مودم من بیسیم نیستنقل قول:
یه سوال دیگه ..... وقتی کابل usb را میزنم و پیدا نمیکنه نیاز به برنامه یا سی دی مودم داره ؟؟
Printable View
مودم من بیسیم نیستنقل قول:
یه سوال دیگه ..... وقتی کابل usb را میزنم و پیدا نمیکنه نیاز به برنامه یا سی دی مودم داره ؟؟
بله باید درایور مودم رو نصب کنیدنقل قول:
سلام دوستان
جند پرسش دارم
1.ما یه فایل سرور دارم که ویندوز سرور 2008 هست.
فکر کنید یه مسیر داریم به این شکل روی فایل سرور:
server\foroosh\send\\
فولدر فروش مخصوص کارمندان دپارتمان فروش هست و اونها به تمام این فولدر و ساب فولدر هاش دسترسی کامل دارن
حالا ما میخوایم به کارمندان خدمات پس از فروش فقط دسترسی به فولدر send بدیم..چه باید کرد؟
2.سیستمی داریم که ویندوزش xp هست..این سیستم نمیتونه هیج سیستمی رو پینگ کنه و خودشم از هیچ جا پینگ نمیشه..تنظیمات فایروالش هم نرمال هست..مشکل چیه؟
3.پرسش قبلیم هم که در مورد port forwarding بود را لطفا توضیح بدید.در واقع من میخوام از راه دور به یکی از سیستم های شبکه داخلیم ریموت بزنم..
سلام دوستان
روی AD برای کاربران یوزر و پسورد تعریف کردم !
چطور میتونم کاربران رو مجبور به استفاده از دامین کنم ؛ به نحوی که نتونن به صورت لوکال از سیستمشون استفاده کنن ؟
تو Group Policy یه پالیسی هست به نام Allow logon locally. اون رو غیر فعال کن و به دومین اعمال کن.نقل قول:
ممنونم اما Group Policy فکر کنم نصب نیست روی سرور !نقل قول:
یا من مسیرش رو نمی دونم !
---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:46 PM ----------
یه سوال دیگه !
زمانی که کامپیوتری رو به دامین جوین می کنیم ، بعدش برای ورود به ویندوز با Alt+Ctrl+Del رو بگیریم !
الان یکی از سیستم ها رو از دامین خارج کردم اما همچنان برای ورود به Alt+Ctrl+Del نیازه !
میشه کاری کرد که صفحه لوگینش مثل قبل بشه ؟
مسیرش اینه که باید بری به Administrator Tools و اونجا Group Policy Management رو باز کنی.نقل قول:
Run رو باز کن و بزن gpedit.msc و برو به Local Policies و Rights Management هست فکر کنم و اونجا یه Policy هست که میگه برای Login شدن باید CTL+ALT+DEL بزنی. اون رو پیدا کن و غیرفعالش کن.نقل قول:
یه سوال دیگه !
زمانی که کامپیوتری رو به دامین جوین می کنیم ، بعدش برای ورود به ویندوز با Alt+Ctrl+Del رو بگیریم !
الان یکی از سیستم ها رو از دامین خارج کردم اما همچنان برای ورود به Alt+Ctrl+Del نیازه !
میشه کاری کرد که صفحه لوگینش مثل قبل بشه ؟
پیداش نکردی بگو دقیقشو بهت بگم.
هر چی گشتم پیداش نکردم !نقل قول:
مسیری شبیه این رو رفتم :
اما اینجا هم نتونستم پیداش کنم !کد:Group Policy > Local Computer Policy > Computer Configuration > Windows Setting > Security Setting > Local Policies > User Right Assignment
اینو ببین:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیداش کردم ؛ ممنون :11:نقل قول:
اما چیزی که من میخوام اینه که صفحه لوگین ویندوز مثل قبل از جوین شدن به دامین بشه !
به همون شکل قبلی :
الان اون پالیسی که عکسش رو دادم رو باید Enable کنی و سپس سیستم رو ریست کنی.
الان درست نشد؟ چی شکلی شده؟
سلام
راهنمايي بفرماييد از طريق گروپ پاليسي در سرور 2003 به چه صورت اينترنت اكسپرور را نزارم به اينترنت وصل بشه . من مي خوام يوزر بتونه صفحات ذخيره شده html را ببينه ولي نتونه به اينترنت وصل بشه .
ضمن اين كه مي خوام يو اس بي و سي دي رام را هم از اين طريق براي بعضي ها غير فعال كنم .
ممنون
Enable و ریست هم کردم اما تنها چیزی که عوض میشه اینه که برای وارد کردن پسورد ویندوز دیگه نیازی به alt+Ctrl+ Del نیست !نقل قول:
اون پالیسی اگه Disable باشه صفحه لوگین ویندوز این شکلی میشه :
اگر Enable باشه میشه این شکلی :
اما من میخوام مثل عکس صفحه قبل که گذاشتم ، خودش همه یوزرها رو بیاره تا هر کدوم رو خواستم انتخاب کنم !
سلام
من 3 تا دسکتاپ دارم . می خوام اینارو با یه مودم وایرلس 4 پورت ، با کابل لن شبکه کنم.
خودم فقط تونستم 2تا رو مستقیم به هم شبکه کنم ولی با واسطه ی مودم نشد.
میشه راهنمایی کنید که چطوری از این مودم استفاده کنم تا 3 تا دسکتاپم به هم وصل بشن و فایل بینشون شیر بشه؟
نقل قول:
دوستان این سوال من بی جواب مونده هنوز
سلام _ وقتی آی پی یک کامپیوتر رو میزنم برای وصل شدن بهش اکانت میهمان (guest) میاد !! چیکار کنم که اکانت طرف بیاد و با زدن پسورد وارد کامپیوترش بشم.
شبکه workgroup هستش و یوزر و پسورد طرف رو هم میدونم. ؟؟
دوستان من وقتي مودم اي دي اس ال رو تنظيم مي كنم! آي اس پي بهم مي گه كه تنظيمات رو روي PPoE بگذار و يه رمز بهم مي ده و كانكت مي شم!
خوب حالا مي خوام لن خروجي از مودم اي دي اس ال رو به روتر TP-Link WR741ND وصل كنم! روتر ازم مي پرسه كه اتصالت چيه؟
آي پي ديناميك استاتيك و يا PPoE؟
در صورتي كه ديناميك رو انتخاب كنم نمي شناسه!
استاتيك يه سري آي پي مي خواد!
PPOE هم پسورد مي خواد كه بعيد مي دونم منظورش پسورد آي اس پي باشه!(چون من در نبود روتر بدون پسورد به اينترنت وصل مي شم و پسورد فقط براي مودم تعريف مي شه! و ساخت كانكشن لازم نيست)
حالا به نظرتون چيكار كنم؟؟
راستي خود روتر تشخيص مي ده كه بايد روي ديناميك بگذارم!
بعضي از فروم هاي خارجي هم همينطور!
البت يه چيزي تو اين مايه ها نوشته شده كه بايد DHCP از توي مودم فعال شه كه ما سر در نمياريم!!
DHCP مودم رو عوض كردم مودم و روترهمديگه رو مي شناسند و اسم و آي پي همديگه رو مي خونن(توي صفحه نشون مي ده!) ولي اينترنت نمي ده و تو پينگ هم ديستينيشن هاست انريچبل مي ده!
ممنون مي شم راهنمايي كنين!
رفیق از tools بعد folder option گزینه simple file sharing و غیر فعال کننقل قول:
نقل قول:
سلام دوستان
جند پرسش دارم
1.ما یه فایل سرور دارم که ویندوز سرور 2008 هست.
