متنشو دارین بدین به مننقل قول:
Printable View
متنشو دارین بدین به مننقل قول:
تو این سایت اموزش کاملش هست :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
ببخشید ،من از شما معذرت میخام:n01:نقل قول:
اگر یک بار دیگه ببینم کسی در مورد گوشی هواوی نظر بدی تو این تایپیک بنویسه، سه تا گولم چار میسازم با یک پکا سه بقیشم ویزارت تازشم یک گولمم قرض میگیرم میام سراغ مپش تاون هالشو میترکونم :n07:
مودژگرمنقل قول:
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
این امتیاز کاپی که از هر اتک سیستم میده بر چه مبنایی محاسبه میشه؟
یواش یواش دارم فیوز میپرونم!
دارم میرم مستر الان دو روز هر چی سرچ میزنم تاون نه یا ده که میاد میگه اگه صدش کنی 4 تا کاپ میدم ولی استار نگیری 34 تا منفی!!
من الان بر فرض محال تاون ده سه کنم چرا باید 4 تا کاپ بگیرم!!؟
بر عکس تاون رو گذاشتم بیرون امروز واسه امتحان طرف تاون نه اومده 2 درصد فقط تاونو زده 17 تا کاپ منفی خوردم!!!!!!
تاون هشتم من!
عزیز امتیاز.کاپی که میگیری اینجوریه که طرف هرچندتا کاپ داشته باشه تقسیم بر سه میشه اگه جواب تقسیم مثلا ممیز داشته باشه یه عدد پایینترش رو بهت میدهنقل قول:
مثلا اگه یارو 21 کاپ داشته باشه و تو تاون هالشو بزنی فرق نمیکنه تاون هال چن باشه در هر حال بهت 7 تا کاپ میده
و اگه مثلا 20 تا کاپ داشته باشه
بهت 6 تا کاپ میده ینی انگار عدد 18 که از بیست پایینتره رو برات تقسیم بر 3 کرده چون 20 و 19 رو اگه بخوایم تقسیم بر 3 کنیم ممیز میاد تو کار و تو بازی هم که نمیشه مثلا شیش کاپ و نصفی بهت بده که
یه مثال دیگه
اگه کسی که بهش حمله میکنی 12 کاپ داشته باشه و تو تاون هالشو بزنی بهت 4 کاپ داده میشه ولی اگه یکی دیگه 11 کاپ داشته باشه بهت 3 کاپ داده میشه چون نه 11 رو میشه تقسیم بر 3 کرد نه 10 رو
به همین خاطر بازی 9 رو تقسیم بر 3 کرده
مثل قبل
دوستان میخوام ایمیلمو روی بازی تغییر بدم راهنمایی کنید
نمیشهنقل قول:
بازیو فقط با یه ایمیل میشه ذخیره کرد تغییرش هم نمیشه داد
مگه اینکه به سوپرسل پیام بدی اونم دردسر داره اخرشم هیچی به هیچی
آموزشش تو نت هست باید به ساپورت بازی ایمیل بزنی که تغییر بدننقل قول:
ببین بازه ای که برای هر لیگ هست تقریبا 200 کاپه، اگه تو اواخراش باشی یعنی 2599 تا کاپ داشته باشی و به کسی که کاپش 2400 تاس اتک بدی بهت چیز زیادی نمیده چون به دیو بازی به ضعیف تر از خودت اتک دادی، ولی اگه از 2400 به کسی که 2599 کاپ داره اتک بدی یه چیزی حدود 35تا 38 تا بهت میده...نقل قول:
هیچ ربطی به تاو هال و این حرفا نداره...
حتی اگه توی لیگی که هستی بری چک کنی، میبینی که همه لولشون با تو توی یه رنجه و کاپشون هم با توی یه حدوده، ولی گاهی تاونشون از تو کمتره و گاهی تاونشون از تو بیشتره...
فروختن بازی از دید سوپر سل جرمه و بخاطر همین اجازه نمیده که ایمیل یا اپل آیدی سینک شده با اکانت رو عوض کنی...نقل قول:
حتی اگه ایمیلت رو از دست بدی و درخواست کنی، کاری میکنن که اکانتت فقط روی یک وسیله حالا چه تبلت یا گوشی اجرا بشه...
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
مشخصاتمو کامل فرستادم اینو برام فرستاده باید چیکار کنم
Sent from my CHM-U01 using Tapatalk
ای کاش چیزی رو که نمیدونیم ,دیگران رو هم با ناآگاهی خودمون گمراه نمیکردیم!!!...نقل قول:
آخه دوست گرامی کی همچین حرفی به شما گفته؟؟...
خرید و فروش بازی از دید سوپرسل غیرمجاز هست ولی نگفته که نمیشه ایمیل متصل شده رو عوض کرد یا روی چند دستگاه بازی کرد :| ...
من الان یک ماهه که جیمیل متصل شده رو از طریق پشتیبانی عوض کردم و هم رو گوشی بازی میکنم هم روی PC ...
قفل !! و مشکلی هم در کار نبوده !!.
توی این قسمت از شما خواسته که اسم و مدل تمام گوشی یا تبلت هایی که از روز اول تا حالا به بازی متصل کردی و بازی رو باهاشون اجرا کردی نام ببری...نقل قول:
Sent from my Holly using Tapatalk
با اطلاعات، دانا، دانشقند، فهمیده، باسواد،نقل قول:
من از همینجا از همه عذر میخوام که با وجود حضور چنین دانشقند فرهیخته و با سوادی به خودم اجازه شرکت در بحث رو دادم
آخه پرفسور
اینجا یه فرومه که هرکس سوآلی داره میپرسه و هرکس بنا به داده هآی خوذش بهش جواب میده
من پیامبر نیستم که حرفام همه بی ایراد باشه، بر اساس چیزی که دیدم گفته های من کاملا درسته
حالا دانشقندی مثل تو تونسته شق القمر کنه دلیل نمیشه هر ادم عادی بتونه...
دوستان خواهشا فضای تایپک رو شخصی نکنیدنقل قول:
دعوا هارو هم بذارید کنار
هرکس طبق اطلاعات خودش حرف بزنه
کسی هم خواست تصییح کنه با ادبانه نه اینجور
از طرز حرف زدنت کاملا مشخصه کم سن و سال هستی:n29:...نقل قول:
عزیزم , عمو جون قربون اون شکل ماهت بشه ,وقتی آدم چیزی نمیدونه یا اطلاعات کافی نداره, جواب اون بحث رو نمیده !! ...
نه مثل شما که میای چرت و پرت تحویل مردم میدی:n29:!!...
شق القمر هم نکردم, برام از حرفی که گفتید سند و لینک معتبر بزارید تا بنده شخصا به شما پسر گلم ایمان بیارم:n29:!.
خخخخخخنقل قول:
از طرز حرف زدن من پیداس کم سن و سالم، هرچند مطمینم از تو سنم بیشتره ولی قبول، ولی از طرز حرف زدن تو پیداس که تربیتت مشکل داره...
من کم سن و سال بودن رو به بی تربیتی ترجیح میدم ...
دوستان بار اخره که تذکر میدمنقل قول:
تمومش کنید
آره من بی ادب هستم عمو جونم,نقل قول:
ولی شما از من بی تربیت تر و بچه سال تر هستی , اینو از پست بالایی که جواب منو با بی ادبی دادی کامل میشه دید!!.
پس شماهم دست کمی از من نداری, و دیگه بیشتر خودت رو ناراحت نکن که هم خسته میشی و هم بیشتر کاربران با شخصیتت آشنا میشن عزیزم...
تا وقتی هم که مدرک از حرفت نیاری دیگه جوابت رو نمیدم ...
:|نقل قول:
سلام
دوستان مپ فارم برای تان 9 چیزی که خودتون استفاده کرده باشید و جواب داده باشه ممنون میشم معرفی کنید:n16:
سلام بچه ها
من تازه رفتم لول 10 از صبح تااحالا هرچی سرچ منکنم هبیچی بدرد بخور نیست:n02:
کاپم رو هم از 1000 تا 2000 تغییر دادم خبری نبود...
میخواستم بپرسم به نظر شما ببرم بالا کاپو؟ تا رو حساب جایزش همونجا بمونم؟
تاون 10 بیا رو 2500 تا 2600 یا بالاترنقل قول:
همون حدود کاپ رو یه هفته ثابت نگه دارین لوت هم به تدریج درست میشه چون تازه تاون 10 شدین کم شدن لوت طبیعیهنقل قول:
برای تاون 10 کریستال دو بهترین حاس خودم کریستال دو فول کردم همه چیز رو فقط ثابت بموننقل قول:
- - - Updated - - -
برای تاون 10 کریستال دو بهترین حاس خودم کریستال دو فول کردم همه چیز رو فقط ثابت بموننقل قول:
قضیه این عکس مشخص نشد که چیه خلاصه؟
1 آوریل ( حدود 6 ماه پیش ) این عکس تو صفحه رسمی کلش تو فیسبوک پست شد.
- - - Updated - - -
قضیه این عکس مشخص نشد که چیه خلاصه؟
1 آوریل ( حدود 6 ماه پیش ) این عکس تو صفحه رسمی کلش تو فیسبوک پست شد.
احیانن خودشون از قصد گذاشتن بازار شایعات داغ بمونه... :n02:نقل قول:
کسی xmod رو تو ورژن ios 9.0.2 باهاش کار کرده؟
سلام دوستان برای این جشن Halloween بازی یه رفرشی شد و میتونیم از ساعت 14 الی 23 اسپل فکتوری رو با یک دونه جم بوست کنیم ولی یک چیز عجیبی در برخی از مپ ها هم اومده میخواستم بگم چرا واسه من نیومده ولی واسه دوستم اومده؟ بعدش اگه شما اونو دارین دوستم میگه بکنیمش 500.000 تا الکسیر میدهِ. شکلشم شبیه دیگ پر از اکسیر هست
درودنقل قول:
کلا اطلاعاتتون ناقصه
دو تا تغییر داشته بازی
1-به مدت یک هفته میشه اسپل فکتوری ها رو با یک جم بوست کرد(هر بار بوست فقط دو ساعت طول میکشه)
2-اون دیگه هم یکی از نمادهای هالووینه که به بازی اضافه شده و به مرور برای همه ظاهر میشه پس باید صبر کنید به شما هم میده
برای پاک کردنش 25000 اکسیر می خواد و بعد از پاک کردن به شما 75000 اکسیر میده
سلام دوستان.
یه کلن باحال و فعال میخوام.
فول اپ تان 8 هستم دارم میرم 9.
لول 94
:n16::n40:
پی.ام گردید. :n16:نقل قول:
ممنونم.
این وارم تموم بشه میام.
دوستانی که گوشی هواوی دارن چطور بازیشون رو سیو میکنن؟؟
یکی از دوستان هواوی داره (G6) ولی کلا اکانت گوگل روش نداره، قسمت اد اکانت اکانت گوگل نداره، داخل برنامه های گوگل هم بشی میاد بیرون!! ( آپدیت هم هستن)
کسی تا حالا همچین مشکلی نداشته؟؟
میشه با استفاده از لینک دیوایس بازی رو برد رو یه گوشی که اکانت جیمیل داره و سیو کرد؟!
سلام.
متاسفانه کلیه اطلاعات مربوط به ایمیلم رو بکل فراموش کردم و علاوه بر رمز عبور حتی تاریخ ایجاد ایمیل و اخرین ورود رو هم بیاد نمیارم:n13:ورود دو مرحله ای رو خیلی وفت پیش فعال کرده بودم والان طبیعتا چون وقتی فراموشی رمز رو میزنم سوالای امنیتی بالا رو میپرسه و من یادم نیست عملا ایمیلم به فنا رفته!
قضیه وقتی حاد میشه بعلت مشکل نرم افزاری گوشی رو فلش زدم و از بد حادثه قوی ترین اکانتم هم رو این ایمیل سیو بود:n14:
الانم دارم رو بلواستکس بازی میکنم
به گوگل ایمیل زدم ولی بکل قطع امید کردم از بازگشت ایمیلم حالا با چه راه حلی میشه سوپر سل رو قانع کرد که بازی رو از اون ایمیل ازاد کنه تا بشه رو ایمیل دیگه ای سوش کرد بدون اینکه کدی برای قفل بازی رو فقط یک گوشی داده بشه؟ممنون میشم کمک کنین:n16:
سلام
من اکانتمو داده بودم به یه نفر برام بازی کنه حالا اون داره خراب کاری میکنه پسورد جیمیلمم عوض کردم اون پسورد اکانتمو هیچی از من نداره ولی بازم داره بازی میکنه تو جیمیلمم نمیتونه باید ولی هنوز داره بازی میکنه چجوری بیرونش کنم ؟
- - - Updated - - -
سلام
من اکانتمو داده بودم به یه نفر برام بازی کنه حالا اون داره خراب کاری میکنه پسورد جیمیلمم عوض کردم اون پسورد اکانتمو هیچی از من نداره ولی بازم داره بازی میکنه تو جیمیلمم نمیتونه باید ولی هنوز داره بازی میکنه چجوری بیرونش کنم ؟
سلام دوستان
تاون هال ٨ بهترين كاپ كجاس براي ارچر بربر حمله كردن؟
من الان ماكس هشت شدم ولي فقط ديوارام مونده كه به شدت به گلد نياز دارم
حالا كجا بهترين جاس؟
دوستان اگه اکانتی سیوش از رو جیمیل پاک بشه و جاش یه اکانت دیگه سیو بشه، مپش تغییر میکنه دیگه؟؟؟
یکی از دوستان رو گوشی بازی میکرد (به گفته خودش بازیش سیو بود ) بعد پاک شد الان میخواد رو بلو استکس نصب کنه، برنامه های گوگل پلی و گوگل گیم رو بلواستکس نصب کرده و میره تو بازی ولی مپ قبلیش نمیاد! بازی از اول شروع شده!
الان google play sign-in هم کانکت هست ولی مپش نیومده!
ولی داخل بازی خودم اون اکانت لول بالاش رو نگاه میکنم همچنان هست
الان موضوع اینه چه اتفاقی سر اون اکانت قبلیش افتاده؟ :n02::n02:
چون رو این اکانت لول پایین به گوگل پلی کانکت شده فک کنم این مپش رو رو جیمیل ذخیره شده و از طرفی اون قبلی هنوز پابرجاست یعنی اکانت قبلیش سیو نبوده!
میشه اون اکانت قبلی رو برگردوند؟؟
تنها راهش اینه به سوپرسل پیام بدین که روی بازی قفل بذاره ولی با این کار بازی فقط روی گوشی شما اجرا میشه آموزشش هم تو نت هست.نقل قول: