نقل قول:
من نظرمو اعلام کردم دوستان , برای نظر شما هم احترام قائلم , حالا آینده معلوم میشه حق با کیه ! :n02:
Printable View
نقل قول:
من نظرمو اعلام کردم دوستان , برای نظر شما هم احترام قائلم , حالا آینده معلوم میشه حق با کیه ! :n02:
موقتاً بسته میشه تا رسیدگی بشه
ممنون
----------------
بارها اعلام شده که مورد خلاف قوانین مشاهده شد گزارش تخلف بزنید نه اینکه ادامه دهنده بحث اشتباه باشید
این تاپیک مربوط به تبلت های اندرویدی هست نه چیز دیگه ای ، بهتره در همین حیطه درخواست مشاوره داده بشه
پست های نامربوط پاک شدن
ممنون
میگن قطعات هواوی گیر نمیاد ولی سامسونگ بهش میخوره
سلام
مثه اینکه دعوا بوده اینجا :n02:
تا 1200 تبلت چی هست ؟؟
اندروید باشه ، ایپد مینی نمیخوام !!!!!!
خودم نظرم روی نکسوس 7 هست
برا وبگردی و بازی
خوبه ؟؟؟؟
تا 400 تومن چه تبلتی میتونم بخرم
فقط میخوام کیفیت صفحه نمایش اش عالی باشه تا بتونم عکس هام را نشون بدم
و عکس ها ی مثلا 8-9 مگی را بتونه باز کنه
و فیلم هم پخش کنه
یه تبلت خوب از 7 اینج بزرگتر با باطری خوب و اجرای بازیهای سنگین اچ دی معرفی کنید سیمکارت خور هم باشه تا 1 تومن
پیشنهاد خودم Prestigio MultiPad 2 Ultra Duo 8.0 3G هست ولی چون تبلت جدیدیه نمیدونم ارزش خرید داره یا نه ؟
دیگه چی پیشنهاد میدید ؟؟
سلام دوستان؛یه راهنمایی می خواستم.
من یه تبلت می خوام منحصرا" برای کارهای تحصیلی!(ترجیحا" برای رشته داروسازی مناسب باشه)
اهل بازی و دیدن فیلم با کیفیت HD و اینا هم نیستم.
فقط یه تبلت می خوام که برای خوندن درس از هر نظر مناسب باشه؛مثلا" خوندن و ویرایش PDF،خوندن و ویرایش اسناد آفیس و احیانا" یادداشت برداری و نوشتن مطلب و ریختن نرم افزارهای کاربردی.
کیفیت نمایش تصاویر هم نمی گم عالی.....حداقل معقول و خوانا باشه،نه اینکه با زوم کردن رو تصاویر،جزئیات نامشخص شه!(بسیاری از قسمت های فایل درسیم تصویریه و به همین دلیل کیفیت نمایش عکس برام مهمه)
وای فایش هم قوی باشه که مجبور نشم خیلی نزدیک مودم باشم.
باتری ش روزانه حداقل تا هشت ساعت شارژدهی داشته باشه.
درضمن؛توانایی خواندن و باز کردن زبان فارسی و فرمول های ریاضی و فیزیک و شیمی رو به طور کامل داشته باشه؛منظورم اینه که فونت ها و فرمول های پی دی اف یا ورد رو در هم برهم نشون نده.
انتخاب اولم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود؛چون واقعا" انتظار زیادی از تبلت ندارم و با توجه به امکانات و نرم افزارهای نصب شده روی این تبلت،به نظرم گزینه مناسبی بود.
ولی اطرافیان منصرفم کردن و پیشنهاد دادن به مدل های بالاتر فکر کنم.
با بررسی پیشنهاد دوستان و اطرافیان سه گزینه دیگه هم به نظرم مناسب اومد:
Samsung Galaxy Note 8
Asus Google nexus 7 3G-32
Asus Fonepad ME371
با وجود توضیحات بنده،لطفا" راهنماییم کنید که بهترین گزینه چیه!همون انتخاب اول خودم مناسبه؟
اگر نیست،پس لطفا" بهترین مدل رو بین این سه مدل،با توجه به انتظارات و نیازهای که دارم پیشنهاد کنید.ممنون از لطفتون!
با این مبلغ نمیشه زیاد رو کیفیت تبلت حساب باز کرد ولی مدل های زیر کار راه انداز هست:نقل قول:
Dimo D700 & 700
بلک بری پلی بوک ۱۶ گیگ
HYUNDAI TS1 Wi-Fi 4GB
GS-Pad GSP-X7 Wi-Fi 8GB
Point Of View MobII 701 Wi-Fi 8ZGB
ViewSonic Viewpad VB71
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
سلام دوستان:n26:
من میخوام یه تبلت بخرم بین Ainol Novo 9 Spark و google nexsus 7 نمیتونم انتخاب کنم
میشه دوستان راهنمایی کنند؟
آینول رو توی بنچ مارکش دیدم سی پی یوش رو یک گیگاهرتز میزنه در حالی که خود شرکتش زده 1.5 گیگاهرتز....
حقیقت خودم آینول رو خیلی خوشم اومده ولی بخواطر برندش نمیتونم بهش اعتماد کنم!!!! شما کدوم رو پیشنهاد میدید؟
تو رنج قیمت 1 ملیون و 100 چیز دیگه ای بهتر پیدا میتونم بکنم؟
ممنون:n16:
سلام دوستان
من یه تبلت مقاوم برای بازی تو رنج قیمت 400 تا 500 می خوام.
برای بچه ی 4 سالشه میخوام برای همین میگم مقاوم:n02:
Hyundai Lutos TS2 - 8GB چطوره؟
crystal 2 بگیر داداش اون داغونه سخت افزارش
hyundai هم نیستش الکی معلوم نیست جنس درجه چند چین آوردن مارک hyundai زدن روش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط صفحه ایرانی میاره
من خودم نکسوس ۷ دارم تا الان هم تو هیچ زمینه ای تبلتم کم نیاورده اگه نکسوس هفت ۳۲ گیگ وای فای بگیری بعید می دونم کم و کسری بیاری البته تو رنج هفت اینچی ها:confused:نقل قول:
Galaxy Tab 10.1 P7500 3G 16GBنقل قول:
Galaxy Tab 8.9 P7300 3G
بهتره بودجه تون را افزایش بدید یا یه تب کوچکتر بگیرید اخه از یه تب ۱۰ اینجی سیم کارت خور مثل گوشی نمیشه راحت استفاده کرد
Prestigio MultiPad 2 Ultra Duo 8.0 3G این هم بد نیست ولی فک نکنم پاسخگوی بازی اچ دی سنگین باشه:rolleyes:
از نظر من که از نکسوس هفت استفاده می کنم می گم نکسوس هفت ۳۲ گیگ ولی سری وای فای بگیر چرا:نقل قول:
۱- کیفیت صحفه نمایشش بالاست و در زمینه نشان دادن جزییات خوب عمل می کنه
۲- پردازشگر قوی امکان نصب همه جور برنامه ای را فراهم می کند
۳- وای فای بخوبی جواب می ده چون تب خودم سری وای فای هست
۴- باتری ۴۳۲۵ تایش جواب گوی کتاب خوانی تا ۹ ساعت هست
باز هم انتخاب با خود شماست :cool:
بین این سه مدل نوت 8 و نکسوس7 رو توصیه میکنم هر دو خوب هستند برتری نوت8 در داشتن دوربین پشت 5 مگاپیکسلی و صفحه بزرگ تر هست و برتری نکسوس 7 ورژن 3G در صفحه نمایش کمی بهتر و قیمت به صرفه تر هست.نقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4 Beta
من بار ها گفتم تبلت zperia z بیاد ایران با قیمت نجومی میاد بعضی دوستان قبول نکردن ! بیاید تحویل بگیرید .
مشکل از دوستان نیست بلکه از این فروشندههای بیانصاف هست!! شنیدن که تبلت ضد آب هست دیگه نوبرشو گیر آوردن! این فوقش 2 تومن میرزه نه بیشتر.نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز مگر من گفتم دوستان باعث شدن این تبلت با قیمت بالا وارد ایران بشه ؟ :n02: مشکل از جای دیگست اما نمیتونم ذکر کنم چون اینجا نمیشه درباره چیز دیگری صحبت کرد ! اصلا هم به دولت ربطی نداره !
نه نگفتم شما گفتید من منظورم سخن دوستان هست:n02: اینکه سخن دوستان درست از آب در نیومده.نقل قول:
خواهشی دارم دوستان ازتون , قبل از اینکه هر کسی نظر بده بیاد فکر کنه چی مینویسه ! من بار ها دیدم دوستان نظر دادن گفتن با 400 تومن تبلت با سخت افزار عالی و Screen خوب معرفی کنید ! تمنا میکنم از شما دوستان عاقلانه نظر بدید با این شرایط !
با تشکر .
زیر 400 تومن بهترین تبلت اندرویدی 7 اینچی چیه.ممنون
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
دوست عزیز من هم مثل شما چندین ماه درگیر انتخاب بین برندها و مدل های مختلف بودم . هواوی مشخصات خوبی داشت و با چند تا سرچ و دیدن مشخصات از سایت های داخلی و خارجی همینطور هم مقایسه با تبلت هایی در حد خودش اون رو انتخاب کردم و خریدم . نمیگم تبلت بدیه یا مشکل سازه اما متاسفانه چندتا مشکل باهاش دارم اول اینکه باطریش خیلی ضعیف عمل میکنه دوم هم با هرچی نرم افزار بنچ مارک بوده من اینو تست کردم اما همشون مشخصاتی که بهم میدن با مشخصات سایت فروشنده ش مطابقت نمیکنه . داشتم دیوونه میشدم گارانتی ماکروتل دیگه از دستم کلافه شده بود ایمیلی برای سایت سازنده چینیش فرستاد و جوابیه شو برام ارسال کرد راستش هنوز قانع نشدم اما دیگه کلافه هم نیستم مثل روز های اول . اما محسنات زیادی داره یکیش قیمت مناسب با توجه به سخت افزار نسبتا قابل قبولشه . صفحه نمایشش خیلی خوبه و تاچش هم خوب کار میکنه بازی اچ دی هم روش نصب کردم بدون لگ جواب داد ..اپایکیشن هاش اصلا تو بازار پیدا نمیشه و هرچی هم که الان هست مال مدل های دیگه است مثلامن کیف به نام ارجینال گرفتم ازشون ولی مال خودش نیست چون شکاف باندهای پشتش رو نداره . راستی صدای دالبی فوق العاده ای داره که یکی از بهترین محسناتشه .رو ی هم رفته نسبت به قیمتش انتخاب مناسبیه و از تب سامسونگ بهتره اما از نوت سامسونگ ضعیفتره ..باز هم صوایل اگه داشتی د ر خدمتم :)
نقل قول:
دوست عزیز با 100 $ میخواید چی واستون بسازن ؟:n13:
بهترین تبلت ؟:n02:
مگر زیر 400 تومن تبلت بالای 7 اینچ هم داریم ؟ !:n13:
به فرض اینکه خریدید تبلت پایین 400 فکر میکنید چقدر باتری واستون نگه داره ! بالای 2 ساعت میرسه ! ؟ فکر نمیکنم !:n13: نخرید سنگینترید !!!
من پست بالاییم رو به دیوار گفتم !!!!!!! با تشکر .
من نگفتم که فلان چیزو فلان امکاناتو داشته باشه من گفتم با 400 تومن بهترین چیزی که میشه خرید چیه شما اول یکم اروم باش بعدم یبار بخون من چی گفتم بعد جواب بده.ممنون
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
کی گفته من آروم نیستم :n02:؟نقل قول:
خوب دوست عزیز حرفتون غیر منطقیه زیر 400 تومن مگه تبلت پیدا میشه آک !!
اگه هم پیدا بشه با لوازم جانبیش 450 میشه ! دوست عزیز تبلت زیر 400 هیچ پورتی روش نداره هیچ کدومشون بلوتوث ندارن ! بانریشون و سخت افزارشون افتضاحه ! همچنین screen افتضاحتر !
من دارم میگم شرایط رو درک کنید با این قیمت نمیشه تبلت درست حسابی خرید ! اول برید بودجه رو افزایش بدید ! با تشکر.
در صحفه قبل پست ۲۶۶۶ چند تا مدل نام بردم ولی کارایایی نسبتا خیلی وایینی دارند امتخاب با خودتون هست :what:نقل قول:
مگه تبلت ۴۰۰ تومنی مشکلش چیه شاید یکی واشه خوشگلی می خواد بزاره تو کیفش :mad:نقل قول:
مهم اینه که تب زیر ۴۰۰ هم گیر میاد و اگه ما وظیفه ای داشته باشیم راهنمایی فرد با توجه به بودجشون هست مثلا من خودم یه تب مارشال ام ای ۷۰۰ را سیصدو هفتاد گرفتم کادو دادم به خواهر زاده پنج سالم حال شما حتما توقع داشتی یه نوت ۸ کادو بدم :mad:
میشه منظورتونو از خوشگلی اعلام بفرمایید !!!! :n13:نقل قول:
اولا که من از قضاوت شما خندم میگیره ! دوست عزیز میگن زیر 400 ! نه 400 تومن ! آره گیر میاد من نگفتم گیر نمیاد ! گفتم با لوازم جانبیش بالای 450 میشه ! کار خواهر زاده پنج ساله شما چه قدر مطابقت داره با کار ایشون !
اینجا داریم مشاوره میدیم نه اینکه من شما رو زور کنم واسه فامیلتون چه تبلتی بگیرید ! مسخرست این حرفتون ! (حرف تو دهن من نگذارید لطفا !!)
من دارم میگم تبلت زیر 400 واقعا ضعیفه و کاربر 100 % مجبور میشه بعد یکسال عوضش کنه ! (ممکنه همون اول هم به مزاجش خوش نیاد و شوت کنه تبلت رو !) یعنی من میام اینجا تو هوا نظر میدم دیگه دست شما درد نکنه !
آدم بیاد فکر کنه واسه چیزی که میخره , با این پول خداییش هر چی بخری ضرر کردی !
من نظرمو دادم , نظر هر کس محترمه ! هر موقع هم من نظر دادم این جوری اومدید رو سرم ! شما هم نظر خودتونو بدید به جای اینکه اینطور از من انتقاد کنید . حداقل وقتی انتقاد میکنید دلیل خوبی هم واسش داشته باشید !
با تشکر .
اره دیگه حتما تو راست میگی :sly:نقل قول:
نقل قول:
..........
سلام بچه ها نظرتون درمورد اين تبلت چيه؟
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: - وزن 580 گرم
پردازنده: ARM MPCore 4430 Chipset , Dual-Core Cortex-A9 CPU 1GHz
دیسک درایو: حافظه داخلی 8 GB
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی LED Capacitive - اندازه 9.7 اینچ
امکانات: WiFi - بلوتوث - کارت خوان - وب کم - حسگر شتاب سنج - حسگر ژیروسکوپ - microUSB - HDMI
سایر مشخصات: Google Android v4.0 Ice Cream Sandwich - کارکرد باتری 10 ساعت
قیمت : 869000 تومان | گارانتی 1 ساله سازگار | اين قيمت ديجي كالا زده ولي سايت ديگه زده 1.090!!!!!!!!
دوتا خصوصيت خوب داره يكي 10 اينچي يكي ديگه قيمت مناسب
ولي نميدونم ايا قابليت وصل شدن هارد اكسترنال يا فلش رو داره؟
ااينكه مشكل هنگي داره؟ تو كاراري تقريبا سنگين كم مياره؟
خرابيش چطوره؟
و من نظر روي گلكسي تب 2 10 اينچي بود ولي زورم مياد 1.5 پول بالا تبلت بدم پس كلا نسبت به گلكسي تب 2 10 اينچي وضعيش چجوريه؟
نقل قول:
دوست عزیز تبلت خوبیه و تنها مشکلش صفحه نمایششه که تراکم پیکسلی پایینی به عنوان یک تبلت داره و ممکنه اذیت بشید. (کابل otg هم ساپورت میکنه .) , تو کار های سنگین کم میاره .
اگه این تبلت لنوو عین تبلت سامسونگ سیم کارت خور بود و قابلیت مکالمه داشت و باتریش عین تبلت سامسونگ بود و همچنین رزولوشن این تبلت سامسونگ رو داشت قیمتش 1.300 - 1.400 میشد .
به این موارد هم توجه کنید .:n02:
good luck.
باتريش چند ميلي آمپره؟ من گشتم پيدا نكردم بعد فیش 3.5 میلیمتری صدا نداره؟ كابل ogt رئ ميگن ساپورت نميكنه!!! تا چند گيگ رو بعنوان مموري ساپورت ميكنه؟ كلا پولو ببيرم بالا يا اينچ روبيارم پايين؟ چون كار PDF , فيلمو از اينكاره بيشتر دارم 7 اينچ خوبه؟نقل قول:
دوست عزیز باتری این تب 6720 mili amper هستش . مثل اینکه نداره . کی میگه ؟ :n02: 32 Gb .نقل قول:
دوست عزیز به عنوان کسی که تجربه داره بزارید بهتون بگم که برای این کار ها اصلا این رزولوشن مناسب نیس و تو ذوقتون میزنه ! خیلی کیفیت صفحه این تبلت پایینه و افتضاحه , اصلا برای فیلم دیدن و کتاب خوندن مناسب نیس !
صفحه نمایش 7 اینچ از نظر من برای فیلم دیدن مناسب نیس و خیلی کوچیکه در مقابل 10 اینچ (2 برابر بزرگتر از 7 اینچ) اما کتاب خوندن رو میشه تحمل کرد .
اما وقتی شما میخوای 10 اینچ بخری در مقابل باید بودجه خوبی هم واسش داشته باشی .
من به شما در تبلت های 10 اینچی amazon kindle fire 8.9 رو پشنهاد میکنم , همچنین mediapad 10 fhd . مدیاپد 1.400 هستش و kindle wifi 32 gb قیمتش 1,400 هست , و سیم کارت خورش 1,600 .
و در 7 اینچی ها شک نکنید نسبت به قیمتشون nexus 7 بهترین گزینست .
فرق تبلت ها با ebook reader ها چیه؟
ضمنا فیلم دیدن با تبلت ها واقعا اشتباه هست
اگه واقعا هدف لذت بردن از فیلمه برید با همون پول یک led32 اینچ بخرید لذت ببرید
من خودم هدفم این بود که نمونه کارام را به مشتری ها نشون بدم
چون قبلا عکس هام را چاپ میکردم و برای فیلم هام هم باید لپ تاب میبردم که واقعا سخت بود برام
یک تبلت هفت اینچی با کمک اقا سجاد خریدم :n02:
انشالله دستم برسه توضیحات لازم را میدم برای اونایی که تبلت ارزون میخوان بخرن
ضمنا هر تبلتی میخرید حداقل یک مموری 16 گیگ و یک کیف هم باید براش بخرید که همین ها حدودا 70 تومن میشه
الان ارزون ترین تبلتی که تو اینترنت دیدم که یک سری مشخصات هم داره و اونایی که خریدن هم ناراضی نبودن wolf pad u70 بوده که 260 هست که با همون مموری و کیف میشه 330
واقعا همه چی گرون شده و خرید کردن با قیمت های کم تقریبا اشتباه هست همین wolf pad هم حتی تو یک سایت خارجی ریویو نداره و واقعا معلوم نیست پدر و مادر دار هست یا نه؟
نقل قول:
هر دو تبلت هستن . تنها فرقشون اینه که e book reader ها فاقد operating system هستن , فاقد سخت افزار و کتابخوانها نور ندارند , :n02: و از همین لحاظ برای کنابخوانی چشم رو اذیت نمیکنند . اما یک نکته هم هست و این که این تبلت ها در تاریکی اصلا صفحه نمایششون دیده نمیشه و اصلا نمیتونه
جای تبلت ها os دار و با سخت افزار رو پر کنه .
دوست عزیز اتفاقا تبلت 10 اینچی مناسبترین تبلت برای فیلم دیدنه !
دوست عزیز مگر led32 اینچ portable هست ؟ :n02: مگر خودش os داره که کار multimedia رو انجام بده ؟
من کاری نکردم عزیز شما لطف داری.
بعدش من به دوستان میگم نمیتونید تبلت زیر 400 بگیرید میریزن سرم ! بدون اینکه حتی ذره ای به حرفم توجه کنند و دو دقیقه برن فکر کنند من چی گفتم !
همین ساپورت نرم افزاری مهمترین مسئلست . شما فرض کنید که این تبلت رو میگیرید وقتی خراب شد میخواید کدوم نمایندگی ببرید ! وقتی دیگه از این تبلت زده شدید به نظرتون چه کسی این تبلت رو از شما میخره !
موفق باشید.
نه من بیشتر منظورم اینه مگه شما در هفته چند تا فیلم میبینید؟نقل قول:
دوست عزیز اتفاقا تبلت 10 اینچی مناسبترین تبلت برای فیلم دیدنه !
یکی دو تا سه تا؟
خوب همین ها را مثل ادم بشینید تو خونه جلوی تلویزیون با کیفیت بالا و صدای دالبی با خوردن چیپس و پفک ببینید نه تو یک چیز کوچول موچول :n02:
نقل قول:
خوب عزیز همیشه که انسان جلوی تلویزیون نیس :n02: !
من کسایی رو میشناسم روزی 10 ساعت فیلم و tv series میبینن , حالا این شخص اگر جایی باشه که tv نباشه باید چکار کنه ؟ :n02:
ممنون از توضيحاتتنقل قول:
اين گلكسي كه 7000 mili پس چرا 3 برابر اين شارژ نگه ميداره
بعد بحث 32 اينچي و از اين حرفا بود بگم من دارم تو 4 اينچي :n27: فيلم ميبينم!!!!!!!!!!!!!!!!
فكر كنم اخر بايد اين گلكسو بخرم
رم این تبلت یگ گیگ هست ولی از نوع DDR2 هست و این تبلت مجهز به پورت HDMI هست پس بیشتر بدرد فیلم دیدن میخوره قابلیت استفاده از سیم را نداره پس تنها راه استفاده از نت وای فای هست ( عدم پشتیبانی از تری جی دانگل) و از OTG پشتیبانی نمیکنه پس موس و کیبورد یا فلش یا هارد اکسترنال نمیخوره باتری این تب واسه فیلم دیدن ۹.۴ ساعت کار میکنه یکی دیگه از خصوصیات این تب روشنایی نمایشگر هست که در حالت ماکس تقریبا برابر ایپد ۲۰۱۲ هست و همچنین سیستم خروجی صدا SRS با بهره گیری از چهار بلندگو. :thumbup:نقل قول: