هنوز آنتن نمیده و نمیتونم تستش کنم:n02:
دوستان من برای تعویض در سایت YELLO , IRANCELL که میزنم میگه اطلاعات موجود نیست
به 600 هم که زنگ میزنم کسی جواب نمی ده
برای تعویض چه راهی پیشنهاد میدید ؟
زنگ بزن ۷۰۰ شماره و مک id مودمو بهشن بگو تا ۴۸ ساعت به سیستم اضافه میکنن.نقل قول:
مال بعضیا پاک شده از سیستم.
لطف میکنید تست کنید که میشه پورت باز کرد؟
سلام
منطقه من td-lte پوشش دهی نداره،اگه کسی خریدار مودم استفاده نشده و بسته سه ماهه به قیمت 170 هست لطفا پیام بده
اصفهان.
دوستان راهی هست که سرعت رو رو 1 مگ محدود کرد؟ اینطوری که یه نرم افزار بی اجازه شروع به دانلود کنه کل حجم سریع میره
Netbalancerنقل قول:
نقل قول:
:n28::n30::n28::n30::n28::n30::n28:
کسانی که سامسونگ s8 و یا s8 پلاس خریده اند، لطفا در صورت امکان سیمکارت نسل ۴ ثابت TD LTE ایرانسل را در گوشی خود قرار دهند، امکان متصل شدن به این شبکه توسط این گوشی هست.
کسی اطلاعاتی در این مورد نداره؟نقل قول:
بعید میدونم بشه.چون فرکانس شبکه TD با FD فرق داره و جایی که تی دی آنتن میده و شما سیم معمولی میزاری از شبکه تی دی استفاده میکنه و اگه تو محدودی تی دی نباشید آنتن نمیده.ربطی هم به آنلاک نداره.مودم لاک شده فقط رو سیمکارتهای یک اپراتور قفل شده و با آنلاک میشه از سیمکارت اپراتورهای دیگه استفاده کرد.ولی این مودم از باند 42-43 شبکه تی دی استفاده میکنه و حتی اگه آنلاک بشه ممکنه سیمکارت همراه اول هم روش جواب ندهنقل قول:
فقط ممکنه بعد آنلاک مبین نت روش ج بده، اونم با سیم خودش.نقل قول:
مودم نسل ثابت : b5142 از 4G . 4.5G . هم پشتیبانی میکنه ؟ مناطقی که اصلا پوشش TD - LTE وجود نداره امکان استفاده از این مودم وجود داره ؟ کلا چه باندهایی رو پشتیبانی میکنه ؟ سخت افزار این مودم مربوط به کدوم شرکت هست ؟ قابلیت آنلاک داره ؟ اصلا تو بازار ایران نسخه لاک نشده این نوع مودم ها وجود داره ؟ بعضی دوستان میگن این مودم از نوع CAT6 هستش و با 4G , 4.5G معمولی هم کار میکنه ؟؟؟؟؟
نقل قول:
من با مودم معمولی 4 جی 4 تا آنتن دارم الان مودم بیرونی خریدم اوردن ولی هنوز نصب نکردم می خوام ببینم کارایی و سرعتش به چه صورت هس ایا از این 4 جی معمولی بیشتر هست این حدود 3 مگ دانلود میده ایا اون بره رو پشت بوم بیشتر سرویس میده ؟
ممکنه بیشتر بشه تا ۶ یا ۷ حداکثر، و مودم بیرونی قطعا تاثیر داره، رو پشتبام ممکنه فرق کنه اگر خیلی دورتون شلوغهنقل قول:
ما کارخانه مون در حاشیه اتوبان ازادگان هست و این منطقه خلوتی هست مودم که 4 تا خط میده تو کنج دفترم گذاشتم احساس میکنم برم بالا پشت بام خیلی بهتر خواهد شد حالا اینکه تفاوت تا چه حد باشه باید تست کرد که سیم فعال بشه اینجا اطلاع میدمنقل قول:
بعد از کلی جستجو یک نقطه خانه پیدا کردم که مودم یکدانه آنتن میدهد اما از سرعت نپرسید که افتضاح عین اینترنتای دیزلی عهد دقیانوس از لحاظ سرعت زنگ زدم میگه مشکلی نداره منم از مودم مدل شما دارم 2 تا آنتنش پره و این مودم حتی نزدیک دکل هم بگذارید نهایت 4 تا از 5 آنتنش پر میشه میگم عزیزم برام آنتن مهم نیست سرعت مهم احتمالا دکلتون مشکل دارد هیچی یکم گفت الو الو صداتون و ندارم و قطع کرد خانمه هم که فقط منتظره تا مکالمه قطع بشه زودی بیاد بگه کد کارشناس مربوطه فلان در صورت رضایت .... یک زمانی پشت پرایدی خوندم ببخشید خر بخر پراید نخر حالا به همون نتیجه رسیدم
ببینید دکل ها و نقطه قرار گیری مودم خیلی تاثیر داره الان من اینجا دقیقا مودم روی میزم بود بعضی وقت ها میشد دو انتن بعضی وقت ها میشد یک انتن سرعت هم نهایتا دانلود رو 750 کیلو بود
دو تا دبه اوردم مودم رو گذاشتم روی دبه ها بردم نزدیک سقف سرعت شد 3 مگ دانلود 4 انتن
بردم چسبوندم به سقف انتن تکون نخورد ولی سرعت اومد رو 2 مگ دانلود به این نتیجه رسیدم نقطه دید دکل خیلی متفاوت هست
این مودم cat4 هست.از باند های 42 و 43 تی دی پشتیانی میکنه و هنوز آنلاک نشده و فکر نمیکنم نیازی به آنلاک داشته باشه چون هر اپراتور از یک فرکانس و باند پشتبانی میکنه.مال شرکت gemtek هستنقل قول:
کد:
B42_43 LTE CPE
3GPP Rel. 9
LTE UE Cat 4
LTE B42_43
Wi-Fi: 802.11 b/g/n 2x2 MIMO (30 users)
High Gain embedded Antenna
RJ-45 10/100 Fast Ethernet x 2
RJ-11 for voice
Netlimiter بهتره.... اما این واسه ویندوزهنقل قول:
منظورم کلیه!!!
باید مودم قابلیتشو داشته باشه.نقل قول: