من پزشکی شاهرودو زدم . اضطراب گرفتم بدجور . نمیدونم چیو بخونم همه مشکلم همینه.
دفعه ی اول که کنکور دادم سراسری داروسازی قبول شدم انقدر اضطراب نداشتم که الان دارم . اینکه نمیدونم چی بخونم دیوونم کرده .
Printable View
من پزشکی شاهرودو زدم . اضطراب گرفتم بدجور . نمیدونم چیو بخونم همه مشکلم همینه.
دفعه ی اول که کنکور دادم سراسری داروسازی قبول شدم انقدر اضطراب نداشتم که الان دارم . اینکه نمیدونم چی بخونم دیوونم کرده .
حالا چطور شد به راه راست هدایت شد یا نه؟:31:نقل قول:
سلام عزیزم با توجه یه اینی که میگی که دفعه ی اول تو کنکور داروسازی قبول شدی یعنی سطح اطلاعاتت تو درسا بد نیست خوب واسه آزاد چند تا تجربمو میگم اول سوالهای آزاد با سوالهای سراسری فرق داره یعنی آسونتره اما سواله سختم توش هست اون سوالی که اسونه واسه همه ی دانش آموزایه متوسط به بالا آسونه بعدشم خیلی ها یه زیست اهمیت میدن میگن زیستو بیشتر بخون درسته که زیست مهمه اما به نظره من درسایه سرنوشت ساز تو آزاد واسه پزشکی قبول شدن ودندون و دارو ریاضی و فیزیکه چون دانش آموزایه متوسط به بالا که در واقه رقیبایه تو هستن تو پزشکی زیستو همشون بالا می زنن اما می مونه ریاضی که چون خیلی ها تو ریاضی ضعیفن اونایی که تو ریاضی قوی ترند می تونند به راحتی ازونایه دیگه سبقت بگیرن اینارو گفتم که ریاضیرو فراموش نکنی بدشم تو آزاد وقت خیلی مهمه که اگه تست زیاد بزنی این مشکل حل میشه واسه قبول شدن تو آزاد تو این 3 رشته دارو دندون و پزشکی واقعا باید خوند استرسو اضطرابم بذار من خودم تو آزاد دندان تهرانو زدم با تلاشو پشتکار به هدفت می رسی اینجا نمیشه زیاد بگم منم خودم تو کنکورایه آزادی که از ساله 82 تا 89 از تو کتابه کانون زرد رو زدم زیستو بینه 90 تا 100 می زدم نه که من خیلی شاهکار کرده باشم واقعا سوالاش اونجوری نیست که استرس داشته باشی اما بازم بگم ریاضی و فیزیک رو فراموش نکنی واسه ادبیاتم که کتابه گاجه سبز به نظرم خویه چون دیگه فک نکنم دیگه با خوندنه کتابه گاجه سبز دیگه ابهامی تو درس واست بمونه ولی واقعا باید بخونی نه حرف با عمل خوب دیگه فک کنم طولانی شد چند نمونه از کارنامه ی دانشگاه ازادم واست می زارم یه وقت نگی درصدا بالاست بهت قول می دم اگر واقعا تلاش کنی به راحتی میتونی قبول بشینقل قول:
این ماله یکی که داروسازی رو قبول شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پزشکی نجف اباد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم داداشه همین پزشکی نجف آباده بالایی
واینم دندانپزشکی تهران
موفق باشی:11:
واسه پزشکی ازاد باید زیست رو زیر 90 نزنی! چون خیلی اوضا خراب میشه! از سال 88 این جوری شده جون همه زیست رو خوب می زنندنقل قول:
از موقعی که شنیدم پزشکی ازاد ترمی حدود 3 میلیون و ترم های اخر هم به 5 میلیون می رسه یه خورده زده شدم فکر می کردم ترمی 1.5 - 2 میلیون باشه! ولی هر چی باشه می ارزه
اگه دارو سراسری قبول شدی چرا نرفتی می خوای آزاد پزشکی بری؟
دوستان نمیدونید امتحانای ترم پیش دانشگاهی کی شروع میشه کی تموم میشه ؟
ورودی های 89 و 90 ترم های آخر که پایان نامه دارن شهریه شون حدود 9 تومن خواهد شد :20:نقل قول:
--
این دوستمون دکترای داروسازی دارن:31:
---------- Post added at 04:32 AM ---------- Previous post was at 04:31 AM ----------
الان جبرانی 1 داره برگزار میشه . ترم دوم هم اردیبهشت برگزار میشه :20:نقل قول:
میشه کامل تر توضیح بدی ؟ دقیقا نمیدونی کی شروع میشه کی تموم میشه ؟نقل قول:
دوستان از استرس تموم کردن درسا شبا خوابم نمیگیره ! الان ساعت 3.20 دقیقه هست که هی به خودم میگم چطوری میشه تو این 4 ماه درسارو کامل تموم کرد و آخرش یه دانشگاه سراسری خوب قبول شد ! در کل همین امر باعث میشه امیدم رو بذارم واسه سال دیگه ! تو کل روز واسه استراحتم حتی به فکر درس هستم یعنی نمیتونم از استرسش بیام بیرون ! چیزی که استرسم رو بیشتر میکنه تداخل برنامم با امتحانای ترم دومم هست !
اونایی که از پیش 1 واحد مانده دارن الان دارن پاسش میکنن و همزمان دارن پیش 2 رو هم میخونن که در اردیبهشت ماه امتحانش رو بدن ؟نقل قول:
با کجاش مشکل داری ؟ جبرانی اگه نمیدونی چیه گفتم که برای کساییه که واحدهایی رو پاس نکردن
برانی ترم دوم هم تیرماه هست . یه دونه هم امتحان برای ترم شهریور داریم که دیگه آخرین فرصته
برای کنکور آزاد قرابت معنایی مهمه ؟ سوال میاد ؟ دیروز بیشتر آرایه ها رو از کتاب کلک معلم خوندم خوب توضیح داده بود .
salam man taze shoroo kardam be dars khoondan hodode 4 rooze daneshjooye microbiology boodamin term morkhasi gereftam ke vase konkoor bekhoonam.man entekhab reshte azadamo zadam pezeshkie gheshm mikhastam bedoonam roozi cheghad bayad dars bekhoonam? chia ro bishtar bekhoonam? man parsal too konkoore azad tarazam6400 shod vali gheshmo entekhabe dovom zadam ghabool nashodam vali emsal entekhabe aval zadam va midoonam ke tarazesh 6200 boode sale90 mishe yekam rahnameem konin az nazare mali ham moshkeli nadram taghriban az shahrie ha ham motaleam
نه بابا خدا رو شکر درسی نیوفتادم ! کلا واسه کنکور گفتم .یعنی کسی که تازه شروع کرده امتحانای ترم دوم مثل یه سد هست !نقل قول:
امتحانای ترم دوم پیش دانشگاهی ؟ مثل یه سد ؟ :18:نقل قول:
تو واسه امتحانای پیش 2 انقدر استرس داشته باشی واسه کنکور میخوای چیکار کنی ؟ :13:
من که برای امتحانای تشریحی اصلا چیزی نمیخونم و همینجوری از معلوماتی که برای تست زدن دارم میرم سر جلسه نمره بالای 10 میگیرم !
زیاد هم به نمره پیش حساس نباش به هیچ وه هیچوقت تاثیر نخواهد داشت در کنکور
هر چقدر میتونی بخون ماکسیموم هفته ای 90 ساعته :31:نقل قول:
در ضمن فارسی تایپ کن
ضمنا یه چیزه دیگم راجه به دانشگا ه آزاد به فکره پولشم باشید چون زیاد میگیرن واسه پزشکی هر چی ترمها بالاتر میره پولشم زیاد تر میشه چون کارایه عملیم داره تو ترمهای بالاتر البته وامم میدن که بعدا ازت میگیرن ولی کلن زیاده مسن یکی بود رشته ی مهندسی کشاورزی ترمی(هر چهار ماه)حدوده یک میلیون و ششصد می گرفتن ولی پزشکی (اگر تخصص بگیری )دارو و دندون اگر بتونی پوله دانشگاه آزادو جورش کنی کلن می ارزهنقل قول:
دوستان عربی 1 رو باید تنها معانیش رو بخونیم!یعنی کسی که قواعد عربی 1 رو نخونه کم و کاستی در 2 و3 که احساس نمیکنه!؟
مستقیم از این کتاب که سوالی طرح نمیشه؟من فقط لغات رو میخونم و بس کافیه؟
عربی مثل ریاضیات هست ؛ اگه مثلا بخش رادیکال ها و چند جمله ای ها و تجزیه و ... رو از ریاضی 1 ندونی نمیتونی به سوالات ریاضی 2 و حسابان و ... هم جواب بدینقل قول:
یاد گرفتن کل قواعد و لغت های عربی لازمه حتی عربی راهنمایی
نقل قول:
میتونید بودجه بندی سالهای قبل رو یک نگاهی بیندازید
ولی در ادبیات قرابت مهم هستش
ریاضی برخی مباحث بیشتر سوال میاد.حد مشتق انتگرال
یه خرده به اینجا ربطی نداره ولی:
من به دو رشته مهندسی صنایع و مهندسی مکانیک (جامدات) علاقه دارم و بین این دو تا موندم به نظر شما کدوم یکی برد و زمینه پیشرفت بیشتری داره؟+دوست دارم شغل ازاد داشته باشم
مستقیم ازش سوالی نمیاد ولی باید همشونو بدونینقل قول:
دوستان عربی 1 رو باید تنها معانیش رو بخونیم!یعنی کسی که قواعد عربی 1 رو نخونه کم و کاستی در 2 و3 که احساس نمیکنه!؟
مستقیم از این کتاب که سوالی طرح نمیشه؟من فقط لغات رو میخونم و بس کافیه؟
چرا ربط نداره میتونین در مورد رشته مورد علاقتون در هر جای انجمن بحث کنین بلاخره مربوط به تصمیم شما برای کنکور هست دیگه :31:نقل قول:
با این رشته ها شغل آزاد داشتن خیلی سخته مگه اینکه سرمایه خوب داشته باشی
برای شغل آزاد داشتن رشته هایی مثل مهندسی عمران خوبه که حتی ارشد هم نداشته باشی میتونی بعد یه مدت سابقه بیمه داشتن شرکت تاسیس کنی برای خودت و کار برداری
راست میگی ؟ من یه زمانی داشتم تمام لغت های عربی رو حفظ میکردم بعدش از یکی پرسیدم گفت اصلا لازم نیست که لغتا رو حفظ کنی . بعدش دیگه نخوندم !نقل قول:
احتمالا منظورش این بود که باید لغت رو یاد بگیری نه اینکه حفظ کنینقل قول:
عربی هم مثل زبان هست و کلی سوال درک مطلب و لغت میاد و ساختار جمله های به کار رفته در این سوالات طوریه که توشون از همه لغت ها استفاده شده
ولی ای کاش عربی کوفتی هم مثل زبان بود ! من اگه ریاضی و فیزیک و شیمی رو بخوام میتونم 100 بزنم ولی عربی چه بخوام چه نخوام نمیتونم بالای 10 بزنم :دینقل قول:
الان من نفهمیدم ! آخر لغت رو حفظ کنم به دردم میخوره یا نه ؟
معنی کلمات خیلی بدرد می خوره بدونی ، چرا ؟نقل قول:
1 - برای ترجمه
این که مسلمه ولی باید به نکاتی هم که توی کارگاه ترجمه یا همچین عنوانی میاد دقت کنید
2- درک مطلب ها هم که مشخصه
3- سوالات قواعد
از روی معنی راحت می تونی تشخیص بدی نقش کلمرو
کلا چه کتاب آموزشی معرفی میکنی واسه عربی که بشه 50 % زد ؟نقل قول:
نقل قول:نه منظورم از برد بیشتر خیلی بیشتر از ایناست نه در حد یه شرکت مثلا میخوام بدونم 20 یا 30 دیگه به کجا میرسمنقل قول:
+
اتفاقا عمرانم یکی از انتخابامه:27: راستی عمران به درد بساز بفروشی میخوره؟:31:
بله که میخوره چه جورم :31: مخصوصا اگه سرمایه اولیه با 4 سال سابقه بیمه داشته باشی:20:نقل قول:
کتاب مهروماه رو یه نگاهی بندازنقل قول:
حجمش چه جوریه ؟ واسه بعد از عید میخوام که سنگین نباشه !نقل قول:
آبی قلمچی دارم که به معنای واقعی نکات رو سمبل کرده !
تازه میخوام شروع کنم برای خوندن.حجم کتابهارو که میبینم میترسم.لطفا منو راهنمایی کنید.:40:میتونم همه ی کتاب ها رو بخونم؟
366 صفخه کل کتابه یه چیزی حدود 100 صفحش پاسخ تشریحیهنقل قول:
جمع بندیشونم هست که 200 و خورده ای صفحه باید باشه
بازم تاکید کنم خودت برو ببین
---------- Post added at 05:32 PM ---------- Previous post was at 05:31 PM ----------
چه رشته ای شرکت کردین ؟نقل قول:
نقل قول:
دوست من با امید شروع کنید.هیچ وقت بای شروع دیر نیست.در دوران باقی مانده همه چیز را جبران خواهید کرد....
ابتدا به نقاط قوتتون بپردازید.
سعی کنید دروس تخصصی را بیشتر بخونید...
به دروس پیش هم توجه ویژه داشته باشید چون بودجه بندی زیادی دارند.
ازاد بین المللی قشم سال 14 میلیون تو خود دفتر چه گفته این قیمت ها افزایش پیدا می کنهنقل قول:
راستی اگه مشکل مالی نداری شهید بهشتی شعبه قشم هم حدود 14 میلیون سالانه بدون کنکور چرا اونو نمی ری؟ فکر کنم حدود 3 تا از این دانشگاه ها ( هرمزگان و شهید بهشتی و تهران ) تو قشم شعبه دارند که استاد هاش بستگی داره شعبه کجا بری اگه شعبه شهید بهشتی بری استاد هاش هم پروازی از شهید بهشتی هستند بعد از 3 -4 سال هم کلاسا تهران برگذار می شه
تراز اخرین نفر که بین المللی قشم 7017 هستش
هفته ای 50 بخونی قبولی
من زنگ زدم . میگه اینطوری نیست باید کنکور سراسری بدین
اگه قبول شدین واحد بین الملل بعد برای مصاحبه و این چیزا میتونین بیاین حرفی از بدون کنکور نزد گفت باید کنکور داد
واسه این دانشگاه های بین المللی پولتونو حروم نکنین بچه ها
با همینپول ها میتونین برین مالزی یا هند بخونین و برگردین ایران همین درآمد رو داشته باشین یا خیلی راحت خارج از کشور ادامه تحصیل بدین
پزشکی تو بین الملل میشه حدود 55 تومن ( از شوهر عمم که رئیس دانشگاه هست پرسیدم ) . استادها و هیئت علمی هاشونم در حد دانشگاه های خوب کشور نیست
همین پول رو تبدیل کنی به دلار با خودت ببرری مالزی میتونی اونجا دندون پزشکی هم بخونی برگردی ایران کمتر از یه سال کل این پول رو درآمد داشته باشی
سی دی های گاج رو گیر بیار ترجمه اش خیلی جالبه می تونی راحت 30 درصد بزنی :5:نقل قول:
خیلی بیشتر از این حرفا میشه بالای 120 میلیون میشهنقل قول:
اما هند درس خوندن فاجعس من تجربشو دارم رفتم تخصوصمو اونجا بخونم حالم بهم خورد برگشتم اومدم . و هزینشم خیلی گرون میشه با این افزایش روپیه . هند حداقل 150 تا پزشکی درمیاد که نصفشو اول ازت میگیرن . با خرج زندگیو بدبختیای هند واقعا نمی ارزه
بعد برگردی مدرکو یه ضرب قبول ندارن باید علوم پایه امتحان بدی اینجا دوسال طرح بگذرونی . نمی ارزه همینجا یه سال بیشتر حسابی دری بخونی بهتره
سیستم آموزش هند خیلی خاصه دوست داشتین یبار براتون تعریف کنم کلا چه طوریه
من الان دارم طبق برنامه کانون پیش میرم ولی چون نیم سال اول نخوندم زوج کتابا واسم دردسر شدن الان دارم ادبیات 3 دین 3 و شیمی 3 و هندسه 3 رو میخونم میخوام هر روز 1 ساعت به یکی از اینا اختصاص بدم ولی حساب که میکنم اگه هفته ای 2 ساعت شیمی بخونم تا چهار ماه با همین برنامه میشه 24 ساعت اینم خیلی کمه :41: کسی راه حلی داره؟
+تعطیلات نوروز میشه زوج کتابای نیم سال اول رو خوند؟
راستی یه چیز دیگه یکی مثل من که فارغ التحصیله (و هر روزش تعطیله:27:)تعطیلات عید و روزای دیگه چه فرقی میکنه؟:31:
چه جوری بود یهو میدیدی یه اهنگ اومد همه شروع میکردن به رقصیدن هاهاهااا:16::16: یا همش دعوا میکردن:31:نقل قول:
خیلی بیشتر از این حرفا میشه بالای 120 میلیون میشه
اما هند درس خوندن فاجعس من تجربشو دارم رفتم تخصوصمو اونجا بخونم حالم بهم خورد برگشتم اومدم . و هزینشم خیلی گرون میشه با این افزایش روپیه . هند حداقل 150 تا پزشکی درمیاد که نصفشو اول ازت میگیرن . با خرج زندگیو بدبختیای هند واقعا نمی ارزه
بعد برگردی مدرکو یه ضرب قبول ندارن باید علوم پایه امتحان بدی اینجا دوسال طرح بگذرونی . نمی ارزه همینجا یه سال بیشتر حسابی دری بخونی بهتره
سیستم آموزش هند خیلی خاصه دوست داشتین یبار براتون تعریف کنم کلا چه طوریه
اون دندون پزشکی هند هست که 100 تومن میشه و نصفش رو الان میگیرن :31:نقل قول:
شوهر عمه من که از هند دکترای آمار گرفته ازشون تعریف میکرد تو رشته های علوم پزشکی ؛ هرکی هم که میشناسم از اونجا پزشکی یا داروسازی خونده باشه خیلی راحت مهاجرت کرده و اسختدام شده تو استرالیا و کانادا
شما برای تخصص داروسازیتون رفتین اونجا ؟ کار اشتباهیه به نظر من اگه میخواین به جای کارکردن تخصص بگیرین باید جایی انتخاب کنین که سطحش خیلی بالاتر از ایران باشه مثلا اروپا .
مالزی و اوکراین هم خوبن هزینشون خیلی کمتر از بین المللی میشه و هر جای دنیا هم استخدام میشین با مدرکتون
دوستان شنیدم امروز تو برنامه فرصت برابر قراره سجاد صدیقی (Samba) رو بیارن ! درسته ؟
زوج کتابا رو انتخاب کن ، بعد برنامه ای که برا 2 هفته داده رو تو یه هفته اجرا کن .نقل قول:
من الان دارم طبق برنامه کانون پیش میرم ولی چون نیم سال اول نخوندم زوج کتابا واسم دردسر شدن الان دارم ادبیات 3 دین 3 و شیمی 3 و هندسه 3 رو میخونم میخوام هر روز 1 ساعت به یکی از اینا اختصاص بدم ولی حساب که میکنم اگه هفته ای 2 ساعت شیمی بخونم تا چهار ماه با همین برنامه میشه 24 ساعت اینم خیلی کمه کسی راه حلی داره؟