همون ساعت 12 درسته دوستان
Printable View
همون ساعت 12 درسته دوستان
Real Madrid: Diego López, Ramos, Coentrão, Khedira, Cristiano Ronaldo, Benzema, Özil, Xabi Alonso, Essien, Albiol, Modric.
کینه شتری که میگن همینه ها :n10: ...Pepe کلا از لیست خط خورد.
ترکیب 4-2-3-1 به صورت :
لوپز
کوانترائو - آلبیول - راموس - اسین
ژابی - خدیرا
رونالدو -مودریچ - اوزیل
بنزما
نیمکت:
Iker-Kaka-Carvalho-Higuain-Di Maria-Callejon-Arbeloa
بازم لج بازیای مسخره ی مورینیو!:n27:نقل قول:
کینه شتری که میگن همینه ها:n10:
امیدوارم که بره !
+
به امید یه بازی جذاب واسه امشب:n20:
آخر سر چی شد هیگواین میره یا نه؟
آلبیول وحشتاک ضعیف شده!
اصلا روش نمیشه حساب کرد..
یه استپ ساده هم نمیتونست بکنه!
از اونور اسین هم که پاساش اندازه شوتهاش قدرت داشتن و بازیکن ها با بدبختی توپ رو استپ میکردن..
دریبل زدنهاش هم که کشته بود مارو!
کلا خوب نبودیم...
برنامه بعد از گل، دادن توپ به حریف و استفاده از ضد حملات بود که با وجود امثال آلبیول، نمیشه روی دفاع چندان حساب کرد...
امیدوارم نیمه دوم بهتر شیم..
+
تفاوت مهاجم اونا با مهاجم خودمون رو هم دیدیم!
لطفا واسه اتحاد و دشمن شاد نشدنمون در مورد این اختلافات اخیر تا پایان فصل دیگه صحبت نکنین!
اسین این بازی نابودمون کرده تا حالا..... یه جورایی هم تو صحنه گل باید عملکرد بهتری رو از خودش نشون میداد... البته نبود دی ماریا و اینکه اونطرف کسی به کمکش نمیاد مزید بر علت شده! ولی خیلی پاس های اشتباه ، کنترل های بد داشت..
از اون طرف آردا توران هم داره یکی از روزای خوبشو پشت سر میگذاره . این بشر خیلی بگیر نگیر داره. فالکائو هم که جای بحثی نمیگذاره واقعا مهارت نابی داره
نمیدونم از شانس بدمون چی بگم؟!
کم کشیدیم تویه این فصل از این شانس، حالا هم که آخر فصل-ه، بازم ول کن نیست!
3 تا تیرک+یه برگشت از روی خط...!
نمیدونم والا...
داور هم که دیوانه کرده بود هممون رو!
چه هوادارا و چه بازیکنا و نهایتا خوزه...
خیلی بد وسط زمین قضاوت کرد...
خطاهای اونا رو نمیگرفت و کمتر خطاهای مارو میگرفت و کارت هم میداد...!
+
ایکر فکر میکنم داشت آماده میشد برای پنالتی ها بیاد زمین..
بینیم چی میشه...
.............
نه میتونم و نه میخوام چیزی بگم درباره بازی..
نه حتی درباره داور..
فقط اینکه واقعا باید به فکر فصل نقل و انتقالات باشیم و نیاز شدید بهش داریم...
لعنت به این فصل مسخره...:n21:
خوب......... این جام هم از دست رفت...
لوپز چن تا موقعیت خوب رو گرفت (البته کار سختیم نبود) ولی رو گل دوم فاجعه عمل کرد!
تو این موقعیت بازیکن ها هم وقت گیر اوردن برا درگیری!
حالا که تموم شد........ایشالا سال دیگه با یه سه گانه جبران کنن.
سزاری سرمربی مغرور بهتر از این نخواهد شد !!!
غرور آخرش همینه ....
به نظرم داوری مشکلی نداشت که بخواد روی نتیجه تاثیر بزاره .....
بازی بد رئال باعث از دست دادن جام قهرمانی شد و البته کمی شانس با اتلتیکو مادرید یار بود ....
لعنت به این شانس!! سه تا تیرک!!
اوزیل خدا بگم چیکارت نکنه!! تو دوتا از مهمترین بازی های فصل نابودمون کردی!! دوبار فقط تو همین بازی توپ 100 درصد گل نکرد!! بابا باشه تو خوب تو خلاق تو نهایت تکنیک! ولی جان هر کی دوست داری وضعیت بد تیم رو درک کن!! اون گل خالی رو به جای اینکه با یه بدن توپ رو روی پاش بیاره و محکم شوت بزنه یه تو سر توپ بلند میزنه و بغل پای ضعیف !! صحنه دوم هم که دیگه شاهکار بود بچه دو ساله هم بود میفهمید کورتیس با تمام توان داره میپره جلو توپ به جای اینکه هر چی قدرت تو پاش داره خالی کنه رو توپ اون ضربه نرم رو زد!!
داور و دیگو کاستا هم که هر دو افتضاح بودن!!
به ترکیب مورینیو هم کمی انتقاد وارده!! چرا اسین رو نگه داشت نمیدونم!! خیلی بازیسازه ؟ یا تو اون وضعیت بد گره گشاست؟؟
یه جام دیگه رو به خودمون باختیم!!! حیییف این رئال حقش بیشتر از این ها بود این فصل!!
میگن بی رحمه فوتبال یعنی انقدر؟ :)
از اون بازیها بود که تا فردا هم می زدیم یا می خورد به تیر یا دروازه بان می گرفت..اوزیل اونجا که باید سر ضرب بزنه استپ می کنه اونجا که باید استپ کنه سرضرب.
واقعا این مواقع آدم عصبی میشه هرچی می زنی گل نمیشه..اتلتیکویی ها هم که استاد جنگ روانی.
به هر حال حسم درست در اومد و بعد مدتها تو برنابئو٬ جلو اتلتیکو بعد چند سال٬ اونم تو فینال٬ اونم انقدر مسخره باختیم.
این بازی نشون داد که انگیزه چقدر میتونه تاثیر داشته باشه
چون رئال از تیمی باخت که همین فصل چه تو سانتیاگو ..... و چه تو زمینه خودش برد و آخرین برد این تیم برابر رئال تو سانتیاگو...... برمیگرده به قرن پیش
و رئال تیمی هست که تو همین زمین دورتموندو تو 10 دقیقه ی آخر 2تا زد
ولی الان کار نکرد چون انگیزه نداشت
داور افتضاح بود
روتالدو بچه بازی کرد
لوپز هم تو گل دوم میتونست بهتر باشه
+
دروازبان اونا عالی بود
تسلیت
هرچی فکر کردم چیزی به ذهنم نرسید که بگم
از این بدتر نمیشد این فصل
فقط 1 نکته
اوزیل رسما هر دوتا جام رو نابود کرد :n23:
//////////////////////////////
فقط میخوام این فصل تموم بشه
مورينيو شايد تو تصميمش تجديد نظر كنه و بازي اخر منچستر در ورزشگاه حاضر بشه:n13:(گفته نمي خوام گريه كنم:n02:)
من کاری به نتیجه ندارم
در هر صورت جام حذفیه و هزارتا اتفاق
میدونم دوستان رئالی ناراحتن
اما
من واقعا نمیدونم چرا کاسیاس به عنوان کاپیتان رئال بعد از گل دوم اتلتیکو و در حالی که هنوز برای زدن گل مساوی وقت بود اینقدر نا امیدانه بازی رو دنبال میکرد
هنوز بازی تموم نشده بود اما شکست رو میشد توی چهره اش دید
کاپیتان یک تیم باید بدونه که چنین واکنشهایی از طرف بزرگان تیم بعد از گل خوردن از نظر روحی آسیب جدی به تیم وارد میکنه
شاید هم من اشتباه میکنم
بله واکنش هایی که یه کاپیتان در زمین بازی داره میتونه خیلی روی روحیه تیم تاثیر بذاره ولی نه کاپیتانی که روی نیمکته......نقل قول:
اما
من واقعا نمیدونم چرا کاسیاس به عنوان کاپیتان رئال بعد از گل دوم اتلتیکو و در حالی که هنوز برای زدن گل مساوی وقت بود اینقدر نا امیدانه بازی رو دنبال میکرد
هنوز بازی تموم نشده بود اما شکست رو میشد توی چهره اش دید
کاپیتان یک تیم باید بدونه که چنین واکنشهایی از طرف بزرگان تیم بعد از گل خوردن از نظر روحی آسیب جدی به تیم وارد میکنه
شاید هم من اشتباه میکنم
بازیکنا ی داخل زمین بعد هر اتفاقی بر نمیگردن کاسیاس رو نگاه کنن :n11:
اتفاقا بعد از خوردن گل بازیکنا بیش از هر زمانی نگاهشون به سمت نیمکتهنقل قول:
جدای از این کاسیاس میتونست با رفتن لب خط و تشویق بازیکنا به اونها برای حمله به سمت دروازه حریف روحیه بده
نمیدونم واقعا
اما من اینجوری فوتبال رو شناختم که توی چنین لحظاتی کاپیتان تیم چه روی نیمکت چه توی زمین سعی میکنه با روحیه دادن بازیکنا رو به بازی برگردونه
مربی تیم رئال خودش عامل اصلی تشنج و استرس ب تیم ... تیم رئال عصبی بود با اومدن مورینیو بدترم شد ...نقل قول:
اون زمانی که چهره کاسیاس درهم و ناامید بود مربوط میشد به وقت تلف شده بازی که حقم داشت....
من قسمت نشد بازی رو ببینیم اینجور هم که دوستان میگن خیلی موقعیت از دست دادیم
ولی نظر شخصی بنده اینکه باید مورینیو بره و اصلا نباید به وجه باهاش تمدید کرد چون من این باخت رو ندید دلیلش رو قضایای اخیر در تیم میدونم
نه اشتباه نمی کنید. کاسیاس کلا قیافش اینجوری میشه انگار...همیشه هم همین بوده...مربوط به این بازی نیست... تا یه گل می خوریم قیافش طوری میشه انگار دنیا به آخر رسیده... حالا مقایسش شاید زیاد درست نباشه، ولی با عابدزاده خودمون مقایسه کنید، تو ملبورن گل می خوریم پشتک وارو می زنه... اصولا اون قدرت روحیه دهی و سازماندهی به عنوان یه کاپیتان رو نداره.نقل قول:
مشکلات داخلی هم خیلی به تیم ضربه زد تو این بازی..قشنگ از همون اول معلوم بود که همه عصبی هستن....از مربی بگیر تا بازیکنها ....هرچی هم زدیم خورد به تیر باعث شد دیگه واقعا قاطی کنن بچه ها.
هر وقت یه بازی اینطوری میشه من یاد بایرن منچستر می افتم...بایرنی ها چه دلی داشتن باز این جام حذفی بود...اون فینال سی ال!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رئال در فينال کوپا دلري با نتيجه دو بر يک از اتلتيکو، هم شهري خود شکست خورد و اين فصل را بدون قهرماني به پايان رساند.
مورينيو بعد از اين بازي در کنفرانسي خبري گفت: « اين بدترين فصل دوره مربيگري من بود. اين فصل ما بايد به سوپر جام اسپانيا، رده دوم لا ليگا و نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا بسنده کنيم .»
وي در همين حال خاطر نشان کرد « آنچه که براي بسياري از مربيان خوب به حساب مي آيد براي من بد است .»
به گزارش خبرگزاري فرانسه از مادريد، مورينيو درباره شايعات مرتبط با جدايي خود از رئال مارديد و بازگشت به چلسي گفت: « من سه سال ديگر با رئال قرار دارم و هنوز براي مذاکره درباره آينده خود با رئيس ( فلورنتينو پرز ) ديدار نکرده ام .»
وي با اشاره به برخي شايعات مبني بر انتخاب کارلو آنچلوتي، سر مربي پاري سن ژرمن به عنوان جانشين او اعلام کرد « براي من مذاکره با آنچلوتي موضوعي عادي است .»
مورينيو گفت: « چيزي که من مي توانم وعده دهم عمل به اين قرارداد است. هنوز بازي هايي در لا ليگا مانده است و بايد به اين ليگ احرام گذاشت برخي تيم ها با چالش مواجه هستند. اما براي من عادي است هواداران را تا پايان فصل درباره آنچه که فصل گذشته روي خواهد داد، منتظر نگذاشت .»
آقاي خاص درباره باخت در فينال جام حذفي که به چهارده سال موفقيت رئال مقابل اتلتيکو پايان داد، گفت: « من فکر مي کنم ما شايسته اين نتيجه نبوديم چون سه بار تيرک دروازه را هدف قرار داديم و اين کاملا طبيعي نيست.»
کاسیاس که کلا قیافه ش اینطوریه ولی تیم ما از چند هفته پیش خودشو باخته بود و بخاطر حواشی ای که نفر اول کادر فنی ایجاد کرده از فرم نرمال خارج شده و نتیجه ش شد اینی که دیشب دیدیمنقل قول:
حتی رونالدو هم که معمولا عصبانیتش در حد حرف زدن با داور و اعتراضه میاد و اون حرکت رو انجام میده که اخراج بشه
تیمی که سرمربیش حاشیه درست کنه قطعا بازیکناش هم تحت تاثیر قرار میگیرن و طبیعیه...
این فصل رسما نابود شدیم
فقط امیدوارم بارسلونا رکورد 100 امتیاز رو با رئال برابر نکنه تا همین رکورد مورینیو هم بشکنه :n15:
بی صبرانه منتظرم این فصل تموم بشه تا فصل بعد بیاد ببینیم که میاد رو نیمکت
فصل بعد 2 احتمال خیلی زیاده!نقل قول:
یا تیم عالی میشه و بسیار قدرتمند ،یا سیفون کشیده میشه رو تیم!
دوستان به اوزیل زیاد گیر ندیدن بدبخت شوتاش بده دیگه خوب بیشتر پاسور خوبیه!
من کلاً یه بدی دارم که هر بازی میگردم ضعیف ترین فاکتـورمون رو پیدا میکنم .
این بازی هم به نظرم رونالدو بود !! آقا گُل زد درست ولی کلاً خیلی تَک روی میکرد ... کلی شاید فقط 2 یا 3 صحنه دیدم که پاس بده + اون صحنه ی بچه بازی و اخراجِ الکی ! از همون اولِ بازی اعصاب رو باخت .
از آلبیول هم بیشتر از این انتظار نمیرفت ...
یک نکته ای که خیلی آزار میده اینه که یک بازیکن رو آخر بازی میارن تو و بعد فوق العاده ظاهر میشه و میگیم "ای کاش از اول بود" ... دقیقاً دیماریا همینطوری بود ...
هیگواین هم باز یک تک به تک رو خراب کرد ! [ + اوزیل که واقعاً عجیب بود اون صحنه رو گُل نکرد ]
در آخر باید بگم فوتبال خیلی بی رحمه !!
Hala Madrid :n12:
نقل قول:نقل قول:
نمیدونم چرا از اول بازی احساس میکردم همه دست به یکی کردن که ببازن :n29:
اصلا بازی واسم هیجان نداشت
قبلا رئال تو بازی معمولی لالیگا گل میزد یه خوشحالی میکردم
ولی دیشب از اولش بازی واسم بی هیجان بود (( دلیل اصلیشم حذف از چمپیونز بود ))
همه بازیکنا جوری بازی میکردن انگار تیم باید میباخت
اسین دروازه جلوش هست توپ رو میزنه آسمون
بنزما - و ........... همه تکروی میکردن (( پاس تعطیل بود ))
اوزیل که قربونش برم استاد دروازه خالی نزدن هست (( من موندم دیشب چطور اون توپ رو گل نکرد -- به قول عادل اون توپ گل نکردنش سخت تر از گل کردنش بود ))
بالاخره هم همه اینا دست به دست هم داد تیم نابود شد
فصل بعد امیدوارم هرکی میاد بتونه تیم رو جمع کنه
خوب دوست من کاپیتانو نداریم ،یکی مصدومه ،یکی داره خودشو لوس میکنه ،یکی از روی کینه توزی تو ترکیب نیست ،یکی بد بازی میکنه ولی حتما" باید بازی کنه برا لج دیگری ،لیست فروش پُره ،بازیکنی نیست که جاهای خالی رو پُر کنه ،داور هم ککش نمیگزه رو خطاها ،کارتا فقط برا بازیکنایه ما هستن ، و.... باز هم اگه انتظار برد داری بگو دلایل دیگه!:n24::n27::19::19:نقل قول:
میدونم ولی .........نقل قول:
به هر حال واسه همین تو 5 تا پست بالاتر گفتم : بی صبرانه منتظرم این فصل تموم بشه تا فصل بعد
فصل بعد هم بارسا دیدن داره هم رئال
هر دو این فصل اواخرش خیلی ضعیف بودن
2 تا از بهترین تیمای اسپانیا فصل بعدشون خیلی متفاوت تر از این فصل هست
آره گفتم دیگه فقط 2 حالت داره ولی واسه بارسا حالتی نداره چون قوی تر خواهند شد با خرید نیمار و ...!نقل قول:
حداقل هر مربی ای میاد یا زیدان یا بکهامو بکنه دستیار چون بهتر با تیم آشنا ان!
حر قدر خوبی داشت مورینیو تو این سال آخری دیگه افتضاح بود!
به چند تا بردش که فکر میکنم میبینم این که میتونه بارسا رو قورت بده جلو اتلتیکو یا دورتموند کس میکنه میشینه گوشه؟!
آخه این دیگه تابلوئه که خودش فقط این کارو با دلیل انجام داد!(برا اون تمدید و ... که اگه خودش میرفت باید خسارت میداد!)
فکرشو نمی کردم که فصلو این طور تموم کنیم . دیروز بعد باخت فکرم رفت سمت اون هفته رویایی این فصلمون , هفته ای که 2 بار بارسا رو بردیم(یه بار با تیم دوم : دی) و منچسترم حذف کردیم .
مورینیو سرمربی خیلی عالی هست و قسمت اعظم مشکلاتمون از این دعواهای داخل تیم میان .
فصل بعد امیدوارم بهتر از این ها نتیجه بگیریم !
من هم امیدوارم مورینیو بره ؛ بالاخره بد هم نیست 6 تا دیگه از بارسا بخوریم ، 4 تا از آلکورکون بخوریم ، هرسال جلوی لیون حذف بشیم و یا حتی به جایی برسیم که Guard Of Honor برای بارسا تشکیل بدیم و در عوضش ایکر مقدس بازوبند بی ارزش رئال رو ببنده و فیکس باشه و راموس کبیر هم کاپیتان دوم تیم باشه .
یه مربی درجه یک و سطح بالا مثل خوان ده راموس یا لوپزکارو هم میتونیم بیاریم ، خیلی شیک و مجلسی /
نقل قول:
دقیقا همینه ، اونوقت یه فینال تو هر تورنومنتی حتی کوپا دل ری میشه آرزومون ، رسیدن به مراحل حذفی چمپیونزلیگ میشه رویا و حریف های سرسخت و قَدَر ما هم میشن آلکورکون و لیون و امثال اونا ... همه چی آروم میشه و مارکا و آ.اس هم دیگه تیتر جنجال بر انگیز نمیزنن و ...
کاسیاس هم تعداد بازی های فیکسش رو بالا می بره و ما هم براش اسفند دود میکنیم :n26:
رئال تو این بازی خیلی بدشانس بود
چهار بار فقط توپ به تیر زدن
خیلی موقعیت از دست دادن
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
شانس چیه برادر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اوزیل وقتی دروازه خالی رو پاس نمیده و نمیتونه دروازه خالی رو هم گل بزنه دیگه چه ربطه به شانس داره (( بازی با دورتموند رو پاس نداد دیشب هم نفهمیدم دروازه به اون بزرگی رو چطور گل نزد :n29: ))
به نظر ما از بازیکن های فیکس حال حاضر شاید فقط نصفشون لایق پوشیدن پیراهن رئال باشن
اوزیل هم هست اما شماره 10 واسش زیادی زیاده
تیم شده مثل استقلال-پرسپولیس، پر از حاشیه های مختلف...
مورینیو هم که داره پچه بازیاشو ادامه میده.... خدایا کی میره از شرش خلاص شیم..... از اول فصل تا حالا نتونست یدونه تاکتیک واسه بازیایی که تیمای حریف جلو رئال دفاع مطلق میکنن طراحی کنه...
تیم فقط شده تیم ضد حمله...... کار مربی پس چیه آخه...؟؟؟
به نظرم کارلتو خیلی بهتر از این بشره.....
اتفاقا اشتباه همین جاست مورینیو رو کردید خدا در عالی بودنش هیچ کسی حتی مخالفینش شک ندارن بنظر من بهترین مربی این چند سال اخیر جهان بوده و هستنقل قول:
ولی خدایی این جملات رو بکار نبرید مگه تا الان که رئال شده رئال و این همه جام برده بخاطر مورینیو بوده که حالا بخواد بره تیم دوباره عقب گرد کنه پر حاشیه ترین تیم جهان رئال هست نوع مدیریت در اینجا با کل تیمها فرق داره سیستم مدیریتش فرق داره اینجا جور دیگه با حاشیه باید روبرو شد پرز هم تا تونست امکانات در اختیارش گذاشت ولی مورینیو نتونست استفاده کنه الان تنها دلیلی که باید بره اینکه مطمئنا فصل بعد شاید نتونه حاشیه تیم رو جمع کنه و اختلاف نظر ادامه داشته باشه تنها در صورتی باید بمونه که یا تمام اختلافات رو کنار بزاره و یا تمام بازیکنانی که اختلاف داره تو لیست مازاد بزاره و بگه دیگه نمیخوامشون و باید از تیم برن
فعلا که مورینیو منشا اصلی تمام حاشیه های تیمه!نقل قول:
من هم امیدوارم مورینیو بره ؛ بالاخره بد هم نیست 6 تا دیگه از بارسا بخوریم ، 4 تا از آلکورکون بخوریم ، هرسال جلوی لیون حذف بشیم و یا حتی به جایی برسیم که Guard Of Honor برای بارسا تشکیل بدیم و در عوضش ایکر مقدس بازوبند بی ارزش رئال رو ببنده و فیکس باشه و راموس کبیر هم کاپیتان دوم تیم باشه .
یه مربی درجه یک و سطح بالا مثل خوان ده راموس یا لوپزکارو هم میتونیم بیاریم ، خیلی شیک و مجلسی /
سروش یه زمان به من میگفت که ایکر وقتی یه گل میخوره، انگار فلانیش مرده و اینا..
من قبول نکردم اون موقع..
اما...دیشب دیدم واقعا درسته حرفش...
معذرت میخوام ازت سروش..:n16:
نه رئال قبل از مورینیو هم تیم بی نظیری بود اما اول اینکه چند سال بود اون تیم نبودیم و آخرین دوران طلاییمون کی بود؟!نقل قول:
ولی خدایی این جملات رو بکار نبرید مگه تا الان که رئال شده رئال و این همه جام برده بخاطر مورینیو بوده که حالا بخواد بره تیم دوباره عقب گرد کنه پر حاشیه ترین تیم جهان رئال هست نوع مدیریت در اینجا با کل تیمها فرق داره سیستم مدیریتش فرق داره اینجا جور دیگه با حاشیه باید روبرو شد پرز هم تا تونست امکانات در اختیارش گذاشت ولی مورینیو نتونست استفاده کنه الان تنها دلیلی که باید بره اینکه مطمئنا فصل بعد شاید نتونه حاشیه تیم رو جمع کنه و اختلاف نظر ادامه داشته باشه تنها در صورتی باید بمونه که یا تمام اختلافات رو کنار بزاره و یا تمام بازیکنانی که اختلاف داره تو لیست مازاد بزاره و بگه دیگه نمیخوامشون و باید از تیم برن
بعد اینکه دیگه الان اون زمان نیست که فقط با بودن چهارتا ستاره بشه قهرمان شد...الان دیگه نمیشه بقولش با بودن امثال خوانده راموس قهرمان شد...
الان زمانیه که اگه مربی بزرگ نداشته باشی، هیچ چی نمیشی..هیچ چی...حتی اگه رئال باشی، راحت 4 تایی میشه اونم مقابل تیم های نه چندان بزرگ..
بعدم که باز اون سوال بزرگست...خوزه رفت...الان ما چندتا مربی بزرگ بیکار داریم؟! 2تاش رو نام ببرید برای من..
نمیخواد..یادم اومد..بنیتز!
بعد اختلافات رو کنار بذاره، یعنی بر خلاف تفکر و عقیدش، ایکر رو بازی بده؟!
نمیدونم چرا دوستان توجه نمیکنن که وقتی بازیکن تیم حریف داره از نیمکت نشینی بازیکن ما برای ضربه زدن به تیم استفاده میکنه، این یعنی کار مشکل داره؟!
ژاوی دلسوز ما شده الان؟!
+
خوزه اگه داره میگه میخواد بمونه، بخاطر بحث قرارداد و اینا نیست...
بلکه به این دلیله که هنوز نتونسته ماموریتش رو انجام بده و بخصوص با این فصل فاجعه بار، اگه بخواد بره شدیدا بازنده محسوب میشه...
درسته قابل مقایسه نیستن اما چرا تیم های قبلی خوزه اینقدر حاشیه نداشتن؟!نقل قول:
فعلا که مورینیو منشا اصلی تمام حاشیه های تیمه!
اما رئال همیشه حاشیه داشته..این فصل هم که خوب بود تا وقتیکه ایکر رفت رو نیمکت...کاملا ورق برگشت...
البته قبلش هم ایشون یه سری کارها کرده بود که تیم رو انبار کاه کرده بود و نیمکت نشین شدنش هم همون کبریت مورد نیاز...
من فکر میکنم دوستان فصل پیش رو فراموش کردن...
تیم بدون حاشیه بود (بخاطر خوزه و بازی کردن ایکر تویه ترکیب اصلی!)...
نتیجش رو هم دیدیم همه..لیگ رکوردها+نیمه نهایی لیگ قهرمانان(حذف در پنالتی ها)...حذفی رو هم که جالب حذف شدیم کلا!
و البته هر 5-6 ماه هم یه مربی داشته باشیم که تیم تنوع داشته باشه..حیفه اخه...نقل قول:
تازه تیم های موفق هم فاکتورشون همینه...!
این رئال با یخورده تغییر، توانایی این رو داره که 6 جامه بشه..
منتها این تغییر، تغییر مربی نیست...