ای جونم گیلان ای جونم رشتنقل قول:
پارسال بهار دسته جمعی رفته بودیممم .. :n05:
Printable View
ای جونم گیلان ای جونم رشتنقل قول:
پارسال بهار دسته جمعی رفته بودیممم .. :n05:
از تو سایت هم میشه پسورد رو عوض کردنقل قول:
کلا استفاده از یوزر دیگران علاوه بر جریمه نقدی دو سال محرومیت از استفاده از خط تلفن داره و حق مالکیت از شما صلب میشه
دوستان به طور جدی بهتون دارم هشدار می دم یوزر و پس دیفالت admijn/admin مودم رو تغییر بدین همین تازه دوستم زنگ زده بود براش چک کردم مودمشو -- کرده بودن یوزر پسشو زده بودن کل ترافیکشو مصرف کرده بودن حتما جدی بگیرین این مساله رو و سهل انگاری نکنین مخابرات امنیت کافی تو این زمینه رو متاسفانه نداره
ئوست عزيز طرف قرباني كاري نميتونه بكنه اما پشتيباني adslشهر شما ميفهمه و برات دردسر ميشه .
چرا این Downstream متزلزل هست هی میره بالا هی میاد پایین از 4000 میاد 2500 فردا باز میاد 4000 چیکار کنم به کجاه پناه ببرم به پنه کلا تکیه پناه ببرم
این بخاطر نویز خطتتون هست.نقل قول:
اگه میتونین مودم رو ببرین سر خط (جایی که سیم تلفن وارد منزلتون میشه) تست کنین ببینین داون استریم چطوره. اگه 4096 هست، یعنی خط داخلی مشکل داره و یه سیم مستقیم برای مودم باید بکشین. اما اگه بازم متغییره، یعنی مشکل از سیم کشی بیرون هست که عملا کاریش نمیشه کرد (مثل مشکل من).
دوستان دان استریمم4096 ایا میشه به 2020 بزنگم بیشتربشه یا کلا راهی برای بیشتر کردنش هست لطفا دوستان نظر بدن با سپاس
برای این که دان استریمت برسه به 20000 باید پورتتون عوض بشه یعنی این یه کار سخت افزاری نه نرم افزاری:n09:نقل قول:
نقل قول:
خوب به دوستت چرا نمیگی بره پیگیری کنه و از دست ه ک کننده شکایت کنه
دان استریمت من که روی 1285 هست باید چیکار کنم:n03:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیدی یاهوتونو بگین یا به صورت پیغام خصوصی بگین اگه دارین ، ممنون
برای چی؟نقل قول:
hossein019940
مودمت رو ریستارت کننقل قول:
اگه درست نشد صبر کن درست میشه واسه من هماین اتفاق می افتاد
برا من ساعت 11 شب به بعد دان استریم از21000 میومد روی 8000 فردا صبح دوباره برمیگشت به حالت اولشگر صبرکنی ز غوره حلوا سازی
سلام من امروز اینترنتم وصل شد از مخابرات امام خمینی آمل تعرفه 512 گرفتم سرعتم از 140 بالاتر نمیره دوستان املی بگید سرعت شما هم کمه؟فکر میکردم حداقل سرعتم500باشه واقعا ناامید شدم
سلام.همشهرینقل قول:
آره برای من که یکماه همینجوری.
آدرس مرکز مخابراتی رو بگو.مهندس قراقوزلو هم همونجاست؟
همه دوستای محترم مازندرانی این رو بهتون بگم این قضیه زیر ساخت مخابرات فلانه ، سوئیچ فلانه ، چیز فلانه اینا همه الکیه ، یوزر تو مخابرات مازندران خیلی زیاد شده ، خود من که 3 سال شاتل داشتم اشتباه کردم تخلیه کردم اومدم مخابرات گرفتم ، خیلی ها مثل من گول خوردن ، اون روزی که من داشتم ثبت نام میکردم یادم نمیره که هر 5 مین یک نفر می اومد برا ثبت نام ، همه هم تخلیه میکردن از شاتل یا پارس انلاین یا جاهای دیگه ، همه هجوم آوردیم مخابرات سرعتا ضریب 1 به 8 داره ، تقسیم شد سرعتا ، سرعت اومد پایین ، حالا اون سری از دوستان که سرعتشون تغییر نکرد تقاضایی ثبت نام از اون مرکز مخابراتی که هستن کم بوده برا همین تغییری نداشتن ، الکی نیاین بگین سرعت من فلانه سرعت شما چنده !!! دیگه درست نمیشه ، برا صحت از گفته های بنده میتونین ساعت 6 صبح تا 8 صبح که زمانی هست که کسی از اینرتنت مخابرات مصرف نداره یه تست کنین ببینین سرعتتون چنده ، میبینین 400 میده مثل قدیم ، ولی در طول روز یا ساعت رایگانیه شب پایین هست ، چرا؟ چون یوزر زیاد هست ، والسلام
اینترنتم دیروز جمعه روی 4272 ثابت بود در ضمن من خط تلفن این adsl مخابرات از طبقه پایین کشیدم و 15 متر سیم تلفن وصل کردم ولی امروز صبح بود 4000 الان 2700 هستش زنگ زدم گفتم سرعت بالاتر نمیره گفت تا این هفته درست میشه
همشون دروغ میگن.برای من که یکماه میگن این هفته-هفته بعد-همین هفتهنقل قول:
اینو نگن چی بگن؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر تو؟؟؟؟؟
اتفاقا فردا می خواد اینکار رو بکنه می خواد بره مخابرات اینکه طرف رو گیر بندازن یا نه رو نمی دونم ولی حداقلش اینه که مخابرات شاید این نقطه ضعف رو ببندهنقل قول:
دوست عزیزمهندس قراقوزلو نمی شناسم ادرس کنار ترمینال قدیم هست درست کردین یه ندا به ما بدین
بچه ها پینگ شما هم افتضه؟ کی می خوان درستش کنن؟ :n01:
دوستان
برین تو کار modulation
ببینید جلوش چی نوشته
بعد دان استریم و آپ استریم رو ببینید
بعد به حال بنده تاسف بخورید
اون دوستی که از رایان نواز اینترنت می گرفت
آیا این شرکت تو نور هم شعبه داره؟
نقل قول:
کجا رایگانه داداشه من 10 گیگ دان شبانه 200 مگ میگیره ازت صبح بلند شی !!
برای من اینجوریه برای کسی دیگه هم اینجوری هست؟؟؟؟؟؟؟؟:n03:
دیگه مخابرات بدرد دانلود شبانه هم نمیخوره. افتضاحه. یا باید پهنای باند رو زیاد کنن یا منتظر شروع تخلیه کردن ها باشن.
مودم رو ریست کردم رفته روی 1503نقل قول:
چند نفر از دوستان میخواد از مخابرات برن؟
با این وضع فکر کنم که تا یکماه آینده نصف مشترکین از مخابرات برن من هم این 5 گیگ رو تموم کنم سریع میرم سرعتشم خوب نیست که سریع دانلود کنیم.
شبانه افتضاحه،سرعت خیلی نوسان داره و حتی برای من بیشتر اوقات روی صفر ثابت میمونه و مجددا تا 15 یا 20 کیلو میره بالا.
تایم اوت خیلی بالاست و سرعت وبگردی داغونه.
دوستان برای شما شبانه چطوره؟
من که نهایت دانلودم 400 مگ .
با سلام،سرعت شما چرا واقعی شده؟شرکت رایان داخل نور فکر نمی کنم adsl بدهنقل قول:
چرا سرور های خارجی انقد سرعتش پایینه ؟!! بجاش سرور داخلی تا 2.5MBps هم میره :n03:
شبی که برای من این اتفاق افتاد فردا صبحش درست شد و سرعت به حالت قبل برگشتنقل قول:
به 2020 بزنگ مشکلت روبگو شــــــــاید حل شد!!!!!!
دوست عزیز مخابرات برای دانلود از سایتهایی که سرور داخلی دارن (مثل تبیان) برای دانلو تک لینک محدودیی نذاشتهنقل قول:
اما برای سرور های خارجی باید چند لینک روهمزمان بزاری تا به نهایت سرعتت برسی
اقا روزبه همشهری خوبم سلام .بنده 2 ساله اینترنت 512 مخابرات دارم می خوام اخر این ماه تخلیه کنم میشه درباره تعرفه هایشرکت خصوصی نواز بهم اطلاعات بدی؟ادرسش کجاست؟دوستام هیچکدوم این شرکتو نمیشناسن .واسه دانلود این شرکت بهتره یا مخابرات؟ممنونم
من شبانه 5 الی 6 گیگ دانلود دارم راضی هستم
سلام به همگی دوستان
من میخوام از مخابرات برم آسیاتک بگیرم فقط ترافیک اضافه گرونه.سرویس هاشم گرونه طبق مخابرات من اگه تو یه ماه 10 گیگ هم بدی باز کم میارم.حالا یه راهنماییم کنین که من با سرعت پایین مخابرات بسازم یا برم آسیاتک.
256 مخابرات 3 ماهه 24 گیگ 42000؟
256 آسیاتک 3 ماهه 15 گیگ 52000؟
کدوم رو بگیرم؟
سلام
ميگم من چطوري بايد تشكر كنم؟
آخه دكمه سپاس برام وجود نداره، چرا؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]نقل قول:
صلاح کار خویش خسروان دانند
اما خب هزینه مخابرات واقعا پایینه!
درضمن گیگ اضاف هم2500درمقابل 6000تومن!
ازدیروز تا حالا سرعت دانلود من ازسایت آپلود باز که اکانت اونو دارم زیر500 نیومده
اونم در اوج ترافیک شبکه!الانم فیکس دارم با 1.1دانلود میکنم!!
شاید یوزرها ی اینجا با آمل تفاوت داشته باشه.
2020 واقا پشتیبانی میکنه یا اینکه پشتیبانیش مثل مخابراته؟
من 12 روز پیش از طریق مخابرات گزارش خرابی دادم هنوز جوابش نیومد.
تازه به 2020 زنگ زدم اون هم برام گزارش خرابی زدن.حالا میگم این جوابش میاد
کسی با 2020 زنگ زده براش درستش کردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوسته من شما باید هر چند ساعت به 2020 زنگ بزنی تا رسیدگی کنننقل قول:
گفتن که برام گزارش خرابی دادن.بهشون گفتم که از مخابرات برام گزارش خرابی دادن الان 12 روزه که جوابش نیموده.گفتن که این گزارش فرق میکنه میخواستم بگم راست میگن یا نه؟نقل قول: