سلام خدمت دوستان
اگه ممکنه یک هدفون به من معرفی کنید. همین تازگی کریتیو آوروانا2 گرفته بودم که ترکید رفت :دی باید یکی دیگه بگیرم تو همون قیمتا... اصلا نمیدونم چه گزینه هایی الآن هست. نظر خودم روی سونی ex300 هست...
پیشاپیش ممنون :x
Printable View
سلام خدمت دوستان
اگه ممکنه یک هدفون به من معرفی کنید. همین تازگی کریتیو آوروانا2 گرفته بودم که ترکید رفت :دی باید یکی دیگه بگیرم تو همون قیمتا... اصلا نمیدونم چه گزینه هایی الآن هست. نظر خودم روی سونی ex300 هست...
پیشاپیش ممنون :x
نقل قول:
با سلام. من هم اوروانا 2 دارم. دو هفته است که خریدم. میشه بگید ایرفون شما چطوری خراب شد؟:18:
با تشکر
بله با دوست دخترم دعوام شد وحشی زورش به من نرسید هدفون رو کشیدش. از جایی که سیم به فیش متصل میشه خراب شد. الآن سمت چپی کلا صدا ازش در نمیاد :31:نقل قول:
راستی، کل جمهوری + کل پایتخت رو زیر پا نهادم. یک عدد ex300 یا ex85 پیدا نکردم :(
به علت تحریم های جدید محصولات سونی باید از سه کشور بگذره تا به ابران برسه و به صورت قاچاق وارد کشور بشه برای همین اجناس ارزون قیمت صرف نمیکنه که وارد کنند.نقل قول:
شما همینی که داخل علائدین میشدی اولین مغازه سمت چب کلی سونی این مدل هایی که گفتی با چند مدل دیگه تقلبی اش رو داره.
آقا خیلی چاکریم ها :11:نقل قول:
علاءالدین رو نرفتم راستش فکر نمیکردم اونجا داشته باشه...
راستی همین ex300 خوبه؟ پیشنهاد بهتری به ذهنتون نمیرسه؟
:40::40::40:
اقا ex300 پیدا کردی ما هم خبر کن
آقا شما همون نبودی 2هزار تا هدفون داشتی؟ :31: کوتاه نمیای تا کلکسیون جمع نکنی؟ :31: (شوخی)نقل قول:
چشم اگه دیدم حتما میگم :40::40:
میگم این هدفونهای beats چطوره؟ فکر کنم قیمتاش بهتر شده، تو پایتخت هم یک مغازه بود فقط اینا رو میفروخت :18:
[QUOTE=a.z.p.z;5947609]در تکمیل خواسته این دوست ارجمند بگویم:نقل قول:
کاربر گرامی جدید پی۳۰ورلد به زبان فارسی مینویسند ولی به خط لاتین (فینگلیش)!
خط رسمی و رایج فارسی در ایران و افغانستان و بیشتر خاورمیانه همین خطیست که من مینویسم. احتمالاً ایشان امکان فارسینویسی با خط فارسی خاورمیانهای را ندارند.
فینگلیش نوشتن باعث میشود بیشتر فارسیزبانان و فارسیدانانی که عادت به فینگلیش ندارند به دشواری بیفتند!
اگر کاربرانی در حال حاضر امکان درج حروف به خط اکثریت فارسینویسان را ندارند میتوانند از واژهپردازها و صفحه کلیدهای مجازی استفاده کنند، با جستجویی در اینترنت میتوانند چنین امکانی را پیدا کنند. یک نمونه در دسترس همه، همین گوگل فارسی است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک منبع درینباره:
البته میتوان با بکارگیری- با هم- امکان وژهپرداز گوگل و صفحهکلید مجازی گوگل سودجست.کد:http://farnet.ir/?p=2864
کد:http://docs.google.com/demo/edit?id=scAAA0fen5a0jPSKblBfqv6dg&hl=en&dt=spreadsheet#document
شاید نظر فینگلیشی این دوست حذف بشه! نوشته شون رو با استفاده از یک مبدل آنلاین تبدیل کردم؛ البته خیلی دقیق و خوب از کار در نمیاره ولی کار راه اندازه! به همین دلیل یکم ویرایشش کردم! از این لحاظ از دوستان پوزش میخواهم. اصل تبدیل رو هم گذاشتم که یه وقت سوء تفاهم نشه!
«سلام دوستان. من بر حسب اتفاق این تاپیک رو دیدم. من خودم خیلی وقت که در ستودیو ظبط صدا کار میکنمو امیدوارم که رهنمایی ای که میکنم به دردتون بخوره !کد:http://www.syavash.com/portal/pinglish2farsi/convertor-fa
به نظر من هعادفنه بس یکی از بهترین مارک های بازار ! حتما با خودتون میگین این مارک رو از کجا اوردم ! وقییتشاینه که این مارک آمریکایی از سونی و اینها هم قدیمیتر و همینطور حرفهای تر . اینم آدرس
سیتش : اورلهتپ[=\": و//. بس. کمو\"]. بس. کمورل[/]
اما من به شخصه اینو برا کاربر های مبتدی که میخوان فقط به موسیقی گوش بدان پیشنهاد نمیکنم چون قیمتشزیاده و تو ایران هم گیرتون نمیاد ! اما اگر گیر بیاد فقط آمریکایی داره و اصلا چینی نداره !
( برا اطمینان میتونین از کسی که ماشین نیسان مرنو یا مرکدس بنز سلر داره بپرسین ببینین سیستم پخششونچیه ! )
اما اگر یه هعادفنه عادی تا مرز 30 تومان میخاین من فیلیپس رو پیشنهاد میکنم! وقنم کیفیتش آلی و صدایخوبی در بین بقیهی هعادفنه ها داره ! بعد از فیلیپس , بازی از مارک های سونی خوب هستن. البته اینو هماضافه کنم که مارک های حرفهای سونی بعد از بس حرف دوم بازار رو میزنن و این که من گفتم که هعادفنه سونی بعد از فیلیپس خوبه منظورم هعادفنر های آماتورش هست ! باز هم اگه سوالی دارین و کمک میخاین بهمپیغام بدین تکمکتون کنم چون کلی هعادفنه های مختلف میشناسم و تو این کار حرفهای ام یه جورایی »
سلام دوستان. من بر حسب اتفاق این تاپیک رو دیدم. من خودم خیلی وقت که در استودیو ضبط صدا کار میکنم وامیدوارم که راهنمایی که میکنم به دردتون بخوره!
به نظر من هدفون "بس" یکی از بهترین مارکهای بازاره! حتماً با خودتون میگین این مارک رو از کجا آوردم! واقیعتش، این مارک آمریکایی از سونی و اینها، هم قدیمیتره و همین طور حرفهایتر. اینم آدرس
اما من به شخصه اینو برا کاربرهای مبتدی که میخوان فقط به موسیقی گوش بدن پیشنهاد نمیکنم چون قیمتش زیاده و تو ایران هم گیرتون نمیاد! اما اگر گیر بیاد فقط آمریکایی داره و اصلا چینی نداره!کد:http://www.bose.com
(برا اطمینان میتونین از کسی که ماشین نیسان مورانو یا مردس بنز اس.ال.آر داره بپرسین، ببینین سیستم پخششون چیه!)
اما اگر یه هدفون عادی تا مرز 30 تومان میخواین من فیلیپس رو پیشنهاد میکنم! واقعاً کیفیتش عالیه و صدای خوبی در بین بقیه هدفونها داره! بعد از فیلیپس، بازی از مارکهای سونی خوب هستن. البته اینو هم اضافه کنم که مارکهای حرفهای سونی بعد از "بس" حرف دوم بازار رو میزنن و این که من گفتم که هدفون سونی بعد از فیلیپس خوبه منظورم هدفونهای آماتوریشه! باز هم اگه سؤالی دارین و کمک میخواین بهم پیغام بدین تا کمکتون کنم چون کلی هدفونهای مختلف میشناسم و تو این کار حرفهایم یه جورایی.
عزیز شما از کجا خریدی ؟نقل قول:
با سلام. من هم اوروانا 2 دارم. دو هفته است که خریدم. میشه بگید ایرفون شما چطوری خراب شد؟
برای گوشیم یه هدفون میخوام بخرم.به نظرتون creative ep510 خوبه؟کلا کیفیت بی سیم با باسیم چقدر فرق می کنه در یک رنج قیمت؟
ممنون.
هد فون داخل گوش مدل سن هایزر ie8 بگیر خیال خودتو راحت کن من از دبی گرفتم 400 دلاری اب خورد ولی حرف نداره
اون ایرفون تو ژاپن ساخته شده در سال 2009 تو بازار ژاپن پخش شد و سال بعدش تو چند کشور انگلیس و آلمان و آمریکا پخش شد ولی با اینکه کیفیت ساخت و صدای بسیار عالی داشت ولی ساختش برای شرکت پاناسونیک به صرفه نبود بعد یک مدت شرکتش تولیدش رو قطع کرد:41:اما حالا که دیگه تولید نمیشه تازه بازارش گرفته:27:نقل قول:
قبلا که میخواستم ایرفون از اون ور بگیرم دیدم مارتین تو فرومش خیلی ازش تعریف می کنه بچه های فرومش هم همه یکی hje-900 گرفتن و راضین هستن شانس منم یه فروشگاه چندتای آخرش رو با تخفیف میفروخت منم یکی گرفتم :31:
الان که تو سایت آمازون نگاه کردم قیمتش از IE8 هم بالاتر رفته:31::31::31:
در مورد بلندی صدا پلیر هم بگم همین نوع ایرفون خیلی میتونه تاثیر گذار باشه همین مدل پاناسونیک یا ie8 وقتی صدا رو تا نصف ولوم پلیر که میرسونی دیگه گوش آدم نمیتونه تحمل کنه:20:
برای کسی که میخواد حرفه ای موسیقی گوش بده نباید همه چیز رو از یه پلیر قابل حمل انتظار داشته باشه چون محدودیت فضا در ساخت مدار ها هستش بقیه کارها هم باید بسپاریم به یک هدفون خوب و حتی یک آمپ مناسب...
فکر نمی کنم الان به هیچ وجه خرید این هدفون عاقلانه باشهنقل قول:
علت این قیمت بالاش به نظرم کم بودنشه ( البته نمی دونم اونموقع که تولید میشده چند بوده:31: )
مثلا یه نگاه به قیمت آیبادای قدیمی توی آمازون مینداختم بعضیهاشون بیشتر از 100 دلار از مدل حال حاضرش گرونترن (حتی اونایی که rockbox روشون ریخته نمیشه)
ویرایش : به علت اینکه 50 درصد پست (دو خط) در مورد پلیر و 50 درصدش ( دو خط) در مورد هدفون بود , پست رو پاک نکردم. ( عجب دلیلی بیدا کردما :31:)
زیاد,... مخصوصا تو حجم صدای خروجینقل قول:
شرمنده هیچ نظر خاصی ندارم هدفون چیزی هست که هر چقدر هم تو بحث ها شرکت کنم عموما آخرش تفره میرم سعی میکنم چیزی به کسی پیشنهاد ندم.نقل قول:
بله درست میگید شما . البته اگر بخوایم مقایسه کنیم جا داره که هم قیمت ie8 فروش بره چون پاناسونیک تو بازار ایرفون شناخته شده نیست شرکت پاناسونیک این مدل رو به قیمت 229$ قیمت گذاری کرده بود که بنظر من اگه به همون قیمت هم الان جایی باشه ارزش خرید داره هر چند من کمتر خریدم یکی اینکه کیفیت ساختش طوری که تا 10 ساله دیگه هم هیچیش نمیشه مثل ایرفونهای دیگه با پلاستیک ساخته نشده سیمش هم براحتی جدا میشه و میشه تعویضش کرد از لحاظ کیفیت صدا هم چیزی کم نداره فقط تریبلش یکمی بالاست که میشه تو تنظیمات پلیر کمش کرد بیس رو خیلی قشنگ و شفاف بالانس میکنه برای کسایی که سبک ترنس و hiphop گوش میدن که خیلی مناسبه تازه ورژن ژاپنیش رو تو اروپا و آمریکا نفرستاد و گرنه همه شرکتها ایرفون سازی رو بدبخت میکردنقل قول:
هم شما دعوا كرديد؟؟
بابا عيده،چرا اين قصه ي دعوا رو براي فردا نذاريم؟
عيده همه ي هدفون دوستا مبارك. هميشه شاد و فعال باشيد!!!!
بسیار عالی دوست عزیز پس اینو داری :46:دارم وسوسه میشم برم ie8 بگیرم :31: ولی من ادم شلخته ای هستم یا خراب میگنم یا گم میکنم :27: ولی شاید گرفتم و علتش این که تا حالا سمتش نرفتم تقلبی بودنش هست یعنی قلابیشو بهت میدن دیگه برا یه همین ریسک نمیکنم و گرنه بیشتر از پولش ایرفون و هدفون خریدم :19:نقل قول:
عیدتون هم مبارک :11:
سلام عید همه مبارک............
