دیدم کاملا درسته بازیکن خودت توپ به سرش خورد رفت تو دروازه تقلبی در کار نبود.نقل قول:
Printable View
دیدم کاملا درسته بازیکن خودت توپ به سرش خورد رفت تو دروازه تقلبی در کار نبود.نقل قول:
خودش اتوماتيك ازت ميبرسه كه ابديت ميخاي يا نه..توهم ميكي بلههههههههه:))نقل قول:
بعضی وقتا دارم بازی میکنم یهو بازی هنگ میکنه مجبور میشم ایکس باکسو ریستارت کنم،اصلا اعصابمو به هم ریخته:sq_10:برنرمکسم هست بازیم.
کسی میدونه مشکل چیه؟
:sq_2:نقل قول:
نه عزیزم توپ به سر بازیکن من نخورد . اینطوری دیده میشه . بازیکن حریف توپ رو داره با سر میزنه . کاملا حالت سر زدنش معلومه که داره به سمت دروازه هد میزنه منتهی کله اش به هیچ عنوان به توپ نمیخوره . مثل اینکه داره هوا رو میزنه . بازیکن من هم اگه توپ بهش میرسید دورش میکرد . در حالی که داره تعادلش رو از دست میده و نمیتونه با سر بزنه .
چند بار تا حالا شده بازیکنتون به جای اینکه توپ رو دور کنه با پشت سرش بزنه تو گل خودی ؟ از این اشتباه ها تو فیفا نداریم . مثل کارتون فوتبالیستها که ایشی زاکی اومد توپ رو دور کنه زد تو دروازه خودی . تازه اینجا گل هم به اسم حریف نوشته شد وگرنه گل به خودی حساب میشد . تقلب که خیلی واضحع توی این فیلم . چجوری میگی بازیکن خودم داره میزنه .
این فیلم رو باید بفرستم کمیته فنی فیفا که سه امتیاز از دست رفته من رو برگردونن
دوستان کسی لینک دانلود آپدیت 1.5 ریلودد رو نداره ؟! فقط آپدیت رو میخوام و نمیخوام که کل بازی رو از اول بذارم دانلود بشه !
ممنون
واقعا عجیبه الان اگه آپدیت پیس بود همه سایتا و افراد میذاشن...تو انجمن کسی لینک مستقیم نمیکنه؟؟
اونی که سایت اسکیدرو گذاشته و حجمش 2 گیگه مگه فقط آپدیتش نیست؟نقل قول:
اگه کل بازیه که منم دانلودش نکنم
یه مرد پیدا نشد مارو راهنمایی کنه؟
ضربه ی ازاد زدن تو این بازی کلا خیلی سخته...خیلی کم پیش میاد که بتونم گل بزنم با اینکه همه دقت رو تو صرف این کار انجام میمد....
جنس نایاب میخوای !نقل قول:
سلامنقل قول:
اگه فروشگاهی پیدا نکردی...لینک دانلودشونو پیدا کن بده یک کافی نت برات دانلود کنه.
در ضمن هیچ وقت ادرس ایمیلتو به این شکل جایی ننویس.
کل بازی هستنقل قول:
سلام دوستان.
چطوری میشه تنظیمات گیم پد رو عوض کرد؟توی کدوم قسمت باید برم؟
سلام...اقا یه توضیحات و اموزشی برای بخش اولتیمیت هست یا نه؟؟؟ شدیدا نیازمندیم ببینم چطوریاس؟؟؟:دی
برای بار اول بری خودش واسط همه چیز رو میگه عزیز اصلا نمیخواد اموزش ببینی تو نت وقتی برای بار اول تیم درست میکنی همه نکات رو بهت گوش زد میکنه مثل برای بازیکن خریدن خودش بهت میگه چقدر داری که بازیکن بخری بنا به پولت میتونی بازی کن بخری بعد از اون یه بازی رو بهت میده انجامش دادی میای تو منو بازم راهنماییت میکنه یه زره دقت میخوادنقل قول:
خوب مشکل اینجاست که من اکانت رو به صورت دست دوم خریدم...قبلا اون بنده خدا بازی کرده بود نصفه و نیمه بودش بخش اولتیمیت....(یعنی بخش اموزش رو رد کرده بود)نقل قول:
حالا چطور میتونم دوباره برگردونم به حالت اولش؟؟؟ که بتونم اموزش رو ببینم؟
نقل قول:
وهاب جون مشکل اینه که اون قسمتی که میخای ترکیب بچینی و هر هفته میگه که این بازیکن قرارداد نداره رو اعصابه...اصن نمیدونم چجوریم میشه تمدید کرد...اونا رو میندازم بیرون و میرم سراغ بازیکن جدید...دیگه نمیتونم بازیکن جدید و مجانی بیدا کنم....ایناش خیلی رو اعصابه.....
دوستان حتما بازی رو یه بار با ویندزو 8 امتحان کنید واقعا عالیه کیفیت بازی فوقالعاده میشه!! من رو ویندوز 7 لگ داشتم ولی الان بدون هیچ لگی و با بهترین کیفیت بازی میکنم
دوست عزیز برا اینکه بازیکنت از دستت نره باید بری و Contract بخری و به بازیکنت بدی تا قراردادش تمدید بشه...اینطوری لازم نیست که هی بازیکن بخری...معلومه آموزش رو درست دقت نکردینقل قول:
تایید میشهنقل قول:
باید بری توی قسمت Trading بازی و اونجا قرار دادها رو سرچ کن . توی پکهای اماده هم پیدا میشه . قرار داد هم تا دلت بخواد زیاده .نقل قول:
اره کیفیت و گرافیک بازی بهتر میشه . البته من نه توی 7 و نه توی 8 لگ نداشتم .نقل قول:
ولی همین امروز 8 رو پاک کردم و دوباره 7 ریختم چون به شدت با بعضی بازی ها و برنامه ها نمیسازه فعلا و باید به چندوقتی صبر کرد . فیفا از معدود بازی هایی بود که اجرا میشد و کیفیتش بهتر شده بود .
یه جنگهای صلیبی رو اجرا کردم که به شدت لگ داشت . LOL که اصلا به سرور وصل نمیشد . Street Fighter x Tekken هم که کلا اجرا نشد . نود 32 هم مشکل دسترسی به چندتا فایل رو داشت . فیفا فکر کنم چون نصبی نبود مشکل خاصی واسش پیش نیومد .
gergar عزیزم یه سوال....این بک ها رو باید با اون سکه هایی((کویین))خرید که معمولا بعد از هر فعالیتی تو فیفا لایو به ادم میدن؟
امروز بازی رو گرفتم.
این fifa origin دیگه چیه دهن ما رو صاف کرد.مگه کرک نشده بازی؟
اگه شده لینکشو لطف کنین.
با تشکر
اره سهیل جان . همون سکه هایی که بعد از هر بازی بهت جایزه میده . به نفعته از این پکها نخری . واقعا اگه وقت داری توی حراجیش برو خیلی بهتره . سود بیشتری هم میکنی .نقل قول:
کسایی هم که میخوان توی UT سریع پولدار بشن یه سرچی توی گوگل بزنن . یه راههایی واسه پولدار شدن گفته که ادم کف میکنه . یکی از راههاش بازار سیاه توی UT هست .
- یه نتیجه جالب که تو بازی با رفیقم کسب کردم :دی بعد از چند سال کل کل خیلی حال داد اونم با تیم دومم، نامرد نمیذاشت عکس بگیرم بزور گرفتمش :دی
- اینم گلیه که با نیم اصلیم (منچستر سیتی) زدم ، خیلی گل باحالی بود ، حتما ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این چند سال فکر کنم باید خیلی رو اعصابت بوده دوستت که اینقدر گل بهش زدی فکر کنم جاداشت بازم بهش میزدی:sq_2:نقل قول:
ولی به دنبال هر تلاشی موفقیتی خواهد بود
اگر شکست ها نباشند موفقیتی نخواهد بود
اینم نصیحت ها
راستی گل خوبی بود
باور کن این دوستم از رو نمیرفت بدجور رو اعصاب بود، بعد اون شب یه چند روزی رو خوب خوابیدم :31:نقل قول:
اقا حالا ما مشکلمون را به کی بگیم؟؟:دینقل قول:
گزارشگر عربی رو نصب کردم واقعا زیبا گزارش میکنه.به نسبت کمتر حرف میزنه اما به موقع حرف میزنه و عکس العمل نشون میده
یه دست رئال رو برداشتم اسامی اکثر بازیکنا رو گفت.از اوزیل گرفته تا ژابی و راموس و هیگواین.موقع ضربات پنالتی هم که شد خوب گزارش میکرد و وقتی حریف میتونست با گل کردن پنالتیش برنده بشه میگفت بهترین فرصته که پیروز بشن
شدیدا به همه پیشنهاد میشه
خب عزیز اولتیمت تیمش رو حذف کن و از اول تیم رو درست کن اینجوری بهتون اموزش های لازم رو میگهنقل قول:
اینم یه سایت که مخصوص این بخش هست
تو این سایت هرچی بخوای تو این سایت هست
سلام . من تغییراتی که توی تنظیمات گیم پد انجام میدم save نمیشه. مشکل از چیه؟
این حالت legacy و tactical کجاست؟مگه تو گیم سیتینگ نبود؟
میشه لینک دانلود گزارشگر عرب رو بدین؟نقل قول:
نقل قول:محتوای مخفی: Link
اگه ممکنه لینک دانلود گزارشگر عربی رو هم بزارین ممنون میشمنقل قول:
مرسی بابت راهنماییت....فقط یه چیز مشکل اینجاس که بلد نیستم چطوری اولتیمت تیم رو حذف کنم؟؟:دینقل قول:
بخشید چون واقعا تو بخش انلاین تازه کارم و اولین بارم هست که اکانت اصلی رو خریدم!
دوستان این بازی رو نمیشه با دوتا کیبورد انجام داد؟
چطوری بفهمم بازیم ورژن چنده؟
از دوستان کسی این دو نکته رو میدونه؟
1-با میلان بودم پاتو تو همون فصل اول خیلی خوب پیشرفت کرد،اما وقتی با منچستر یونایتد بازی میکردم بعد از دو فصل خواستم یه مهاجم جدید بگیرم رفتم سراغ پاتو دیدم پیشرفتش تو دو فصل به اندازه یک فصل که خودم میلان رو داشتم نبوده.
یه بار دیگه هم این تفاوت رو دیدم وقتی ولبک تو تیم خودم ذخیره بود با وقتی که به عنوان بازیکن قرضی ولی فیکس تو یه تیم دیگه تو لیگ برتر بود تقریبا یکی بود.
پس آیا بازیکنانی در تیمی که خودمون کنترل میکنیم بیشتر از تیم های دیگه رشد میکنن ؟
2-من نیمار رو برای رئال خریدم به عنوان مهاجم نوک ازش استفاده میکردم بعد از یک و نیم فصل با گرفتن قابلیت تمام کنندگی ضربات نهایی تبدیل به بازیکن کامل شد.
میخواستم بدونم اگه در پست دیگه ای ازش استفاده کنم مثلا گوش چپ باز هم مهاجم کامل میشه؟ به قابلیت هاش اضافه میشه؟
نیمار رو تقریبا یک و نیم فصل دارمش و به عنوان مهاجم چپ ازش استفاده می کنم. نسبت به روز های اول خیلی بهتر شده. الان آورالش 90 شده.نقل قول:
سلام دوستان
من مربی گری تو کریر مود رو حدود 20 فصل رفتم شاید کمتر
الان آخره فصله باشگاه بهم میگه بازنشسته شدی
ما از تمام تلاش های شما متشکریم و اینکه همیشه میزیان شما در این ورزشگاه خواهیم بود و ...
اما من نمیخوام بازنشست بشم میخوام هنوزم ادامه بدم
اخه این چه مسخره بازیه این همه زحمت کشیدم برای این تیم خب اینکه نمیشه
راهی نیست بشه اینو غیرفعال کرد یا عقب انداخت ؟