من که گفتم مجوزو بگیره خرش از پل بگذره هم پوشش رو کند میکنه هم سرعتش ته میکشه، با این حساب اصلا نیازی به محدودیت سرعت نیس خود به خود سرعتا ته میکشه
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Printable View
من که گفتم مجوزو بگیره خرش از پل بگذره هم پوشش رو کند میکنه هم سرعتش ته میکشه، با این حساب اصلا نیازی به محدودیت سرعت نیس خود به خود سرعتا ته میکشه
من زیاد با شما موافق نیستمنقل قول:
آخه چرا باید اینکارو بکنه؟
مجوز مگه سودی به شرکت می رسونه؟؟؟؟!!!!!
منم واقعا نمیدونم ولی فکر میکردم روند پوشش سریع تر باشه که برعکس شدهنقل قول:
در خيلي جاها من ديدم كه تجهيزات نسل 3 رو نصب كردن ولي سرويس نميدن
ظاهرا مقامات بالا شدیدا با راه اندازی 3G مخالفت کردن اینه که عملا راه اندازی در همین ابتدای کار در هاله ی از ابهام است.
منم با شما زياد موافق نيستم، چون با اين پوشش تعداد استفاده كنندگان از نسل سوم فقط تو تبريز از مرز 300000 نفر گذشته، فكر كن اين پوشش و كاملتر كنه مستقيم به خودش سود داره و كاربراش زياد ميشه.نقل قول:
سلام
یکی از دوستان اطلاعات خوبی در مورد ارسال تجهیزات نسل 3 به شهرستان ها داشت. می خواستم بپرسم این تجهیزات به سمنان و شهرهای اطرافش هم ارسال شده ؟
به نظر من کار نسل سوم به بعد در ایران تمامه
اگر هم بدند سرویسی میدن که به زور یه سایت باز کنه
حداقل سالها وقت میخواد تا درست این سرویس را اگه بذارن ارائه بشه
چند ماه پيش ايرانسل ادعا ميكرد كه تجهيزاتش مبتني بر نسل سه و فقط با تعقيرات نرم افزاري ساده ميتونند در مدت چند روز كل كشور رو زير پوشش ببرند ولي الان بيش از يك ماهه كه تنها 18 شهر رو اونهم بصورت نيم بند زير پوشش برده :n13:
هزاران میلیارد بالا کشیدن خودشون مافیا نبود؟؟!!!نقل قول:
حالا یه خدماتی میخوان به مردم بدن شدن مافیا؟
:n21:
من موندم تو حوزه ها چی به اینا یاد می دن معمولا ادما با افزایش سواد دید باز تر و تفکر منطقی تری پیدا می کنن ولی اینا هرچی بیشتر درس می خونن تو این حوزه ها ذهنی بسته تر و عقب افتاده پیدا می کنننقل قول:
اخه یکی به اینا نیست بگه به جای اینکه محدود کنین یه خورده اون مغزتون رو به زحمت بندازین محتوا تولید کنین که ملت گمراه نشن یه وقتی
ایرانسل هم که گندشو دراورده خیلی وقته روند پوشش دهیش کند شده منو بگو امیدوار بودم تا اخر شهریور هم شده پوشش دهی به شهر های دیگه هم برسه ولی با این اوصاف عمرا تا اخر سال امیدی باشه
صد در صد موافقمنقل قول:
تو قزوین تست سرعت گرفتم تا 855 کیلوبایت در ثانیه رفت و بالای 700 نوسان داشت
این شهرهای کوچیک که تعداد کاربراش کمه عالیه
پینگ هم روی 60 بود
تهران-جیحون: 366- پینگ 47
قزوین حتی نت مخابراتش هم عالیه. کاربر کم سرعت بالا
یه بار تعویض سیستم هاشون باعث شد با سرعت 512 تا 250 کیلوبایت درثانیه فایل بگیرم
ظاهرا" بولوفی بیش نبوده!نقل قول:
خبر خاصی هم از سایت ایرانسل منتشر نمیشه!!!!!!
"در حالی که قریب به اتفاق کاربران اینترنت که بالغ بر دهها میلیون نفر میشوند از کندی اینترنت رنج میبرند و خواستار افزایش سرعت و پهنای باند هستند، نمایندهای از جایش بلند میشود و میگوید که اگر سرعت اینترنت بیشتر شود و پهنای باند افزایش یابد، وزیر ارتباطات را استیضاح میکنیم! تردید نباید داشت که چنین نمایندگانی، حتی اگر با رأی مردم هم به مجلس رفته باشند، امانتدار رأی مردم نیستند و الا مگر
میشود وکیل، بر خلاف خواستههای موکل عمل کند؟!"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرمان که هنوز خبری از 3g نیست !
کسی میدونه دوستان بالا از چیه 3g اینقدر ترسیدن که اینقدر شلوغش کردن !؟
بابا مزاح فرمودن اون دوستمون، چرا جدی میگیرید حالا ؟! :n09:
+
چند وقت پیش از ایرانسل واسه سرعت پایین EDGE تو سامانه 195 شکایت کرده بودم، امروز تماس گرفتن از ایرانسل و مشکل رو تا حدودی حل کردن و سرعت رو بهبود دادن.
از همین مسئول شبکهشون در مورد 3G سوال کردم، گفت که ما محدودیتی واسه ارائه سرعت بالا نداریم، مگر اینکه بهمون ابلاغ بشه که سرعت باید محدودیت داشته باشه.
در مورد راه اندازی 3G تو شهرهای کوچیک هم گفت حداکثر تا دو ماه آینده نسل سوم به شهرها و حتی روستاهای کوچیک هم میرسه.
متاسفانه حداقل یک اطلاع رسانی کوچک هم صورت نمیگیره.
تو سایتشون قشنگ اعلام کن فلان استان تا فلان روز نصب میشه.
اصلا بگند 2 ماه دیگه.اینطوری ملت را علاف خودشون هم نمیکنند
فقط یه چیز، مردم راحتر و سریعتر باهم ارتباط دارن و اخبار سریع بهشون میرسه. همین!نقل قول:
وقتی منبع نمیذاری یعنی داری نظر خودت رو میگی،در رابطه با طنز بودنش هم در این مملکت اینقدر تفکرات عجیب هست که دیگه احتمال هر چیزی رو میشه داد.نقل قول:
قبل از همه خودت سعی کن درکت بره بالا و بی احترامی نکنی .....................
---------------------------------------------------------------
مثل اینکه این نرم افزار اطلاعات درستی از دکل های اطراف نشون میده:
توضیح:این برنامه اطلاعات دکل های اطراف که گوشی به اونها متصل هست رو نشون میده و مهمترین بخش اون نوع شبکه هست.یعنی فقط با اتصال به یک دکل،میتونید از بودن یا نبودن 3g در دکل های اطراف مطلع بشید.
برای اینکار در یکی از گزارش های برنامه،دکل های اطراف رو که با neighbour 1 , neighbour 2 و ... نشون میده پیدا کرده و نوع شبکه اونها رو در قسمت network type مشاهده کنید.
یکی از دوستان تست کرده من هم دو جا تست کردم نسبتا درست بود.کسی اگه تونست تست کنه و نتیجش رو بگه.
آقا جان من اینقدر بحث سیاسی نکنید کلا تایپک شده بحث سیاسی هم اعصاب ما رو خورد می کنید هم اعصاب خودتون
از کی تا حالا نظر مردم برای این سیاسی ها مهم بوده دلشون بخواد 3g میزارن دلشون نخواد نمی زارند اصلا حرف ما اندازه پشیزی براشون ارزش نداره
ما فقط وقت انتخابات مردم فهیم و .... هستیم تو غیر وقت انتخابات بلانسبت یک گوسفند هستیم برای این سیاسی ها که هیچی حالیمون نیست و اونا باید ما رو به راه راست هدایت کنند
هر چیزی حال بدهد از نظر شرع مبین اسلام حرام است .3g هم حال میدهد پس حرام است (البته 3g واقعی نه این چیزی که ایرانسل میخواد تحویل ملت بده )نقل قول:
رفیق اینا به اسم اسلام این کا را رو میکنن.در کل اسلام کامل ترین دینه چرا مثلا توی کشورهای عربی که مسلمونن facebook فیلتر نیست؟؟ اسلام رو بهونه کردن.نقل قول:
دوستان iran20 مال کدوم شرکته جلوش هم نوشته 3g آیا مال ایرانسله؟:n13:
هر کاری کردم رو سیم کارت ایرانسل فعال نشد پیداش کرده بود ولی علامت ضربدر جلوش بود
برای رایتل دوست عزیزنقل قول:
جالبه همراه اول 3gراه انداخته تو اهواز ولی هنوز ایرانسل ندیدم ولی 3gهمراه اول فعاله
برنامه ای سراغ نداری که بشه باهاش دکل اتصال گوشی رو عوض کرد؟نقل قول:
یادمه یه برنامه ای بود روی سیمبین میتونستی باهاش به هردکلی که بخای وصل بشی فقط id دکل رو میدادی گوشی رو به اون وصل میکرد
واسه آندروید نزدیک 10 تا نرم افزار تست کردم همه فقط مانیتور میکنن با هیچکدوم نمیشه گوشی رو به یه دکل خاص وصل کرد
من میخواستم برای همین 3g یه سیم کارت آی سیم بگیرم.
بنظر شما بخرم یا نه؟ بالا خره کار میکنه ، راه افتاده یا نه ؟ سرعتش چطوریاست؟ طرح مثل بینهایت رایتل هم داره؟
من کرجم . جهانشهر
از اراک به 3G وصل میشم البته H+ هم هست.
سرعت واقعا افتضاح .. در حد 2-3 کیلوبایت در ثانیه .. :n03:
واقعا افتضاح
منم کلی گوگل پلی رو گشتم برنامه ای برای تعویض دکل نیست.نقل قول:
بین برنامه هایی که اطلاعات دکل های اطراف رو نشون میدن این که گفتم از همه بهتره.برنامه های دیگه اطلاعاتشون دقیق نیست.این هم درست کار کنه میتونه با یه اتصال،اطلاعات بقیه دکل ها رو هم بده.شما تستش کردی؟
اهواز تقریبا اکثر نقاطش 3G هست فقط ریجستر نمیشه ندانم چرا من غیر از دیشب تو زیتون کارمندی دیگه جایی نتونستم وصل بشم.نقل قول:
اول از همه علامت 3G H+ Hنقل قول:
موقع روشن کردن باید باشه یا اینکه برای اینکه بدونید به تری جی می تونید متصل بشید
گوشی ها آندروید
MOBILE NETWORK
NETWORK MODE
WCDMA ONLIY
تو حالت عادی شما هم به جی اسم ام متصل هستید نسل دوم و در حالت WCDMA ONLIY شما فقط به نسل سوم متصل می شوید
تست کنید سرعتتون رو از مرورگر به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و از حالت موبایل خارج شوید و مثل مرورگر لپ تاپ تون تست بگیرد
ممکن شبکه تو برخی از نواحی نقاط کاملا نباشه و گوشی تون وقتی بهتر است در حال تبادل دیتا تست کنید یا اینکه گوشی خودتون مودم کنید و مثل آنتن وایرلس نزدیک پنجره بگذارید و تست کنید
امیدوارم شبکه جواب بده
و لاهیجان تازه 3G اومده ولی سرعت اینطوریه چرا؟
Test Date: Aug 26, 2014 9:04:28 pm
Connection Type: Hsdpa
Server: Tehran
Download: 0.13 Mbps
Upload: 0.05 Mbps
Ping: 148 ms
External IP: 5.120.229.99
Internal IP: 10.17.24.106
Latitude: 32.00000
Longitude: 53.00000
سلام داداش منم کرجم شاهین ویلا حتما بخر فعلا عالیه خط خودمم آی سیم 0901 هست بله راه افتاده آی سیم همون ایرانسل هست فقط اسم شو عوض کردن همین هر طرحی هم که تو سایت ایرانسل هست رو آی سیم هم اجرا میشه من اینجور طرح بینهایتی تو سایت ایرانسل ندیدم فکر نکنم واسه ایرانسل فعلا ایجور طرحی وجود داشته باشه "" جهانشهر و تقریبا 99 درصد کرج که من رفتم آنتن 3 جی فول هست و مشکلی هم نداره خودم چند روز پیش طرح 1 روزه 1 گیگ شبانه گرفتم و سرعت دانلودم 1200 کیلوبایت بود ( 10 مگابیت ) تو روز هم تست گرفتم سرعت 700 کیلوبایت هستنقل قول:
کسی میتونه اینو اپلود کنه برام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با عرض سلام ووقت بخیر همشهری های عزیز. با کوشش و تلاش همکاران امروز پوشش چهارراه شهناز تا میدان نماز و پوشش خود شهناز تا 17 شهریور قدیم بر قرار گردید . همچنین پوشش سه راه امین تا باغ فجر تا حدودی برطرف گردید. پوشش از چهار راه شهناز تا ابتدای فردوسی کاملا مناسب گزارش شد . دوستی اشاره کرده بود که پوشش از باغ فجر تا میدان جهاد وجود ندارد باید عرض کنم خدمت دوستان در حال تست منطقه هستیم و به زودی منطقه زیر پوشش میرود . همچنین پوشش خیابان زیر دست از طرف لاله افزایش یافت . پس فردا اولین مینی bts در میدان نماز که 4g میباشد و قادر به نفوذ تا عمق 10 متری در عمق زمین بوده مورد تست قرار میگرد که ساخت شرکت zte چین میباشد با تست این bts تکلیف بقیه مناطق تا حدودی مشخص میشود . دوستان باز امروز sms دادند که پوشش در لاله پارک و ولی عصر خراب است باید عرض کنم که پوشش ولی عصر تا تجهیز فلکه بزرگ همچنان خوب نخواهد بود . دوستان گفته بودند که پوشش در مرزداران و نمایشگاه بین المللی وجود ندارد که باید عرض کنم فعلا کار خاصی در این منطقه انجام نداده ایم . دوستی از بوشهر و همچنین از استان سمنان پرسیده بودند که باید عرض کنم 5 سایت در سمنان و 2 سایت در بوشهر در حال نصب است که پس از تست مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت . پیمانکاران در انتظار رسیدن تجهیزات هستند که قرار است از گمرک ترخیص شوند . در پایان از صبر و حوصله دوستان کمال تشکر را دارم . هر سوالی باشد سعی خواهم کرد که به صورت یک جا و مفید به دلیل ذیق وقت جواب دهم . خدا یار و نگهدارتان.