برای PSP یه هدفون خوب معرفی میکنید؟؟؟
هدفون Ipod رو استفاده میکنم اما زیاد راضی نیستم.......
سلامنقل قول:
عيد شما هم مبارك!
بذار فكر كنم...اره،اره خودشه...HD 800!!!
خوب داداشه من بگو چقدر ميزاري وسط؟
برا چه نوع اهنگهايي ميخواي و in-ear. باشه يا on-ear باشه؟
نقل قول:
سلام خوبی ؟ چه خبر از apo یادت میاد که !:31:
ایشون که کلکسیونر هستند خودتو باهاش مقایسه نکن ! ...
ببین در مورد هدفون های beats by dre صحبت های زیادی شده ! ... مورد 1: اگه واقعا میخوای بخری به نظرم
مدل beats studio و solo HD ارزش خرید داره ! 2: اینی که میگن این هدفون ارزش نداره(منظورم هدفون هست نه
ایرفون!) اینه که این هدفون بیشتر جنبه ی تبلیغی پیدا کرده و کلا کلاس بالایی داره و همه ARTIST ها از این
دارن و خوب اسم DR.DRE بزرگ هم روش هست برای همین گرون هست و با این پولی که مثلا 349$ میخوای
برای BEATS STUDIO بدی میتونی با 300$ پول به K-701 از برند AKG رو بدی که واقعا عالی هست !
* اگرم میخوای از ایران بگیری و حتمی هست بهم بگو یه لینک بهت بدم که تفاوت اصلی و فیک مدل BEATS STUDIO توش هست با عکس البته اگه بخوای مدل BEATS STUDIO بگیری !
* اون یکی دوست عزیزم هم که میگه نظری نمیدم و ... شما ناراحت نشو ایشون حق داره که این کارو میکنه!
من چیزی که بود رو گفتم حالا انتخاب با خودت هست تازه چرا دروغ بگم یه مدل BEATS STUDIO ماه دیگه داره
از US برام میاد ...
در هر صورت اخر خودت هستی که میخوای با هدفونت حال کنی نه من و کس دیگری!
موفق باشی و سال خوبی داشته باشید ...:40:
ببخشید میتونم بپرسم این مدل اچ دی 800 از سن هایزر الان چه ربطی داشت ؟ ... :31:نقل قول:
احتمالا ایشون برای گیم هم میخوان استفاده بکنن این ایرفون رو ! ...
من فکر میکنم میتونه مدل هایی رو از سونی و کریتیو و سن هایزر ببینه ! ...
چاکریم آقا!:40::40::40:نقل قول:
بله من هنوز هم 98.2% موسیقی که گوش میدم آهنگای Apo i هست! چلوی خودم هم یک مقداری پیشرفت کرده! باعث شده یک کوچولو نتها رو از رو صدا تشخیص بدم :دی
راستش یکم دپسرده شدم! هیچ چیزی که به دردم بخوره پیدا نمیکنم تو بازار ایران :41: یک جوری حالم گرفته شده که حد نداره. خدا از سر تقصیر اونی که هدفونمو به f داد نگذره :19:
راستش من خودم بیشتر دوست دارم earphone بگیرم تا هدفون. بیشتر از نظر این میگم که تو خیابون میخوام استفاده کنم و هدفون یکم یجوریه واسه outdoor . الآن موندم چکار کنم. اگه یدونه ex300 یا یدونه cx300-II ارجینال غیرفیک گیر میومد راحت میشدما :41:
اگه beats بخوام بگیرم باید برم سراغ in-ear هاش مثلا tour یا iBeats و اینا... تو ایران 180-190 اینطوراس قیمتاشون مثل اینکه
الآن دقیقا میتونم بگم درحالت گه گیجه به سر میبرم یکی منو نجات بده :19::40:
کسی میدون ie8 اصل رو چه جوری میتونم تهیه کنم و چنده ؟ میگن تو تهران اصلش هست تو جمهوری درسته کسی اطلاعی داره
آره من پارسال رفتم همونجا ie8 گرون بود گفت 320 تومن من cx6 خریدم 180 تومن البته یه Cx95 هم داشتم که فروختم ولی به نظرم زیاد فرقی نمی کرد با اون ولی نویز ایزولیتینگش بهتره یه کم.نقل قول:
این شمارش زنگ بزن ببین چی داره :
02166950405
این مدل رو یه زمانی نمایندگیش تو جمهوری داشت آقای رضوی الان نمیدونم داره یا نه ولی قبل از اینکه بخوای اینو بخری یه نگاهی به ریویو که مارتین توی سایتش گذاشته بنداز بخصوص در بخش بررسی صداشنقل قول:
کد:http://anythingbutipod.com/2010/02/sennheiser-ie-8-review/
(ببخشید جواب این پست هم چون مربوط به این تاپیک بود اینجا دادم)نقل قول:
بله من هم اینو دارم و هم phonak بنظر من شما که بیس بیشتر می پسندی اینو بگیر:31:
یکی اینکه این مدل اصلا تقلبی نداره
بعدم مشکل خراب شدن نداره
قیمتش هم که خیلی مناسب هست (نصف ie8 ) اگرم برای تهیه کردنش مشکل داری میتونم کمکتون کنم :11:
اگه میخوای هزینه یک ie8 رو بکنی بجاش یک amp هم بهت معرفی میکنم بگیر که توان بیس این و در حد یک ساب ووفر 12 اینچی میکنه تازه صدا رو برای موزیک گوش دادن خیلی بهتر میکنه اون وقت ببینم کدوم هدفون میخواد با این کل بندازه
عید شما هم مبارک باشه
lمن 2هفته پیش حدودا یه مدل cx300II سن هایزر از پایتخت مغازه ی اکسون گرفتم 55 تومن ...نقل قول:
ولی تا اونجایی که خودم اومدم و چک کردم به نظر نمیرسید فیک باشه از نظر تفکیک پذیری و شفافیت صدا
هم خیلی خوبه حداقل از اروانا ی کریتیو خیلی بهتر هست که 90 تومن حدودا باید پولشو داد ! ...
*** از من به تو توصیه beats by dre واقعا ایرفون ها مفت نمی ارزه حالا هدفون میخواستی بگیری یه چیزی
ولی اگه میخوای in ear بگیری سونی کریتیو و سن هایزر و ای کی جی 100% برند های بهتری هستن از این
نظر ! ...
نظر من نیست میتونی بری بررسی های تخصصی رو بخونی من که audiophile نیستم ولی کسایی که هستن
این رو گفتن ! ...
موفق باشی ..
آره cx300-II دیدم تو پایتخت. ولی راستش به نظرم فیک می اومد. چون خودم تو کار چاپ هستم یکمی احساس میکردم چاپ و ایناش به فیک میخوره. البته شایدم چون خیلی زیادی دقت کردم اینجوری به نظرم اومده.نقل قول:
اگه به نظرتون فیک نیست برم همون رو بگیرم. والا تو خرید هیچی اینقدر دردسر ندارم :13:هم برا خودم هم برا دیگران شرمنده خلاصه
حالا از یک طرف داداشم 6ام میره تایلند. یک گزینه اینه که بگم اون برام بگیره از اونجا بیاره که فکر کنم بهتره. ولی این معنیش اینه که تا آخر عید بی هدفون میمونم که خیلی ضدحاله :13: حالا اگه بخوام بگم اون بیاره به نظرتون چی بگم بیاره؟
خیلی چاکریم :40::40::40:
من جای تو بودم میگفتم از اونور بیاره اگه میخوای ایرفون بگیری بگو بودجه ات چقدر هست و با توجه به سبکی همنقل قول:
که گوش میدی زیاد گیر باس قوی و عمیق نیستی مثل سبک الکترونیک و هیپ هاپ و ...
یه سرچی هم ایرفون های دیگه ی سن هایزر رو بکن مدل های خیلی خوبی داره و به نظر خودم با توجه به اطلاعاتی که خوندم و سرچ کردم ایرفون های سن هایزر بهتر از akg هستن ! ..
------------------------------------------------------------------------------------------------
* امروز خدایی چندتا البوم شاخ رپ ریلیز شد چه حالی کردم من .. 2 تا E40 یدونه اسنوپ داگ و یدونه wiz khalifa
:31:
یادم هست یه مغازه توی پایتخب بود که فقط سنهایزر میفروخت بعضی لز مدل هاش فقط تو توضیع کننده های چینی بود اصلا وجود خارجی نداشت بدبختی اینجا بود که از لحاظ کیفیت ساخت عین بقیه محصولاتش بود همه خوش دست و عالی بود اگه بخواطر اون چند مدلش نبود هیچ وقت به هدفون هاش شک نمیکردم.
چند بار یادمه با صاحب مغازه بحثم شده بود انقدر خوش زبون بود هیچ جوری کوتاه نمی اومد. خیلی هم خوب تو سر مال همکار هاش هم میزد ولی خوب به هر دلیلی دیگه جمع کرده
یکی از محصولات مشکوکش Sennheiser CX500 II بود که خیلی هم داشت
به اطمینان بهتون میگم همه IE8 های پایتخت تقلبی هستند جمهوری رو نمیدونم
---------------------------
cx300 با سه بسته بندی تو بازار هست مقوایی کارتونی تلقی هر سه مدل رو تو پایتخت تقلبیش رو رسد کردم.
--------------------------------------
بخواطر شرل=ایط خاص ایران دلیل نمیشه یه مغازه حتی اگه روی یه برند خاصی کار کنه چون چیز های پر فروش رو تو پایتخت از دست راحت میخرند مثل هدفون های beats یه بار یکی دیدم یه کیف کولی پر از این هدفون ها داشت دوره میگشت به فروشگاه ها میفروخت و راحت همه استقبال میکردند.
خیلی جا خوردم نه سوالی نه چیزی هر چی اون طرف میگفت محصل دبیرستان هم بود فروشنده به راحتی قبول میکرد و با شوق و ذوق هم ازش خرید کرد.
ممنون دوست عزیز از جوابت دیگه خسته شدم از هدفون خریدن الکی میخوام یه دفعه یه چیزه خوب بگیرم خلاص ie8 که از این پاناسونیکه خیلی ارزون تره اون پاناسونیکه گرونه خیلی لطف کن بگو چه جوری میتونم اون پاناسونیک رو بگیرم کلا بیشتر ازش خوشم میاد ولی نمیدونم چه جوری باید تهیه کنمنقل قول:
ممنون :11:
همون حول و حوش 100 اینا... نمیدونم... اگه ارزش داشته باشه بیشتر هم میشه هزینه کرد براش به هر حالنقل قول:
:40::40::40:
سلامنقل قول:
عزیز این HD800 هدفونه نه ایرفون!
در صمن،بابه شوخی بود....این هدفونه 1400 یورو قیمت داره!!
در کل خواستن بگم اول بودجه رو تایین کنه!!
راستی ازش خبری نیست،نکنه حرفمو جدی گرفته رفته .....:18::18::18:
:6:
باهات موافقم!:10:نقل قول:
عزیز اگه میخوای در مورد Ie8 بیشتر بدونی چندین پست قبل رو بخون،مطالبه زیادی نوشتم.نقل قول:
خودمم از جمهوری خریدم و اصل بود!
اگه خواستی pm بده برات آدرسه کاملشو بفرستم.
در ضمن IE8 نیازی به آمپلی نداره برخلاف shure535 !
موفق یاشبد!
بله عزیز میدونم هدفون هست یکی از مدل های خیلی خوب سن هایزر --- البته برای امثال ما ساخته نشده کاربردنقل قول:
خاص خودشو داره ...
---------- Post added at 12:51 PM ---------- Previous post was at 12:48 PM ----------
ببین الان شما خودتم تو سایت beats by dre که بری کلی سایت فروش beats زده که گفته همه این ها مدل های فیک رو پخش میکنن و ازشون نخرید فقط از apple store amazon best buy و ... بخرید ...نقل قول:
طرف اومده بود میگفت فلان مدل beats ورژن اسیایی هست برای همین ارزون تر هست ! ..
البته من اینقدر بررسی کردم مدل های فیک رو که دیگه کسی مدل studio فیک نمیتونه به من بده ! ..
در کل مدل های beats by dre تو ایران حداقل نصفش فیک هست بدون شک چون اینارو یه سری مسافر وارد
میکنن طرفم فقط به( b) توجه میکنه !
من یه ایرفون یا هدفون خوب واسه پلیرم میخوام .
بودجه هم حدود 50 تا 60 تومنه .
به نظر شما ایرفون بگیرم یا هدفون ؟
از هر دو مدل های خوب رو بهم اگه میشه معرفی کنید .
ممنون میشم
نقل قول:
ببین بستگی داره که میخوای با پلیرت چیکار بکنی دقیقا ..
یعنی میخوای ورزش بکنی یا پیاده روی بکنی و ... ؟...
تو میتونی supra-aural بگیری هم میتونی in ear بگیری ... به طور کلی in ear استفاده اش راحت تر هست و برای
ورزش و پیاده روی هم خوبه ... باز بستگی به خودت داره که ببینی نیازت چیه که هدفون بگیری یا ایرفون ! ...
در مورد ایرفون میتونم بهت دو مدل خیلی عالی رو معرفی بکنم یکی از سونی یعنی ex-300 که واقعا همه جوره عالی هست خودمم تستش کردم از نظر تفکیک پذیری صدا در سطح بالایی قرار داره + باس قوی و عمیق ...
مدل بعدی cx300II از سن هایزر هست که این هم حدود 55 تومن هست و مدل خیلی خوبی هست ولی فیک زیاد
داره من خودم دارم ولی از نظر باس به ex 300 سونی نمیرسه ولی از نظر شفافیت و تفکیک پذیری در سطح ex 300 از سونی هست ..
مدل بعدی هم سری aurvana in ear از کریتیو هست که از بودجه ی تو بالاتر هست و به نظرم با اینکه از دو مدل
بالا گرون تر هست اصلا بهتر نیست !
اگه این ایر میخوای تمرکزت رو بذار تو دو مدل بالا ... البته میتونی برند های دیگه رو هم ببینی مثل akg یا فیلیپس
ولی این دو مدلی که بهت معرفی کردم واقعا عالی هستن میتونی نظر بقیه دوستان رو هم بپرسی ...
** در مورد supra-aural هم میتونی مدل هایی رو از سونی و سن هایزر نگاه کنی .
موفق باشی...
من EX300 روگوش نکردم اما یکی دیگه از گزینههای خوب تو این رنج قیمت JVC HA-FXC50 Micro HDنقل قول:
هستش که شفافیت خوبی داره اما باس پرحجمی نداره
اگر هم هدفون میخوای به نظرم BEYERDYNAMIC DT-235 بهترین گزینه تو این رنج قیمتیه
مدل ex 300 سونی حدودا چنده ؟
این که فیک زیاد نداره ؟!
نه تنها مشکلی که هست اینه که گیر اوردنش خیلی سخته تو تهران حالا شما ظاهرا تهران نیستی فکر نکنم بتونینقل قول:
اصلا گیرش بیاری --- مگه اینکه به صورت اینترنتی گیر بیاری که اونم درصدش پایین هست ...
از نظر قیمت هم الان قیمت دقیق ندارم بگم ولی بیشتر از بودجه شما نیست ! ...
این دو مدل سونی و سن هایزر واقعا عالی هستن و قابل مقایسه با مدل های سطح پایین تر نیستن ...
آقا مهرداد شما الان این چند وقت که ie8 داشتی راضی بودی ؟ ارزش پولی که دادی رو داشت ؟ اگه نظرت مثبت بوده منم امروز فردا برم برای خریدش . بعد راستی چند خریدی .
بابت آدرس هم ممنون
اگر سونی رو پیدا کردی بگیر اما بین سنهایزر cx300 و jvc micro hd جی ویسی شفافیت به مراتب بالاتری داره اما باس ضعیفتر(هر دو رو گوش کردم اینو میگم) در کل جیویسی این مدلش خیلی خوبه اما به درد موسیقیهای پر از بیس شاید نخوره و سنهایزر در این موارد لذتبخش تره اگر هم اهل موسیقی کلاسیک و پراگرسیو راک و ..... باشی جیویسی عالیهنقل قول:
سلام به دوستان ...
ممنون میشم راهنمایی کنید راجع به هدفون یا هدست های بدون سیم ... کلا انواعش چی هست ... و. .... ! برای PC میخوام + اگر در تی وی هم قابلیت پخش داشته باشه ... بهتر میشه ( tv=sony v530 ) ... برد بالا نیاز ندارم ... کیفیت صدا برام خیلی مهمه ... + گوش رو اذیت نکنه از نظر اندازه ... :D
بودجه هم زیر 50 یا 60 ...
خیلی ممنون !