نسخه بلک باکس پچ کار نمبکنه و نسخه ریلودد بهتره چون پچ روی اون کار میکنه و اونایی که میگن کارت زیاد میده من کلا 2 تا اخراجی بیشتر نداشتم اینهمه بازی کردم شما باید تمرین کنی تو تکل زدن
Printable View
نسخه بلک باکس پچ کار نمبکنه و نسخه ریلودد بهتره چون پچ روی اون کار میکنه و اونایی که میگن کارت زیاد میده من کلا 2 تا اخراجی بیشتر نداشتم اینهمه بازی کردم شما باید تمرین کنی تو تکل زدن
دوستان پچ 2 رو نصب کردم این پیغام رو میده چکار کنم ؟
( نسخه بلک باکس )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
من با این که پچ 0.2 رو نصب کردم ولی باز مشکل کند شدن بازی موقع نزدیک شدن به دروازه ها وجود داره.آیا نمیشه این مشکل رو حل کرد.
برای سیستم من همه کانفیگ سخت افزاری رو زده good
ممنون و متشکر:n16:
من با این سیستم تقریبا معمولی تا حالا هیچ باگی ندیدم روی آخرین تنظیمات بدون هیچ افت فریمی دارم بازی می کنم ...
بازی خیلی خوب شده فقط بعضی چیز هاش مثل اینکه تو تک به تک ها مدافع مثل جت بهت می رسن زیاد جالب نیست و کاش اینجوری نبود !
من که از الان منتظر نسخه 2015 هستم :n02:
سلام دوستان ، من اینو رو لپ تاپ lenovo y510p نصبیدم ولی گرافیک اصلی رو نمیشناسه ، چیکار کنم؟
ویندوز 8 اینترپرایز 64 بیت.
خوب تو هم دکمه سرعت رو وقتی توپ زیر پات هستش تند تند بزن تا خودتو بکنی از مدافع اینجوری دیگه بهت نمیرسن :n01: هممون منتظر 2015 هستیم چون بارون که بیاد وسط باید از الان به فکر اپدیت سیستم بخصوص گرافیک باشیم چون واقعا میدونم روی سیستمهای معمولی خیلی افت فریم میگیره چون واقعا میخوان بارون تو بازی تاثیر داشته باشه نه اینکه یه افکت 200 کیلو بایتی بزارن دلمون خوش باشه :n01:نقل قول:
من شوتام رو advance هست
چرا پچ ها برای من کار نمیکنه.؟
اینجور مشکلات رو تو تاپیک مشکلات نصب و اجرا بپرسین به نظرم بهتره و زودتر دوستان جواب میدننقل قول:
من پچ 2 رو نصب نکردم ولی طبق پیام پچ ناقص نصب شده،آنتی ویروس رو غیر فعال کنین و از دوباره نصب کنین چون برای پچ 1 آنتی ویروس به فایل ها گیر میداد
سلام ، اقا من این my pes patch 1.2 رو دان کردم ، میخوام نصب کنم ، میگن انگار باید dlc هم نصبید ، حالا این dlc چیه ؟
کلا بگید چطور کامل نصبش کنم.
سلامنقل قول:
شما از پچ های PesEdit استفاده کن همه پچ های متفرقه داخلش هست
به نام خداوند بخنشدهی بخشایشگر
ترجمهی کامل توسط: خودم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
کپی بدون ذکر منبع جایز نیست
PESEdit.com 2014 Patch 1.0 Full Bundesliga
پچ PESEdit.com 2014 Patch 1.0 - لیگ کامل Bundesliga
پچ PESEdit.com 2014 Patch 1.0 لیگ کامل Bundesliga را با تمامی لباسهای صحیح، چهرهها و ترکیب تیمها و نام استادیوم به بازی اضافه میکند.
تمامی لباسهای لیگ Bundesliga توسط تیم PESEdit با استفاده کامل از رزولوشن بالای جدید تکستچرهای PES 2014 ساخته شدهاند درحالی که تمامی چهرهها توسط بخش جدید ویرایش چهره در PES 2014، تغییر یافتهاند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پچ PESEdit.com 2014 Patch 1.0 استادیومهای La Bombonera و Prince Abdullah al Faisal که فقط برای آن دسته از افرادی که بازی را پیشخرید کرده بودند وجود داشت را به بازی اضافه میکند و تعداد استادیومهای موجود در بازی را به عدد 20 میرساند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پچ PESEdit.com 2014 Patch 1.0 همچنین حاوی 15 کفش جدید از برند adidas adizero, predator و کفشهای nitrocharge مانند Nike’s CTR360, Tiempo Legend, Mercurial Vapor و Hypervenom میباشد. کفشهای جدید Puma Powercat و evoSpeed نیز اضافه شدهاند.
امکانات جدید پچ PESEdit.com 2014 Patch 1.0
اضافه شدن لیگ کامل بوندسلیگا: تمامی لباسهای صحیح، چهرهها، ترکیب تیمها، بازیکنان تیمها، نام استادیومها
لباسهای جدید: برزیل، Chelsea، صربستان
اضافه شدن استادیومهای La Bombonera و Prince Abdullah al Faisal Stadium
اصلاح 100 نقل و انتقال + نقل و انتقالات Ligue 1 + نقل و انتقالات Serie A
اضافه شده 15 کفش جدید (آخرین کفشهای Adidas, Nike, Puma colorways)
اضافه شدن لباس Nike داوران
امکانات عمومی پچ PESEdit.com 2014 Patch 1.0
سازگاری کامل با بخش Online
حاوی PES 2014 Patch 1.01 و Data Pack 1.00
لباسهای صحیح برای تمامی تیمهای Premier League و بسیاری از تیمهای ملّی لایسنس نشده
نام و لوگو صحیح تیمهای Premier League و لیگ Liga ZON Sagres
اضافه شدن 15 کفش جدید
اصلاح نام بازیکنان برای تیمهای ملّی لایسنس نشده (الجزایر، بوسنی، ژاپن، هلند، ایالات متحده و...)
اصلاح نام و لوگو تمامی مسابقات
بهروزرسانی نقل و انتقالات برای اکثر تیمهای مهم + نقل و انتقالات کامل Premier League و La Liga
اصلاح ترکیب بیش از 50 تیم (Arsenal, Liverpool, Napoli و ...)
دریافت PESEdit.com 2014 Patch 1.0 :
لینکهای مستقیم Filegir: [مدت اعتبار لینکها: 7 روز - مستقیم کردن لینکها توسط: خودم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (131 مگابایت)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (131 مگابایت)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (104 مگابایت)
مجموع: 759 مگابایت
لینک مستقیم P30day: [مدت اعتبار لینکها: بینهایت]
لینکهای غیر مستقیم: [مدت اعتبار لینکها: بینهایت]
بخش 1 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخش 2 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخش 3 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخش 4 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخش 5 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخش 6 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من چند روز پیش این Gameplay Tool تغییر گیم پلی رو گرفتم ، چیز جالبی بود ... تغییراتش محسوس ، به نظر من که بازی خیلی بهتر شد.
راستی یه سوال!
KONAMI مگه مال ژاپن نیست؟ پس چطوریه که تیم ملیّه ژاپن رو لایسنس نکرده:n04:.
نحوه شوت زدن ! ( شاید خیلی هاتون بدونید ! ولی این نکته رو واسه اونایی که نمی دونن میگم :n06: )
شوت و تا آخر پر کنید ! و بلافاصله جهتو بدین پایین ( و پایین نگه دارین تا ضربه زده بشه ) ! اونوقته که یه شوت فوق العاده قدرتی و زمینی رو تجربه می کنید ! ( اگه جهت و مایل به چپ و راست و پایین بدین بهتره ! )
اونایی که میگن شوت زدنش مشکل داره و میره بالا و مثل سانتره و ... این روش و حتما امتحان کنن !
در آخر باید بگم : کونامی مچکریم که واقعا ترکوندی ! اصلا انتظار یه همچین بازی ای رو نداشتم ! این فوتبال و گرفته بودم تا فیفا 14 کرک بشه حوصله ام سر نره فکر نمی کردم اینجوری مجذوبش بشم ! هر چی بیشتر بازی می کنم بیشتر لذت می برم !
اقا لطفا مطالب اموزش رو توی تاپیک خودش بزارین تا همه استفاده کنن
Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 4
اره این نسخه خیلی متنوع هستش هر چی بازی میکنی بیشتر خوشت میاد میدونی چرا چون تازه با تمام بازیکنای تیمت بازی میکنی و همین باعث جذابیت بازی شدهنقل قول:
حالا اینو فعلا بازی کنیم تا نسخه 2015 بیاد که قول دادن میترکونه از افزودن انیمشین های متنوع . لیسانسهای بیشتر . استادیوم های بیشتر . صحنه های سینماتیک بیشتر . حرکت و فیزیک طبیعی تر شدن فوق العاده توپ که میخوان واقعا طبیعی در بیاد و اقزودن اب و هوائی چند گانه که تاثیر خاصی روی نوع بازی و نحوه بازی کردن بازیکنا میزاره خلاصه امسال وسه اولین بار و بصورت رسمی با موتور جدید تحول خوبی ایجاد کردن و هر چی بیشتر جلو بریم شاهد یه فوتبال واقعی و طبیعی تر هستیم :n01:
به نظرم از این پچ های اینجوری استفاده نکنی بهتره چون خود کونامی قراره با پچ فیس ها گیم پلی بازی رو هم فیکس کنه بخصوص زمان رفت و برگشت موقع پاس و شوت زدن دیگه چی شود :n01:نقل قول:
سلام
پچ جدید PesEdit 1.0 در سایت پی سی دی 759 مگ هست ولی در سایت سافت نود و هشت 800 مگ
به نظر شما کدوم رو دانلود کنم ؟ چرا حجم سافت نود و هشت بیشتره ؟؟؟
اون دیگه بستگی به نوع فشرده کردن و درصد ریکاوریشون هستش از سایت 98 بگیر همیشه مطمئن بوده و هستش سرعت لینکاش هم تا اخر میره :n01:نقل قول:
این پچ pes edit با پچ رسمی کونامی چه فرقی داره اینو کی درست میکنه
چرا همیشه اسمای بازیکنان تیم ملی هلند اشتباهه
PESEDIT از سایتهای معتبر ویرایش بازی هستش که پچهای مختلفی رو از بازی بیرون میده . خوب برای هر پچی که میده بیرون هم اعلام میکنه که این پچ کارش چیه تو بازی و چه چیزی رو تغییر میده .نقل قول:
در مورد پچ های رسمی کونامی این رو بگم که این پچ ها بیشتر برای آپدیت و بروز رسانی تیم های دارای لیسانس و نقل و انتقالات هستند و البته گاهی لیسانسهای جدید و...
مثلا پچ های کونامی هیچ وقت لباس ها و نام و لوگوی تیم های لیسانس نشده بازی رو درست نمیکنند چون اینکار خلاف به حساب میاد براشون اما پچ های PESEDIT اینطور هستند .
پچهای کونامی خیلی کمتر از PESEDIT هستند نهایت سالی 5 یا 6 .
لیسانس ندارد .:n01:نقل قول:
چرا همیشه اسمای بازیکنان تیم ملی هلند اشتباهه
من که دیگه منتظر میمونم تا چند نسخه دیگه از پچ{pesedit{ اینجوری هی بخوام دانلود کنم حجمم میره نسخه های بعدیشو میگیرم بهتره
خوب تو ساعت شبانه رایگان بزار دانلود بشه :n06:نقل قول:
تشکر فراوان از آقا افشیننقل قول:
فقط یه سوال دارم ! برای ریختن این پچ ، باید کدوم فایل ها و فولدرهای بازی را پاک کنیم ؟!
من الان اولین پچی که منتشر شده بود را روی بازی دارم که فقط لیگ انگلیس را لایسنس کرده و نقل و انتقالات را انجام داده
دوستان این نسخه نسبت به 2013 چطوره؟ من اخرین بازیای pes رو 2010 بازی کردم که خوب بود به نظرم فقط یه مقدار اسون شده بود برام. 2013 رو بازی کردم زیادی سخت بود تو حال خیلی سختش که نمیشد بازی کنم تا یه توپ میگرفتم داوره زارتی اخراج میکرد برای همین خیلی خوشم نیومد. این نسخه چطوریاس؟
pes2013 که میگی سخت بود پس pes2014 رو کلا سمتش نرو :n02: منی که 2013 واسه خودم کسی بودم تو 2014 (البته فعلا ) هیچی نیستم :دینقل قول:
از نظر من این نسخه از تمام نسخه های قبلی بهتره...فقط نیاز به یه سری تغییرات داره....بازی لذت بخشه و خیلی بیشتر به واقعیت نزدیک شده..به نظرم 2015 شاهد یه pes بسیار کامل خواهیم بود.
من خودم در این باره اطلاعات ندارم اما در سایت p30day نوشتهاست:نقل قول:
نقل قول:
پس از دانلود و اکسترکت کردن فایل های فشرده ، اگر چنانچه پچ های قبلی بازی را نصب نموده اید ، به محل نصب بازی رفته و فولدر PES 2014/kitserver را به کل پاک کنید. اگر هم از پج های قبلی استفاده نکرده اید ، نیازی به این کار ندارید. حال به نصب پچ بپردازید و محل نصب را ، محل نصب بازی انتخاب کنید.
در صورت بروز هرگونه مشکل در اجرای بازی ، می توانید فایل های اصلی img را از بازی اصلی خود که دانلود نموده و یا خریده اید ، در قسمت program files/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2014/img کپی کرده و در محل نصب بازی و در فولدر img جایگزین نمایید.
اگر با مشکل اجرای Insert Disc intro Drive مواجه شدید ، کرک اصلی بازی که همراه بازی دانلودی شما و یا بازی خریداری شده شما می باشد را در محل نصب بازی کپی نمایید و با ان بازی را اجرا نمایید.
یه پچ نمیاد قیافه بازیکنای استقلال درست بشه؟ :n12:
دوستان این مشکل تاخیر تو شوت واقعا اعصاب خورد کنه...
آخه وقتی تصمیم به شوت می گیری که نباید 3،4 ثانیه بعدش شوت بزنه که.
راه حلی نیست؟
سلام به دوستان
اگر ممکنه راهنماییم کنید کدوم نسخه بازی بخرم که کامل کامل باشه من تو سایت ها می بینم که چند نسخه گذاشتن برای دانلود و فروش اگر می شه بگین کدوم نسخه بهتره و یا اینکه اسم شرکتی که نسخه معتبر را عرضه کرده بهم بدین.
با تشکر
این دوستانی که با تحوه ی شوت زدن و پاس فرار دادن و گرفتن توپ مشکل دارن این روشی که میگم رو امتحان کنن ، مطمئن باشید 100 % جواب میده و بسیاری از مشکلات رو حل میکنه ! ( البته مشکلات که نه ! چون ما به نحوه ی گیم پلی جدید عادت نداریم و ... )
با این روش مشکل تاخیر تو شوت زدن ، قدرت شوت و ... کاملا حل میشه و گیم پلی تقریبا مثل نسخه قبلی میشه ( البته این کجا و اون کجا ! ) و حتی سرعت بازی هم افزایش پیدا میکنه !
1 - در حین بازی دکمه استارت رو بزنید
2 - وارد system settings بشید
3 - حالا وارد controller settings بشید
4 - حالا وارد support settings بشید ( و گزینه هایی که میگم رو تغییر بدید )
5 - برای تغییر نحوه پاس فرار دادن گزینه through ball type رو به basic تغییر بدید !
6 - برای تغییر نحوه شوت زدن گزینه shot type رو به basic تغییر بدید !
7 - برای افزایش حرکت بازیکنان و بهتر دریبل زدن گزینه auto-feint رو off کنید !
8 - برای اینکه مثل گذشته فقط با نگه داشتن دکمه سرعت و پاس بتونید توپ رو از حریف بگیرید گزینه auto sliding رو به assisted تغییر بدید .
دوستانی هم که از سرعت کزایی مدافعان حریف شکایت می کنند برای اینکه مدافعان به شما نرسند و تک به تک بشید باید دکمه سرعت رو تند تند بزنید ! ( البته توجه کنید که نباید مدافعان روبروی شما باشند و وقتی از مدافعان گذشتید دکمه سرعت رو تند تند بزنید ! )
امیدوارم که به کار همتون بیاد :n16:
خداییش خیلی به دردنخور شده پی اس 14. منو که ناامید کرد. اگه مثل 13 بود عالی میشد. اولین باره که میگم ولی فیفا 14 از پی اس 14 خیلی خیلی بهتره
مسخره ترین سری از بازی های PES !!
زاویه بسته هرچقدر میخواین شوت بزنین یا گل میشه یا دروازه بان زحمت گل شدنشو میکشه!
5 تا پنالتی با یه روش و یه میزان قدرت میزنی یکیش گل میشه 4 تاش میره تو اوت:n04:
دفاع حریف هم عمرأ جا بمونه در عوض دفاع ما مثل ماست توپ ازش رد میشه!
توپ و میندازی پشت دفاع حریف ، دفاع یه جوری از زمین کنده میشه و هد میزنه یاد گردن زرافه میوفتی
هوش مصنوعی در حد جلبک
در کل چرته:n21: حیف وقت که پاش بذاری:n21:
مورد های یک تا 7 رو که همه انجام دادن و صد بار هم قبلا گفتن،مورد آخر هم توپو میندازه جلو و اگه پاس عمقی نزدیک پشت محوطه جریمه داده بشه دروازه بان توپو راحت میگیره،از گوشه ها هم که این کار امکان پذیر نیستنقل قول:
اگه تکراری بود معذرت :n29:نقل قول:
نه دوست عزیز شما کاملتر گفتی،منظورم این بود بیشتریا روی همین تنظیمات هم مشکلات گیم پلی دارننقل قول:
اگه آپدیتی چیزی برای همین تاخیرات توی پاس و شوت+سرعت بالای مدافعان بدن با بقیش میشه کنار اومد همین دو مورد بیشتر از همه برای من به چشم میاد
مورد 7 برای اینه که بازیکنا خودشون سعی نکنن حرکات نمایشی انجام بدن. مورد 8 هم مال تکل زدن خود به خود بازیکنا و به خصوص دفاعاس که خیلی وقتا باعث پنالتی دادن های مضحکی میشه. ربطی به این چیزایی که نوشتید نداره.نقل قول:
از شما ممنونم ولی بازیه فوتبال که این همه به تنظیماتش ور بریم و بازی کنیم دیگه اسمش PES 14 نیست! درسته بازی با کامپیوتر هر کار دوست داریم میکنیم ولی بخوایم با کسی یا جایی بازی کنیم که نمیشه همه اینارو عوض کرد.نقل قول:
اغلب دوستان با وجود تنظیم کردن این چند مورد گله و شکایت دارند.