90 % تفریحی بود ، بقیه اش رییس دانشگاه و مدیر و گروه و استادا و .... اومدن حرف زدننقل قول:
به نظر من بری خیلی بهتره
90 % تفریحی بود ، بقیه اش رییس دانشگاه و مدیر و گروه و استادا و .... اومدن حرف زدننقل قول:
به نظر من بری خیلی بهتره
نه ، تفکیک کجا بودنقل قول:
شاید چون ترم اول هستید جداتون کردن انشاالله ترم های بعد همه ی کلاس هاتون مختلط میشه :31:
کسی مهندسی الکترونیک غیر انتفائی قبول شد. و در دانشگاه ثبت نام کرد.میخواد تو شهر خودش درس بخونه بخاطر همین ایشون اگر در تکمیل ظرفیتی که 1 آبان هستش شرکت کنه و مهندسی الکترونیک غیر انتفائی در یک دانشگاه دیگه قبول بشه.امکانش را داره که از دانشگاه خودش انصراف بده و به دانشگاه بعدی بره و در اون ثبت نام کنه؟
سلام من کلا از این تکمیل ظرفیت سردر نمیارم ولی تااونجا که فهمیدم دوباره برای جاهایی که خالی موندن انتخاب رشته میکنیم ؟همینطوره ؟شرایط خاصی داره من کاردانی معماری غیرانتفاعی قبول شدم نرفتم میتونم تو تکمیل ظرفیت شرکت کنم؟
خب منظور منم همینه چیا گفتن :31: به جز خوشامدگویی و صحبتای الکی ، حرف خاص و مهمی هم زدن؟:31: نکته خاصی؟نقل قول:
الان مثلا شما نمیرفتی چی از دست میدادی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نری چیزی نمیشهنقل قول:
خب منظور منم همینه چیا گفتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به جز خوشامدگویی و صحبتای الکی ، حرف خاص و مهمی هم زدن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نکته خاصی؟
الان مثلا شما نمیرفتی چی از دست میدادی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم اگه برگردم به عقب دیگه نمیرم :دی
فقط صحبت های الکی و اگه نری هیچی رو از دست نمی دینقل قول:
کسی اینجا هست که رشته اقتصاد دانشگاه تهران از طریق کنکور ریاضی رفته باشه ؟
من منتظرم جواب بدین تکمیل ظرفیت برا دانشگاههای دولتیه یا غیرانتاعی وپیام نور هم تکمیل ظرفیت دارننقل قول:
برای تکمبل ظفیت تمام کسایی که مجاز به انتخاب رشته در اون گروه شدند می تونند شرکت کنند چه اونایی که قبول شدند و چه اونایی که قبول نشدند.نقل قول:
منظورم از گروه روزانه و شبانه و ... هست. مجاز روزانه می تونن در تکمیل ظرفیت هر جایی رو انتخاب کنند یا مثلا مجاز غیرانتفاعی فقط میتونه غیرانتفاعی و پیام نور رو انتخاب کنه و دیگر هیچ :دی
آقا تو این جماعت یکی نیست که دانشگاه علوم پزشکی شیراز رفته باشه؟؟؟؟
چند تا سوال فنی داشتم....
1-شرایط انتقالی دانشچویان پزشکی رو کسی میدونه؟
2-اگه بچه ی خوبی باشیم ممکنه منتقلمون کنن تهران؟؟؟(الله وکیلی این شیراز دانشگاش خیلی خداس ولی حیف دوره)
3-شرایط بورس دانشجویان پزشکی رو کسی میدونه؟؟؟؟برا خارج....
4-آقا این مراحل پزشکی رو اگه سایتی چیزی هست معرفی کنین.مثلا چند دورس و چند تا امتحان میگیرن و این حرفا....
سلام..من امسال روزانه قبول شدم اگر در تکمیل ظرفیت رشته ای پیام نور قبول شوم دیگر این روزانه حذف میشود؟ و میتوانم 92 کنکور بدم؟ اصلا کسی که روزانه قبول شده میتونه تکمیل ظرفیت بزنه؟
اه روزانه قبول بشی چه بری چه نری نمی تونی سال بعد کنکور بدی. یعنی می تونی ولی هر جایی هم قبول بشی نمی تونی بری چون سوابقتو دارند. قدیما بهتر بود اون موقع که الکترونیکی نبود حتی خیلیا 2 تا رشته با هم می خوندن.نقل قول:
بله شما قبول هم نمی شدی چون مجاز به انتخاب رشته روزانه هستی می تونی تو تکمیل ظرفیت شرکت کنی.
اینم بگم زیاد به تکمیل ظرفیت دل خوش نکنید. یه جورایی مثل تیری در تاریکی هست. خیلی وقتا میشه که قبول نمیشی. شما تصمیمتو بگیر پیام نور شهر خودت یا روزانه شهر دیگه.
اگه نظر منو بخوای روزانه بری بهتره. پیام نور به شرطی باید بری که ارشدت رو دانشگاه سراسری بخونی ( اگه بخوای بخونی ) یا اینکه خودتون کاسبی خودتونو دارید و درس رو برای شغل نمی خونی. روزانه مدرکش قابل قبول تره. حالا هر کجا که باشه. الانم برای شغل (به جز سازمان های دولتی ) فقط دنبال تخصصن نه مدرک. من دیدم دیپلمه هایی رو که به صورت تجربی شروع کردن و الان از خیلی از فارغ التحصیلای رشته خودشون بیشتر می دونند و کاربلد هستند. حالا بز خودت می دونی
خیلی ممنون..من پیام نور فقط برای این میخوام که مشکل سربازی پیش نیاد و از معافیت تحصیلیش استفاده کنم... حالا اگر تکمیل ظرفیت پیام نور قبول بشم دیگه این روزانه منحل میشه؟ اگه اینجور باشه که نهایتا من پیام نور قبول شدم و دیگه چه مشکلیه که نزارن 92 کنکور بدم؟!! من که در نهایت پیام نور آوردم(البته این در صورتی درسته که روزانه منحل بشه با قبولی در تکمیل ظرفیت پیام نور)نقل قول:
حالا بعضیا میگن نمیشه تکمیل ظرفیت بدم چون روزانه قبول شدم !!!! (در ضمن رتبه من 4000 منطقه 2 تجربی بود)
خب اشتباهی که کردی این بوده که باید این فکرا رو قبل از انتخاب رشته می کردی. شما روزانه رو قبل از پیام نور انتخاب کردی. اگه نمی خواستی بری چرا انتخاب کردی ؟ اگه شما این ظرفیت رو انتخاب نمی کردی شاید یه نفر که نیاز داشت انتخاب می کرد. شاید می گی دانشگاهی که قبول شدی و نمی خوای بری تکمیل ظرفیت میزنه دوباره دانشجو می گیره خب. ولی اینو بدون که هیچ دانشگاهیی برای 2-3 نفر که انصراف دادن خودشو نمیندازه تو دردسرای تکمیل ظرفیت و ... . به همین خاطر سازمان سنجش این قانون رو گذاشته که در صورت قبولی در رشته روزانه کارشناسی شما سال دیگه نمی تونید کنکور شرکت کنید ( در مورد رشته های تجربی نمی دونم که دقیقا چطور هست )نقل قول:
نه بعضیا اشتباه گفتن. شما می تونی تو تکمیل ظرفیت شرکت کنی.
4000 منطقه 2 آوردی بعد می خوای بری پیام نور ؟؟؟؟ بیخیال. مگه کجا قبول شدی ؟ چه رشته ای ؟
شنوایی شناسی علوم پزشکی شهید بهشتی :2: به علت راهنمایی بد همون بعضیا که مشکل سربازی دارم مجبور شدم یه لیسانسی بزنم..حالا هم که دقیق پیگیر کارا شدم وظیفه میگه تا شهریور 92 مشکل سربازی ندارم..:42: خودم هم خیلی درس خوندنو دوس داشتم و به راحتی میتونستم 92 کنکور بدم یعنی مشکل خاصی نداشتم... ولی حالا این شده و راه حلی نیست:44: ( من اگه باشه تا سال 99 کنکور میدم تا اون رشته که میخوام قبول بشم)بخاطر همینه میخوام فراگیر شرکت کنم یا تکمیل ظرفیت تو شهر خودمون یه چیز قبول شم تا وظیفه گیر نده ( برای کارشناسی پیوسته حداکثر 5 سال معافیت میده)نقل قول:
حالا اینو نگفتین که اگر تکمیل ظرفیت پیام نور قبول شم دیگه این روزانه حذف میشه از سیستم؟
ای بابا. رشته ناجوریه. فکر نکنم تا 92 مشکل نداشته باشید. چون قانون جدید میگه 18 سال تمام و 6 ماه بعد از فراغت از تحصیل که همون پیش دانشگاهی هست مشمول حساب میشی. یعنی فقط 1 بار می تونی کنکور بدی. مگه اینکه باز قانون جا به جا کرده باشند.نقل قول:
5 سالش که 4 سال رو همه معافن. ولی مثلا خدایی نکرده مجبور شدی 2 ترم اضافه خوندی نظام وظیفه گیر نمیده ولی بیشتر باید دانشگاه و نظام وظیفه هماهنگ کنن. و اگر هم تو 4 سال تموم کنید 1 سال وقت دارید برای ارشد بخونید و شرکت کنید.
