نقل قول:
حداقل روزنامه امروز صبح رو میخوندی :)
والا بازم من خبر های محکمی شنیدم از واریز بودجه و قطعی شدن موندن حاجی .
خوب چرا خوش گذرونی نکنه بنده خدا مگه دل نداره ؟!
:n02:
Printable View
نقل قول:
حداقل روزنامه امروز صبح رو میخوندی :)
والا بازم من خبر های محکمی شنیدم از واریز بودجه و قطعی شدن موندن حاجی .
خوب چرا خوش گذرونی نکنه بنده خدا مگه دل نداره ؟!
:n02:
سرژیک با مدیران استقلال به توافق رسید/ مطالبات تیموریان با پیش قراردادش پرداخت می شود
باشگاه استقلال طی روزهای اخیر تلاش زیادی برای جذب آندرانیک تیموریان کرده است.
تیموریان طی هفته های اخیر مد نظر ۲ باشگاه بزرگ پایتخت بود و حتی محمد رویانیان مدیر عامل پرسپولیس در اردوی تیم ملی در امارات با آندو مذاکره کرد که در نهایت به توافق نرسیدند،
مدیران استقلال طی روزهای اخیر با سرژیک تیموریان برادر آندو مذاکره کرده و به توافق نهایی هم رسیده اند و قرار است پس از بازی تیم ملی و کره جنوبی و حضور تیموریان در تهران مذاکرات نهایی شود.
طبق شنیده های ما آندو مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان از استقلال طلب دارد که قرار است این مبلغ همراه با پیش قرارداد فصل جدید به این هافبک ملی پوش پرداخت شود
ابیته
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من که از این خبر خوشحال نشدم و جواد نکونام رو به تیموریان ترجیح می دم . خدا کنه یا هردو باشن یا نکونامو نگه دارن:n27:
پژمان جدی جدی رفت؟!!!نقل قول:
چه کسی رو قراره بیاریم جاش؟!!
بدون اون که به مشکل بر میخوریم!!
آرش افشین اومدنی هست یا نه؟
محمد قاضی چطور؟!
آندرانیک؟!!!
راستی!جواد موند با این حساب؟!
بابا مورینیو هم نیاز به تعطیلات داره!!!نقل قول:
بعد از برگشتن جناب قلعه نوعی از خوشگذرونی هاشون تو آمریکا ، کانادا مشخص می شه.
چه برسه به امیر قلعه نویی !!!
آره خوب 7 سال زحمت کشید . کار درستی کرد که رفت از نظر من ، بالاخره توی این آمادگی حق داشت به فکر آینده خودش هم باشه !نقل قول:
به مشکل بر نمیخوریم ، دفاعمون قوی هستش .
آرش افشین قبلا گفته بود که اگر برهانی بمونه نمیاد ، اما مثل اینکه این اختلاف کنار گذاشته شد و اومدنی هست و توافقات انجام شده .
آندرانیک هم فعلا روی استندبای هستش و در حال مذاکره با استقلال ، احتمال اومدنش زیاده و تا فردا پس فردا معلوم میشه .
جواد هم مونده بود ، یه دفعه ای نمیدونم چطو شد فاز تراکتور برداشت! ولی بعید میدونم حاجی بذاره بره..
در ضمن ،
توی دفاع این فصل طالبی و عقیلی رو داریم .
قاضی هم به توافق رسید .
اتفاقا خبر ها رو خیلی هم خوب دنبال می کنم.ولی به هیچ عنوان به تیتر های چرت و پرت روزنامه ها اصلا توجه نمی کنم.نقل قول:
نه دوست استقلالی خبر ها همش دروغ بود دروغ که نه راست بود ولی فقط ابلاغیه و امضای وزیر گرفته شده بود و هیچ پولی واری نشده بود.
نقل قول:آقای قلعه نوعی خیلی زحمت کشید قبول................نقل قول:
ولی وظیفشون بود که برای تمرینات استقلال حاضر باشند ولی هیچ..انگار نه انگار الان تمام تیم ها تمریناتشون رو شروع کردن ولی مربی ما تو تورنتو داره با این و اون عکس می اندازه.
قرار بود شنبه جلسه باشه ولی به خاطر ایشون شد یک شنبه بعدش هم گفتن که بلیط گیر نیاورده و فعلا تو آمریکا می مونه........
بعدشم که تمام بازیکن ها ورودی و بازیکن های خروجی و همچنین تمدیدی ها پس از حضور ایشون مشخص می شه که ایشون هم نیستن.
تا بخوان صحبت بکنن و کارهای مربوطه انجام بگیره مدت ها طول می کشه و مطمئنا این هفته و حتی هفته آینده هم تمرین شروع نمی شه.
به هر حال یه جورایی دور آسیا رو باید خط بکشیم مگر اینکه یه ذره شانس داشته باشیم و قرعمون به تیم های شرقی نخوره تا بتونیم یه کارایی بکنیم.
موفق باشید.
نگراني بدنساز استقلال از وضعيت بدني بازيکنان
امير حاج قاسم ميگويد وضعيت فعلي بازيکنان استقلال قطعا در طول فصل به اين تيم آسيب ميزند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدنساز استقلال با ابراز نگراني از وضعيت آبيپوشان براي فصل بعد در اين باره گفت: وضعيت فعلي بازيکنان استقلال به طور قطع در طول فصل به استقلال آسيب ميزند. زمان بسيار کوتاه است و من واقعا نميدانم شروع به کار تيم چه زماني خواهد بود. واقعا نميدانم تيم را چه زماني به سمت فشار بدني ببرم و چه زماني به مسائل مربوط به افت بدني دنبال کنم. اين مسائل در ميزان آسيب ديدگي احتمالي بازيکنان استقلال در طول فصل بسيار تاثيرگذار خواهد بود.
او در ادامه افزود: بهترين زمان براي بدنسازي 6 تا 8 هفته پيش از آغاز رقابتهاست. متاسفانه ما تنها 3 هفته تا آغاز رقابتها فرصت داريم و در نظر داشته باشيد يک هفته آن هم به خاطر بازي پايان هفته بايد با کاهش بدنسازي بافشار همراه باشد. يعني ما تنها دو هفته بدنسازي ميتوانيم بکنيم که اصلا کافي نيست.
بدنساز استقلال در پايان با ابراز اميدواري نسبت به حل مشکلات استقلال اظهار کرد: از مسئولان ميخواهم به داد استقلال برسند. حيف است تيمي که در بين 8 تيم آسيايي قرار دارد دچار چنين وضعيتي شود. براي من به عنوان مربي بدنساز استقلال آنچه که اهميت دارد نداشتن بازيکن آسيب ديده در طول فصل است، اما با اين روند خطرات زيادي بازيکنان استقلال را در طول فصل تهديد ميکند و شايد اين مسئله به تيم هم لطمات زيادي وارد کند.
Isna
بچه ها اینقدر بد به دلتون راه ندید بابا وقتی میایم این تاپیک تمام غمای عالم میاد تو دلمون:n02:
نگران چی هستید ؟ بازیکنای ما هیچ کدوم به جز بائو و آرزه از تیم خارج نشدن . بقیه بازیکنا هم اصلا حرفی از هیچ تیمی نزدن به غیر از حمودی که از سپاهان حرف میزنه بقیه اصلا مذاکره با جایی نکردن !!
بعدشم آدم یا یه چیزیو قبول داره یا نداره . وقتی قلعه نوعی میاد پر افتخارترین مربیه لیگ برتر معرفی میشه میگین آقا کارش حرف نداره بهش ایمان داریم امیدواریم قرار داد مادام العمر با ما تمدید کنه !! وقتی بدبخت یه هفته میره مسافرت دیگه حالا میشه مربیه بی لیاقت و ناکاربلد و غیر حرفه ای !!
من به قلعه نوعی فتح الله زاده و فرهاد مجیدی ایمان دارم . تا وقتی قلعه نوعی سرمربیه تیمه خودش بهتر میدونه چه تیمی ببنده و کی تمرینات رو شروع کنه تا تیم رو برای قهرمانی فصل بعد ببنده فکر نکنم لازم باشه ما بخوایم بهش برنامه ریزی یاد بدیم !!!!!! تا وقتی حاج فتل سرمربیه تیمه از جون مایع میذاره و بازیکنای قلعه نوعی رو تامین میکنه و تا وقتی هفت مقدس کاپیتان تیمه امید توی دل تمام هوادارا بازیکنا و کادر فنی هست ! پس فاز منفی ندید تا چیزی مشخص نشده
فرهاد , امیر خان .... استقلال قهرمان
قلعهنويي درخواست نکونام را رد کرد
اظهارنظر سرمربي استقلال در خصوص كاپيتان تيم ملي به شايعه جدايي وي از استقلال دامن زد.
جام ورزشي؛ جواد نکونام قبل از ترک تهران به همراه کاروان تيمملي گفتگويي با معاون استقلال داشت و در مورد تمديد قراردادش به مذاکره پرداخت.
هافبک مليپوش آبيپوشان که طي روزهاي گذشته شايعه حضورش در ليگ قطر به گوش ميرسيد از سوي ديگر با پيشنهادهايي از ليگ ايران مواجه شده است و گفته ميشود تراکتورسازي تبريز اصليترين خواهان کاپيتان تيمملي است و با حضور کريمي در جمع تبريزيها احتمال پيوستن نکونام به اين تيم نيز افزايش يافته است. از همين رو مسئولان استقلال تلاش کردند تا زودتر از ساير تيمها رضايت جواد را براي آبيپوشان ماندن جلب کنند.
نکونام طي گفتگويي که با معاون باشگاه داشت به اين نکته اشاره کرد که پس از بازي تيمملي مقابل کره جنوبي، قبل از اينکه جلسهاي با مسئولان ديگر تيمهاي خواهانش داشته باشد، نشستي با قلعهنويي خواهد داشت تا پس از بحث و گفتگو تصميم نهايي خود را اتخاذ کند. ديروز وقتي قلعهنويي تلفني پيگير نقل و انتقالات استقلال شد، معاون باشگاه به او اطلاع داد که نکونام مشکلي براي تمديد قرارداد ندارد و گفته که فقط قبل از آبيپوش شدن دوباره جلسهاي با سرمربي ميگذارد.
امير قلعهنويي هم به معاون باشگاه گفت که چه نيازي به جلسه گذاشتن با من است؟ نکونام اگر ميخواهد قراردادش را تمديد کند برود با مسئولان باشگاه نشست بگذارد و آنها هم نظرات را به من منتقل ميکنند.
اين اظهارنظر قلعهنويي به شايعه جدايي جواد از استقلال دامن زد به طوري که وقتي ديروز با معاون باشگاه صحبت کرديم در حالي که قبلا با جديت از ماندن هافبک دفاعي آبيپوشان ميگفت اين بار به اين موضوع اشاره داشت که شرايط نکونام براي آبيپوش ماندن مبهم است.
ببینید قبلا ، هم اینجا و هم توی سایر تاپیک ها وبحث ها گفتم من استقلالی هستم و هیچ شخصی امثال امیر قلعه نوعی و فرهاد مجیدی برام مهم نیست البته از همشون استقبال می کنم بهشون احترام می زارم ولی قبل از همه ی این ها برام استقلال مهمه.
با کسی هم پدرکشتگی ندارم و کسی هم بدم نمیاد که بیام بگم امیر قلعه نوعی فلانه........
قانون حرفه ای نوشته و نا نوشته می گه که سرمربی توی زمان استراحت ، استراحت و زمان تمرین هم تمرین یعنی پول می گیره برای همین کار (تا حالا هم نگفتم که چرا کسی فلان قدر پول می گیره;فوتبالیست هر چقدر که می گیره نوش جونش خداییش خیلی زحمت داره فوتبالیست شدن و پولی که می گیره حلالش ولی از یه سری اداهای فوتبالیست ها خیلی بدم میاد مثلا من بیام توی اون تیم فلان بازیکن نباشه)...در غیر اینصورت نباید انتظار خیلی زیادی داشته باشیم.
امسال تقریبا دوباره توی نیم فصل دوم یا تیم کم میاره یا اینکه مصدومیت ها نمی زاره قهرمان شیم.....ایرانه دیگه یا پول نیست یا مربی نیست یا بازیکن نیست به هر حال یه اتفاقی می افته مثل اروپا نیست که یه تیم تو 5 فصل 4 بار قهرمان شه.
به هر حال امیدوارم امسال تقریبا لیگ رو برای سهمیه آسیا یا قهرمانی جام حذفی ببندن و تمام تلاش رو بزارن برای 6 تا بازی که توی آسیا داریم.
به امید لیگی حرفه ای که ما تاج اون لیگ باشیم.
موفق باشید.
يارگيري پنهاني فتح الله زاده؛ 3 بازيكن در تور حاجي استقلالي
مدیرعامل استقلال از چندي پيش مذاكرات خود را براي جذب 3 بازيكن انجام داده است.
جام ورزشي؛ در حالی علي فتح الله زاده که از سمت خود استعفا کرده بود، با این حال گفته میشود به صورت پنهانی مذاکرات خود را با آرش افشین، محمد قاضی و هادی عقیلی انجام داده است.
وي پس از استعفا بيكار ننشست و به صورت پنهانی مشغول جذب بازیکنانی بود که امیرقلعهنویی، سرمربی استقلال روی آنها نظر داشت. فتحالله زاده در حالي خبر استعفایش را به خبرگزاریها داد كه خیلیها اعتقاد داشتند استفاي او صوری است و فقط برای فشار آوردن به وزارت ورش رسانهای شده است.
فتحالله زاده قصد داشت به وزرات ورزش فشار بیاورد تا آنها را مجاب به پرداخت بودجه استقلال کند. بعد از انتشار این خبر سایت وزارت ورزش اعلام کرد که هیئت مدیره باید در مورد رفتن یا ماندن فتح الله زاده تصمیم بگیرد.
در روزهایی که هر روز یکی از اعضای هیئت مدیره استقلال با رسانهها مصاحبه میکردند و از مدیرعامل مستعفی تیمشان حمایت میکردند، فتحاللهزاده دور از حاشیه در حال مذاکره با بازیکنان فصل آینده تیم بود تا هرچه زودتر تیمی قدرتمند برای فصل آینده ببندد. گفته میشود مدیربرنامههای محمدقاضی، مهاجم فصل گذشته پرسپولیس روز گذشته به دفتر علی فتحالله زاده آمده تا مذاکرات نهاییاش را با این باشگاه انجام بدهد. هادی عقیلی هم قراراست امروز به دفتر مدیرعامل مستعفی استقلال برود تا در صورت توافق، با این باشگاه قرارداد امضا کند. گفته میشود علیفتحالله زاده قرار است تا اواخر هفته با آرش افشین هم مذاکره کند تا تیمی قوی برای فصل آینده ببندد.
شاید به همین دلیل هم باشد که اوضاع به ظاهر نابسمان استقلال هنوز صدای امیرقلعهنویی، سرمربی این تیم را درنیاورده است. قلعهنویی مربی است که ترجیح میدهد در تیمی مربیگری کند که موفقیت در آن تضمین شده باشد. اما شاید دلیل اینکه قلعهنویی هنوز شکایتی از شرایط استقلال نکرده این باشد خیالش بابت جذب بازیکنان موردنظرش راحت است.
دیر شروع کردی آقای فتح الله زاده ! 3 هفته ای میخوای چیکار کنی ؟! چه تیمی چه تمرینی ؟! پول رو هم که نمیده این وزارت لعنتی ! برای اعتراض هم که رفتیم کسی نیومده بود ! بچه ها داشتن تو نت با عکسای فرهاد مجیدی لب دریا و قلعه نوعی تو آمریکا حال میکردن و براشون غش میکردن ! حالا تیم رو هواست !نقل قول:
يارگيري پنهاني فتح الله زاده؛ 3 بازيكن در تور حاجي استقلالي
یعنی هادی عقیلی اومد به استقلال به جای پژمان؟!نقل قول:
اینکه دوستان میگن قلعه نویی حق استراحت داره و فلان و بسار ...... کاملا قبول؟!!!
ولی تو این شرایط؟!!!
که تیم یه لنگش رو هواست؟!!!
معلوم نیس کیا میان ؟!
کیا میرن!؟
حتی معلوم نیس مدیر عامل کیه!!!!
همیشه استقلال قلعه نویی فصل رو بد شروع میکرد!!!
همیشه!!!
چون بدنسازی های سنگینی واسه تیم هاش در نظر میگرفت!!!
ولی از اون ور ؛ نیم فصل دوم ؛ چنان اوجی میگیرفت که یکه تازه کورس های قهرمانیه لیگ میشد!!!
اما الان چی؟!!
قلعه نویی که قلعه نوییه!!
مورینیو هم بیاد ؛
3 هفته ای؛چی میخواد ببنده؟!!
به نظرم باید 10 هفته ی اول لیگ رو به بدترین شکل ممکن به سر کنیم ؛ تا شاید دوباره تیم بتونه سر پا شه؛
و 10 هفته یعنی 30 امتیاز !!!!!! (تازه باید امیدوار باشیم با این اوضاع فقط 10 هفته ی اول افتضاح باشیم)
ولی از اونجایی که تعداد ملی پوش های ما زیاد تر از هر تیم دیگه ای هست؛
به نظرم امیر خان منتظره که همگی حاضر و آماده سر تمرینات حضور داشته باشند؛تا ایشون تشریف بیارن!! ( که این به دور از رفتار حرفه ای هست)
حتی تو همچین وضعیتی؛وقتی بزرگترین مربی دنیا (ژوزه مورینیو) به چلسی ملحق میشه ؛ و میبینینه که این تیم خیلی جای کار داره؛تعطیلات خودش رو کنسل میکنه و یک راست میره و سوکان امور چلسی رو بدست میگیره؛در حالی که نمیمونه عرقش بعد از یک فصل بی نهایت دشوار در مادرید خشک شه!!!
چون میدونه تیم بیشتر از هر کس و هر چیز دیگه ای به اون نیاز داره!!!
امیر خان ؛ اگه با 3 نفر هم میرفت تمرین !!!
همین که خیلی ها میدیدن سرمربی داره اوضاع رو جدی میگیره؛اوضاع میتونست خیلی متفاوت باشه!!
ولی باید موند دید امروز چه در بازی کره و ایران پیش میاد ؛
فارغ از هر نتیجه ای ؛ امیر خان باید برگرده بالا سر تیم ؛ و منتظر بمونه ملی پوشان تیم هم به تیم برگردن و شروع تمرینات رو شاهد باشیم ! (هرچند خیلی خیلی دیر)
زیاد دوست ندارم به لیگ برتر این فصل فکر کنیم؛ امیدوارم تیم رو ببندیم واسه آسیا ؛ حتی به قیمت از دست دادن لیگ ....
فتح الله زاده: اخبار خوبي براي هواداران داريم
علي فتح الله زاده گفت: به عنوان يک هوادار استقلال در روزهاي آتي همه تلاشم را به کار مي بندم.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فتح الله زاده بيان کرد: ابتدا جا دارد بار ديگر درگذشت مادر محترم رياست هيات مديره باشگاه را به دکتر نجف نژاد تسليت بگويم.من روز دوشنبه براي عرض تسليت به خدمت وي در بابلسر رسيدم و اميدوارم هر چه زودتر او را بار ديگر در سمت هاي حساسش در مجلس شوراي اسلامي و همچنين باشگاه استقلال ببينيم.
وي ادامه داد:در اين مدت محبت هواداران از يک سو و لطف و حمايت اعضا هيات مديره از سوي ديگر باعث شد که در اين برهه حساس يک تصميم مهم بگيرم.شايد اگر شرايط استقلال در اين مقطع فصل مثل سالهاي گذشته بود اين تصميم را نمي گرفتم اما از آنجا که بايد مهياي حضور در رقابت سخت و نفس گير با تيم هاي بزرگ آسيا شويم،بر آن شدم که استقلال را در زمان حياتي نقل و انتقلات همراهي کنم تا همه تجاربم در اين سالها را براي بستن تيمي قدرتمند تر از فصل گذشته به کار بگيرم.
مديرعامل استقلال افزود:از روز سه شنبه کار جدي و شبانه روزي ما براي جذب نفرات موردنظر کادر فني آغاز مي شود و به طور حتم تمام تلاشمان را براي تقويت تيم به کار مي بنديم.در اين باره اخبار خوبي براي هواداران داريم.به شخصه اميدوارم استقلالي در حد قهرماني در آسيا را مهياي حضور در ميدان هاي داخلي و خارجي کنيم.خدا را شکر مذاکرات خوبي انجام شده و به توافقات مثبتي هم رسيده ايم.
فتح الله زاده در پاسخ به اين پرسش که پس از پايان فصل نقل و انتقالات چه برنامه اي دارد و آيا به حضورش در استقلال ادامه مي دهد يا نه عنوان کرد:آينده را آينده مشخص مي کند.وظيفه فعلي من اين است که استقلال را مطابق درخواست کادر فني ببندم و به لطف خدا با همکاري ارکان مجموعه و به رغم همه مشکلاتي که بر سر راهمان هست اين کار را انجام مي دهيم.پس از آن من باشم يا نباشم اهميتي ندارد بلکه آنچه مهم است آمادگي استقلال براي حضور در فصل جديد مسابقات است.من به عنوان يک هوادار استقلال در روزهاي آتي همه تلاشم را به کار مي بندم.
وي درباره اينکه تکليف ملي پوشان استقلال که قراردادشان به پايان رسيده است ا چه مي شود گفت:ملي پوشان استقلال دلشان با ماست و براي رسيدن به موفقيت در آسيا و تداوم موفقيت در ايران به حضورشان نياز داريم.هواداران هم نگران نباشند،ما با همه بازيکنان مدنظر کادر فني تمديد خواهيم کرد.
OwjNews
خوروش: حمودي با سپاهان به توافق رسيد
سرپرست تيم فوتبال سپاهان اصفهان، گفت: با علي حمودي قراردادي دو ساله داريم و با اين بازيکن به توافق رسيدهايم.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش سايت رسمي باشگاه سپاهان، رسول خوروش در مورد حضور علي حمودي در سپاهان گفت: با علي حمودي قراردادي دوساله داريم. برخلاف برخي صحبت هاي مطرح شده در مورد تمديد قرارداد حمودي با تيم فوتبال استقلال، به اطلاع مي رسانيم که پس از پايان رقابت هاي ليگ برتر و پايان ديدارهاي استقلال در مرحله پلي آف ليگ قهرمانان آسيا، در پي مذاکره و توافق با علي حمودي و تائيد و مجوز مهران عالي پور مدير برنامه ايشان که با وي تا سال 1393 قراداد دارد ، قرادادي 2 ساله اي منعقد گرديد.
وي تصريح کرد: اين بازيکن در روزهاي آينده به تمرينات سپاهان اضافه خواهد شد.
حمودي: با سپاهان قرارداد امضا نکردم!
مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: با سپاهان هيچ قراردادي امضا نکرده ام.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رسول خوروش اعلام کرد که علي حمودي بعد از پايان ليگ قهرمانان آسيا در مرحله پلي آف با سپاهان به توافق رسيده است.
علي حمودي در خصوص صحبتهاي سرپرست سپاهان اظهار داشت:من با هيچ تيمي قرارداد امضا نکرده ام و با سپاهان هم همينطور.
وي تاکيد کرد: شايد مدير برنامه ام تعهدي به باشگاه سپاهان داده باشد اما شخصا پاي هيچ برگه اي را امضا نکرده ام و قراردادي هم با تيمي نبسته ام.
حمودي در پايان گفت: اگر کار انتقالم به هر تيمي قطعي شود مطمئنا آن را اعلام خواهم کرد.
Fars
با استعلام فدراسيون با حمودي قرارداد بستيم
سرپرست تيم فوتبال سپاهان گفت: مديربرنامه يعني چه وقتي مديربرنامه قرارداد امضا ميکند يعني نماينده تامالاختيار بازيکن چنين کاري را کرده است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رسول خوروش در مورد اينکه علي حمودي اعلام کرده با باشگاه سپاهان قرارداد ندارد، گفت: مديربرنامه يعني چه؟ وقتي مديربرنامه قرارداد امضا ميکند يعني نماينده تامالاختيار بازيکن چنين کاري را کرده است. به همين خاطر علي حمودي بازيکن سپاهان است.
وي در پاسخ به اين سوال که آيا نسخهاي از اين قرارداد در اختيار حمودي قرار گرفته و آيا اين قرارداد در برگههاي جديد است، اظهار داشت: از اين موضوع مطمئن نيستم که آيا نسخه قرارداد در اختيار حمودي قرار دارد يا نه. قرارداد را عليرضا رحيمي بسته و او بهتر مي داند. آن زمان که ميخواستيم قرارداد امضا کنيم هنوز نسخههاي جديد در اختيارمان قرار نگرفته بود و طي استعلامي که از فدراسيون انجام داديم به ما اعلام کردند اگر در همان برگهها قرارداد امضا شود قابل قبول است.
Fars
حمودي با ناراحتي دفتر مديرعامل را ترک کرد
مدافع تيم فوتبال استقلال که براي تمديد قراردادش در دفتر مديرعامل اين باشگاه حاضر شده بود، با ناراحتي از دفتر بيرون رفت.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علي حمودي صبح امروز به همراه مديربرنامههايش در دفتر علي فتحاللهزاده حاضر شد تا با مسئولان استقلال براي تمديد قراردادش صحبت کند، اما مسئولان استقلال اعلام کردند ميخواهند با او به تنهايي مذاکره کنند و مديربرنامههاي او در جلسه حاضر نشود. اين خواسته استقلاليها با ناراحتي حمودي مواجه شد و وي با ناراحتي دفتر مديرعامل آبيپوشان را ترک کرد. به نظر ميرسد با اين اتفاقات ماندن حمودي در اين تيم منتفي شود.
صبح امروز خبري مبني بر پيوستن حمودي به سپاهان نيز مطرح شده بود.
اميري: کار حمودي زشت بود
معاون ورزشي باشگاه استقلال گفت: علي حمودي با وجودي که پيش از اين با ما به توافق مالي رسيده بود امروز مبلغ ديگري را از ما درخواست کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علي اميري درباره جلسه با علي حمودي براي تمديد قرارداد اظهار داشت: با وجودي که پيش از اين با علي حمودي براي تمديد قرارداد به توافق مالي رسيده بوديم اما اين بازيکن، امروز به ما اعلام کرد که باشگاه سپاهان به وي پيشنهاد يک ميليارد و 200 ميليون تومان داده است و حاضر است 600 ميليون تومان نقد به وي بدهد.
وي افزود: ما به حمودي اعلام کرديم که نميتوانيم اين پول را به وي بدهيم و همچنين هماکنون از سوي باشگاه سپاهان و به امضاي عليرضا رحيمي مديرعامل اين باشگاه فکسي به باشگاه استقلال رسيده است که در اين فکس آمده مهران عاليپور مدير برنامههاي حمودي پس از بازي استقلال در ليگ قهرمانان آسيا با باشگاه سپاهان قرارداد امضا کرده است.
اميري ادامه داد: کار علي حمودي زشت و غيراخلاقي است و او در حالي که با ما توافق مالي کرده بود با سپاهان قراداد امضا کرده است. در هر صورت ما نميتوانيم خواسته مالي حمودي را تامين کنيم.
Fars
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، محمدمهدی نظری بازیکن فصل گذشته فجرشهیدسپاسی که پیش از این به صورت شفاهی با مسئولان استقلال به توافق رسیده بود امروز پس از حضور در دفتر این باشگاه و مذاکره با مسئولان استقلال قرارداد یک سالهای را به امضا رساند.
این بازیکن به زودی در تمرینات آبیپوشان شرکت خواهد کرد.
:n12:پژمان نوری به استقلال پیوست:n20:به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، پژمان نوری امروز برای مذاکره با استقلال در دفتر علی فتحاللهزاده حاضر شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بازیکن پس از توافق با مسئولان استقلال با قراردادی یکساله به این تیم پیوست.
اي بابا اينا چرا نميدونن ما بازيكن غير استقلالي نميخوايم كه نيم فصل نرسيده به خاطر نگرفتن پول تو زمين راه بره. حالا بيا يه سال پژمان نوري رو تحمل كن
پژمان نوري: آمدم استقلال تا به فوتبالم کمک کنم
کاپيتان فصل گذشته ملوان پس از پيوستن به استقلال مي گويد آمده به استقلال تا به فوتبالش کمک کند.
پژمان نوري پس از عقد قرارداد يک ساله با استقلال در اين باره گفت: واقعيت اين است که دوست داشتم در ملوان بمانم و به اين تيم کمک کنم اما شرايطم در آن جا مهيا نشد و بين گزينه هايي که داشتم ديدم استقلال از شرايط خوبي برخوردار است. اميدوارم در اين تيم موفق باشم.
به گزارش ايسنا ، او در پاسخ به اين سوال که آيا از پرسپوليس پيشنهادي داشت يا خير، اظهار کرد: امسال پيشنهادي نداشتم. سال گذشته و تا پيش از آمدن آقاي دايي از پرسپوليس پيشنهاد داشتم تا آمدن آقاي دايي به طور کل کنسل شد.
کاپيتان فصل گذشته ي ملوان در پاسخ به اين سوال که صادق درودگر مدعي شده پيشنهاد 700 ميليوني ملوان را رد کرده است، بيان کرد: درودگر دروغ زياد مي گويد، اين هم يکي ديگر از دروغ هايش. شما فصل گذشته ديديد ما چقدر خوب بوديم اما در نيم فصل دوم تنها يک پيروزي به دست آورديم. امسال هم آقاي درودگر مي خواهند تنهايي تيم را بگردانند و ان شاءالله همه نتيجه ي کار او را خواهند ديد.
نوري در پاسخ به اين سوال که ايا صحت دارد هواداران ملوان در فرودگاه جلوي او را گرفته اند و از او خواسته اند ملوان را ترک نکند، گفت: اين گونه نبود که هواداران بيايند. من خواستم سوار هواپيما شوم که ديدم آقاي درودگر از هواپيما پياده شد. او متاسفانه چيزي گفته و جو داده است. ما واقعا دو سه دقيقه در فرودگاه صحبت کرديم و او اين حرف ها را پخش کرده است. وي در ادامه با ابراز اميدواري از موفقيت استقلال افزود: خيلي به استقلال و موفقيتش اميدوارم. من از رقابت استقبال مي کنم؛ چرا که به فوتبالم کمک مي کند.
بازيکن جديد استقلال در پاسخ به اين سوال که آيا حضورش در پرسپوليس و در سال هاي گذشته تقابل با هواداران اين تيم را ايجاد نخواهد کرد، بيان کرد: من 4 سال است که از پرسپوليس درآمده ام. روزهاي خوبي را با پرسپوليس گذراندم و با اين تيم قهرمان شدم ولي آمده ام استقلال؛ چرا که مي خواهم پيشرفت کنم. نوري در پايان درباره زمان حضورش در تمرينات استقلال اظهارکرد: بايد به شمال بروم و کارهايم را انجام بدهم. پس از بازگشت به تمرينات استقلال مي پيوندم.
بدترین خبر ورزشی سال 91 : میثم بائو با استقلال قرار داد بست !
آخرای فصل : اول تسویه بعد قرار داد !
بدترین خبر ورزشی سال 92 : پژمان نوری به استقلال پیوست !
مصاحبه : اومده ام استقلال تا فوتبال خودم پیشرفت کنه !!!!
پ ن : مرد حسابی ما بازیکنی نمیخوایم بیاد استقلال فوتبالش پیشرفت کنه مگه زمین تمرینه ؟ فوتبالیسته پیشرفته باید بیاد تو زمین و هر چی داره رو نشون بده ! خدا بخیر بگذرونه این یه خریدو !
حالا ول نمیکنن که ! بابا شما چیکار دارید کیو گرفته !؟ فرهاد مجیدی هست بسته برای شما !
قاضی هم رفته دفتر فتح الله زاده !!!
جمشيديان به استقلال پيوست
مهاجم فصل گذشته سپاهان به طور رسمي به استقلال پيوست.
احمد جمشيديان ظهر امروز با حضور در باشگاه استقلال براي توافق نهايي با اين تيم با علي فتحالله زاده وارد مذاکره شد.
به گزارش ايسنا ، جمشيديان با امضاي قرارداد رسما به استقلال پيوست و به زودي در تمرينات اين تيم حاضر خواهد شد.
اين بازيکن فصل گذشته را در سپاهان اصفهان گذرانده بود و در اين فصل توافقاتي براي پيوستن به استقلال داشت.
نمیدونم دوستانی که از نوری انتقاد میکنند ایا فقط یک بازی 90 دقیقه ای از نوری دیدند؟
پژمان نوری یه اچار فرانسس از اون دست بازیکنایی هستش که قلعه نویی علاقه زیادی بهشون داره
هافبک دفاعی چپ پایی که توانایی بازی در دفاع و هافبک چپو داره و تقریبا بازیساز خوبی هم هستش.....بازیکنی که با هر لباسی بازی میکنه سرشو میده
ما برای قهرمانی در اسیا به همچین بازیکنای باتجربه و با کیفیتی نیاز داریم
نوری بازیکنیه که هواداران ملوان اومده بودن فرودگاه و نمیخواستن بذارند نوری به تهران بیاد.....یه ملوان بودو یه پژمان نوری.....
حالا دوستان اگه از کیفیت نوری اطلاع کافی ندارند حداقل به قلعه نویی اعتماد کنند.....قلعه نویی خیلی بیشتر از ما میدونه به چه بازیکنایی نیاز داره.....
من پارسال اصلا از خریدایی که انجام میداد راضی نبودم ولی در اخر به این نتیجه رسیدم که امیرخان خیلی بیشتر از ما میدونه کیو بگیره و کیو نگیره....همون هاشم بیکزاده هم که این همه ازش انتقاد میکردیم میبینیم که شده دفاع چپ فیکس تیم ملی و یکی از ارکان اصلی خط دفاعی مستحکم استقلال در این فصل....
دوستان عزیز بنده اصلا بحث فنی نکردم گفتم از بازیکن بی غیرت بدم میاد همین:n13:امثال بائو و نیکبخت و نوری و کسایی که توی 2 تا تیم بازی میکنن غیرت خاصی روی تیم ندارن و آخر فصل هم حاشیه به وجود میارن نمونش بائو رو گذاشتم
قاضی هم همینطور اصلا و ابدا دوست ندارم بیاد استقلال ما مهاجم به اندازه کافی داریم . در ضمن فرهاد برای تمام هواداری استقلال بسه یه استقلاله و یه فرهاد کسی ناراحته میتونه وقتی رفت ورزشگاه گوشاشو بگیره البته اینقدر صدای تشویق ها بلنده که مجبوره بشنوه فرهادددددددددددددد مجیدیییییییییییییییی ! پس لطفا اسم فرهاد رو جلوی هر اسم ... نیارید که شان و شخصیت کاپیتان میاد پایین:n11:
ویرایش : حذف شدنقل قول:
فرهاد مجیدی هست بسته برای شما !
+
پژمان نوری هم مارادونا ، روبرتو کارلوس اصلا خود مسی ... بریم شیرینی بدیم که امده استقلال :دی
پ ن : توی این روزهای خوب خرداد و امید به تیم ملی ، کمتر اخبار استقلال و دوستان رو پی گیری کنیم فکر می کنم خیلی بهتر باشه !
عزيزم يكم اخلاق داشته باش. پست هاي شما رو هم تو روزهاي سخت و هم تو روزهاي خوشي ديدم و بايد بگم كه از نظر من شما استقلالي نيستين...نقل قول:
نظر شما 100 درصد درسته من استقلالی نیستم !نقل قول:
عزيزم يكم اخلاق داشته باش. پست هاي شما رو هم تو روزهاي سخت و هم تو روزهاي خوشي ديدم و بايد بگم كه از نظر من شما استقلالي نيستين...
خسرو مصدوم شد:n03:
کاپیتان تیم ملی کشورمان از پیروزی تیم ملی بسیار خرسند است و این صعود را پایان سختی هایی می داند که مجموعه تیم ملی طی ماه های گذشته متحمل شد...
به گزارش قدس آنلاین، جواد نکونام پس از صعود ایران به جام جهانی گفت: جا دارد این پیروزی را به مربیان و مردم کشورمان تبریک بگویم. امیدوارم این موفقیت شروع تازهای باشد تا حرکت رو به جلو را پیش بگیریم، تا این شادیها با موفقیتهای بعدی برای مردم کشورمان ادامه داشته باشد.
نکونام با اشاره به کسب پیروزی مقابل کره جنوبی گفت: من دیروز در کنفرانس گفتم که باید 3 امتیاز را از کره جنوبی بگیریم و ممکن است ازبکستان بتواند با اختلاف 4 گل قطر را شکست دهد و شما دیدید در فاصله 2 دقیقه ازبکها توانستند فاصله موردنظرشان را با قطر بدست بیاورند اما ما توانستیم روی یک برنامه ویژه نتیجه لازم را بدست بیاوریم.
وی افزود: طبق برنامههای کیروش ما باید دفاع مطلق میکردیم تا در ضد حمله بتوانیم به گل برسیم و خوشبختانه در پی اشتباه مدافعان کرهای توانستیم به هدفمان دست یابیم.
نکونام خاطرنشان کرد: طی مدت بازیهای مقدماتی جام جهانی فشار زیادی روی بازیکنان بود و مردم هم سختیهای بسیاری کشیدند. خدا را شکر این سختیها به شادی تبدیل شد. همانطور که پیشبینی میشد ما وقتی عمق بازی را به روی کرهایها بستیم آنها رو به بازی مستقیم آوردند و در صدد بودند با بازی مستقیم توسط بازیکنان قدبلند خود از جمله شماره 18 و 20 به ما ضربه بزنند و حتی نزدیک بود به گل هم برسند. یکی دو موقعیت داشتند اما با برنامهریزی خوب توانستیم آنها را مهار کنیم. بخاطر اینکه در تمرینات روی نقاط ضعف و قوت آنها کار کرده بودیم.
کاپیتان تیم ملی در خصوص حرکت کیروش برابر چوی که بعد از پایان مسابقه انجام داد، گفت: طی روزهای گذشته جوّ سنگینی در کره جنوبی علیه ما بود. هر روز خبرنگاران کرهای به تمرینات ما میآمدند و سوالاتی مربوط به سرمربی و بازیکنان کرهای داشتند. حتی دیروز وقتی به رختکن رفتیم تا در آنجا آماده تمرین شویم، دیدیم که عکس مربی کرهایها را در رختکن نصب کردند. حتی دور تا دور زمین عکسهای سرمربی کره را نصب کرده بودند تا به نوعی ما را تحت فشار قرار دهند اما در پایان مسابقه کیروش به سمت سرمربی کره رفت و خوشحالی اش را نشان داد. این اتفاقات در فوتبال طبیعی است. حتی دو سه بازیکن ما عصبانی بودند و به سمت نیمکت کرهایها رفته و شادی مشابه کیروش را انجام دادند.
وی افزود: کیروش خیلی برای تیم ملی زحمت کشید و به پای تیم ایستاد و خدا را شکر به نتیجه هم رسید. من از این بابت بسیار خوشحال هستم. بعد از آنکه ما برای اولین بار در بیروت به لبنان باختیم و یا حتی بعد از شکست مقابل ازبکستان کمتر کسی فکر میکرد تیم ملی ایران به جام جهانی برود اما اینجا بود که کیروش با تمام قوا روی تیم کار کرد و بازیکنان هم با همدلی خود جواب اعتماد کیروش را دادند. حتی بازیکنان نیمکتنشین هم کاملا با بازیکنان داخل زمین یکدل بودند.
نکونام خاطرنشان کرد: ما یک هفته از سوی خبرنگاران کرهای تحت فشار بودیم اما به کسب پیروزی امیدوار بودم و خوشحالم توانستیم شادی را به مردم بیاوریم و فردا در کنار آنها جشن خوبی را برگزار خواهیم کرد. تمام ایران دعا و قلبشان پشت سر ما بود بازیکنان هم با جان و دل برای تیم ملی بازی کردند و با وجود جوّ سنگینی که در کره بود نشان دادند مرد روزهای سخت هستند و با تلاش خود باعث شدند تیم ملی به جام جهانی صعود کند. دوست دارم از تمامی کسانی که در یک حمایت ملی که قبل از بازی با قطر شروع شد و تا بازی با کره ادامه داشت، شرکت داشتند تشکر کنم. حتی دست منتقدین را هم میفشارم. امیدوارم شروع تازهای برای آینده درخشانی در فوتبال باشیم.
وی افزود: برای موفقیت تیم ملی نزدیک به 25 بازیکن از شروع اردوها تلاش کردند اما بیشتر کسانی که گلسازی و یا گل میزنند در چشم هستند اما باید بگویم تمامی کسانی که در زمین بازی کردند و آنهایی که روی نیمکت بودند از کادر تدارکات تا کادر پزشکی در این موفقیت سهیم هستند. مردم هم هیچگاه ما را تنها نگذاشتند و برای ما دعا میکردند. این موفقیت جمعی بود که به دست آمد. ما به خاطر نام ایران تلاش کردیم و خوشحالم تلاشمان به ثمر رسید.
نکونام در خصوص وضعیتش در تیم استقلال گفت: الان به فکر جشن صعود هستم اما باید بگویم من همیشه استقلالی بوده و هستم و بعد از پایان جشن، در خصوص استقلال صحبت خواهم کرد و در خدمت باشگاه استقلال هستم.
سرپرست باشگاه استقلال گفت: «قرارداد بازیکنانی که امرز با استقلال توافق کردند نهایی شده است.»
جام ورزشي؛ میرشاد ماجدی درباره بازیکنانی که با استقلال توافق کرده اند، اظهار داشت: «با نوری، نظری و جمشیدیان توافق کردیم و قرارداد آنها نهایی شده است. قاضی هم چند روز از مسئولان باشگاه فرصت خواست تا آخرین فکرهایش را بکند و جواب بدهد.»
وی درباره مشکلات مالی استقلال گفت: «فتح الله زاده مذاکراتی با وزارت ورزش داشته و قرار شد که به باشگاه پول برسد. ما هم بر همین اساس با بازیکنان به توافق رسیدیم.ما به هوادارن قول دادیم که تیم خوبی را برای سال آینده ببندیم و حتما به این وعده عمل می کنیم.»
سرپرست استقلال ادامه داد: «قرار است از فردا تمدید قراردادهای بازیکنان شروع شود. فردا هم با مهدی رحمتی و حنیف عمران زاده مذاکره می کنیم و قرارداد آنها هم تمدید می شود. با ملی پوشان هم به زودی مذاکرات را آغاز می کنیم و مشکلی در این باره وجود ندارد. حضور آرش افشین هم در استقلال منتفی نیست و با او هم مذاکره می کنیم.»
ماجدی درباره لیست مازاد استقلال گفت: «ترجیح می دهیم فعلا انرژی مثبت مان را روی بازیکنانی بگذاریم که قرار است به استقلال بیایند.»
وی در پایان خاطرنشان کرد: «قلعه نويی فردا شب به ایران برمی گردد و تمرینات هم از فردا استارت می خورد.»
+
طوفان استقلالی ها با خرید سه بازیکن/ اولین صید پرسپولیسی آبی ها
برای آگاهی از جزئیات خبر روی تیتر کلیک کنید.
حريف استقلال فردا مشخص ميشود
حريف استقلال در مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان آسيا فردا مشخص ميشود.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با برگزاري مرحله يک هشتم نهايي رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا چهره 8 تيم برتر اين رقابتها مشخص شد و تيم فوتبال استقلال که در مرحله يک هشتم نهايي اين رقابتها با تيم الشباب امارات ديدار کرده بود در نهايت با برتري مجموع 4 بر 2 در دو ديدار رفت و برگشت به جمع 8 تيم برتر آسيا رسيد تا در مرحله بعدي منتظر ديگر حريف آسيايي خود باشد.
بر همين اساس قرعهکشي مرحله يک چهارم نهايي اين رقابتها فردا در مقر کنفدراسيون فوتبال آسيا در کوالالامپور برگزار ميشود تا 8 تيم استقلال ايران، افسي سئول کرهجنوبي، بوريرام يونايتد تايلند، کاشيوا ريسول ژاپن، گوانگژو چين، لخويا قطر، الشباب و الاهلي عربستان در اين مرحله با رقيبان خود آشنا شوند.
استقلاليها که کار خود در رقابتهاي فصل 2013 ليگ قهرمانان آسيا را با حضور در گروه مرگ و همگروهي با الريان قطر، الهلال عربستان و العين امارات آغاز کردند، در نهايت با 4 پيروزي، يک تساوي و يک شکست با 13 امتياز اين گروه را مقهور قدرت خويش ساخته و به عنوان صدرنشين راهي مرحله حذفي شدند.
قهرمان ليگ برتر فوتبال باشگاههاي ايران که در رقابتهاي فصل اخير توانست قهرماني را در اين رقابتها هتتريک کند، اين روزها با مشکلات عديده مالي دست و پنجه نرم کرده و هواداران اين تيم که گويا نبايد آب خوش از گلويشان پايين برود، در انتظار تعيين تکليف کادر مديريتي، کادر فني و ماندن ستارهها در تيم محبوبشان هستند تا با حفظ اسکلت اصلي تيم و البته جذب چند ستاره ديگر، همچنان پتانسيل قهرماني قاره کهن و کسب سومين ستاره در تيم آبيپوش بيشتر از گذشته در اين تيم باقي بماند.
نکته قابل توجه اينکه هنوز امير قلعهنويي از سفر تفريحي خود از آمريکا بازنگشته و در حالي که کمتر از يک ماه ديگر ليگ سيزدهم آغاز خواهد شد، علاوه بر اينکه تکليف کادر فني و بازيکنان استقلال مشخص نشده است، هنوز تمرينات اين تيم سر و شکل رسمي پيدا نکرده و وضعيت آبيپوشان نامشخص است.
با اين حال به نظر ميرسد با توجه به شرايطي که در بين 7 تيم وجود دارد، بوريرام تايلند براي شاگردان قلعهنويي به عنوان راحتترين و ايدهآلترين حريف محسوب ميشود و از سوي ديگر دو تيم عربستاني و همچنين تيم گوانگجو چين با سرمربيگري مارچلو ليپي که در حال حاضر با قدرت، صدرنشين سوپرليگ چين به شمار ميرود، از سختترين حريفان استقلاليها در مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان آسيا محسوب ميشوند.
Fars
مهدی رحمتی در دفتر فتحاللهزاده حاضر شد
به گزارش خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، سیدمهدی رحمتی دروازهبان فصل گذشته استقلال برای مذاکره با مسئولان آبیپوش در دفتر فتحاللهزاده، مدیرعامل این باشگاه حاضر شد تا قرارداد خود را تمدید کند.
سیدمهدی رحمتی برای ماندن در استقلال به توافق رسید
دروزاه بان فصل گذشته تیم فوتبال استقلال پس از نشستی که امروز با معاون باشگاه داشت برای ادامه حضورش در جمع آبی پوشان با وی به توافق رسید.
به گزارش خبرنگار مهر، سید مهدی رحمتی دروازه بان فصل پیش استقلال تهران طی نشستی که صبح امروز چهارشنبه با علی امیری معاونت باشگاه داشت برای ادامه حضورش به توافقات اولیه دست پیدا کرد. این بازیکن به همراه امیری برای عقد قرارداد و توافقات نهایی ظهر امروز با مدیرعامل باشگاه نشستی خواهد داشت.
رحمتی که تا چندماه پیش دروازه بان اول تیم ملی فوتبال ایران بود پس از اختلافاتی که با کارلوس کی روش پیدا کرد از ادامه حضور در تیم ملی کناره گیری کرد و با وجود اینکه بعد از آن در مصاحبه هایش برای بازگشت به جمع ملی پوشان اعلام آمادگی کرده بود اما کی روش حاضر به دعوت او نشد.
عمران زاده وارد دفتر مدیرعامل استقلال شد
امروز تمدید قرارداد بازیکنان فصل گذشته استقلال شروع شده و بر همین اساس حنیف عمران زاده دقایقی پس از سید مهدی رحمتی وارد دفتر مدیرعامل استقلال شد تا مذاکراتش را برای تمدید قرارداد شروع کند. این در حالی ست که عمران زاده بارها از مشکلات مالی استقلال گله کرده و گفته بود هر وقت مطالباتش پرداخت شود برای تمدید مذاکره می کند.
نظرزاده: استقلال انتخاب اول و آخر من است
مسعود نظرزاده گفت: من هم مثل همه بازیکنان پیشنهادهای زیادی دارم ولی قطعا در شاهین بوشهر با این وضعیت فعلی نخواهم ماند.
وی افزود: من هرگز خودم را جای کسی قرار نمی دهم و امیدوارم حمودی هم در این تیم ماندگار شود.
نظرزاده تصریح کرد: استقلال تیم بزرگی است و دوست دارم یک فصل در کنار این تیم تجربیات زیادی بدست بیاورم.
وی خاطرنشان کرد: همه این روزها منتظر آمدن قلعه نوعی از سفر خارج هستند تا تکلیف همه بازیکنان مشخص شود من خودم بیشتر به فکر این تیم هستم و مذاکرات دیگر را جدی نمی گیرم.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
جانشین حمودی هم مشخص شد . من که نمیشناسمش . کسی هست معرفیش کنه ؟
ﺳﺎﻝ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ ، ﺳﺎﻝِ ﺧﯿﻠﯽ ﺧﯿﻠﯽ ﺳﺨﺘﯿﻪ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﭼﻮﻥ ﻋﻼﻭﻩ ﺑﺮ »ﻟﯿﮓ ﺑﺮﺗﺮ « ﻭ » ﺟﺎﻡ ﺣﺬﻓﯽ « ﻭ » ﺟﺎﻡ ﺑﺎﺷﮕﺎﻩ ﻫﺎﯼ ﺁﺳﯿﺎ « ﺑﺎﯾﺪ
ﺩﺭ ﺟﺎﻡ ﺟﻬﺎﻧﯽ ﺑﺮﺯﯾﻞ ﻫﻢ ﺭﻗﺎﺑﺖ ﻧﻔﺴﮕﯿﺮﯼ ﺑﺎ ﺑﺰﺭﮔﺎﻥ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ﺟﻬﺎﻥ ﺩﺍﺷﺘﻪ
ﺑﺎﺷﻪ (((:
دروازهبان تیم فوتبال استقلال تاکید کرد بعید میدانم تکلیف فصل آینده، آیندهاش با استقلال روشن شود.
جام ورزشی؛ مهدی رحمتی پس از جلسه ای که با مسئولان استقلال داشت اظهار داشت: «بنده بازیکن استقلال هستم ولی تا همین الان قراردادی با این باشگاه امضا نکردم و هنوز اتفاقی نیفتاده است.»
وی افزود: «من به احترام شما خبرنگاران به اینجا آمده ام و اگر هم امروز در دفتر فتح الله زاده حضور داریم فقط برای صحبت آمده ایم و هیچ بحثی برای قرارداد نشده است.»
رحمتی تاکید کرد: «هم من و هم حنیف عمران زاده در جلسه حضور داریم ولی تا الان قراردادی امضا نکردیم و مطمئن باشید هر آن که این اتفاق افتاد از طریق باشگاه آن را اعلام خواهیم کرد.»
وی در پاسخ به این سوال که آیا امروز تکلیفت با استقلال روشن می شود یا نه گفت: «من که گفتم تا حالا که در جلسه بودیم در مورد قرارداد صحبت نکردیم و بعید می دانم امروز اتفاقی بیفتد، امروز برای بستن قرار داد به باشگاه استقلال نیامدهام.»
اميري: حمودي مبارک سپاهان باشد
معاون ورزشي باشگاه استقلال گفت: برخلاف قول و قراري که امروز با علي حمودي داشتيم، او به قولش عمل نکرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علي اميري درباره قراري که با علي حمودي براي جلسهاي دوباره با اين بازيکن گذاشته بودند، اظهار داشت: پس از اينکه روز گذشته نتوانستيم با علي حمودي به نتيجه برسيم، امروز جلسه ديگري با او گذاشتيم اما برخلاف قول و قراري که داشتيم او امروز در جلسه شرکت نکرد و به تازگي هم متوجه شديم اين بازيکن قراردادش را با سپاهان تمام کرده و به همين دليل براي ظاهرسازي قصد داشته با استقلال هم مذاکره کند.اين بازيکن مبارک سپاهان باشد.
وي در خصوص روند مذاکراتشان با مهدي رحمتي و حنيف عمرانزاده گفت: خوشبختانه جلسه خوبي با اين دو بازيکن داشتيم و طبق وعدهاي که به هواداران داده بوديم با اين دو بازيکن به توافق رسيديم. البته بايد بگويم که از دو بازيکن ممنون هستيم که با وجود مبالغ بالاي پيشنهادي که داشتند، با ما به توافق رسيدند و جالب است بدانيد که مبلغ قرارداد اين دو بازيکن 50 درصد زير قيمتي است که از ساير تيمها پيشنهاد دارند. آنها مثل برخي نبودند که پول را به باشگاه استقلال ترجيح دادند.
در حالي علي اميري از توافق با مهدي رحمتي خبر ميدهد که مهدي رحمتي امروز در جمع خبرنگاران تاکيد کرد که براي تمديد قرارداد به دفتر فتحاللهزاده نرفته بوده و توافقي براي حفظ او صورت نگرفته است.
Fars
گزارش تمرين استقلال
دروازهبان و مدافع تيم فوتبال استقلال امروز با لباس غير ورزشي در تمرين اين تيم شرکت کردند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تيم فوتبال استقلال تهران امروز از ساعت 18 در کمپ ناصر حجازي يک جلسه تمرين کردند.
* فردين عابديني تنها بازيکني بود که از تيم بزرگسالان در اين تمرين حاضر شد و حدود 15 دقيقه به صورت انفرادي دويد.
* در تمرين امروز 8 بازيکن که تلفيقي از نفرات اميد و جوانان بودند در تمرين شرکت کردند.
* تمام اعضاي کادر فني در اين تمرين حاضر بودند.
* مجيد صالح با لباس غير ورزشي در تمرين حاضر شده بود و قرار بود بعد از تمرين به برنامه زنده تلويزيوني برود.
* حدود 15 تماشاگر در تمرين شرکت کردند.
* آرش برهاني و مهدي رحمتي با لباس غير ورزشي در تمرين شرکت کردند و با اعضاي کادر فني به صحبت پرداختند.
Fars
برنامه وقت اضافه شبکه 1 بود ، قشنگ حرف می زد مثل همیشه :n12:نقل قول:
* مجيد صالح با لباس غير ورزشي در تمرين حاضر شده بود و قرار بود بعد از تمرين به برنامه زنده تلويزيوني برود.