درودنقل قول:
امسی سافت را تست کنید اگر راضی بودید (30 روز آزمایشی) بک لایسنس هدیه (3 ماهه) به شما می دهیم.
درودنقل قول:
امسی سافت را تست کنید اگر راضی بودید (30 روز آزمایشی) بک لایسنس هدیه (3 ماهه) به شما می دهیم.
من خودم از امسی سافت استفاده می کنم و تاثیر چندانی رو سیستمم نداشته.تو تاپیک کومودو فکر کنم مطالب متنوع و خوبی هستنقل قول:
یه سوال
نود32دارم اینترنت سکوریتی نسخه7
درکنارش میخوام یه انتی ویروس رایگان داشته باشم چی پیشنهاد میدین؟
اصلا میشه؟
تداخل منظورمه
منظورتون از قدیمی شدن چیه ؟ اگر قدرتش منظورتون هست که ورژن به ورژن بهتر شده و در تست های تخصصی نمره های بهتری گرفته.نقل قول:
منظورتون ولی اگر ایجاد یه تنوع بود میتونید آنتی های دیگه رو هم امتحان کنید. ولی به عنوان آنتی ویروس ساده که گفتید همون Eset گزینه خوبیه.
نمیشه و تداخل داره، چون اینترنت سکیوریتی خودش آنتی ویروس هم داره.نقل قول:
میتونید از برنامه های مکمل که بهترینش Malwarebytes anti Malware هست به عنوان اسکنر و بدون فعال کردن گاردش استفاده کنید.
کومودو انتی ویروسش رو نصب کنم خوبه؟نقل قول:
اصلا شما از انتی ویروسا بدون فایروالشون چی رو پیشنهاد میدین؟
نظرتون راجب این امتیازدهی چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بر اساس یه نظر سنجی کاربران آنتی ویروس ها کمترین اعتماد رو به این سایت دارندنقل قول:
تازه سایت های مشهوری مثل av-test و av-comparatives هم اعتبارشون زیر سواله چه برسه به این سایت
بچه ها من دیروز وقتی کلید کاسپرم تمام شد بعد از 7 سال استفاده از کاسپر بخاطر مسئله کلید ورژن 2014 کوچ کردم به نورتون
میخواستم بگم کسی که تجربه 7 سال کاسپر رو داره بگم که این نورتون واقعا بی همتاست
اصلا انگار روی سیستم نصب نیست..بطور چشمگیری سرعت سیستم من بعد از پاک کردم کاسپر و نصب نورتون بالا رفته
فقط 3 ثانبه بعد از شروع ویندوز بالا میات
به کرک گیر میده ولی راحت میشه بازگرداند
اپدیتهاش روزی 2 مگه بوده این دو روز نصب کردم
کلید هم راحت گیر میات و برای من 174 روز فعال شد
فایروالش خیلی خوبه ولی به پای کاسپر نمیرسه
البته از نظر ویروس یابی باید مدتی بگذزه ببینم و اقعا مثل کاسپر هست
البته من در این 7 سال حتی یکبار هم ویروسی نشدم که از کاسپر استفاده میکردم
نقل قول:Emsisoft Internet Security Pack ؟؟نقل قول:
دادا به منم میدی؟نقل قول:
من در کنار نود32 امسی نصب کردم
سلام دوستان
من سیستمم قوی هست ونگرانی از نظر سنگین بودن آنتی ویروس و این چیزا ندارم در ضمن نت هم زیاد میرم الان آنتی ویروس من شید هست می خوام پاکش کنم می خواستم راهنمایی کنید که بهترین و قویترین آنتی ویروس به نظرتون چی هست و اینکه نحوه اپدیتشون به چه صورت هست دردسر داره یا نه خلاصه یه چیزی می خوام که تک باشه:n26::n06:
مرسی:n16:
کاسپر اینترنت سیکروبتینقل قول:
بیت دفندر توتال یا اینترنت سیکروبتی
نورتون اینترنت سیکروبتی
اگه رایگان میخوای
کمودو اینترنت سیکروبتی
انتی ویروس 360
نقل قول:
ممنون دوست عزیز
حالا این انتی ویروس کاسپر رو از کجا تهیه کنم به نظرتون؟:n13:
سلامنقل قول:
منظورتون از بهترین و قویترین چی هستش؟
1- شناسایی فایل های مخرب و آلوده
2- فایروال قدرتمند برای جلوگیری از نفوذ به سیستم
3- هوش مصنوعی قوی
4- انعطاف پذیر بودن در هر لحاظ
5- استفاده کمتر از منابع
6- کرک و سریال یا رایگان
و.....
در مورد آپدیت باید بپرسم چی در نظرتون هست؟ حجم کم؟ آپدیت آفلاین؟ دسترسی به آپدیت ها در همه جا؟ و....
والا همه موارد رو شامل میشه:n26:در مورد آپدیت هم آفلاین یا آنلاین مهم نیست فقط بی دردسر باشه.:n01:نقل قول:
خوبه پس :n01:نقل قول:
در مورد آپدیت به چند مورد اشاره میکنم تا کاملا متوجه شین
در حال حاضر برنامه ی امنیتی که حجم آپدیت روزانه بسیار کم، پشتیبانی از آپدیت آفلاین و انتقال آسان به دیگر کامپیوتر ها، حرف اول رو Comodo میزنه (در مورد آنتی ویروسهایی که در حال حاضر ایران رو تحریم کردن نظری نمیدم)
برنامه های امنیتی که آپدیت آفلاین پشتیبانی نمیکنند عبارتند از:
Bitdefender
Kaspersky
Eset
Emsisoft
حجم آپدیت ها زیاد هستند(در مورد Emsisoft فعلا نظری ندارم)
کرک و سریال همه ی برنامه های فوق را شامل میشه و رایگان نیستند
Norton سبک هستش و سریال به راحتی گیر میاد ولی چون استفاده نکردم نظری ندارم ولی اطلاع دارم که سیستم شناسایی ابری قوی داره!
و اما Comodo که بهتون گفتم.
البته اینم بگم که کاسپر نسخه 2013 برای استفاده شما بهترینه
کلید براش همیشه هست، آپدیت آفلاین داره، کندی سرعت سیستم محسوس میشه، قدرت شناسایی عالی و فوق العاده داره و بسیار امکانات امنیتی دیگر که همه جای خود دارند
بازم سوالی بود در خدمتم
:n16:
مر30داری دادا:n12::n16:نقل قول:
حالا این کاسپر رو چجوری تهیه کنم:n28:
البته یادم رفت بگم کاسپر 2013 از ویندوز 8.1 ساپورت نمیکنه ولی میتونید رو ویندوز 8 نصب کنید و بعد از آپدیت کاسپر ویندوز خود را به 8.1 ارتقا بدهید که همینطور میتونید از نسخه 2013 در ویندوز 8.1 استفاده کنید
خوب گفتم بهترین جا اینجاست که دنبال انتی ویروس مناسب خودم بگردم از میان اینها برای ویندوز 8.1 حوصله تست و پاک کردن و دوباره نصب ندارم : آپدیت افلاین و انلاین راحت + کرک یا کلید معتبر راحت + گیر ندادن به کرک های نرم افزار ها + باعث کندی سیستم نشه + امنیت عالی
کدام انتی ویروس این امکانات بهم میده :
ESET Smart Security 7
Avira internet security
Bitdefender internet security
comodo البته نمیدونم کدام ورژنش
Emsisoft
حیف که کاسپر 2014 نداره آپدیت افلاین
و یکی از دو ستان میگفت انتی ویروس شید
حالا کدام یکی ؟
حداقل یکی دو پست قبل این بحث بودنقل قول:
به پستهای قبلی مراجعه کنید
متشکرم
سلام دوستان به نظر شما کمودو اینترنت سکوریتی خیلی سنگین نیست ؟سرعت سیستم من رو خیلی پایین اورده با این که سیستمم قوی هست موقع روشن کردن خیلی طول میکشه که سیستم کامل بالا بیاد حدود یک دقیقه قبلا که هیچی نداشتم تا میومد تو ویندوز می تونستم استفاده کنم
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
رو بعضی سیستم ها سازگار نیست نمیدونم چرا .نقل قول:
سلامنقل قول:
1- شما آخرین نسخه رو دانلود و نصب کنید
2- درحال نصب به اینترنت وصل باشید
3- بعد از نصب سیستم را ریستارت کنید(کومودو پیغام ریستارت میدهد، آن موقع ریستارت کنید)
4- آپدیت آفلاین را انجام دهید
5- آنلاین آپدیت کنید
6- سیستم را اسکن سریع انجام دهید
7- سیستم را یکبار اسکن اعتبار سنجی کنید و در این حال به اینترنت متصل بمانید
مشکل به کلی حل میشه
سلام دوستان
یه سوالی از اساتید داشتم. چرا تو این انجمن و حتی انجمن های دیگه، کمتر اسمی از اینترنت سکیورتی trustport مطرح شده؟! من الان مدتهاست که این آنتی ویروس رو دارم و انصافا عملکرد خوبی داره. حالا علت عدم توجه بهش چیه؟! شناخته شده نیست یا واقعا مشکلی داره؟! اگه مشکلی داره بهم بگین که من هم یه فکری به حالش بکنم!
شما تو هر تاپیکی کمودو را معرفی میکنید ولی اسمی از این انتی ویروس تو سایت های معتبر تست انتی ویروس ها نیست یعنی تو رده های بالا نیست میشه در موردش بیشتر توضیح بدهید چرا همش این انتی ویروس معرفی میکنید ؟نقل قول:
اولا تست هیچ اهمیتی نداره و فقط یک نوع تبلیغات هستنقل قول:
دوما اینم تست از این انتی ویروس
این تست معروف فایروال که کمودو اول هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تست معروف انتی ویروس که کمودو امتیاز بسیار بالایی بدست اورد و در بخش Protection ( محافظت ) نمره کامل گرفته . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از 26 انتی ویروس فقط 5 انتی ویروس نمره کامل در بخش محافظت گرفتن یکی کمودو یکی دیگه بیت دفندر ( بقیه هم که نمره کامل گرفتن از موتور بیت دفندر استفاده میکنند )
مشکل خاصی نداره ولی تو ایران خیلی کم طرفدار داره .نقل قول:
مثلا کرک و سریال براش سخت گیر میاد . یکم سنگینه . از نظر برنامه نویسی کمی ضعف داره . شناخته شده تو ایران نیست . اپدیتش سنگینه . انتی فیشینگ این انتی داخل ایران ضعیفه
کلا ایرانی ها اینجور انتی هارو دوست ندارن بیشتر دوست دارن سبک و قدرتمند و کم حجم باشه و رایگان باشه یا کرک و سریال براش راحت پیدا بشه
ممنون از پاسختون. حالا من اگه تصمیم بگیرم برای لپ تاپم که 4 گیگ رم داره و ویندوز 8.1 64بیتی روش نصبه و پردازنده اش هم Intel Core 2 Duo @2.1GHz 2.1GHz هست، از یک نرم افزار امنیتی دیگه استفاده کنم، شما کدوم سوئیت رو بهم پیشنهاد میدین؟! ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.نقل قول:
اول من میتونم از شما بپرسم وقتی از انتی ویروس trustport راضی هستید و مشکلی باهاش ندارید چرا میخواید عوضش کنیدنقل قول:
من نسخه Trustport Total Protection رو نصب کردم. اما چون سریال این نسخه رو نتونستم گیر بیارم، از سریال نسخه Internet Security برای رجیسترش استفاده کردم و لذا اون بخشی از امکانات که مربوط به نسخه توتال هست، فعال نشده! از طرفی من به شخصی سازی آنتی ویروس اهمیت زیادی میدم و دوست دارم تنظیمات رو مطابق با نیاز خودم انجام بدم که متاسفانه Trustport اونطور که میخوام این امکان رو به من نمیده و در قیاس با آنتی ویروسی مثل کمودو، قابلیت شخصی سازی کمتری داره. از همه مهم تر این که بر خلاف آنتی ویروس های دیگه، پیشرفت چندانی تو امکانات تو سالهای اخیر نداشته و از خیلی امکانات مثل سندباکس و امنیت تراکنشهای بانکی ( نظیر آنچه در کمودو یا کسپر وجود داره) بی بهره است! اینکه من گفتم راضیم، به معنی رضایت از قدرت شناسایی آنتی ویروس بود که به دلیل استفاده از دیتابیس بیت دیفندر و ای.وی.جی، قدرت شناسایی مناسبی داره، اما مجموعه امکانات موجود در این سوئیت، منو راضی نمیکنه. به همین دلیل الان چند روزه که دارم دنبال یه سوئیت امنیتی کامل تر میگردم. امیدوارم بتونین راهنماییم کنید. ممنوننقل قول:
اول من یک چیزی رو برای شما بگم سندباکس و... دلیل بر برتر بودن انتی نیست . بعنی فکر نکن انتی ویروسی که سند باکس داره از انتی ویروسی که سند باکس نداره بهترهنقل قول:
اولین چیز که مهمه برای یک کاربر کلید یا همون فعال سازی هست . دومین پشتیبانی هست
شما میتونید کمودو نصب کنید هم رایگانه هم قابلیت شخصی سازی خوبی هم داره هم پشتیبانی خوبی تو این انجمن داره
یا اگه کمودو دوست ندارید میتونید ام سی سافت نصب کنید . و برای کلید فعال سازی و... با ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) مشورت کنید
ولی انتی های کمی هستن که به اندازه کمودو قابلیت شخصی سازی داشته باشن
تو همین سایت های که گذاشتی کمودو برای ویندوز 8 تو ماه های اول سال که هیچی ولی خوب تو ویندوز 7 قوی عمل کرده اما در مقابل بیت دفندر در کل سالها روی ویندوز 7 و ماههای اول سال روی 8 عالی تست دادهنقل قول:
نمیدونم چقدر سخته انتخاب یک انتی ویروس برای ویندوز 8.1 ؟ فکر کنم مسئله سلیقه پیش میاد ولی من نمی خواهم سلیقه را در نظر بگیرم که مثلا کاسپر یا بیت دفندر معروفترند از طرفی تو شرکتی که کار میکنم امکان داره بخواهند انتی ویروس براشون نصب کنم البته انها ویندوز ایکس پی و 7 هستش فعلا برای خودم می خواهم
کلا تو ذهن من دلم می خواهد انتی ویروسم این امکانات را داشته باشه :
1. کرک راحت
2. آپدیت آفلاین ***
3. قدرت شناسایی خوب
4. امنیت خوب
5. فایر وال خوب
6. گیر ندادن به کرک ها
دوست عزیز اگه نصب این انتی ویروس روش خاصی داره توضیح بدید ممنون میشم :n16::n06::n06:نقل قول:
روش خاصی نداره، برنامه رو اجرا میکنید و نصب میشه، همه چی بطور خودکار انجام میشه و تمامنقل قول:
کمودونقل قول:
1_رایگانه 2_دارد 3_ خوب 4_ خوب 5_ دارد 6_ گیر میده شدید هم گیر میده .
کاسپر
1_ از نسخه 2014 خیلی سخت شده باید برید تاپیک تخصصیش سوال کنید 2_نمیدونم 3_ عالی 4_عالی 5_عالی 6_ گیر نمیده .
نورتون
1_ باید از تاپیک تخصصیش سوال کنی ولی گیر میاد . 2_ نمیدونم 3_خوب . 4 _ خوب 5_ خوب _6 گیر میده
بیت دفندر .
1_ تریال ریست براش هست . 2_ داره ولی زیاد کاربرد نداره 3_ عالی _4 عالی 5_ خوب 6 _ نسبت به کمودو و نورتون خیلی خیلی کمتر گیر میده ولی نسبت به کاسپر کمی بیشتر گیر میده .
اوست
تلیم هستیم
ای وی جی
تلیم هستیم
اوریا
1 _ نمیدونم (سوال در تایپیک تخصصی ) 2_ نمیدونم 3_ خوب 4_ خوب 5 خوب 6_ گیر میده شدید
شما میتونی یک بار 360 با فایروال کمودو رو هم تست کنی خیلی خوبه
1_رایگانه 2_ نمیدونم 3_ عالی 4_ عالی 5_ فایروال کمودو (عالی ) _ 6 کمتر از نورتون و کمودو و اوریا ولی بیشتر از کاسپر و بیت دفندر
ببخشد دوست عزیز اینقدر سوال میپرسم سریال هاش رو از کجا گیر بیارم؟آیا از سایت خودش باید خرید؟نقل قول:
شما چه نسخه ای رو میخواهید نصب کنید؟نقل قول:
در همین انجمن کلید فعالساز برای این آنتی ویروس موجود هست
همون نسخه 2013رو نصب کردم نمیدونم 2014روی ویندوز 8نصب میشه یا نهنقل قول:
تو تاپیک بالایی سریال برای کاسپر 2013 موجود هستشنقل قول:
بله 2014 نصب میشه
2013 هم نصب میشه
2013 روی ویندوز 8.1 نصب نمیشه!
2014 روی 8.1 هم نصب میشه
حالا کدومش بهتره دوست عزیز:n13::n16:نقل قول: