خیرنمیشه ..البته اجرا شاید بشه ولی با کلی لگنقل قول:
......سیست بالایی نمیخواد ولی
حداقل پردازنده 4هسته لازم داره وبه 6گیگ رم .درضمن گرافیکتون هم ضعیفه
همین .
Printable View
خیرنمیشه ..البته اجرا شاید بشه ولی با کلی لگنقل قول:
......سیست بالایی نمیخواد ولی
حداقل پردازنده 4هسته لازم داره وبه 6گیگ رم .درضمن گرافیکتون هم ضعیفه
همین .
سلام با 8 گیگ رم و سی پی یو کور تو دو 4 هسته ای8300 وگرافیکGT730 GIGA 2GIGگیگ بازی اجرا میشه یا باید قید بازی رو بزنم :n16::n16::n16:
بله براحتی بازی اجرامیشه ......ولی شاید گرافیکتون کم بیارهنقل قول:
اين سوال من هم هست. ممنون ميشم پاسخ بدين.نقل قول:
آقا این سیستم به نظرتون جواب میده؟؟؟؟
با کیفیت بالا منظورمه
i5 2500k
8g ram
2g msi 6870
Sent from my SM-T700 using Tapatalk
سلامنقل قول:
یکی از مد های بسیار جالب بازی که جدیدا اضافه شده تو ps4 مد heist هست که میتونین 4 نفری برین و یه سرقت انجام بدین و پولها رو بین خودتون تقسیم کنید.
حداقل سیستم مورد نیاز بازی یه جوریه که یه سیستم تقریبا معمولی هم می تونه اونه اجرا کنه
ولی فک کنم این دوباره لازم به یادآوری باشه:
:Minimum
CPU: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
RAM: 4 GB
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2
(Video Card: NVIDIA GeForce 9800 GT 1GB / AMD Radeon HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11
Free Disk Space: 65 GB
:Recommended
(CPU: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs
RAM: 8 GB
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
Video Card: NVIDIA GeForce GTX 660 2GB / AMD Radeon HD 7870 2GB
Free Disk Space: 65 GB
با توجه به اونا تا قسمت زیادی مشخصه بازی رو در چه سطحی هر کسی می تونه اجرا کنه
ولی اینکه مثلا توی چه تتظیماتی چتد فریم میشه گرفت و اینکه بازی بهینه ست و کلا اینجور جزئیات بعد از انتظار بازی مشخص میشه
پیشنهاد میدم ویدئوهای مربوط به GTA 5 Online این کانال یوتیوب رو ببینید، مخصوصا Heists هاش، کلا میفهمید تو چه مایه هاییه جالبهنقل قول:
youtube.com/channel/UCKqH_9mk1waLgBiL2vT5b9g
سلام به دوستان عزیز
اگه دوست دارید بفهمید بازی GTA V بر روی سیستمتون اجرا میشه یا نه و یا با چه کیفیتی اجرا میشه به لینک زیر برین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزینه هایی مثل :
CPU
RAM
Graphic
و حتی نوع ویندوز وجود داره که باید سخت افزارتون رو از لیست پیدا کنین
که جلوی سخت افزار سیستمتون اجرا شدن یا نشدن و کیفیت اجرای بازی GTA V به صورت زیره :
Won't Run = بازی اجرا نمیشه
Low = بازی با کیفیت پائین اجرا میشه
Medium = بازی با کیفیت و فریم دهی متوسط اجرا میشه
High = بازی با بهترین کیفیت و فریم دهی اجرا میشه
برا من خدا رو شکر همه ی گزینه ها High در اومد! عالیه! بی صبرانه منتظرم بازی منتشر شه! :D فقط 8 روز مونده... :n02:
ببخشید یه سوال سیستمت چیه:n02:نقل قول:
خوب بیاد بالا دوستان هی سوال نکنن:n02:نقل قول:
سلام. لپ تاپ دارم (MSI GT70 Dragon Edition 2) با این مشخّصات:نقل قول:
CPU : Intel Core i7 4700MQ 2.40 GHtz
GPU : NVIDIA GTX 780M 4 GB DDR5 Dedicated
384 GB SSD با سرعت 1500MB/S
1 TB HDD با 7200 دور در دقیقه (البتّه بازی رو روی SSD نصب می کنم)
RAM : 32 GB DDR3
Monitor : 17'3" Full HD 1080P TFT 60Htz
حیف شد
مجرد که بودم 2 بار سیستمم رو ارتقا دادم تا بی نقص GTA رو بالا بیاره .
