اون پنل که گذاشتی st30 نیست die die جان:31: اما دیدم وخیلی ارضائ کننده بوده
die die جان این تصاویری که گذاشتی اصلا ملاک خوبی برای مقایسه نیستن به چند علت.
اول از همه:
درمورد تصاویر مقایسه که گذاشتی بگم.دوربینی که از hx925 عکس گرفته رو تصاویر بشدت بلور ایجاد کرده برای اثبات حرفم این 3 عکس رو ببین:
....
چون led روشن در اون نمیگزاره کریستال ها مینیمم گذر دهی نور رو داشته باشن.بنابر این هیلو هیچوقت از بین نمیره
However, as with all local dimming TVs HX929 creates halos because of too few LED zones. The halos are less visible from the front than from an angle but you will see halos, no doubt
پس قیاس از روی عکس به نظر من مگر در شرایط برابر درست نیست عزیز . من هنوزم میگم پلاسماها واقعا برتر از led ]ا هستن اما یه led مثل hx925 اونقدر قوی هست که حتی بتونه vt30 رو به چالش بکشه اما در محیط کم نور تصویر تولیدی پلاسما هر led به نظرم حتی اون شارپ الیت رو هم دود میکنه :دی
راستی در مورد اون حرفت که میگی خاموش روشن شدن ها LED باعث بلک کرش میشه کاملا باهات موافقم و دقیقا من HARD.CORE :دی این رو احساس میکنم.واسه همین میگم کسی میخواد TV واسه خودش بخره نیاز نیست هزینه ها فضایی واسه LED بکنه یه پلاسما بخره که جدا در کیفیت تولیدی تصاویر ادم رو ارضاع میکنه و مشکی و نور مصنوعی نداره.البته این مشکلات برای TV بنده مینیمم هست اما بخوای نخوای هست و پلاسماها در ایین مورد کبیر ان