در مورد سوالت نمیدونم شاید این یکی از تبصره ها و ... سازمان سنجش باشه. از سیستم پاسخگویی سنجش استفاده کن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی زود جوابتو میدن در عرض نیم ساعت یا کمتر. البته ساعت اداری. جوابش کلیه ولی بد نیست.
در ضمن کارنامه نهاییتو دیدی ؟ 100% اولویتهای پایینتر رو قبول شدی. نگا بنداز ببین از اولویتات هیچ کدوم باب میلت نیست ؟
دوستان یه سوال دارم..من امسال عمران فردوسی قبول شدم...تو کارنامه نهایی سنجش هوافضا امیر کبیر هم آوردم...الان میخوام بدونم اگه بخوام هوافضا امیر کبیر برم ,باید چه کار کنم.؟؟....خواهشا اگه میدونید ,بگید....باید برم آموزش؟؟...لازمه برم تهران؟؟...باید موافقت دو تا دانشگاه رو بگیرم؟؟...تا کی وقت دارم....به تکمیل ظرفیت هم ربطی داره؟؟..پلیز جواب!!!!!!
سلام دوست مننقل قول:
اگر رتبه لازم قبولی رو اورده باشید باید در دانشگاه مشهد ثبت نام کنید و یک ششم واحد ها رو پاس کنید ...
تقریبا حدود 24 واحد.میتونید در ایم مدت دروس مشترک و عمومی را پاس کنید و ترم بعد تطبیق دهید.
و بعد از این میتونید به اون رشته بروید
شما باید با دانشگاه مبدا و مقصد صحبت کنید...
از دانشگاه مقصد باز هم بپرسید.ولی این شرط رو بهتون میگد
موفق باشید
بچه ها انتقالی گرفتن بین دانشگاهای تهران مقدور نیست ؟
به دلایلی من شدیدا علاقه دارم برم بهشتی
رفتم ساختمون آموزش علم و صنعت بهم گفتن از تهران به تهران نمیشه
کسی اطلاع نداره ؟ ضروریه
نقل قول:نقل قول:لطفا اسپم ندید الان چند صفحه است دارین تفکیک جنسیتی دانشگاهتونو بررسی میکنیدنقل قول:
سلام. کسی میدونه نتایج نهایی تکمیل ظرفیت آزاد کی میاد؟
کسی مهندسی الکترونیک غیر انتفائی قبول شد. و در دانشگاه ثبت نام کرد.میخواد تو شهر خودش درس بخونه بخاطر همین ایشون اگر در تکمیل ظرفیتی که 1 آبان هستش شرکت کنه و مهندسی الکترونیک غیر انتفائی در یک دانشگاه دیگه قبول بشه.امکانش را داره که از دانشگاه خودش انصراف بده و به دانشگاه بعدی بره و در اون ثبت نام کنه؟
چه ربطی داشت نقل قولا به هم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اولی و سومی در مورد اردوها بود دومی بحث تفکیک جنسیتی (که البته بحث تفکیک جنسیتی به من مربوط نیست من تو این بحث نبودم ) ، من سوال کردم از کسانی که رفتن تو اردو چه خبره؟ باید بدونم با کارایی که دارم و وقت دکتر و ... لازمه برم یا نه :13: دوستان هم جواب دادن.نقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
اگر مهمان بشوید در اون دانشگاه و معدل خوبی داشته باشید امکان پذیر هست.
البته اگر در انتخا رشتهای بعدی هم قبول شده باشید باز هم امکان پذیر هست.
با واحد دانشگاهیتون جهت اطلاع بیشتر تماس بگیرید
موفق باشید
سلام دوست مننقل قول:
اگر در تکمیل ظرفیت شرکت کند حتما باید در رشته قبولی ادامه بدهید....
و در رشته قبل انصرافی محسوب میشود.
موفق باشید
اینا که نقل قول کردید نه به هم دیگه ربط دارن و نه اسپم هستننقل قول:
مطمئنید ؟نقل قول:
سلام دوست من
اگر مهمان بشوید در اون دانشگاه و معدل خوبی داشته باشید امکان پذیر هست.
البته اگر در انتخا رشتهای بعدی هم قبول شده باشید باز هم امکان پذیر هست.
با واحد دانشگاهیتون جهت اطلاع بیشتر تماس بگیرید
موفق باشید
ببینید من علم و صنعتم میخوام برم بهشتی
از آموزش پرسیدم گفتن تهران به تهران نمیشه
تهران به شهرستان میشه
میخواستم بدونم واقعا اینجوریه ؟ هیچ راهی نداره ؟ حتی پارتی ؟ حتی دانشگاه مقصد اوکی باشه ؟
بهترین و روان ترین (فهمش راحت باشه) و کاملترین ترجمه فیزیک هالیدی از کی هست و چه انتشاراتی؟
من امسال کنکور دارم و با توجه به اینکه سهمیه دارم خودم احتمال میدم تهران در بیام .
اما یه سوال
راست میگن که مثلا اگه کسی دانشگاه خواجه نصیر دربیاد باید همش درس بخونه
یا اینکه میگن بچه هاش خیلی زرنگن و کسی که با سهمیه میره این دانشگاه یا دانشگاه تهران خیلی زود کم میاره و اخراج میشه ؟
کلا تو دانشگاه بیشتر از زمان مدرسه درس میخونن یا کمتر ؟
نظرتون درمورد دانشگاه شهید عباسپور چیه ؟
آدرس دقیقش رو کسی میدونه ؟
نتایج نیمه متمرکز کی میاد؟
کسی میدونه آیا؟
از انتشارات نوپردازان و ترجمه اساتید:کلاه چی،پاشایی راد،ابوکاظمی.نقل قول:
اگر فنی مهندسی هستی باید اون جلد جگری رو بگیری خودش روش نوشته اما اگر نه علوم پایه ای آبی باید بگیری چون فقط فصل اول که مکانیکه با هم یکیه اما بقیه فصول با هم فرق دارن.
درباره بقیه سوالات چیزی نمی دونم اما اینو خیلی خیلی خوب میدونم که کلا تو دانشگاه باید 100برابر مدرسه درس بخونی چون اینو خودم از نزدیک لمس کردم!!!!:24:نقل قول:
بله من با اینکه تازه دانشگاهم شروع شده ولی واقعا دارم همه اش درس میخونم . نه به شدت کنکور ولی از مدرسه خیلی بیشترنقل قول:
من امسال کنکور دارم و با توجه به اینکه سهمیه دارم خودم احتمال میدم تهران در بیام .
اما یه سوال
راست میگن که مثلا اگه کسی دانشگاه خواجه نصیر دربیاد باید همش درس بخونه
یا اینکه میگن بچه هاش خیلی زرنگن و کسی که با سهمیه میره این دانشگاه یا دانشگاه تهران خیلی زود کم میاره و اخراج میشه ؟
کلا تو دانشگاه بیشتر از زمان مدرسه درس میخونن یا کمتر ؟
نظرتون درمورد دانشگاه شهید عباسپور چیه ؟
آدرس دقیقش رو کسی میدونه ؟
اصلا ازین خبرا نیست که بزارن بخوری و بخوابی . حتی آزاد ! به خصوص آزاد تهران جنوب که امتحانای سختی میگیره
عباس پور رو هم شدیدا در شرق تهران
شما ایستگاه فرهنگسرا پیاده میشی و سوار تاکسی های شهرک شهید بهشتی میشی . 10 دقیقه بعد از کنار عباس پور رد میشی
سلام.
امروز نتایج تکمیل ظرفیت پزشکی دانشگاه آزاد که اعلام شده نتیجه خواهر زاده من اینی شده که توی عکس میبینید. میشه بگید دقیقا چه معنی میده ؟ یعنی الان میتونه بره ثبت نام کنه و معنی ردیف 82 یعنی چی ؟
مرسی. اینم عکس:
عکسی نیست دوباره بزاریدشنقل قول:
آقا شرمنده سرعتم خیلی پایینه... نتونستم عکس بذارم
اینم متنش : نتيجه: ذخيره رديف 82 در انتخاب اول رشته پزشكي-دكتراي حرفه اي واحد پزشكي تهران
سلام دوست مننقل قول:
اگر در نتیجه اون نوشته باشد قبولی خب میتونه ثبت نام کند
اگر مردئود زده باشد هم که هیچی قبول نشده است
سلام .
دوستان یکی به من کمک کنه ! یعنی به من که نه ! من مشکلی ندارم اما یکی از فامیلامون آی تی غیر انتفاعی قزوین قبول شده . بدجوری پشیمونه و میخواد بیاد تهران
اصلا قضیه تکمیل ظرفیت چیه ؟ کی میاد ؟ کجا میاد ؟ باید چی کار کنه ؟ کلا من هیچی از تکمیل ظرفیت نمیدونم ولی این فامیلمون تمام امیدش به ما هست . در ضمن این و هم بگم که تنها چیزی که میتونست تهران قبول شه پیام نور بود !!
ممنون میشم یکی کامل بگه این تکمیل ظرفیت یعنی چی اصلا ؟
سوال دارم در مورد دانشگاه های تهران
راستش میخوام بدونم توی کدوم دانشگاه فعالیت های سیاسی بیشتری انجام میشه ؟
و کدوم دانشگاه خوابگاه های خوبی داره ؟