اگه زیاد تو منزل فیلم نگاه میکنید باید یه هدفونی بگیرید که طول کابلش بلند باشهنقل قول:
و معمولا هدفون های حرفه ای کابل هایی استاندارد ( 1 و نیم متر ) دارند که واسه تماشای فیلم تو خونه اذیت میکنه
Printable View
اگه زیاد تو منزل فیلم نگاه میکنید باید یه هدفونی بگیرید که طول کابلش بلند باشهنقل قول:
و معمولا هدفون های حرفه ای کابل هایی استاندارد ( 1 و نیم متر ) دارند که واسه تماشای فیلم تو خونه اذیت میکنه
واسه چه محیطی میخوایین؟نقل قول:
کدومش واسطون مهم تره فیلم یا موسیقی ؟
چون هدفون های فیلم با هدفون های موسیقی دو بحث جدا هستن
سبک خاصی گوش نمیدم ..بودجه م هم نهایتش 150 تومنه.نقل قول:
نه طول کایل برام مهم نیس اصلا ...نقل قول:
فیلم برام مهم تره بیشتر فیلم باهاش میخوام نگاه کنم واسه تو خونه میخوام
نقل قول:
سلام.نقل قول:
اگر شما از پلیری استفاده کنید که خروجی آن از 20Hz شروع شود، حتی با استفاده از آمپ هم نمی توانید فرکانس های پایینتر را بشنوید. در مورد فرکانس های پایین تر از 20Hz که خارج از محدوه ی شنوایی انسان نیز هست به نظر من توضیحات زیر از استاد rezaomido مفید خواهد بود:
اما در مورد سوال دوم به نظر من تجربه مهم ترین عامل است. البته از روی بعضی از مشخصات هدفون مثل نوع درایور و open یا close بودن و استایل هدفون مثل earbud و... می توان قدرت و حجم بیس را حدس زد.نقل قول:
اغلب هدفونهای حرفه ای حتی قادر به پخش فرکانسهای بسیار بالاتر از محدوده شنوایی یک انسان هستند به طور نمونه در حدود 130 کیلو هرتز. هر چند رقم خورد ، این اعدا بسیار فراتر از شنوایی یک انسان هست اما هدفونهایی با این فرکانس نه به خاطر شنیدن توسط انسان بلکه به خاطر این ساخته میشوند که هدفون سرعت پاسخ به کوچکترین جزییات صدا را داشته باشه.
چون صدای موسیقی ترکیبی پیچیده از انواع فرکانسهای مختلف هست. از نظر ریاضی هم بیان اینکه از ترکیب این فرکانسهای مختلف چه فرکانسهای جدیدی تولید میشه بسیار سخت هست.
این مسئله در مورد فرکانس های بالا خیلی مهم تر است. برای مثال هدفون هایی وجود دارند که پهنای باند 20Hz تا 21Khz دارند اما در فرکانس های بالای 17KHz شروع به Roll-Off و سوت کشیدن می کنند.
موفق باشید.
دوستان نظری درباره ی hd 202 ندارید؟
تو این رنج چیز بهتری هم گیر میاد؟
این تاپیک چرا غیر فعاله ؟ کسی جواب مارو نمیده؟:n03:
خودم یکم بررسی کردم ... audio technica ath m50 به نظرتون چطوره ؟ ( برا دیدن فیلم و موزیک معمولی )
چند می تونم بگیرم اینو ؟ می تونم ایران پیداش کنم ؟ اوریجنالن یا های کپی ؟ اگه جایی رو میشناسید که معتبر و مطمئن باشه لطفا معرفی کنید ...
خیلی ممنون
دوست عزیز با سلام .نقل قول:
البته بسته به نظر خودتون که چقدر میخوایید به قول خودتون برای فیلم و موزیک معمولی هزینه کنید من اصلا پیشنهاد نمیکنم همچین هزینه ای کنید میشه با یکی دو مدل از مدل های شخصی akg زیر 200 تومان هم از فیلم و همینطور از موسیقی دلخواهتون لذت ببرید ولی خوب اگر میخوایید هدفونی بخرید که هیچوقت از خریدش پشیمون نشید m-50 با قیمت فضایی 750 انتخاب بی نظیری خواهد بود .
دوستان این هدفون های ICON چطور هستند؟
ICON HP-280
ICON HP-360
کسی نیست جواب ما رو بده؟نقل قول:
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
دوست من با آمپدانسی که دارن من توصیه نمیکنم ...نقل قول:
سبک و دیوایس و جنس صدایی که دوست دارید رو بفرمایید و اینکه چه نوع هدفونی میخوایید بنده کمکتون کنم
موسیقی اکثرا پاپ..میخوام رو گوشیم (اس2) و رو لپ تاپ استفاده کنم و نوع هدفون هم میخوام دور گوش باشه.نقل قول:
خودم HD 202 رو در نظر دارم.
دوست من HD 202 یه هدفون خوب هست که میتونه شمارو ارضا کنه و کیفیت ساختش هم راضی کننده هست .نقل قول:
ولی در کل اگر فقط برای استفاده در گوشی موبایل میخوایید به هیچ وجه فول سایز توصیه نمیشه مگر اینکه به فکر یه آمپ باشید که من اونم در این وضع بازار مناسب نمیبینم
اگر استفاده از in ear براتون مشکل نیست من توصیم CX300 II یا S4 هست که صدای راضی کننده دارن ولی اگر فقط به فکر تهیه فول سایر هستید مدل های پایین تر Audio Tecnica و Senheiser در رده قیمت خود صدای قابل قبولی دارن
سلام با تشکر از شما به خاطر زحمتاتون.
من یه هدفون بیشتر برای گوش دادن موسیقی هیپ هاپ و راک با بیس بالا و صدای قوی و شفاف میخوام صرفا جهت استفاده برای گوش دادن موسیقی نه استدیو و نه ...
من با انواع و ویژگی های هدفون اشنایی زیادی ندارم
فقط چند مدل اسنهایزر و بیتس رو دیدم و امتحان کردم با توجه به قیمت، از اسنهایزر بیشتر خوشم اومد.
میخواستم اگه لطف کنین چند مدل در رنج قیمت 300 و 400 هزار تومن با کیفیت ساخت بالا به طوری که خرابی کمی داشته باشه بهم معرفی کنین.
دو ست عزیز یه مقایسه بین CX300 II و S4انجام میدید و اینکه قیمتاشون چطوریه ؟ :n16:نقل قول:
استفاده اصلیم رو لپ تاپه..فکر کنم همون HD 202 رو بگیرم.نقل قول:
دوست من اگر قصد 400 هزار تومان هزینه رو دارید و فول سایز میخوایید من پیشنهادم مدل های M35 & M30 هست .من خودم M35 داشتم بسیار راضی بودم .بیس قوی و صدای گرم و البته شفاف و حرفه ای با جزییات بالا .از سنهایزر مدل HD518 و از بیتس مدل استدیو .HD518 بیشتر به سبک کلاسیک میخوره و استدیو نسبت به قیمتش نمی ارزه .به نظر من M35 هدفونی هست که هیچگاه از خریدش پشیمون نخواهید شد .با Idevice ها تا حدودی هم درایو میشهنقل قول:
دوست من آقا سالار یکی از اساتید انجمن چندی پیش یک مقایسه انجام داده بودن:نقل قول:
لحاظ كيفيت ساخت بدنه و كابل هدفون سنهايزر خيلي بهتر هست و البته اين ضعفه s4 باعث كم شدن قيمتش در مقابل هدفونهاي هم رده از لحاظ صدا با بقيه رقباش شده كه تهيه اي اون رو براي علاقمندان راحتتر كرده و ميشه گفت همين نكته اين هدفون رو جزو 10 هدفون برتر دنيا قرار داده (تو رنج قيمت خودش)
از لحاظ صدا هر دو هدفوني با صداي گرم هستن كه براي تست هر دو از تراكهاي الكترونيك استفاده شد .
بيس هر دو هدفون قوي هست و از لحاظ كميت برابر ولي از لحاظ كيفيت بيس s4 دقيق تر و با عمق بيشتر هست .
ميد يا فركانسهاي مياني يا صداي خواننده در هر دو با جزييات و خوب هست ولي كمي اين قسمت پشت بيس قوي محو ميشه و تشخيص ريز جزييات كمي با مشكل مواجه ميشه.(در كل اين حالت باعث ميشه صدا كمي تو دماغي و بسته باشه كه البته تو سبكهاي ديگه مثل پاپ يا كلاسيك بسيار كمتر هست و صدا نرمالتر هست)
در فركانسهاي بالا هم تقريبا مثل هم هستن ولي هيچ كدوم در اين زمينه قدرت زيادي ندارن و چون من شخصا صداي سرد و تيز دوست دارم باعث ميشه براي اين سليقه چندان خوشايند نباشه .
چون معمولا از هدفونهايي استفاده ميكنم كه صداي بسيار شفاف و سرد دارن بعد از استفاده از اين دو هدفون اختلافهاي زيادي بوجود اومد كه شايد من براي مقايسه فرد مناسبي نباشم پس بهتره از رويو هاي سايت هاي معتبر هم استفاده كنين.
و نكته اي ديگه اي كه هست سر هاي هدفون كليپش براي من مناسب نبودن و شخصا ترجيح ميدم از سر هاي ديگه اي كه راحتر باشه استفاده كنم .چون سر هاي cx300 خيلي راحته كه حتي فراموش ميكنين هدفون داخل گوشتون هست.
سال پيش كه اين هدفونها رو تهيه كردم قيمتهاي خيلي مناسبي داشتن كه به همه توصيه ميكرديم كه اصلا اين فرصت رو از دست ندن ولي با قيمتهاي جديد كمي انتخاب و تهيه مشكل ميشه و اينكه پيدا كردنشون هم كمي مشكل شده .در هر صورت باز هم جزو بهترينها هستن .
ممنون از پاسختون.
بله رو گوشی میخوام . اگه میشه یه قطعه موسیقی به من معرفی کنین که با اون بتونم بهتر به کیفیت هدست پی ببرم
یعنی برای خرید که میرم با موسیقی تست کنم.
بعد اگه میشه قیمت M35 رو هم لطف بفرمایین خیلی خوب میشه. ممنون
ممنون از پاسختون.نقل قول:
بله رو گوشی میخوام. اگه میشه یه قطعه موسیقی معرفی کنین که از لحاظ کیفیت و بیس و زیر و بم در حدی باشی که بتونم با اون موقع خرید هدفون رو تست کنم.
بعد اگه میشه قیمت M35 رو هم بفرمایین خیلی خوب میشه.
ممنون.
ویرایش: اخ ببخشید من به فروم اشنایی ندارم فکر کردم ارسال نشد دوباره نوشتم.
M35 رو میتونید با قیمت 470 تهیه کنید یا M30 رو به قیمت 420نقل قول:
ببینید قطعه ای که میخوایید رو من نمیتونم معرفی کنم بهتون .
مثلا اگه من برای خرید این هدفون اقدام کنم قطعه ای که میبرم برای تستش Ode to Joy رو انتخاب میکنم یا اثر فانتاستیک از ویکتور رو ولی شاید برای شما مناسب نباشه .من پیشنهاد میکنم بهترین آهنگی که خودتون دوست دارید رو ببرید برای تست فقط کیفیت Wav یا FLAC باشه .همین
دکمه تشکر رو نتونستم پیدا کنم.نقل قول:
خیلی خیلی ممنون.:n12:
اقا مرتضی یه سوال دیگه ازتون داشتم اینکه توی ریزِ بیت ها و ادای کاملشون و همونطور که تو پست قبلی گفتم بیس قوی و صدای بلند و شفاف، M35 عملکرد بهتری داره یا HD518؟
کدومشون از لحاظ راحتی در استفاده چند ساعته بهترن و کدومشون دوام بیشتری دارن اگه مدل دیگه ایی هم مد نظرتون بود خوشحال میشم بشنوم.
همچنین قیمت HD518 یکم بالاس مدل دیگه ایی از اسنهایزر نیست که قیمت کمتری نسبت به این مدل داشته باشه؟
ببخشید که به شما زحمت میدم.
خیلی ممنون
ممنون... اینطور که پیداس تو 1 سطحن پس چرا قیمتاش انقدر فرق دارهCX300 II قیمت گرفتم 195 تومننقل قول:
S4 هم گیر نمیاد ولی از نمایندگیش تو پایتخت پرسیدم گفت موجود نیست فعلا ولی هولوهوشه 300 تا 350 قیمتشه :n13:
سلام
دوستان میشه لطف کنید من رو در مورد خرید یک ایرفون با حدود قیمت 150 تومن با بیس عمیق و برای استفاده روی mp3 player سونی و کریتیو راهنمایی کنید؟
عرض کردم خدمتتون که hd518 بیشتر صداش کلاسیک هست تا اون صدای که شما میخواییدنقل قول:
m35 داداش کوپیکتر m50 هست که بهترین مونیتور سال 2011 انتخاب شد .
همونو بگیرید پشیمون نمیشید در ضمن راحتیش هم به نسبت خوبه و میشه باهاش کنار اومد {اینم از اون جایی گفتم که خودم کلا با فول سایزا مشکل دارم و راحت نیستم ...}
نظر خود بنده رو بخوایید من خودم cx300 ii رو ترجیح میدم حتی در قیمت برابر حالا چه برسه به این تفاوت قیمت .نقل قول:
راحتی استفادش قابل مقایسه نیست اصلا با s4 تنها مزیتی که s4 أاره شاید 10% کیفیت بیسش بالاتر باشه که با پلیر معمولی قابل تشخیص نیست .
موفق باشید
دوست عزیز همانند دوست دیگرمون که عرض کردم خدمتشون از خرید cx300 ii پشیمون نخواهید شد ...نقل قول:
دوست عزیز من این مدل رو دارم ... صدای صاف و شفافی داره ... میشه یک مدل دیگه معرفی کنیدنقل قول:
اظلاعات دقیق خواستتون اعم از جنس صدایی که دوست دارین سبکتون دیوایستون و سورستون رو اعلام کنید بهتر میشه نظر داد و اینکه چی از ایرفون میخوایید که تو cX300ii نمیبینید ؟نقل قول:
دوست عزیز سبک موسیقی ترنس ... دیوایس هم mp3 player سونی ... روی cx 300 II به نظرم بیس عمیقی نداره ولی از لحاظ مابقی قاکتورها کیفیت صدای لذت بخشی داره ...نقل قول:
والا خیلی فکر کردم به اون قیمت چیزی به ذهنم نمیرسه آخه حتی الان همون 300 ii قیمتش 200 تومانه ...نقل قول:
تنها گزینه همون eP630 هست که اونم فکر نمیکنم بعد از استفاده از cx300 پسند کنید ولی بیسش عمیقه ...
اقا مرتضی یه سوال دیگه از خدمتتون داشتم. من برای استفاده هدفون ( مثلا همون M35 که فرمودین) از کامپیوتر (کارت صوتیم بدک نیست) و یا گوشی موبایل ( S II ) به امپ نیاز پیدا میکنم؟
اگه بله، از مدل های جم و جور و با قیمت مناسب چه چیزی رو به من پیشنهاد میکنین ؟
ببخشید اگه سوالام اماتور گونه هست. کمک های شما خیلی به دردم میخوره
ممنون
در این تایپک اساتید بزرگواری هستن که اطلاعاتشون از من بیشتره این نظر لطف شماس. m35 یه هدفون فول سایزه هر هدفون فول سایزی 100% به طور کامل با موبایل درایو نمیشه ولی میشه استفاده کرد حداقل رو آیدیواس ها و s2 هم فکر میکنم میتونه تا حدودی درایوش کنه .متاسفانه الان قیمت امپ بالاس وو خریدش برای افراد عادی اصلا توصیه نمیشه .برای کامپوتر حتی با کارت صوتی آنبورد میتونید کیفیت مطلوبی بگیرید و راضی باشید .من پیشنهادم اینه شما این m35 رو بگیر و یه هدفون خیلی خیلی خوب با صصدای عالی داشته باش که تو خونه و با PC به صدای دلخواهت برس یه ایرفون معمولی eP630 یا حتی ایرفون خود s2 هم برای گوشی و استفاده بیرون از منزل داشته باش .نقل قول:
موفق باشید
سلام دوستان
بودجه ی من حد اکثر تا400
هزار تومان هست تو این رنج قیمت با توجه به سبکراک و متال گاهی هم پاپ
! چه هدفونی رو پیشنهاد میکنید؟
پلیر من ایپاد تاچ و کامپیوتر میباشد و تو این رنج فکر کنم هدفونای full size کیفیت بیشتری داشته باشند؟! من خودمAKG Q 460
مورد نظرم بود!:n01:
حالا شما تو این رنج قیمت چه هدفونی رو پیشنهاد میدید که کیفیت خوبی داشته باشه؟خیلی ممنونم از توجه دوستان
با سلامنقل قول:
دوست من اگر واقعا سبکتون راک و متاله منظورم اینه که شنونده حرفه ای این سبکید من جز Grado هیچ چیز نمیتونم معرفی کنم و یقین داشته باشید جز این برند برای این سبک هز چی بگیرید پسند نخواهید کرد . البته بازمک میگم صحبت هام با شمایی هست که متال بازید و صدا رو لمس میکنید
در غیر این صورت میتونید تا این رنج قیمت از BeyerDynamic Dt231 و یا همین Q460 که بنده بیشتر اعتقاد دارم هدفون کلاسیک هست استفاده کنید
با تشکر
با سلام
در بین هدفون های با سیم In-ear قیمت حدود 50 تومان فیلیپس یا جبرا را توصیه می کنید؟
با تشکر
با سلام خدمت اقا مرتضی و سایر دوستان.
من طی چند روز اینده اقدام به خرید هدفون میکنم میخواستم بدونم که در تهران کجا میتونم محصولات Audio Technica رو با گارانتی و قیمت مناسب پیدا کنم (مثلا نمایندگی یا یه چیزی شبیه نمایندگی).
الان کمی سرچ زدم فقط به یک سایت برخوردم که اون هم تقریبا فقط فروش اینترنتی هست (تهران ملودی). ولی بنده ترجیح میدم از فروشگاه حقیقی بخرم تا سایت اینترنتی ممنون میشم اگه کمک کنین.
خیلی ممنون. موفق باشید
اپدیت: اقا مرتضی من از دو نفر پرسیدم گفتن M35 پشت بسته هست و بیشتر برای کار استدیوئی هست و استفاده طولانی مدتش اذیت کننده هست. اگه میشه توضیح مختصر راجب پشت بسته بودن بفرمائین. همچنین گفتن خریدت هدفون های flat صرفا برای گوش دادن به موزیک پشیمونی به بار میاره.
و همچنین یه سوال مثل اینکه این هدفون 65 اهم هست ایا استفاده با موبایل ( که معمولا 32 اهم هستن) بهش اسیب نمیزنه؟
دوست من هر کس گفته که صدای M35 فلت هست احتمالا دست چپ و راستشو هنوز نمیتونه از هم تشخیص بده .اگر تبریز بودید میگفتم تشریف میآوردید تست میکردید . M50 و M35 اتفاقا صدای بسایر گرم همراه با بیس بسیار دقیق حساب شده و محکم میباشد بخصوص برای سبک پاپ که واقعا آدم از شنیدن موسیقی لذت میبره .اینی که میفرمایید گفتن در استفاده طولانی مدت اذیت میشید احتمالا کسی که شمارو راهنمایی کرده این مطلب رو از همین تایپک یا سایت ها خونده .. این هدفون در استدیو ها استفاده میشه ولی نه جایگزین برای Akg K77 یا 99 دوست من اینا تفاوت دارن .اینی که میفرمایید برای این هدفون هست نه برای M35 .....حدس میزنم این مطالب رو در همون فروم تهران ملودی بهتون گفتن ... اگر نمیخوایید هدفون حرفه ای بگیرید برید یه دونه Xb500 بگیرید که فقط دیپس دیپس کنه تو گوشتون و بقیه هم پسند کنن . آمپدانس M35 با گوشی درسته فرق داره ولی من رو آی دیوایس بالای 60% درایو کردم .نقل قول:
موفق باشید