خب حتما دی لینک ه چون چند کارست فرکانس های بیشتری رو ساپورت میکنه تجمیع فرکانس ها کار سخت تری ه
Printable View
خب حتما دی لینک ه چون چند کارست فرکانس های بیشتری رو ساپورت میکنه تجمیع فرکانس ها کار سخت تری ه
با ترنسلیت گوگل برونقل قول:
این منبع تمام کاستوم ها هست که البته لینک زیر برای 8372 هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان ی مودم جیبی خوب میخوام بین 300 تا 500 فقط میخوام عالی باشه . اکثرا 7350 معرفی کردن .!؟
سلام دوستان
- من یه E3372 دارم، الان تصمیم دارم یه E8273 بگیرم ولی نمیدونم نیاز هست یا نه (غیر از wifi چیز چشم گیری داره که ارزش هزینه کردن داشته باشه؟)
- لطفا بهترین رام برای E3372s-153 رو بگید
اینو زدم:
خوبه، یا آبدیت دیگه ای هم اومده؟نقل قول:
ممنون
من واقعاً موندم مبنای اتّصال مودم های آشغال هوآوی به یه دکل چیه؟
یه E3372 مزخرف دارم، به دکل با SINR حدود 20 dB وصل نمیشه، به دکل با SINR بین 5 تا 10 وصل میشه.
120 تومن دادم از این آنتن مستطیلیا خریدم، به یه دکل وصل میشه که SINRش صفره.
واقعاً علّت این گندکاری رو متوجّه نمیشم.
سلامنقل قول:
دوست عزیز باید از برنامه های جانبی که میشه فرکانس رو تغییر داد و همچنین مشخصات دکل رو دید استفاده کنی و انتنتو دقیقا وصل کنی به اون دکلی که میخوای . برای من دوتا دکل کنار هم رو پیدا میکرد که یکی sinr روی 17 بود اما نهایت سرعت در منجر 4 بود ولی دکل کناری sinr بین 8 تا 12 هست و سرعتم حدود 6 مگ هست .پس مبنا رو به نظر من سرعت دانلود در منجر در نظر بگیر و انتنتو تنظیم کن
نقل قول:
مودم جیبی شاطر موبایل رو باید تهیه کنید
مودم جیبی Alcatel-mw40v دست دوم پیدا کن بسیار خوبه.
تنظیمات مثل huawei نداره ولی محکم بدون قطعو وصلی کار میکنه. باتری 6 ساعت کار میکنه، میشه عوضش هم کرد
تو محلمون تا 60mb/s دانلود میده
ـ:n37::n37::n37::n37::n37::n37::n37::n37::n37::n3 7::n37::n37::n37::n37::n37:نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
عزیزان این گزینه تو مودم b315برای چیه؟
منم E3372 دارم و کاملا ازش راضی ام . تفاوتش با 8273 فقط در وایفای هست و از نظر بنده ارزش نداره که با 8273 تعویضش کنید چون تفاوت خاصی رو بجز در ظاهر و وایفای مشاهده نخواهید کردنقل قول:
در ضمن اگه در منزل مودم ADSL دارید و از 3G/4G USB پشتیبانی میکنه میتونید E3372 رو به مودم وصل کنید و از طریق وایفای بهش وصل بشید .
لینک اخرین اپدیت WebUI :
کد:http://www8.zippyshare.com/v/FCcOEL09/file.html
سلام دوستان
لطف میکنید کمکم کنید؟!
یه مودم هوآووی 5577s دارم نیاز به آنلاک داره باید چکار کنم؟!
اگر لطف کنید راهنماییم کنید یک دنیا ممنونتون میشم
سلام دوستان
لطفا کمک کنین
میخواستم مودم irancell-Z6000 رو آنلاک کنم کسی هست کمکم کنه؟
ممنوم
ببخشید میشه بگید که فرق یک مودم Archer MR200 Dual Band Wireless AC750 4G LTE با یک مودم
Incell CA60 LTE Wi-F چیه به جز آنلاک بودنشون سرعت دانلود برام مهمه
مودم mr200 کت 4 بیشتر نداره اون مودم ایرانسل همون طور که از اسمش پیداست کت 6 داره و تو 4.5 جی بدرد میخوره
دوستان من 2 تا سیم 1.5 متری خریدیم , دوتاش 8 تومن , واسه مودم e3372 جواب میده
فقط یه مشکلی هست , قدرت انتن دهی شده -71 ولی 4 تا خط انتن میده , گوشیم با 80- , 5 تا انت نشون مید ه , چراشو کسی میدونه ؟
سلام یه شیر مرد پیدا نمیشه تاپیک انلاک مودم b315 رو بزن که بشه دکل رو انتخاب کرد و درلاره برنامه lte watch توضیح بده که چجوری باهاش دکل مناسب رو پیدا میکنن مطالب پراکندست frimware مناسب در حال حاظر چیه برا مودم
در ضمن عکسهای انلاک مودم b315 حذف شده که یکی از دوستان باز کرده بودش
دوستان کسی روشی برای قفل کدن مودم d100 ایرانل یا نرم افزاری چیزی میشناسه
سلام دوستان،
مودم E8273h-153 چند وقته یکی در میون پیج باز میکنه، متصله و کار میکنه،مثلا تلگرام همیشه دانلود و آپلود داره، ولی مثلا بعد 5 دقیقه مرورگر پیجی باز نمیکنه! هاردریست هم کردم درست نشد.
فک میکنم بعد آپدیت به 21.313.11.00.1389 اینجوری شد، کسی میدونه چیکارش کنم درست شه؟
سلام من با برنامه LTEWATCH تو انتخاب باند به غیر از باند 3 که 1800 عه به هیچ باند دیگه ای نمیتونم وصل شم
مودمم هم B315 عه تو مشخصاتش زده باند 2600 هم پشتیبانی میکنه کسی هست راهنمایی کنه منو؟
- - - Updated - - -
سیم کارتم همراهه اوله
اگه منطقه من فقط یه فرکانس داشته باشه مودم کت6 بگیرم فایده نداره درسته ؟
چجوری میشه دکل های منطقه و فرکانسشون رو دید ؟
بارها جواب داده شدهنقل قول:
مشکل DNS های اپراتور هاست
شما خودت تو کامپیوتر dns ست کن
سلام خسته نباشید توی مودم های cat4 حداکثیر تا 400 تومن کدومشون قابلیت تجمیع باند رو داره که سرعت بالاتر از بقیه نمونه های cat4 باشه ممنون
هیچ کدام قابلیت تجمیع باند رو ندارند. فقط مودم های Cat 6 به بالا قابلیت CA رو دارند. تا رنج 400 تومن هم فقط CA60 ایرانسل قابلیت تجمیع 2 باند رو دارد.نقل قول:
نقل قول:
با 520 میشه سری مودم های هوایی رو خرید با تجمیع باند
با درود
من یک مودم همراه 5577s از عراق دارم که فقط با سیم کارت عراق کار می کند آیا راهی برای آنلایک کردن مودم وجود دارد ممنون می شوم راهنمائیم کنید
دوستان الان مودممارت استوکe518622a داره ولی تو فریمورش مدل دیکه ای نوشته ایا ممکنه این مدل اصلا 22a نباشه ؟که اگه نباشه اصلا ارزش خرید نداره دیکه ولی مدیر سایت میگه فریمور این دومدل یکیه واسه همین این فریمور روی 22aنصبه اگه اطلاعات دارید لطفا راهنمایی کنید قصد خرید دارم یه وقت بی دلیل این همه هزینه نکنم بعد معلوم بشه خبری از تجمیع نیست
وبسایتهای معتبر استوک فروشی نمیکنند شما هم باید بعد از صحبت با مدیر اون وبسایت و با اطمینان کامل خرید کنید. اغلب مودمهای استوک ممکن است فریمویر آن چندین بار عوض شده باشند
سلام من مودم tplink mr200 دارم و نتم هم ایرانسله
وی پی ان نمیتونم وصل بشم مودم هم اخرین فریمور هست
شما با اخرین فریمور مشکل وی پی ان ندارین؟
اعصابم خورد شده کسی میدونه بگه
سلام
من مودم E8372 دارم
مشکلی که دارم این هست که صفحه اصلی مودم با لپ تاپم خیلی با تاخیر لود میشه و حتی بعد از لود شدن هم گزینهها با تاخیر عمل میکنن
ولی بقیه دستگاهها مثل گوشی یا کامیپوتر رومیزی مشکلی ندارن و خیلی سریع لود میکنن صفحه مودم رو
این مشکل رو با E3372 هم داشتم - چند بار اول که وصل میکنم مشکلی نیست ولی به مرور زمان سرعت لود بسیار میاد پایین
کش مرورگر رو هم پاک کردم و با یه مرورگر دیگه هم امتحان کردم ولی مشکل پابرجا هست
دلیلش چی میتونه باشه؟
سلام.دانگل را به پورت usb متصل کردی یا اینکه با آداپتور و wifi وصل شدی؟نقل قول:
چک کن تنظیمات پورتهای usb و wireless روی power saving نباشد
با مرورگر opera و firefox ( هردو ) تست کن
دوستان یه مشکل دارم
مودم 3372 دارم USSD از کار افتاده
ممنون از پاسختوننقل قول:
کلا به (3.0) USB وصل میکنم ولی برای اطمینان بیشتر با اداپتور و WIFI هم امتحان کردم
با مرورگر موزیلا هم امتحان کردم ولی مشکل پا برجا بود
تنظبمات Power هم مشکلی نداشت
موقعی که Data رو روشن میکنم سرعت دانگل بهتر میشه ولی دلیلش رو نمیدونم
مودم E3372 هم دقیقا مثل E8372 چند بار اول که وصل میکردم سرعتش خوب بود ولی مرور کند شد - فریمور اصلی رو براش فلش زدم باز برای مدتی خوب بود و کند شد دوباره
یعنی چی مشکل داره؟ یکم بیشتر توضیح بدیننقل قول:
کد USSD معمولا از شبکه 3G استفاده میکنه- چک کنین که تنظیمات شبکه رو حالت Auto باشه حتما
باید یکی از دوستان اینجا با teamviewer وصل بشه و مشکل شمارو حل کنه ! اگر کسی نبود خصوصی پیام بدین میام نگاه میکنمنقل قول:
دوستان سلام
من یک مودم huawei مدل E5577s-932 tishknet دارم که frimware ورژن 21.326.62.00.1365 و 10 بار هم کد وارد کردن و کدش غیر فعال است هر کاری کردم نتوانستم آنلاکش کنم اگر کسی میتواند راهنمائیم کند
اگر مودم شما به صورت دايم قفل شدهنقل قول:
پیشنهاد میکنم این ویدیو رو ببینین
آموزش آنلاک هست در صورتی که 10 بار کد وارد شده
قسمت اول ویدیو
قسمت دوم ویدیو
لینک تمام نرم افزار ها و فایل های استفاده شده در ویدیو آموزشی
امیدوارم کمکتون کنه
یک مشکل دیگری که دارم اینه که رمز کنسول رل عوض کرده اند و هرچه دکمه ریست را فشار میدهم هیچ عکس العملی نشان نمی دهد و متاسفانه از مسیر هائی که در فیلم بود هم رفتم ولی ارور میدهد
سلام
دوستان سایت هایی که گذاشتین برای انلاک متاسفانه دیگه جواب نمیده
اگه راهی به ذهنتون میرسه
نقل قول:
IMEI: 866133022781779
E3372s-153
teamviewer دیگه تو ایران کار نمیکنه، مثل اینکه trump سحامدارهنقل قول:
برای remote-desktop از AnyDesk استفاده کنید، از teamviewer سریعتره