نقل قول:
دقیقا. مسنجرهای whatsupp و viber و oovoo , ... هم قطع شدن××!
Printable View
نقل قول:
دقیقا. مسنجرهای whatsupp و viber و oovoo , ... هم قطع شدن××!
سرعت برای ددانلود از سایت ایرانی خوبه عادیه ولی سایت خارجی کنده .سرعت تیوسه
شما سرعتتون از یک مگ نامحدود من بیشتره.نقل قول:
مال من 110 است
دوستان چکار کنم من 23 این ماه دوره اینترنت فعلیم تمام میشه . بیام مخابرات یا نه ؟ میخوام 512 نامحدود بگیرم . کسی از خود اهواز 512 نامحدود داره ؟ ممنون :n12:
نقل قول:فقط میتونم بگم خوش به حالتون , برا من که الان یه مدته هر روز داره بد و بدتر میشهنقل قول:
اینم سرعت الان دلم خوشه 2 مگ دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
چشم زدین سرویسمو :دی
سرعتم کم شد.
این سرعت جدیدمه.البته همین که با سرویس 512 سرعتم بالای 100 هستش دستشونم درد نکنه..
لینکای آپلودباز خیلی قابل اطمینان نیستن واسه سنجش سرعت.نقل قول:
سرعت 1 مگ نامحدود من :
2 پارت با هم و سرعت ثابت ....
چرا سرعت های شما اینجوری شده؟شما ها تازه شارز کردید؟
دوستان چطوری dns رو عوض کنم؟
یه dns که رو نت مخابرات بهترین عملکرد رو داشته باشه بگین
یا dns ای که خودتون استفاده کردین رو بگین
سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای شما میاد بالا؟برای من نمیاد ! فیبر نوریه خطم
برا من هم بالا نمیاد به پشتیبنای هم زنگ زدم میگه نمیدونم :n03:نقل قول:
دوره از زمان ثبت نام شروع میشه یا از زمانی که اینترنتو فعال میکنن؟
من پریشب تمدید کردم.نقل قول:
واسه من که دیالت مخابرات بهترین دی ان اسه.نقل قول:
واسه منم بالا نمیادنقل قول:
منظورت از ثبت نام،ثبت نام اولیه س؟نقل قول:
پس شاید دارن جبران اون خرابیها رو میکنن.شما چند ماهه گرفتی؟جشنواره گرفتی؟چقدر پرداخت کردید؟
پس شاید دارن جبران اون خرابیها رو میکنن.شما چند ماهه گرفتی؟جشنواره گرفتی؟چقدر پرداخت کردید؟
نقل قول:
والله از همه جا همینطوره
صفحه هم خیلی دیر باز میشه
من مثل همیشه یکماهه تمدید کردم.نه جشنواره ای نیست.اینا باشن و به فکر جبران باشن؟عمراً.یعنی عمراً ها.از دستشون در رفته بابا.نقل قول:
25 تومن هزینه ش شد.قبلاً 22 تومن بود.
سرعت فعلی من : صبح ها عالیه ....
دقیقاً صبح ها حرف نداره.سرویست 2 مگه؟نقل قول:
دوستان تازه یه نفری از مخابرات بهم زنگ زد سلام علیک گفتیممستقیم گفت شماره موبایل بده گفتمش برای چی کدوم نظر سنجی شرو ع کرد به سئوال کردن که مودمتو از کجا گرفتی از کیفیت راضی هستی معلومه نه چجوری پولو واریز کردی کارت خودپرداز نمایندگیمون ازشون راضی هستی گفتم خوبن و....
بعد این نظر سنجی برا چیه گفت برا بهبود کیفیت adsl گفتم برا کل کشوره گفت نه فقط برا خوزستانه گفت پیشنهادی یا انتقادی هم داری گفتم مخابرات باید به فکر کیفیت باشه نه کمیت نسبت به پولی که میگیرن کیفیت اصلا نداره..
حالا کسی هم مثل من از مخابرات بهش زنگ زدن که از خوزستان باشه؟؟
کسی میدونه قضیه این تماسه چیه؟نکنه فقط به من زنگ زدن ازم ایرادی گرفتن.......
به قول تلویزیون ملی : این نظر سنجی ها مربوط به سی ای ای هست!! .
مان چندین بار زنگ زدم و اعتراض کردم ولی خبری نشد اونوقت زنگ بزنن بگن دوست عزیز چه ایرادی دارین؟
حالا اگه نمایندگی پورشه بود و شما پورشه خریدین ، بله واقعی بوده.
نه برای یه ای دی اس ال ساده زنگ بزنن بگن چه طور بود!
حالا اگه مخابرات عقل سالم پیدا کرده ما اکراه نداریم. انشاالله کیفیتش خوب بشه
Sent from XPERIA P using Tapatalk 2
باکت نباشه داشم.نقل قول:
دفعه ی بعدی زنگ زدن دایورت کن سمت من میدونم جوابشونو چطور توی یک حرکت بدم :دی
اقا موندم بیام مخابرات یا نه ؟ میترسم بیام 512 نامحدود بگیرم سرعت افتضاح باشه :n02: عجب گیری کردیم روی هیچ جا نمیشه حساب باز کرد !!
بنظر من مشکلی نداره.حداقل بهتر از سایر سرویس دهنده ها هست اگر حجم دانلودت بالا هست
عزیزم نگفتن ایراد داری یا نه گفتن این نظرسنجی که قراره باعث بهبودی اینترنت adsl خوزستان بشه بعدشم چرا بدت میاد اگه ممکنه یه نفر به هزار نفر سود برسونه وقتی من مشکل دارم من کجام من تو خوزستانم اگه درست کنن برای کل استان درست میکنننقل قول:
بعدشم من از این نگرانم که چرا فقط به من تماس گرفتن نکنه سوتی دادم که خودم خبر ندارم.نمیدونم سازمان مخابراته یا سازمان اطلاعات؟بخاطر هممین من پرسیدم کی مثل من بهشون زنگ زدن؟
دوستان بنطرتون از جشنواره دربیام. سرعت 2مگ میخوام بگیرم.که دانلود رایگان داشته باشه.
ارزش داره؟؟؟؟؟ سرعت دانلود در ساعات رایگان چطوره؟؟
الان 1مگ هستش با 4گیگ ترافیک ماهی 15.000 تومان روی قبض تلفن میاد.
والا امروز من 2 کلاس داشتم تا 5 بعد از کلاس گوشیم رو چک کردم یه شماره از اهواز بود اخرش هم 0506 بود که نتونستم جوابشو بدم تو کلاس .همین به شما زنگ زد؟نقل قول:
امین عزیز .نقل قول:
منظور منو بد برداشت کردی . من داشتم با کنایه بی مسوولیتی های مخابرات رو به سخره میگرفتم .
امیدوارم ناراحتتون نکرده باشم
یکی جواب ما رو بده:
دوستان از جشنواره دربیام. سرعت 2مگ میخوام بگیرم.که دانلود رایگان داشته باشه.
ارزش داره؟؟؟؟؟ سرعت دانلود در ساعات رایگان چطوره؟؟
الان 1مگ هستش با 4گیگ ترافیک ماهی 15.000 تومان روی قبض تلفن میاد.
2مگ توی ساعت رایگان حدود 180 تا 230 میده. معمولا اینجوریه. بعضی وقتا شاید بیشتر بشه بعضی وقتا هم کمتر. دیگه تصمیم با خودتونه که بگیرید یا نهنقل قول:
آقا ما پارس 256 رایگان گرفتیم (مرکز آزادی هستم 552) الان برام 2 مگ گذاشتن ولی snr خطم دونش 16 و آپش 6 ، خیلی قطع و وصلی داره یعنی میذاری دانلود شه از 50 شروع میشه بعد از چند ثانیه میرسه 170 بعدش یهو صفر میشه دوباره چند ثانیه صفره دوباره میپره بالا عین ....
اعصاب نذاشته برام ، ساعات رایگان هم که نگو افتضاح ح ، به نظرتون اگه از مخابرات بگیرم تاثیری در snr داره ؟؟؟؟؟؟؟ یا اونم همینجوریه
شما خطت داغونه.اول به همون پارس آفلاین بگو واست یه مقدار پایینتر ببنده که نویزت کم شه ببین چی میشه.نقل قول:
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
بچه ها امروز واسه شمام داغونه سرعت باز شدن پیج؟
تایید میشه:n21:نقل قول:
خوزستان واقعا سرعتا انقدر پایینه.چطوری میگین adsl داریم؟
اتفاقا امروز برا من سرعت عالی شدهنقل قول:
نتیجه میگیریم که هر وقت جایی سرعت خوب بشه جای دیگه سرعت خراب میشه !
چرا جشنواره دیگه توی لیست نیست؟بنظرتون این سری باز هم 3 ماهه بخرم یا 6 ماهه؟جریان این قیمتهای جدید متناسب با گیگ چیه؟
راستی همه افت سرعت دارن؟
12 روزه درخواست دادم واسه 1mb نامحدود هنوز خبری نشده
زنگ میزنم 2020 میگن مشکلی نیست
یجور میپیچونن
بنظرتون چیکار کنم؟
خستم کردن بخدا :n28:
یکی بگه چرا 80.191.224.244/IBSng/user/home.php باز نمیشه؟
سلام .بچه ها من یه چند روزی adsl 512 مخابرات اهواز گرفتم ولی سرعت دانلودم زوری به 12 اینا میرسه؟سرعت صفحه باز کردنش خوبه .توی speedtest.ir سرعت را حتی از 512 بعضی وقت ها بیشتر میزنه ولی توی دانلود افتضاحه.چی کار کنم به نظرتون؟داستان چیه؟راهنمایی بفرمایید
ممکنه مشکل از اون سرور باشه یا برنامه ای که دانلود منیجرتون باشهنقل قول:
Sent from XPERIA P using Tapatalk 2