من حجم دانلودم خیلی زیاده
به نظرتون بهترین راه کار ممکن برام چیه؟
چه سرویسی رو از چه شرکتی بگیرم؟
رشت استان گیلان
Printable View
من حجم دانلودم خیلی زیاده
به نظرتون بهترین راه کار ممکن برام چیه؟
چه سرویسی رو از چه شرکتی بگیرم؟
رشت استان گیلان
نقل قول:
200 گیگ رو مثال زدم
میشه بفرمایید که بالاترین سرویس نامحدود پارس آنلاین ( POL-2048-U+ ) رو اگه بگیریم توی 31 روز اگه 24 ساعته دانلود کنیم با توجه به سرعت هدیه تا یه حجمی و بعد کم شدن سرعت حداکثر چند گیگ میتونیم دانلود کنیم؟
نامحدود 2 تا 7 همراه اول 1000 تومننقل قول:
نگو کاشانی بگو آیت الله کاشانی صد در صد جواب میگیرینقل قول:
منظورم همون همراه اوله طرح نامحدود شبانش 2-7 با قیمت 1000 تومننقل قول:
خودت یا کسی که بشناسی تست کرده ببینه چجوریه؟ زمان دیال آپ که اوراکل یکی از بهترین سرویسها رو میدادنقل قول:
خودم تا 6 ماه پیش تو محل کار داشتم (بعدش محل کار من تغییر کرد وگرنه اونا هنوز دارن) و عالی بود. تو خونه منتظرم خط جدید وصل شه و روی اون بخرم. کلا شرکت چراغ خاموشیه و علاقه خاصی هم به یوزر کم مصرف خانگی نداره. این تایپکش تو پی سی ورلد هم داره خاک میخوره (معمولا سکوت علامت رضاست :n02:) : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
امروز یه اطلاعیه زدن تو سایتشون که اندکی نگران کنندست ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امتیاز باشگاه مشتزیان خریدازم
دوستان سلام
ببخشید این پارس آنلاین چه مرگشه
گاهی به یه سری از سایتا مثل همین سایت پی سی یا حتی گوگل وصل نمیشه
ولی تو همون لحظه به سایت alef.ir وصل میشه
حتی وقتی برای سایت پی سی پینگ می گیرم تایم اوت دارم
چیکار کنم برای رفع این مشکل البته کم پیش میاد ولی وقتی پیش بیاد اعصاب خورد میکنه
حالا برای حل این مشکل چیکار کنم؟
یه بار مودمو خاموش روشن کردم درست شد
یعنی با خاموش روشن کردن درست میشه؟!
اگه موقعی که پینگ میگیری IP سرور خارجی رو resolve میکنه پس مشکل DNS نیست و شما در وضعیت اینترانت داخل کشور قرار داشتی. احتمال داره تو اون لحظه لینک اینترنت بینالمللشون قطع یا دچار اختلال بوده که ممکنه به رنج IP اون لحظه برگرده و با روشن و خاموش کردن مودم و گرفتن IP جدید مشکل حل شده باشه. ممکنم هست اصلن ربطی به رنج IP نداشته و صرفن گذر زمان مشکل رو حل کرده باشه.نقل قول:
امتیاز باشگاه مشتریان پارس آنلاین شوما را خریداریم.
باتشکر از برنامه خوبتون
اوراکل همون شاتل نیست؟ :n13:نقل قول:
پ.ن: راستی داتک هم رو شبانه 90 درصد تخفیف میده...
پیشگامان هم انگار شبانه داره ولی نمیدونم چجوریاس دقیقا...
چرا برای شبانه نامحدود 2-7 همراه اول نمیگیری؟نقل قول:
من خودم خیلی شبانه دانلود نمیکنم.. های وبم بخاطره فشفشه گرفتم... ولی نمی دونستم فشفشه هاش همه نم کشیده!!! :n02:نقل قول:
برا من تک کانکشن مهمه... پارس دیگه پورت نداره تو منطقه ما واسه همین احتمالا از صبا بگیرم ببینم چطوره....
بازگشت همه به سوی پارس آنلاین است . پوت پارس میفروشم چند میخری؟:n02: صبا هم تک کانکشنش به نظر خوب نمیاد یه سر هم اونجا بزن:n09:نقل قول:
فشفشه هاش نم نکشیده این مواد آتش زاش ریخته فقط آهن وسطش مونده :n08:نقل قول:
پیشگامان بدک نیست اما اولا سرعتش شبانش پایین اومده. دوما قیمتاش برای کاربر پر مصرفی مثل من داغونه ! مثلا پارس 30 گیگ ماهانه 512 رو میده 68800 تومن اونوقت تو پیشگامان 22 گیگ میشه 78500 سوما که سرویس های جشنوارش شبانه نداره و چهارما که سرویس های ارزون حجم پایینشم هم شبانه ندارن پنجما که سرویس های نیمه ارزون متوسط حجم رو هم ممکنه بهت بگن تو منطقه مخابراتی شما نداریم !
صبانت هم بدک نیست اما بامبول توربوشارژ گذاشته ! که امیدوارم اونچیزی که من فکر میکنم نباشه :n02: ظاهرا موقعی که حجم توربوشارژ بخری تا 12 مگ سرعتت باز میشه ولی مگه باقی اوقات سرعت رو چنده ؟!!!
کلا الان اگه دقیق نگاه کنی میبینی پارس به نسبت بیشتر سرویس دهنده ها ارزونتر درمیاد !
من خودمم مصرف روزانم بالاست... توی سرویسای حجمی همیشه بهترین قیمت مال پارس بوده 4-5 سال پیشم که من اومدم پارس به خاطر همین بود که حجم بالاش ارزون درمیومد... البته الان فکر کنم برا کسی که مصرفش بالا باشه سرویس آرت شاتل از همه بهتر باشه البته اگه فرض کنیم تک کانکشن شاتل مثل پارس باشه....نقل قول:
پیشگامان یه بدی که داره اینه که زیاد معروف نیستش و فکر کنم جدیدا فعال شده باشه... معلوم نیست چند ماه دیگه چه وضعی داشته باشه همین های وب اون اولا که اومده بود تک کانکشنش خیلی از پارس آنلاین بهتر بود طوری که نزدیک بود من پارسو تخلیه کنم... ولی حالا خودت میبینی که به چه روزی افتاده...
صبا کلا سرویساش رو سرعت پایین میبنده مثلا 1 مگو رو 3 میبنده اون شارژ توربوشم فکر کنم مال همینه .... :n36:
والا الان بدجوری موندم... سرویسمو با نیترو 5 روز تمدید کرده بودم که اونم فردا تمومه... یه کم نگرانم که این کندی سرعت های وب به خاطر مشکلات زیر ساخت باشه و جای دیگه هم همینطوری باشه... :n35:
پورتتو ازت میخرم به شرطی که بعدش بیای از های وب بگیری... تازه میگن برای چهارشنبه سوری ترقه هم میخواد بده! :n02:نقل قول:
دوستان
از وقتی که تو کنترل پنل کاربری درخواست تخلیه خط بزنیم چه قدر طول میکشه تا خط رو تخلیه کنه پارسآنلاین؟
اصلن کی تماس میگیرن؟ تو خود سایت زده تا 72 ساعت. اگه بخوایم زودتر انجام بشه با بخش فروش تماس بگیریم جواب میدن به نظرتون؟
یک راست با بخش فروش تماس بگیر یه چهار تا دلیل و ... ازت میپرسه بعد فرمهاش رو ایمیل میکنه، سریع پر کن بفرست و دوباره با همون شماره ای که تو ایمیل میاد تماس بگیر بپرس که تایید شد یا نه که تایید میکنن و فردا صبحش نامت میره مخابرات دیگه باقیش بستگی به مخابرات داره.نقل قول:
پ.ن : حالا کجا میخوای بری ؟
ممنون.نقل قول:
راستش اگه پورت خالی گیرم بیاد آسیاتک. البته مرکز مخابراتی ما که شلوغه. اما آسیاتک گفت حتی برای رفتن تو لیست انتظار هم باید اول خطت رو تخلیه کنی. حالا گفتم حتی اگه شده 1-2ماه سرویس نداشته باشم بازم تخلیه کنم برم. چون این پارسآنلاین دیگه واسه من خط بشو نیست. به هر حال کیفیت پارسآنلاین تو دو سال گذشته اما برام خیلی خوب بوده. حیف که شبانه رایگانش رو ترکوند.
حتی اگه آسیاتک هم پورت نده نهایتش میرم سراغ عصرتلکام یا داتک یا هر شرکت دیگهای که پورت خالی بده.
حذف شود ......
آسیاتک که تو سایتش واسه مرکز کاشانی زده : "مشترک گرامی فعلا بدلیل محدودیت های فنی امکان ارائه سرویس در این مرکز بطور موقت مقدور نیست.به محض مهیا شدن شرایط با شما تماس گرفته خواهد شد"نقل قول:
داتک رو من داشتم ، خیلی خوب بود ولی خب شبانه نداشت ( 10% رو حساب میکنه ) که واسه دانلود ، خرج میزد بالا!!
اوراکل چه جوریه؟! نماینده شرکت کارا امینه!
اوراکل الان نمیتونه نماینده کارا امین باشه چون کارا امین پروانه FCP نگرفته و ظاهرا پروانش طبق این خبر لغو شده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در عوض اوارکل با پیوستن به کنسرسیوم جاویدان پروانه FCP دریافت کرده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کنسرسیوم جاویدان هم متشکل از ایناست : فناپ، ندا رایانه، آزادنت رسانه، شبکیه شریف، رسانه آوابرید، توسعه ارتباطات هما، ارتباطات اوراکل، مروا سیستم و پردیس اطلاعرسان سپهر
که همونطور که میبینید خبری از کارا امین در این لیست نیست.
آره. آسیاتک که میگه پورت خالی نداریم.نقل قول:
10% داتک هم اگه مجبور بشم باز بهتر از 33% پارسآنلاینه.
اوراکل هم پورت خالی تو کاشانی نداره. البته فکر کنم برای مصارف خونگی هم خیلی سختگیره و سرعت بالای 128 رو مدارک میخواد.
اگه از شرکتهای اصلی نتونم پورت خالی گیر بیارم دیگه باید برم سراغ شرکتهای رده دوم. اینا وضعیتشون فرق میکنه. به ویژه بعضیاشون منطقهای کار میکنن و پورت خالی ممکنه داشته باشن.
خیلی بده که یه جایی نیست آمار شرکتهای فعال تو هر مرکز مخابراتی و وضعیت خالی بودن و نبودن پورتاشون رو اعلام کنه. کلن مملکته داریم؟!!
تو این لینک اسمش هست و حذف نشده!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مثه بقیه اعتبارش تا 94/1/31 عه!!نقل قول:
پس جدیدا اوراکل جدا شده و به اون اکیپ اضافه شده!! ولی هنوز تو سایت کارا امین ، اوراکل رو زده جزء نماینده هاش!! ( هر چند که سایتش داغونه و معلومه ول شده!! )
با توجه به این که تاپیکمون منتقل شده با دو سه سوال شرو میکنم
واسه گیم با سرور خارجی صبانت خوبه یا پارس انلاین؟این سرویس گیم چیه؟
شبانه پار انلاین قرار دادی داره ؟یا 1/3 هستش...
سلام.
شبانه پارس ۱/۳ هست و ۳۳٪ رو حساب می کنه.
برای گیم ، اگر پروفایل گیم رو فعال کنی خوبه.
فرستاده شده از SM-G530Hِ من با Tapatalk
برا شما فعاله ؟نقل قول:
ی تست پینگ میگیرین بی زحمت ؟
برا من الان فعال نیست عزیز.
فرستاده شده از SM-G530Hِ من با Tapatalk
میشه ی تست پینگ بگیرین ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته ظاهرا فعلا با موبایل آنلاین هستین
سلام پارس انلاین برای گیم خوبه من خودم ایکس باکس وان دارم اصلا مشکل نداشت و پینگش پایین بود البته حالت گیم رو باید بگی فعال کنند برات ولی متاسفانه دانلود رایگان نداشت اپدیت های ایکس باکس و بازیهاش که ماشالا کلی حجمشه صرف نداشت عوضش کردمنقل قول:
بله پارس آنلاین تنها چیزش که خوبه پینگشه اصلا بدرد دانلود نمیخوره چون گرون در میاد اینم پینگ با snr 6.9 که هر isp دیگه ای بود هزار بار پرش لینک داشت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من داتکم میخوام بیام پارس انلاین 256 نامحدود بگیرم میگه تا 3 مگ سرعت دانلود یعنی میشه چند؟؟اپلود میشه چند؟با قندو اینا مشکل داره میگن هان ؟یعنی مرض قند داره؟میصرفه بیام؟ اسکایپ وایبر واتس اپجی میل تلگرام اینستا گرام مشکل دار؟بعد گفته حداقل 22 گیگ دانلود یعنی چی؟
3مگ یعنی میشه 3/8=384 کیلو بایت بر ثانیهنقل قول:
آپلودو نمیدونم
من با ها قند شکن مشکل ندارم با تلگرام هم مشکل ندارم
من نامحدود ندارم ولی محدوداشو روی 9 مگ می بنده
حداقل 22 گیگ یا حداکثر 22 گیگ؟
شاید منظوزش اینه که بعد از 22 گیگ دانلود سرعت دانلود براتون کم می کنند
چون بعضی از دوستان گفتند که نامحدود را بعد از مدتی سرعتشو کم می کنند
من نامحدود ۲۵۶ دارمنقل قول:
دوست عزیز نامحدود ۲۵۶ این طوریه که تا ۱۰ گیگ ، ۳۷۲ تا سرعت دانلود میده و بعدش تا ۶ گیگ سرعت ۱۲۰ تا و در نهایت سرعت تا اخر دوره اسمی میشه
پروفایل گیم هم فعال کن
سرعت اپلود روی ۵۰ تاس
با قند شکن مشکل نداره
شما حتی با سرعت اسمیش هم میتونی اسکایپ بزنی واتس اپ و وایبر پیش کش
سلام دوستان.
داستان این پروفایل گیم چیه؟؟؟
الان من که کاربر معمولی ام، فعالش کنم،چه فایده ای داره؟؟
هزینه میخواد؟؟
ممنون
Sent from my C5303 using Tapatalk
سلام اگر چند صفحه عقب برگردید شاید توضیحاتی داشته باشهنقل قول:
برای کسانی که گیم بازی می کنند و مشکل پینگ بالا داشته باشند خوبه
از هزینه اش خبر ندارم
اگر اهل بازی آنلاین هستید خوبه
ممنون.نقل قول:
پس بدرد من که فقط وب گردی میکنم و میام تلگرام و دانلود، فایده ای نداره؟!؟
Sent from my C5303 using Tapatalk
نقل قول:
بنده اهل بازی آنلاین هم نیستم ولی اگر مشکل پینگ بالا دارید ظاهرا بد نیست
یعنی اگر صفحات دیرتر براتون باز میشه یعنی پینگتون بالاست
ولی اگر نه صفحات خوب باز میشه نیازی نیست
پروفایل گیم هزینه نداره، پینگش پایینتره ولی پایداری پروفایل معمولی بیشترهنقل قول: