هيچ کس تنها نيست !!!! (حرفش درسته!)
همراه اول :31:
Printable View
هيچ کس تنها نيست !!!! (حرفش درسته!)
همراه اول :31:
» تغيير در هر چيزي، با تغيير در خود به وجود مي آيد. (آنتوني رابينز)
» تولد چیزی غیر از آغاز مرگ نیست . ادوارد یانک
دوستان من دو تا اسکریپت کوچیک نشوتم با هر بار لود صفحه سخمن مختلفی رو نشون میدن
کسی خواست تو بلاگ یا ... اش استفاده کنه بگه لینک بدم
مذهبی هم خواستید تا حدودی دارم
" برای اداره کردن خویش ، از سرت استفاده کن . برای اداره کردن دیگران ، از قلبت " . دالایی لاما
انسان، دنيايي از عجايب است
ارسطو
" اگر در اولین قدم، موفقیت نصیب ما می شد، سعی و عمل دیگر معنی نداشت." موریس مترلینگ
نااميدي نخستين گام به سوي گور است
بناپارت
کمربند سلطنت ، نشان نوکری برای سرزمینم است نادرها بسیار آمده اند و باز خواهند آمد اما ایران و ایرانی باید همیشه در بزرگی و سروری باشد این آرزوی همه عمرم بوده است . نادر شاه افشار
مردعمل درباره ی وسیله پرسش میکند و نه درباره ی هدف
ژان پل سارتر
هر كسي نمي تواند يك انسان باشد
گوته
دستانی که کمک می کنند، مقدس تر از لبهایی هستند که دعا می خوانند
---------- Post added at 11:11 AM ---------- Previous post was at 11:10 AM ----------
جبران خلیل جبران * اگر سرودهای زیبایی را سردهی، کسی را خواهی یافت که به آوازخوانیات گوش بسپارد،هر چند که در دل بیابانها باشی.
* ای مردم ارفالس! شما میتوانید آواز دهل را خاموش کنید، میتوانید سیمهای چنگ را پاره کنید، اما چه کسی میتواند چکاوک را از خواندن باز دارد؟
به پوزش احتیاج نیافتن بهتر از پوزش خواست است
امام علی (ع)
اگر براي ديدن نور خورشيد تمام شب را گريه كني لذت ديدن ستارگان را هم از دست خواهي داد
(شكسپير)
تمام وجودم را برای سرفرازی میهن بخشیدم به این امید که افتخاری ابدی برای کشورم کسب کنم . نادر شاه افشار
تغییر وتجزیه عقیده ای که از پیش شکل گرفته باشد از شکستن اتم دشوارتر است. انیشتین
زندگي بررسي نشده ارزش زيستن ندارد. سقراط
کسي که از سه هزار سال تاريخ بهره نگيرد تنگدست به سر مي برد. گوته
به جاي لعنت فرستادن بر تاريکي شمعي هرچند کوچک بيفروزييد. کنفوسيس
دانايان انديشه هاي جديدي کشف مي کنند نادان ها آنها را ممنوع مي کنند . هاينه
آدمي نبايد آينده را پيش بيني کند بايد آن را بسازد. سنت دو اگزوپري
اگر آينه نبود، من هميشه خود را جوان مي دانستم
پيكاسو
من معتقدم که مي شود مالياتمان را با لبخندي زيبا پرداخت کنيم. البته وقتي شخصآ چنين کاري کردم مامور اداره ي ماليات گفت که فقط پول نقد قبول مي کند! (کن داد)
هیچ گاه ازدواج نکردم چون سه حیوان خانگی داشتم که دقیقا نقش یک زن را به تناوب برایم ایفا می کردند.یک سگ داشتم که هر روز صبح غرغر می کرد.یک طوطی داشتم که تمام بعداز ظهر بدو بیراه می گفت و یک گربه که همیشه دم دمهای صبح به خانه بازمی گشت!
ساموئل راجرز
لحظه پیروزی برای من از آن جهت شیرین است که پیران ، زنان و کودکان کشورم را در آرامش و شادان ببینم . نادر شاه افشار
هر چه آرزو داريد قبل از خواب به ذهن بدهيد
ديل كارنگي
ما موجودات خاكي نيستيم كه به بهشت مي رويم. ما موجودات بهشتي هستيم كه از خاك سر بر آورده ايم.
دکتر حسین الهی قمشه ای
منظورشو از گربه متوج نشدم!:13:نقل قول:
نقل قول:خوب به احتمال زیاد زنش شبا کار داشته، دیر میومده خونه،منظورش اینه !!!.:31:نقل قول:
یک گربه که همیشه دم دمهای صبح به خانه بازمی گشت!
خوب منظورش خیلی بیخوده! :31:نقل قول:
تایید می شه :31:نقل قول:
زندگانی خواب است و عشق رویای آنموسه
شجاعت ترسی است که فاتحه خود را خوانده است .
(شریعتی)
بهترين كارها اين است كه در جواني دانش بياموزي و در پيري به كار بندي
بوذرجمهر
ساعت ها را بگذارید بخوابند!
بیهوده زیستن را نیاز به شمردن نیست
شریعتی!
" بیشترین تأثیر افراد خوب زمانى احساس مى شود که از میان ما رفته باشند " . امرسون
بعضی آدم ها هرگز خــُل نمی شوند؛ واقعا چه زندگی وحشنتاکی باید داشته باشندچارلز بوکوفسکی
با وفا ترک بی وفا نکند.(اخوان ثالث)
جای زخمهای ما قدرت این رو دارن که یادمون بیارن گذاشته واقعی بوده
هانیبال لکتر - رد دراگن
از چارلی چاپلین ...
> اگر روزی خیانت دیدی ، بدان که قیمتت بالاست .
> از دشمن خود یکبار بترس و از دوست خود هزار بار .
> نقاش کامل آنست که از هیچ برای خود سوژه بسازد .
> حتی تظاهر به شادی نیز برای دیگران شادی بخش است .
> ازدواج مثل بازار رفتن است تا پول و احتیاج و اراده نداری بازار نرو .
> انسان اگر فقیر و گرسنه باشد بهتر از آن است که پست و بی عاطفه باشد .
> بزرگ ترین الماس جهان آفتاب است،که خوشبختانه بر گردن همه می درخشد .
> درخشان ترین تاجی که مردم بر سر می نهند در آتش کوره ها ساخته شده است .
> شکست خوردن ناراحتی ندارد . آدم باید شجاع باشد تا بتواند از خودش یک احمق بسازد .
> اگر شاد بودی آهسته بخند تا غم بیدار نشود و اگر غمگین بودی آرام گریه کن تا شادی ناامید نشود.
> این یکی از تضادهای زندگی ما است ،که آدم همیشه کار اشتباه را در بهترین زمان ممکن انجام میدهد .
> وقتی زندگی صد دلیل برای گریه کردن به شما نشان میدهد ،شما هزار دلیل برای خندیدن به آن نشان دهید.
> من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که مصمم به داشتن چنین ایده هایی باشیم .
> فیلمسازان باید به این نکته نیز بیاندیشند که فیلمهایشان را در روز رستاخیز با حضور خودشان نمایش خواهند داد.
> شاید زندگی آن جشنی نباشد که تو آرزویش را داشتی ،اما حالا که به آن دعوت شده ای ، تا میتوانی زیبا برقص.
> دنیا آنقدر وسیع است که برای همه مخلوقات جا هست. به جای آن که جای کسی را بگیرید، تلاش کنید جای واقعی خودتان را بیابید.
به زبانت اجازه نده قبل از انديشه ات به راه افتد
شيلون
زلیخا گفتن و یوسف شنیدن ، شنیدن کی بود مانند دیدن !
شیخ سعدی
--------------------------------------------------
هرگز خودت را اسیر ساده لوحیات مکن ...
قاهر
نيرومندترين مردم کسي است که خشم خويش نگه دارد.افلاطون
بی خردی است، که بگویم کسی بدی را بی بهانه (دلیل )انجام می دهد .
فردوسی خردمند
همان طور كه جامه كهنه از تن را دور مي كني، انديشه هاي كهنه را نيز دور كن
سعيد نفيسي
بینایت(بصیرتت) را با بیداریت مقایسه کن !
قاهر
منطق بي شك سخت استوار است اما نميتواند با انساني مبارزه كند كه ميخواد زندگي كند.
فرانتس كافكا