فکر کنید یه مسیر داریم به این شکل روی فایل سرور:
server\foroosh\send\\
فولدر فروش مخصوص کارمندان دپارتمان فروش هست و اونها به تمام این فولدر و ساب فولدر هاش دسترسی کامل دارن
حالا ما میخوایم به کارمندان خدمات پس از فروش فقط دسترسی به فولدر send بدیم..چه باید کرد؟
2.سیستمی داریم که ویندوزش xp هست..این سیستم نمیتونه هیج سیستمی رو پینگ کنه و خودشم از هیچ جا پینگ نمیشه..تنظیمات فایروالش هم نرمال هست..مشکل چیه؟
3.پرسش قبلیم هم که در مورد port forwarding بود را لطفا توضیح بدید.در واقع من میخوام از راه دور به یکی از سیستم های شبکه داخلیم ریموت بزنم..
دوستان این دفعه سومه دارم سوالمو میپرسیم خواهشا پاسح بدید مخصوصا سوال دومم خیلی برام مهمه
دوستان ممنون می شم اگه یه مبحث در مورد NAT و Port Forwarding بگذارین!
جواب سوال اول : پوشه foroosh رو از شیر خارج کنید و مجدد فقط پوشه send رو شیر کنیدنقل قول:
دوم : احتمال داره کارت شبکش سوخته باشه ، باید از نزدیک بررسی شه
سوم: برای ریموت زدن رو هر سیستمی بهتره با یه نرم افزار کار خودتو ساده کنی
از teamviewer استفاده کنی ، هم با کابل جواب میده وهم با اینترنت
درود بر شما و ممنون از پاسختون
نقل قول:
پوشه foroosh رو از شیر خارج کنید و مجدد فقط پوشه send رو شیر کنید
خب اگه فولدر فروش رو از شیر خارج کنم اونوقت دیگه دپارتمان فروش هم دسترسی نخواهند داشت که!
نه کارت شبکه سالمه..فقط من میتونم سرور رو باهاش پینگ کنم و به منابع اشتراکی روی سرور هم دسترسی دارم اما هیچ کلاینتی رو نمیتونم پییگ کنم و از هیچ کلاینتی هم پینک نمیشم فایروال هم خاموشهنقل قول:
دوم : احتمال داره کارت شبکش سوخته باشه ، باید از نزدیک بررسی شه
تو ویندوز 7 میشه فایل شیر رو برای یوزر های خاص در شبکه به اشتراک گذاشت نمیدونم تو xp چطوریه یا اصلا داره یا نه !نقل قول:
اون سیستم باید از نزدیک چک بشه نمیتوم چیزی در اون مورد بگم
سلام
یه فایل از طریقه یه کامپیوتر share شده و تمام کامپیوترهای داخل شبکه بهش دسترسی دارن
ولی من وقتی میخوام از اون پوشه map network درست کنم یوزر و پسورد میخواد
دسترسی ها هم همش ردیفه
ممنون میشم کم کنید
چند روزی هست که کاربران نمیتوانند شبکه را browse کنند و با پیغام خطای the list of servers for this workgroup is currently unavailable مواجه می شوند اما با computername\\ مشکلی وجود ندارد . در ضمن این لبتاب با وایرلس به شبکه متصل است. یعنی تو اینترنت میره اما view workGroup computers رو از mynetwork places می زنم
پیغام فوق رو می ده . یکسان بودن workgrpup رو هم تست کردم مشکلی نبود.
لطفا بگید باید چه کار کنم !!!
من دوتا سيستم دارم كه تو خونه از طريق ورك گروپ شبكه هستند و اينرنت هم بينشون شبكه هست
حالا ميخوام يه سيستم ديگه اضافه كنم
تجهيزات سخت افزاري چي نياز دارم ؟
فكر كنم سوئيچ نياز دارم امروز رفتم بازار 76 هزار تومن بود نميدونم طرف نفهميد چي ميخوام يا من نتونستم بگم چي ميخوام آخه يادمه قبلا يه سوئيچ هاي يك به چهار بود 6000 تومن
حالا چيكار بايد بكنم چي لازم دار ؟ براي اينه اين سه تا سيستم شبكه بشن و بتونم مودم Adsl هم استفاده كنم توشون
كمك ................................
نقل قول:
خوب شما چندتا راه دارید
یک سوئیچ 4 پورت بگیرید و همه سیستم ها رو به سوئیچ وصل کنید
یا یه مودم وایرلس 4 پورت بگیرید که در این صورت هم به صورت وایرلس (در صورتی که کارت شبکه وایرلس داشته باشن سیستم هاتون) و یا از طریق همون 4 تا پورت می تونید سیستم ها رو شبکه کنید و اینترنت هم بینشون خود به خود share می شه به خاطر built in router ی که داره
ولی راه اول کم هزینه تره
نقل قول:
چک کنید ببینید جزو اون workgroup هست سیستمتون یا خیر
احتمالا دیلیش همینه
شما يه سوئيچ 4 پورت بگير حله .
قيمتش هم تقريبا 20 هزار الي 25 هزار تومان هستش .
سلام
وقتی میخوام شبکه کنم ویندوز این ارور رو میده. باید چیکار کنم؟
ایکس پی و 7
از روش IP دهی مستقیم استفاده کردی؟
سلام
خوبين
ببينيد من دو تا كامپيوتر رو كه دامين هستن مثلا برا پرينتر شير ميكنم تا چند روز مشكل نيست و كلاينت ميتونه از سرور پرينت بگيره
اما بعد چند وقت يا همون روز پيغام عدم دسترسي ميده Ping هم كه ميكنم سرور رو نميبينم
اما وقتي هر دو سيستم رو ريست ميكنم ودرايورپرينتر رو روي سيستم كلاينت بعد از حذف مجدد نصب ميكنم باز برا
چند روز درست ميشه
مشكل چيه
ويندوزها تازه نصب شدن
فايروالي در كار نيست
كمك كنين ممنون ميشم
با سلام...
تنظیم مودم adsl
چه طور مودم رو تنظیم کنیم که فقط یک سیستم با یک آی پی مشخص بهش وصل بشه ./....
مودم حالت PPPoE هست و خودش به اینترنت وصل میشه ... و الان به سیستم کامپیوتر هم خودش یک آی پی اختصاص میده...
من میخوام سیستم کامپیوتر آی پی مشخصی داشته باشه و مودم هم آی پی سیستم رو تغییر نده ....
این که کاری نداره !نقل قول:
قابلیت DHCP رو از روی Interface مودم disable کن و خودتون به سیستم از تنظیمات کارت شبکه IP Static بدین.
با تشکر
دوستان خوابگاه ما با استفاده از مودم میکروتیک اینترنت رو شیر می کنه. حالا مسئله اینجاست که اگه به صورت عادی به نت وصل شیم سرعت پائینه ولی اگه با اجرای یه نرم افزاری که خودش داده و و یوزر و پسورد وصل شیم سرعت می چسبه به سقف! که خوب سقف حجمی داره!!
ما قبلا با چیز شکن "هات اسپات شیلد" که وصل می شدیم یه جوری میکروتیک رو -- می کرد و سرعت زیاد می شد و کار همون یوزر پس رو می کرد! علاوه بر این که می شد به همه سایت ها دستیابی داشت!
اما یه مدتیه که هات اسپات شیلد کار نمی ده و سرعت بالا نمی ره!! راهی برای -- میکروتیک سراغ ندارین؟؟
با سلام خدمت دوستان و اساتید شبکه!
اگه امکانش هست یکمی در رابطه با سرور های V P S به من توضیح دهید! با تشکر فراوان!
=====
می خواستم بدونم که چگونه میشه این سرور هارو کانفیگ کرد؟! آیا کنترل پنل داره یا اینکه باید کد نویسی کرد؟! چگونه میشه تقسیم بندی کرد و به عنوان V---- P ---- N هم استفاده کرد؟! (و با کانکشن و یا برنامه Pro x y F i e r به اون سرور وصل شد؟!
با تشکر!
سلام دوستان . کسی میدونه دلیل بسته شدن پورت 22 یا همون ssh چی هستش؟ لطفا سریعتر کمکم کنید ممنووون
---------- Post added at 06:59 PM ---------- Previous post was at 06:58 PM ----------
سلام دوستان . کسی میدونه دلیل بسته شدن پورت 22 یا همون ssh چی هستش؟ لطفا سریعتر کمکم کنید ممنووون