میشه نحوه فلش با فار رو بگید؟!(k850)نقل قول:
میشه نحوه فلش با فار رو بگید؟!(k850)نقل قول:
agha sharmandeh man alan az cofee netam fonte farsi tatil.chera mogheie ke chand ta file
poshte sare ham miyad bare gooshi hey bayad bare har kodoom gozineye yes ro bezani.rahi nadare az
sharesh khalas shod?
کمی سرچ کنی توی فروم پیدا می کنینقل قول:
اولا فارسی نویسی یکی از قوانین فروم هستش پس خواهشا رعایت کنیدنقل قول:
شما می توانید برای راحتی و خلاص شدن از شر این بلا از پتچ Remove_Accept_Bluetooth استفاده کنید
اگر پیدا نکردی توی تاپیک پتچ فریمور و مدل گوشیتو بگو تا برات بزارم
دوستان یه چیزهای دیگه ای فهمیدم. اونایی که گفتم phone status رو میاره در حقیقت کار کلید volume up رو میکنن. وقتی داشتم آهنگ گوشی میکردم فهمیدم....نقل قول:
اونایی هم که گفتم میرن تو camera album در حقیقت مثل دکمه هایی که k800 یا k810 داره عمل میکنن. اینایی که گفتم کار دکمه ی سمت راست (همون B ) رو میکنن.. یه بازی داشتم که با اون دکمه ها کار میکرد( تو کلوپ k800 گفته بودم یکی تست هم کرده بود) حالا وقتی اینا رو تو اون بازی میزنم همون کاری رو میکنه که دکمه سمت راست k800 میکنه...
ضمنا من اینارو هم رو k550 و هم رو w610 تست کردم... میدونم که یکی اند...
یه سوال میشه رو k770 یه پچ برای رمز گذاشتن نصب کرد؟ یعنی همچین پچی هست؟ میخوام رو هر جایی که میشه رمز بزارم...
من گوشي k800 دارم ....... روزي كه خواستم رم 2 گيگ روش بندازم همه گفتن كه هنگ نميكنه ..... اما از وقتي كه 2 گيگ گذاشتم سرعت گوشيم خيلي اومده پايين و همش هنگ مي كنه ............ ميخواستم ببينم راهي هست كه اين مشكل بر طرف بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعضي ها ميگن چون روزي كه گوشيم رو خريدم برام نرم افزار نصب نكردن اينطوري شده ..... درسته ؟؟؟؟؟؟؟
دوستان اگه کسی تونسته از طریق گزینه ایمیل در قسمت messages گوشیش ارسال و دریافت با gmail انجام بده - تنظیماتش رو بصورت کامل واسمون بنویسه...
گوشی k850 حتی با فار هم هک نمیشه با برنامه a2 uploaderنقل قول:
که کلوپش تو امضام هست مراجعه کنید:10:
مدل گوشي من w880 اگه ميشه اينو برا من بزار بعد اينكه پچ ريزي روي اين گوشي چطوري؟
مدل گوشيم w880 بعد پچ چطوري ميريزن ممنون
دوست عزیز من این دو تا پچنقل قول:
کد:http://hadi9.persiangig.com/love/remove_beeps_when_recording_a_call.vkp
رو که شما زحمت کشیدی و آپ کردی بردم یک تعمیراتی دیگه که برام نصب کنهکد:http://hadi9.persiangig.com/love/remove_voicerecoreder_beep.vkp
اولی رو ریخت و نصب کرد ولی وقتی گوشی رو تست کردیم موقع ضبط مکالمه باز همون صدای بیپ پخش میشد و هیچ تاثیری نداشت
پچ بعدی رو ریخت و لی موقع نصب این ارور رو داد : BLOCK @ 0X45B80000readerror.Haveonly.00000000byts
بهم گفت CID گوشی شما 53 هستش و شاید به همین خاطر این پچ به گوشی شما نمی خوره
آیا هنوز امیدی هست که بشه این صدای بیپ که موقع ضبط مکالمه هر بیست ثانیه پخش میشه از بین بره و دیگه شنیده نشه ؟
سلام دوستان یه اتفاق جالب برام پیش اومده من یه گوشی دارم که سریالش چنج هست ولی وقتی که تو سایت مخابرات میرم و در قسمت نشون دادن گوشیهای رجیستر شده توسط مخابرات سریال واقعی گوشیم را که میدم همون مشخصات اصلی گوشی خودم مینویسه ایا میتونم سریال اصلی گوشی خودم روی گوشی رجیستر کنم
سلام من یه گوشیه w810 دارم که هر بار با stool هر driver یا هر پچی رو توش ریختم گوشی دگه روشن نشده و مجبور شدم فلش کنم. کمکم کنید مشکل رو بفهمم.
W810_R4DB005
CID49 \red
آقا یکی کمک کنه من مشکل کی بورد فارسی رو تو گوشیم(x1) حل کنم چندتا عربی گذاشتم ولی نمیدونم چه جوری فارسیش کنم ، ضمنا اگه کسی میتونه برنامه ای برای sms برام پیدا کنه مثل powersms لطفا کمک کنه
سلام یه گوشی w810 دارم با منوی فارسی
اما به جای عبارت منو سمت راست نوشته شده : live ! cast
و این جمله مرتب روی صفهه است
welcome !
ready to receive messages
با این توضیح که این عبارت مثل زیرنویس میاد و میره
لطفا کمک کنید
سلام یه گوشی w810 دارم با منوی فارسی
اما به جای عبارت منو سمت راست نوشته شده : live ! cast
و این جمله مرتب روی صفهه است
welcome !
ready to receive messages
با این توضیح که این عبارت مثل زیرنویس میاد و میره
لطفا کمک کنید
سلام دوستان
لطفا به دادم برسید.......
یعنی کممممممممممممممممممممممک
من با xs گوشیمو (k750) فلش کردم و بعد میخواستم با far manager تغیرات اعمال کنم
ولی وقتی روی گزینه flash یا fs کلیک میکنم این پیغام را میده:
script flash_mode execution error
error code : 0
و دیگه اجرا نمیشه
و گوشیم روشن نمیشه؟؟؟
چه خاکی توی سرم کنم؟
تایپک آموزش تصویری فلش گوشی هم کمک خواســـته بودین ولی اونجا مدل گوشی رو ننوشتـــه بودین شما با برنامه ستول کار کنید برا فلش کردن خیلی آسونتر و راحتره :11:نقل قول:
شما دوست من مطمئنی کـــه درایوهای مورد نظر فریمورت روی گوشی فلش میکنی چون گوشی روشن نشــــه به این عامل بستگی داره که فایل مورد نظر به فریمور نمیخوره :41:نقل قول:
سلام من یه گوشیه w810 دارم که هر بار با stool هر driver یا هر پچی رو توش ریختم گوشی دگه روشن نشده و مجبور شدم فلش کنم. کمکم کنید مشکل رو بفهمم.
W810_r4db005
cid49 \red
نمیدونم والله برا k810 همچین پچی نصب نکردم ولی برا k750 درســـت کار کرد ...نقل قول:
بخاطر سید گوشیتون هم میشـــه که 53 هستش :13:
پچ ها رو با دستگاه باکس روی گوشی ریخـــت دیگه درســـته :20:
امیـد همین پچهاااا هستن که یکی براتون کار کنـــــه
موفق باشید!:40:
سلام
من یه w950 دارم که lcdیش قاط زده!
هر قسمت از صفحه رو که انتخاب میکنم چندین سانت پایین ترشو انتخاب میکنه!!!!
بعد که کل lcd رو با فشار دست به سمت بالا هدایت می کنم! تا یکی دو دقیقه درست میشه
تعمیرگاه مطمئن سراغ دارین؟
من خودم درست وارد نیستم و لی اینطور که خودش گفت باید با باکس نصب بشه حتما با باکس نصبش کردهنقل قول:
اگه کسی با ایمیل گیت وی ایمیل اس ام اس بزنه چطوری میشه شمارش رو پیدا کرد
به سونی اریکسون بزنه
من یک گوشی سونی اریکسون دارم که به مدت 5 دقیقه در جدول اب افتاده است. این گوشی بعد از بیرون اوردن اب باطریشو ازش خارج کرده و خاموش کردم. نیم ساعت بعد اونو روشن کردم ولی دیگه روشن نمیشه. راه حلش چیه،؛ ایا امیدی به احیاش هست؟
قاب k800 به k810 ميخوره يا نه؟
سلام !
به دادم برسید !!!!
امروز یک فایروال از سایت سونی اریکسون دانلود کردم و وقتی نصب و ریستارت کردم گوشی همش خاموش روشن میشه !!! نمیتونم هم برنامه رو پاک کنم. گفتم شاید با آپدیت درست بشه ولی وقتی برنامه آپدیت هم می خواد به گوشی کانکت بشه گوشی همش قطع و وصل می کنه و برنامه ارور میده !
کسی می دونه باید چی کار کنم ؟؟؟ نمیخوام فلشش کنم چون ممکنه خراب تر از اینی که هست بشه :cry:
گوشیت چیه عزیز...
w950i
البته دیشب ساعت 2:30 بالاخره تونستم آپدیتش کنم و مشکل حل شد. مرسی
سلام دوستان. مدتیه از ویندوز ویستا 64 بیتی استفاده میکنم. درایور usb گوشیمو نمیشناسه. میخواستم ببینم کسی درایورش رو داره؟ (w700)
ممنونم
اگه درســـت نصب كرده و كار نكرده مشكل از سيد 53 جديد شــماســت كه پچ روش اجرا نميــشه :41:نقل قول:
يه قسمتي سخت افزاري سوختــــه شما ببر يه تعميرگاه ببين كجا ايراد پيــدا كرده :46:نقل قول:
من یک گوشی سونی اریکسون دارم که به مدت 5 دقیقه در جدول اب افتاده است. این گوشی بعد از بیرون اوردن اب باطریشو ازش خارج کرده و خاموش کردم. نیم ساعت بعد اونو روشن کردم ولی دیگه روشن نمیشه. راه حلش چیه،؛ ایا امیدی به احیاش هست؟
نميخوره دوســـت من دكمه هاشون با هم فرق دارن :13:نقل قول:
قاب k800 به k810 ميخوره يا نه؟
موفق باشيد!:40:
سيم كارت گوشيم قفل شده pin code ميخواد نرم افزاري هست بشه باهاش قفلش باز كرد سند سيم كارتم گم شده نميدونم چيكار كنم يكي
كمكم كنه
مدل گوشيم :k750
سلام به داد منم برسید!!
گوشیم (w960) دیروز بعد از ظهر هیچ مشکلی نداشت یهو یه س ام اس از ایرانسل برام اومد وقتی خواستم بازش کنم فهمیدم که تاچ گوشیم کار نمیکنه و از صفحه نمیشه استفاده کرد! با هزار زحمت مستر ریستش کردم درست شد و تا صبح مشکلی نداشت صبح اومدم کد جی پی ار اس رو وارد کردم باز همون طور شد ( یعنی حالت لمسی صفحه کار نمیکنه و فقط میشه از کلید ها استفاده کرد.) باز ریست کردم درست شد ولی باز با یه زنگ خوردن مشکل پیدا کد فهمیدم که با شبکه مشکل داره با همراه اول هم همین مشکل رو داره.. (پس نتیجه میگیریم که مشکل نرم افزاریه) حالا به نظر شما راه حل چیه؟ آیا با آپدیت درست میشه یا بدتر ؟ با فلش چه طور؟
فکر کنم یکم بد توضیح دادم..
مرسی
در گوشی w810 باید چی کار کرد که فایل های ارسال شده خود به خود در مموری استیک ذخیره نشن؟ یعنی ما انتخاب کنیم که کجا ذخیره شن! در حافظه ی داخلی یا خارجی!؟
با ریست کردن موبایل sms ها پاک میشه؟
se-k750i
برنامه خاصی قبلش نصب نکرده بودید ؟به نظر من آپدیت بهترین راهه.
یعنی این که نمیپرسه کجا سیو شه ایراد گوشیه؟
نه فقط برنامه ی sms فارسی که همراه اول داده بود که از اونم اصلا استفاده نمیکنم
همينجوري كه دوست خوبمون گفتن با آپديت بايد درســـت بشــــه و اگه نشــــد بده بيرون برات فلش بزننـــ :46:نقل قول:
با ريســـت تنظيمات SmS پاك نميشـــه ولي با ريست كلي SmS پاك ميشــــه :5:نقل قول:
اينكه نشــد ايراد بيشــتر سوني اريكسون ها همينجوري هستن :11:نقل قول:
موفق باشيد!:40:
من گوشیم s500 و دسته دوم خریدم موقعی که وصل می کنم به کامپیوتر فقط یک درایو اونم فقط مموری کارت درست می کنه و مموری گوشی رو نشون نمی ده باید چی کار کنم
100 بارم فلش کردم در ضمن به w580 تبدیل کردم اما نمیشه که نمیشه کسی می دونه چشه؟:41:
براي ديدن درايو مموري گوشي از برنامه خود گوشي يعني PC Suite اســـتفاده كنيد :46:نقل قول:
نوشته شده توسط Hitsugaya Toushiro [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينجوري با وصل كردن كابل فقط مموري كارت نشون داده ميشــــه :20:
خوب اون برنامهmyphoneexplorer هم براش کار نمی کنه T650 که وصل می کنم و معمولی هر دوتا درایو رو نشون می ده اما این یکی نمی دونم چرا اینجوریهنقل قول:
سلام گوشی من k550 هستش
میخواستم ببینم اینکه میگن گوشیت رو اگر هک کنی و به سری w تبدیلش کنی قابلیت هاش بیشتر میشه .
ایا برای خود گوشی ضرری داره یا اینه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به هیچ وجه شما تبدیل که به w610 که می کنید یک سری امکانات بهش اضافه میشه و مهمترین اون اینه که فایل فلش می خونه و می تونی منوی فلش بریزی روش و هر روز با تم عوض کردن منو های گوشیتو عوض کنی همچنین واکمن پلیر میشه که صداش تا حدودی بهتره البته کمی مشکلات هستش که فکر نکنم کسی هنوز بر طرف کرده باشه و یکی اینکه چون w610 در دوربین نداره توی K550 تبدیل شده به W610 در دوربین دیگه کار نمی کنه و همچنین فلش دوربین هم همینطور ولی در کل خوب برای w610 هک هک های زیادی هستش و هم ... پیشنهاد این دوست قبول بکن من 17 تا k550 بچه های مدرسمونو تبدیل کردم همشون هر دفعه میان ازم تشکر می کنن تو هم تبدیل کن حتما حال می کنی باهاش :10:نقل قول:
البته توجه داشته باش که باید فلش کردن رو کاملا بلد باشی :46: :11: