128 که با 5000 تومن شارژ میشه و هر گیگ اضافه هم 5000 تومنه .فقط هم تلفنی میشه تغییر سرویس داد و هر سرویسی که برات ثبت بشه فقط همون توی لیست شارژ میاد .اینی که داری احتمالا 512 3 گیگ هست .بگو 128 یک ماهه برات بزنه حجمی البته .نقل قول:
Printable View
128 که با 5000 تومن شارژ میشه و هر گیگ اضافه هم 5000 تومنه .فقط هم تلفنی میشه تغییر سرویس داد و هر سرویسی که برات ثبت بشه فقط همون توی لیست شارژ میاد .اینی که داری احتمالا 512 3 گیگ هست .بگو 128 یک ماهه برات بزنه حجمی البته .نقل قول:
تعرفه وایرلس شرکت پاس ماناماد (نماینده مخابرات) با نام PMM 2227007
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سایت نداره؟ دکلهاش کجاست؟
باو کلا نمیشه بازی آنلاین بازی کرد الان. الماس راصد یه مگ.
ویدیو آنلاین هم نمیشه. مسئله اینه که پینگ 100 بدون تایماوت. پینگ با اروپا حدود 140 ولی سرعت رسیو توو بازی و پیج فوقالعاده افتضاح. زنگ بزنم بشون چی بگم؟ میگن پینگ خوبه. دانلود با آی دی ام هم که خوبه !!
ویرایش: تقریبا درست شد:n05:
pasict.com -pasict.ir ولی سایتش بدردبخور نیست بیشتر وقتها اپ نمیشه تعرفه ها هم که اکثرا از تو سایت حذف میشن. وضعیتش مثل مخابراته:n02:نقل قول:
دکل ظاهرا یکی داره توی سیمتری و به گفته اقا ایمان یکی هم توی کمپلو هست.فکر نکنم همه جا دکل داشته باشه .
1 مگ الماس راصد
متاسفانه خراب شده
با سلام
اقا ایمان الان سرعت 2 مگ الماس روی 500 تا 560 داره میچرخه ساعت 8/35 دقیقه شب از دکل پاداد شهر 1
فقط دیروز خراب شده بود که از ساعت 6 صبح امروز درست شد 3شنبه 5/3/94
سلام سرعت منم تا 1 شب حدودا 300 هست ولی بعد از اون عالی میشه.کلا شبی 15 گیگ دانلود دارم.
راصد 2 مگ
البته من ماهشهر هستم
تایید میشه
راصدخوب شد
1مگ الماس
با سلام
ای بابا انگاری دوباره راصد سرعتاش خراب شدن
صفحه که به زور باز میکنه
ثبات سرعت اصلا نداره هی میره پایین و بالا روی 50 تا 150 هست سرعت
1 ساعت خوبه و 1 ساعت دیگه داغون داغون
بعضی وقتها هم که روی دانلود منیجر کلیک میکنی اصلا جواب نمیده و همیتطور ساکن مونده
این چند روزه عجیب شده راصد نمیدونم
شاید فکری توی سرشون هست الله و اعلم
خدا میدونه
با تشکر از همه بر و بچه های انجمن پی 30 ورلد
یا علی مدد
با سلامی دوباره
فکر کنم افت سرعت مربوط به سرورهایی هست که ما از اونها دانلود میکنیم
الان که از چند سرور مختلف فیلم دانلود میکنم سرعت بالای 560 هستش و از بعضی سرورهای دیگر به خصوص دانلود رایگان فیلم سرعتهاشون بسیار پایین هست
امیدوارم که من اشتباه نکرده باشم
و اگر اشتباهی حرفی گفته ام به خوبی خودتان ببخشید
ممنون و خا یار و نگهدارتان باد
سلام.سرعت واسه من همچنان 5 مگ است:n04:نقل قول:
1مگ راصد
سرور لندن
ساعت رایگان
با سلام
من خواهشی دارم بیان این جا تا یه مقایسه ای بین قیمت هر گیگ در انواع سرویس های شرکت های مختلف با هم داشته باشیم البته برای اونایی که دانلود زیاد می کنن هم خوبه از سرویس های ارزون تر از لحاظ ترافیکی آشنا میشن بازم مرسی
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=697707&page=3
دوستان اگر بخام از یه شرکت مثل فارا دو تا اکانت داشته باشم ایا امکان پذیر هست از هر دو همزمان استفاده کنم ؟ اخه مصرف خانواده زیاده واسه همین نامحدود گرفتن منم با نامحدودش حال نمیکنم چون سرعت پایینه میخام یه اکانت هم واسه خودم داشته باشم با سرعت بالا اونا از اکانت خودشون استفاده کنن منم از اکانت خودم .ایا امکان پذیره ؟
اگر بخواید سرعت دوتا سرویس رو بندازید روی همدیگه امکان پذیر هستنقل قول:
اما با نانو استیشن نمیشه
باید SXT میکروتک داشته باشید
یادمه آرش یه زمانی این کار رو کرده بود و سرعت دوتا سرویس رو روی هم دوبل کرده بود
نه واسه چی بندازم روی همدیگه .من کاری با اکانت اونا ندارم فقط میخام از اکانت خودم استفاده کنم ولی مشکل اینجایه که اگه بخام بریج کنم که هر کس از اکانت خودش استفاده کنه روی تمام دستگاه هایی که کانکت میشن باید کانکشن بسازم حتی روی گوشی اما میخام به صورت pppoe کانکت باشن سیستم ها .در واقع یک سیستم با یک اکانت کانکت باشه و سیستم دیگه با اکانت دیگه ولی به جای بریج pppoe باشه .ولی فکر کنم دو تا روتر نیاز باشه درسته ؟ اصلا شدنیه ؟نقل قول:
راستش اطلاع دقیق ندارمنقل قول:
شما یا از آرش بپرسید یا به فرم پرشین نتورک یه سر بزنید ببینید چیزی گیرتون میاد
1مگ الماس راصد
ساعت رایگان
سرعت دانلود 1مگ راصد چنده؟!نقل قول:
1مگ 5گیگش چه قیمته؟!
سرعتش 250-270 هستنقل قول:
توی سایت قیمت ها اومده
راصد شبانه مجانی داره ؟
کلا چه شرکتهایی شبانه مجانی دارن اگه میشه لطف کنید آدرس سایتشون رو هم بذارید .:n16:
بهتره بگیم ساعت رایگان که فقط بر روی سرویس الماس راصد فعاله و از ساعت 19 تا 7 صبحه . (12 ساعت رایگان)سرعتش هم فعلا دو برابر اسمیه .نقل قول:
rased.ir
فارا هم هست که از 2 تا 7 رایگانه سرعت هم 300 به بالا هست .ولی شبانه 250 کیلوبایت میشه. faraisp.ir
بقیه شرکتا یا ندارن یا کیفیتشون خوب نیست.فعلا همین دو تا هستن .البته وایرلسن نه adsl.
رادیو داری مگه ؟
سلام دوستان عزیز من یک ماهه اومدم اهواز و تلفنم دیروز وصل شد حالا میخوام شرکتی برم که نامحدود داشته باشه قیمتا مناسب و سرعت دانلود زیاد بدون اینکه حجم دانلودی داشته باشه.... به نظر من شاتل 256 ، 17 گیگ 42تومان خوبه ولی حیف حجم دانلودش محدوده 17 گیگه.و بعد اتمام این حجم سرعت واقعی 256 میشه یعنی فک کنم 35 بشه بدیش اینه....حالا نظر شما چیه؟مرسی تا شنبه وقت دارم فک کنم
واسه خودم نمیخوام یکی از آشناها میخواد بگیره گفتم اگه گرفت خوب بود شاید من هم رفتم سراغ وایرلس ...
راصد یه دکل داشت طرفای ما که قابلیت airmax رو داشت. آخر آیپیش 4C بود. دو سه روز پیش یهو ناپدید شد. دیگه نیستش :n14:
الان به هر دکلی که وصل میشم کیفیت اینترنت پایینه. تایماوت رفته بالا. ویدیو آنلاین هم داغونه. سرعت دانلود اوکیه ولی.
الان همون دکل رو بخوام باید چیکار کنم؟
از توی discovery ببین میتونی پیداش کنی یا نهنقل قول:
نقل قول:
دکل توو سرچ نمیاد. آیپی کامل دکل رو دارم سیگنال نمیده. ینی من به دکل وصل بودم. صبح بلند شدم دیدم سیگنال نداره. سرچ کردم دیدم دیگه توو سرچ نیست.
دیسکاوری رو توضیح بدید ببینم چیه:n41:
توی تنظیمات رادیو منو تولز باز کن اونجا روی دیسکاوری بزن مک ادرس انتن هاو بقیه مشخصات میزنه، ببین توی اونها هست
Sent from my iPhone using Tapatalk
آدرس مک و اینا رو دارم. مشکل اینه که دیگه بهم سیگنال نمیده. اصلا پیداش هم نمیکنه. انگا فرستنده خاموش شده باشه. یا جابجاش کرده باشن.نقل قول:
روی کدوم کشوری؟نقل قول:
رویه آلمان و استرالیا دارم تست میکنم.نقل قول:
دوباره پیدا شد. همهچی تحت کنترله :n02:
اوکی پس حله، موفق باشینقل قول:
فک کنم فرستنده خاموش بوده توو این چند روز. یا خراب بوده داشتن درستش میکردن.نقل قول:
وایرلس فارانت از دیروز عصر قطع شده و هیچ دکلی کانکت نمیشه،از دیروز تا امروز غروب 57 بار زنگ زدم که فقط دو بار ظهر جواب دادن و گفتن برق دکلها مشکل داره و الان کسی نیستش درستش کنه و باید تا شنبه منتظر بمونی!!!
از دیروز چهارشنبه قطع شده و باید تا شنبه منتظر بمونیم؟واقعاً پشتیبانی فارانت خیلی خیلی افتضاحه.وقتی به اون اعتراض کردم که چرا از دیروز که من و دوستانم صدها بار زنگ زدیم کسی جواب ما رو نداد،ایشان در جواب گفتن که پشتیبانی ما از دیروز تا حالا به صورت شبانه روزی جوابگو بودن!!! هر چه قسم خوردم حرف خودش رو میزد آخرش گفتم من تمام تماسها رو دونه به دونه ضبط کردم و روز شنبه میام به شما و آقای حمیدی نشون میدم، اونم گفت میخوای بیای بیا!!!
من و دو تا از دوستانم فعلاً موقتاً قید فارانت رو زدیم،درسته سرفتهاشون خوبه ولی هم از حجم بدون دلیل کم میکنن و هم اینترنتشون خیلی قطع و وصل میشه و اگه مشکلی پیدا کردیم حتماً باید حدود 5 هزار تومن شارژ بذاریم تا بلکه کسی جواب بده.قبلا" اگه جواب میدادن محترمانه صحبت میکردن ولی امروز یک آقایی جواب داد که هم رسما" ما رو دروغگو دونست و هم کلی سرمون منت گذاشت.
واقعا" برای فارانت متاسفم که چنین پشتیبانی ضعیفی داره
وایرلس فارانت از دیروز عصر قطع شده و هیچ دکلی کانکت نمیشه،از دیروز تا امروز غروب 57 بار زنگ زدم که فقط دو بار ظهر جواب دادن و گفتن برق دکلها مشکل داره و الان کسی نیستش درستش کنه و باید تا شنبه منتظر بمونی!!!
از دیروز چهارشنبه قطع شده و باید تا شنبه منتظر بمونیم؟واقعاً پشتیبانی فارانت خیلی خیلی افتضاحه.وقتی به اون اعتراض کردم که چرا از دیروز که من و دوستانم صدها بار زنگ زدیم کسی جواب ما رو نداد،ایشان در جواب گفتن که پشتیبانی ما از دیروز تا حالا به صورت شبانه روزی جوابگو بودن!!! هر چه قسم خوردم حرف خودش رو میزد آخرش گفتم من تمام تماسها رو دونه به دونه ضبط کردم و روز شنبه میام به شما و آقای حمیدی نشون میدم، اونم گفت میخوای بیای بیا!!!
من و دو تا از دوستانم فعلاً موقتاً قید فارانت رو زدیم،درسته سرفتهاشون خوبه ولی هم از حجم بدون دلیل کم میکنن و هم اینترنتشون خیلی قطع و وصل میشه و اگه مشکلی پیدا کردیم حتماً باید حدود 5 هزار تومن شارژ بذاریم تا بلکه کسی جواب بده.قبلا" اگه جواب میدادن محترمانه صحبت میکردن ولی امروز یک آقایی جواب داد که هم رسما" ما رو دروغگو دونست و هم کلی سرمون منت گذاشت.
واقعا" برای فارانت متاسفم که چنین پشتیبانی ضعیفی داره
خداروشکر مال من وصله، در مورد پشتیبانی کاملا حق با شماست، خودمم چند بار بحثم شد سر این موضوع، مخصوصا تعطیلات عیدنقل قول:
برای استفاده از تمام دکل های فارا باید کشور را روی ازبکستان قرار بدید و تمام فرکانس ها رو تیک بزنید . شرکت راصد و سایر سرویس دهنده ها رو هم از پشتیبانی بپرسید فرکانسهاشون روی چه کشوری است.فارا روی ازبکستان هست.
با سلام خدمت شما میشه لطف کنید یه تست پینگ از آیپی های زیر برام بزراید:اینها آیپیهای بازی هستننقل قول:
10.31.36.98
146.66.155.1
146.66.152.1
دمت گرم با تشکر