اگه حداقل مثل ایرانسل شهرهای تحت پوشش 3G و 4G رو تفکیک میکرد بد نبود...نقل قول:
Printable View
اگه حداقل مثل ایرانسل شهرهای تحت پوشش 3G و 4G رو تفکیک میکرد بد نبود...نقل قول:
آخه 4G همراه اول که معنی پوشش واسش خنده داره :n02: هر شهر 2-3 تا دکل 4G داره که نهایت 1 کیلومتر ساپورت میکنن.نقل قول:
همراه اول بسته الفا سرعت ۶۵ تا
احمقانه است
عوضی ها
اینم شد سرعت اخه!!! پوشش بد ، سرعت بد ،پینگ هم از هر ۲ تاش بدتر
من با ۴جی همراه اول تا ۶۰ مگ سرعت دانلود داشتم.نقل قول:
Sent from my HTC One using Tapatalk
سلام
ببخشید شبانه رایگان داریم آیا چه همراه اول چه ایرانسل؟!:n27:
مهندس جان با شما موافقمنقل قول:
متاسفانه هیچ نقشه ای نیست
مثلا نوشتن تحت پوشش بودن تهران شاید خیلی شفاف و کارایی نداشته باشه
تهران خیلی بزرگه
ای کاش حداقل درصد پوشش رو هم می زدن
همراه اول که خوزستان فقط اهواز خوب است بقیه شهرهای خوزستان افتضاح است
از چه نظر؟نقل قول:
پوشش؟
سرعت؟؟؟
پینگش چطور بود؟؟؟نقل قول:
کلا از تنهای اول خوشم نمیاد :D
کسی از دوستان میدونه فرکانس 4G همراه اول چنده؟
پوشش عالیه ولی سرعت افتضاحهنقل قول:
سرعت رو من تو یکی از شهرها تست کردم زیاد خوب نبودنقل قول:
ولی پوشش عالی
اف دی دی 2600 یا همون باند 7نقل قول:
تهران 4جی شده؟ کجا سیم کارت عوض میکنن ؟
در حد 2%نقل قول:
همراه اول برای 3G تو تهران کار خاصی نکرده، 4G که بماند. خیلی مکان ها هنوز EDGE وصل میشن. مثلا جنوب تهران هنوز توسعه لازم انجام نگرفته.
برای تعویض سیم کارت فقط فروشگاه مرکزی همراه اول. خ ونک نبش اتوبان کردستان. قبل از رفتن تماس بگیر چونکه یه مدت کلاس گذاشتن تعویض نمیکردن. تلفن: 88208518
ايرانسل سيمكارتهاي قديمي اش را رايگان به سيمكارت سه سايز 4G تبديل ميكنه،دوستان اطلاع دارند كه آيا همراه اول هم اين كار را انجام ميده؟
مدیر امور مشترکین تلفن سیار شرکت مخابرات همدان خبر داد:
آمادگی همدان برای راهاندازی اینترنت 4 گیگ موبایل
مدیر امور مشترکین تلفن سیار شرکت مخابرات همدان از آمادگی همدان برای راهاندازی اینترنت 4 گیگ موبایل خبر داد.
حسنعلی نسیمدوست امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در همدان با بیان اینکه درآستانه راهاندازی اینترنت 4 گیگ در همدان هستیم، اظهار کرد: بکارگیری نسل جدید «ای.دی.اس.ال» تلفن همراه باعث بالا رفتن سرعت اینترنت میشود که در همدان به زودی راهاندازی خواهد شد.
وی از نصب تجهیزات لازم برای راهاندازی اینترنت 4 گیگ در همدان خبر داد و گفت: تجهیزات لازم در همدان نصب شده و منتظریم تهران اقدامات لازم را برای راهاندازی این نسل از اینترنت تلفن همراه فراهم کند تا همه استانها بتوانند از خدمات آن بهرهمند شوند.
مدیر امور مشترکین تلفن سیار شرکت مخابرات همدان خاطرنشان کرد: اقدامات سختافزاری در استان انجام شده و باید برنامه نرمافزاری از سوی تهران نیز نصب و راهاندازی شود.
وی با بیان اینکه فعلاً در خصوص بستههای 4 گیگ اطلاعات کاملی در دسترس نیست، گفت: امکان دارد اینترنت 4 گیگ در بستههای مختلف ارائه شود.
نسیمدوست یادآور شد: هنوز اطلاعاتی در خصوص اینکه نسل جدید اینترنت شرایط محدود گیگ یا بسته را دارد، نداریم.
وی با بیان اینکه خوشبختانه در همدان استقبال خوبی در استفاده از اینترنت موبایل شده، گفت: تعداد استفادهکنندگان اینترنت موبایل در همدان بالاست که با انجام اقدامات لازم از سوی مرکز، نسل جدید نیز راهاندازی خواهد شد.
مدیر امور مشترکین تلفن سیار شرکت مخابرات همدان با اشاره به اینکه در کل مراکز استانهای بزرگ کشور تجهیزات راهاندازی نسل 4 گیگ اینترنت نصب شده، تصریح کرد: در همدان هفت مورد از سایتها مجهز به 4 گیگ شده است.
وی با بیان اینکه به صورت سیستماتیک مناطق پرترافیک برای راهاندازی اینترنت 4 گیگ مشخص میشوند، افزود: تشخیص اینکه چه مکانهایی ترافیک بیشتر است تا در آنجا خدمات جدید نیز راهاندازی شود کاملاً سیستماتیک صورت میگیرد.
نسیمدوست در پایان افزود: در دانشگاهها، ادارات و بازارها استقبال بیشتری از اینترنت میشود.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
شما فقط سطح سواد مسئولین مربوطه رو دریابید. اینترنت 4 گیگ همراه آخه؟
چی میشه گفت؟
4 گیگ دیگه چیه؟؟؟
منظورش چیه؟؟؟؟
این مسئولین مخابرات سوادشون خیلی زیاده ، فکر کرده هر جا g میزارن ، این g مخفف gig هست ! واقعا متاسفم برای مخابرات.نقل قول:
بعد دوستان از همراه اول توقع چه چیزی دارند؟!
خیر رایگان نیست.نقل قول:
7000تومان برروی قبض شما هزینه تعویض اضافه خواهد شد.
برای اعتباری 5000تومان از شارژ کسر خواد شد.
4gنقل قول:
فور جی = نسل چهار ارتباطات سیار
3G همراه اول :
شهرستان آذرشهر - استان آذربایجان شرقی
زمان فعال شدن 3G ساعت 19:00
مد 3G فقط روی HSDPA هست ( مثل اینکه هنوز کانفیک کاملی روی تجهیزات انجام داده نشده ! )
محتوای مخفی: تست
محتوای مخفی: وضعیت سیگنال کنار دکل
پوشش دهی هم زیاد مناسب نیست از 10 تا سایت فقط 2 تا سایت تجهیز شدن !
ایرانسل هم تجهیز کرده ولی فعلا فعال نشده.
من تو بناب و مراغه و تبریز که همراه اول رو تست کردم اصلا و ابدا سرعت بالای 600 نگرفتم !!نقل قول:
نمیدونم الان شما چطور 8 مگ گرفتی !!
البته آذر شهر رو قبلا تست کرده بودم که 3G ندیده بودم !!:n02:
چرا وقتی حالت شبکه hsdpa هست سرعتتون بیشتر از 7.2 مگ هست؟نقل قول:
آخه تازه امروز ساعت 7 بعد از ظهر فعال شد ( 3 هفته بود که سایت ها تجهیز شده بودن ) 1هفتس که از تهران اومدم اینجا خونه اقوام روزی 2-3 بار تست میکردم نمیومد..امروز یبار ساعت 18:45 تست گرفته بودم 3G نبود..شانسی یک ربع بعدشم زدم دیدم سیگنال رو :n02:نقل قول:
شاید چون یوزر روش نیست سرعتش اینجوریه !
واسه منم عجیب بود..ولی اینا اسمی هستن مثل اینکه چون یبارم ایرانسل واسم اینجوری بود که رو H خالی با مودم یو اس بی که فقط حالت معمولی رو ساپورت میکرد 8.5 مگ داد...من تهران با همراه اول 11 مگ هم زدم رو حالت H+! این نشون میده محدودیت رو برداشتن!نقل قول:
اینجا ولی هر کاری کردم بیشتر از 8.7 مگ نرفت با این وضعیت ترافیک پایینش ! این یعنی 7.2 مگ که واسه HSDPA گفته میشه بیشتر از 8.7 مگ نمیره...حداکثر همینقدره.
تهران منطقه دو بسته های آلفا گویا سرعت شون دوب 512 محدود شده.
برا من هم روی 512 محدود هستنقل قول:
به درد عمشون هم نمیخوره این سرعت :n31:
دوست عزیز بیت یا بایت. خوب اگر بایت باشه که خوبه برای آلفا
نه بابا سرعت روی 65 تا محدود شده !!:n22:نقل قول:
سلام.
یه سوال
الان بسته های آلفا معمولی میتونن از 3جی و 4جی استفاده کنن یا فقط 2جی هست؟
اگر میتونن ، سقف سرعتش چقدره؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
بله بسته های آلفا میتونن از نسل سوم استفاده کنند و من خودم از بسته های الفا استفاده میکنم.
ماکزیمم سرعت آنها 64 کیلوبایت بر ثانیه می باشد .
در صورت نیاز اعلام کنید براتون تست سرعت بذارم
راستی ، اگه من الان یه سیمکارت دائمی بگیرم
بهم usim میدن یا از این سیمکارت های معمولی؟
بنده از برادران غیور همراه اول یه سوال داشتم..واقعا پیش خودتون چی فکر کردین؟؟ تا یه ماه پیش 10 تومن میدادیم یه ماهه 2 گیگ اینترنت میگرفتیم که کارمون تقریبا راه می افتاد وراضی بودیم، حالا به اسم 3 گیگ اینترنت هدیه شبانه (با سرعت مزخرف) اون دو گیگ رو کردین 3 گیگ درحالیکه سرعت بسته های قدیمی رو کم کردین (به مزخرفی سرعت هدیه شبانه) و 7 تومن.کشیدین رو قیمت این بسته های جدیدتون؟؟
اگر شبانه ش هدیه س چرا سرعتش با روزانه ش فرق داره؟؟ من اگر بخوام از بسته دو گیگ ماهانه ده تومنی با سرعت سابق استفاده کنم کیو باید ببینم؟ آخه چرا این قد از مکیدن خون ملت لذت میبرید؟؟
سلام
چطوری میشه فهمید چقدر از این ترافیک به اصطلاح هدیه شبانه مصرف شده؟
من بسته 3 گیگ آلفا+ گرفتم. در واقع به دلیل اتمام زودتر از موعد بسته قبلی ناخواسته دوباره این بسته برام فعال شد و مجددا توی تله همراه اول افتادم!
از ساعت 4:20 تا 5:45 (امروز صبح) با هات اسپات روی سیستم خونگی و با IDM دقیقا به میزان 2.75 گیگ فایل دانلود کردم. الان که 0 رو به 8080 فرستادم میگه حجم استفاده شده تا ساعت 05:58:08 برابر با 720 مگ! :n29:
چطور ممکنه؟
فکر میکنم اون اعتبار هدیه احتمالا باید 2 گیگ باشه!! (؟)
دوستان سلام
به اتفاق یکی از دوستانم برای تعویض سیم کارتش به Usim LTE به فروشگاه مرکزی همراه اول رفتیم. در کمال ناباوری هنوز میگن مشکل آنتن دهی داره ارائه نمیکنیم. میگم تو نمایشگاه کتاب کلی ملت تعویض کردن، من خودم از خود شما روزهای اول گرفتم هیچ مشکلی ندارم. میگه اصلا نداریم به سلامت.
احتمال داره فعلا متوقف کرده باشن به دلایلینقل قول:
در غیر اینصورت هیچ شرکتی بدش نمی یاد سیم کارت بفروشه
چیز تحفه ای نیست که بخواهی بری دنبالش من تو نمایشگاه گرفتم اصلا نسل چهار ریجستر نمیشه هر چی به ۹۹۹۰ زنگ زدم هیچ فایده ای نداشتنقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk
حرف مفت زده. ندارن بدن . تو تامین سیم کارتش مونده همراه اخر بعد صبح تا شب از تلویزیون تبلیغ اینترنتشو میکنه.
اخه جز ونک هیچ جای دیگه هم سیگنال نمیده
Sent from my HTC One using Tapatalk