با این حساب بنده باید قید بازی رو بزنم
در حال حاضر هم نمیتونوم هزینه یه سیستم جدید رو متحمل بشم .
فقط دانلود میکنم و آرشیو تا یه روزی یه جایی بکارم بیاد :n02:
خب با توجه به اطلاعاتی که رو سایت راک استار قبل پری لود استیم آپدیت شدن نشون از حجم 65 گیگی بازی روی هارد دارن.....
یه چیزی ام که انگار قراره اتفاق بیوفته اینه که بیشتر قطعات اسپرت یا به طور کلی خود اسپرت ماشین برا کسایی که آنلاین هستن قراره موجود باشه(یابازیشون اصله)
برا من cpu و گرافیک Medium شد رم High
--------------------------------------------
احتمالا بازی رو چد تا dvd میاد ؟
احتمالا١٥ تا!!!!!نقل قول:
نميدونم چرا بلو ري وارد دنياي گيم ايران نميشه قيمتش ب مراتب كمتر از ١٥ تا ديويدي هست
خامش ١٠ تومنه !
با تلاوت کلامی چند از Dispatch، به استقبال Pre-Load میرویم :n02:نقل قول:
حالا ما بازی کردیم رفته ولی کلا میگم کو بلو ری درایو؟؟؟؟نقل قول:
کاملا سیستمش بی پایه و اساسهنقل قول:
اصلا خنده داره هیچ کس باور نکنه همش چرت و پرته
سی پی یو چهار هسته ای رو زده بازی نمیاره!!!!!!
اکثر کارت گرافیگ های خوب و نسبتا قوی رو زده بازی رو نمیاره!!!!
دوستان عزیزم در کل منظورم اینه که به کل چرته و یه جورایی جهت دار...
زمان اومدن سری قبلی هم این حرفا زیاد بود ولی رو اکثر سیستم ها راحت بازی بالا اومد
در کل تا نیاد نمیشه دربارش نظر داد.
SONY XPERIA Z ULTRA
من چندتا سخت افزارو که نگاه کردم زیاد هم بی اساس نیست، شما مدل سی پی یو و گرافیکی رو که دیدی میشه بگی؟نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
تا قبل از اومدن بازی به هیچ عنوان نمیشه اظهار نظر کرد ...
این سایت بر طبق اطلاعات اعلامی RockStar در مورد Minimum System و Recommended System سخت افزار ها رو بررسی کرده و اعلام کرده که میتونن بازی رو اجرا کنن یا نه یا با چه کیفیتی اجرا میکنن
چند روز دیگه که بازی اومد همه چیز مشخص میشه ...
البته مثل روز مشخصه که CPU باید 4 هسته ای باشه و کش بالایی حدود 8 مگ داشته باشه تا بتونه بازی رو اجرا کنه ضمنا گرافیک هم باید بالا باشه ... منظورم از گرافیک بالا گرافیک های بالای 500/000 تومانه
در غیر این صورت اگه بازی هم اجرا بشه فریم دهی در کار نیست و طی نمودن یک خیابان 100 متری با ماشین در بازی 1 ساعت طول خواهد کشید ...
اظهر من الشمس شده بازیسازا دیگه حوصله بهینه سازی بازی برای کارت گرافیک های مختلف رو ندارن، و فقط تکسچر و افکت های زیاد بدون فریم ، اخه من تا یکی دو سال پیش بتمن و گرید و just cause واینا رو 40 فریم بازی میکردم الان نتونم یه بازی رو low اجرا کنم!!
خیلی مسخره است
همینو میگم دیگه بلو ری کلا تو ایران ناشناخته هست در صورتی که خیلی بدرد خور هست از فیلم بگیر تا.....نقل قول:
سلام
بچه ها من میتونم با این سیستم high بازی کنم؟
Ram : 8GB
Cpu : Intel i5-4430 3.00 Ghz
VGA : ASUS R7 250X Dual Fan 2GB GDDR5
سلام به دوستان عزیزنقل قول:
اگه دوست دارید بفهمید بازی GTA V بر روی سیستمتون اجرا میشه یا نه و یا با چه کیفیتی اجرا میشه به لینک زیر برین :
گزینه هایی مثل :
CPU
RAM
Graphic
و حتی نوع ویندوز وجود داره که باید سخت افزارتون رو از لیست پیدا کنین
که جلوی سخت افزار سیستمتون اجرا شدن یا نشدن و کیفیت اجرای بازی GTA V به صورت زیره :
Won't Run = بازی اجرا نمیشه
Low = بازی با کیفیت پائین اجرا میشه
Medium = بازی با کیفیت و فریم دهی متوسط اجرا میشه
High = بازی با بهترین کیفیت و فریم دهی اجرا میشه
تاریخش معلوم شد کی میاد؟
دوستان یه سوال,الان با توجه به این بخشای آنلاین و ... ما نمیتونیم با نصب مد مثلا لامبورگینی و فراری بیاریم جای ماشینای بازی؟
تو پست اول هست دیگهنقل قول:
PC: در 14 اوریل 2015 | 25 فروردین 1394
البته اینجوری نیست ! همین i3 4130 خودم دو هسته ای هست ولی حتی از بعضی i7 های لپتاپ قوی تره !نقل قول:
البته مثل روز مشخصه که CPU باید 4 هسته ای باشه و کش بالایی حدود 8 مگ داشته باشه تا بتونه بازی رو اجرا کنه
یا حتی تفاوت فریم بین i3 دسکتاپ با یه i5 دسکتاپ اونقدر تو فریم دهی زیاد نیست ( البته منظورم i5 های متوسط هست نه قوی )
کلا منظروم اینه نمیشه کلی گفت باید حتما چهار هسته ای باشه یا فلان ! مهم یه چیزای دیگه هست !
دوست عزیز 4130 شما 2 هسته ای هست ولی 4 مدار یا هسته مجازی داره که در عمل به 4 هسته ای واقعی خیلی نزدیک میشهنقل قول:
مطمئن باشین اگه 2 مداره بود اون رو LOW نشون میداد ...
ی سوال
ما ps4ها میتونیم با شماpcها انلاین بزنیم؟
اگه بشه چی میشه :)
نمیدونم سرور انلاین بازی دس راک استاره یا دس سونی
داستان غم انگیزش اینجاست که رو ویندوز xp بالا نمیاد و این یعنی نوستالوژی :n28:
اون سایته که کلا سیستم منو آدم حساب نکرده و زده No run !
psn & xbl & steam بازیکناشون جداست...اگر میشد که خیلی حال میداد همین بازیهایی که حتی الان هست مثلا mw3 رو ما از استیم با شما psn ها بازی میکردیم...نقل قول:
کاشکی اینکارو بکنن پلتفورم شرط نشه شبکه یکی باشه
بله حرف شما درسته - اون دو هسته ای های قدیمی که یا کلا بالا نمیاد روشون یا lowنقل قول:
فکر نکنم بشه آنلاین زد.نقل قول:
دست راکستار هست این موضوع و از اونجایی که کاربرای PC با موس و کیبرد بازی میکنن، در کل میرن کنسول بازها رو درو میکنن :n02:
بازی APB Reloaded هم میخواد برای کنسول و PC بیاد، سروراشون رو جدا در نظر گرفتن. به همین دلیل که گفته شد.
اپش aim چي چي رو اگه ان كنيم خودش هدف ميگره و فقط باس شليك كردنقل قول:
اينحوري واسه پي سي ايرانيها خيلي سخت ميشه چون خيلي خيلي افراد كمي نسخه اورجينال بازي را ميگيريند كه انلاين بازي كنن
از امروز قاعدتا دوستانیکه بازی رو پیش خرید کردن میتونن دانلود کنن.
میخواستم بدونم امکان دانلودش برای دوستان فراهم شده؟
حجم فایل دانلودی چقدره؟ ( همون 65 گیگه؟ )
و همچنین سرعت سرور چطوره؟
هنوز فعال نشده، حجم دانلودش هم قطعا 65 گیگ نیست چون فشرده میشه، تا شب یا فردا صبح معلوم میشه دقیقا چقدرهنقل قول:
سرعت سرورای دانلود استیم هم همیشه فوله مشکلی نداره اگرم کم باشه 10 ها سرور همه جای دنیا داره میشه عوض کرد.
aim assist به احتمال 90% تو آنلاین غیرفعاله. چون یه جور Cheat حساب میشه.نقل قول:
من الان خیلی از دوستام بازی رو اورجینال پیش خرید کردن اونموقع که 120 تومن بود :n02:
احتمالا میخوان ساعت 23:59 فعالش کنن :n02: ولی برای استیم احتمالا فشرده هست و ممکنه نسخه های غیر اورجینال که خیلی خفن کمپرس و ریپک شدن هم حجم یکسان با استیم داشته باشن وگرنه نسخه های معمولی احتمالا حجمشون بالاس.نقل قول: