سلامتی شما خوبی چه کار می کنید :31:اوندیسکاوری که فزستادی هوا خوب:31:نقل قول:
هنوز بازی برگشتی هم مانده
Printable View
سلامتی شما خوبی چه کار می کنید :31:اوندیسکاوری که فزستادی هوا خوب:31:نقل قول:
منم صد در صد موافقم. اینتر هر کاری کنه از جهنم استمفورد بریج نمیتونه بیرون بیاد :21:نقل قول:
کلا قبول کنید چلسی خیلی تیم تر هستش.اینتر چون هر سال بازیکنان زیادی عوض می کنه خیلی هماهنگ نیستن.
به نظر می رسد که ستاره پرویی باشگاه فیورنتینا پیشنهاد سران تیمهای مطرح اروپایی را رد کرده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل - طبق گزارش منتشره در لاناتزیونه، خوان مانوئل وارگاس، ستاره جناحی فیورنتینا برنامه ای برای پیوستن به رئال مادرید یا چلسی ندارد. این ستاره پروئی به دوستانش گفته که از آنجا که آینده روشنی برای خودش در این باشگاه ایتالیایی می بیند، تصمیمی برای جدایی از تیم شهر فلورانس در تابستان ندارد.
وارگاس در این رابطه گفت:« من فلورنتینا را انتخاب کرده ام و تا زمانی که مسئولان تیم از من نخواهند که از این تیم جدا شوم، از اینجا تکان نخواهم خورد.»
این در حالی است که نمایش خیره کننده این ستاره در ترکیب فیورنتینا، نظر مثبت سران تیمهای متعدد اروپایی را به خود جلب کرده و مسئولان چلسی و رئال مادرید برای خریداری او ابراز تمایل کرده اند.
روز چهارشنبه وب سایت ویولا نیوز دراین رابطه به این نکته اشاره کرد که سران باشگاه مادریدی در نظر داشتند تا پیشنهادی 20 میلیون یورویی را برای خریداری این ستاره ارائه نمایند.
وارگاس دیشب در ترکیب تیمش در دیدار مقابل میلان حاضر بود و همراه با سایر هم تیمی هایش مقابل روسونری تن به شکست 1-2 دادند.
2010/2/25کد:http://goal.com/iran/news/1833/%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7/2010/02/25/1806810/%D9%88%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D8%B3-%D9%88-%D8%B1%D8%AF-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%DA%86%D9%84%D8%B3%DB%8C-%D9%88-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84
مربی پرتغالی اینتر در صحبتهایی اعلام کرده که این احتمال وجود دارد که میلان از الطاف داوری در رقابتهای این فصل سری آ بهره می برد.
سایت گل - ژوزه مورینیو، مربی پرتغالی اینتر در صحبتهایی با اشاره به جنجال کالچوپولی که چند سال پیش درفوتبال ایتالیا رخ داده بود به این نکته اشاره کرد که روسونری در حال سود بردن از تصمیمات داوری در رقابتهای این فصل سری آ هستند.
مورینیو در کنفرانس خبری دیشب که پس از پایان دیدار اینتر و چلسی برگزار شد، به این نکته اشاره کرد که داور در دیدار میلان مقابل فیورنتینا، خطای بازیکنان روسونری برروی ریکارو مونتولیو را نادیده گرفته و ضربه پنالتی ای را به نفع بنفش پوشان اعلام نکرده و در عین حال این ماجرا را با دیدار نرآتزوری مقابل باری مقایسه نمود و در این رابطه گفت:« من صحنه خطای بازیکن میلان برروی فیورنتینا را ندیدم ولی کسی به من گفت که این صحنه هیچ تفاوتی با آنچه در دیدار ما مقابل باری رخ داد، نداشته است. در طول مدت حضورم در ایتالیا، کلمات و عبارت جدیدی را یاد گرفته ام. یکی از آنها معادل کلمه ساکت باش است.»
آقای خاص در ادامه صحبتهایش گفت:« مدتی پیش فوتبال ایتالیا با جنجالی به نام کالچوپولی مواجه شد. از دیدگاه یک پرتغالی این برای من و خانواده ام شرم آور است. من و خانواده ام از پولی که از طریق دنیای فوتبال به زندگی ما تزریق می شود، امرار معاش می کنیم. من به عنوان یک انسان صادق به فوتبال ایتالیا آمدم و ایتالیا را هم با همین ویژگی ترک خواهم کرد. در دیدار امشب چلسی می بایست به یک ضربه پنالتی می رسید.»
به نظر می رسد که صحبتهای مورینیو در مورد میلان و اتهام ضمنی این تیم به همکاری با داوران، بازتاب گسترده ای در رسانه های ایتالیایی داشته باشد.
2010/2/25کد:http://goal.com/iran/news/1833/%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7/2010/02/25/1806679/%DA%A9%D8%A7%D9%84%DA%86%D9%88%D9%BE%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%A7%D8%AA%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88-%D8%A8%D9%87-%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86
pazza inte
البته به من هم پیشنهاد شده!!!
اسطوره ایتالیایی در صحبتهایی اعلام کرده که تصمیم دارد تا بار دیگر به دنیای فوتبال بازگردد ولی این بار به عنوان یک مربی! او همچنین به لیپی پیشنهاد کرده تا به کاسانو فرصت درخشش بدهد.
سایت گل - روبرتو باجو، در صحبتهایی اعلام کرده که تصمیم دارد به عنوان یک مربی وارد عرصه فوتبال شود و به علاوه به مارچلو لیپی توصیه کرده که آنتونیو کاسانو را به ترکیب تیمش دعوت نماید.
اسطوره سابق فوتبال ایتالیا که تجربه حضور در تیمهایی ازجمله ویچنتزا، فیورنتینا، یوونتوس، میلان، بولولنیا، اینتر و برشیا را در کارنامه خود می بیند، آماده است تا بار دیگر در دنیای فوتبال پدیدار شود.
باجو در کنفرانسی خبری در این رابطه گفت: «من به عنوان مربی ؟ این چالشی است که در ذهنم به آن می پردازم، چرا که چالشها را واقعا دوست دارم.از روی کاناپه، صحبت کردن در مورد مربیگری کار بسیار آسانی است ولی زمانی که در استادیوم باشی، شرایط به نحو دیگری دنبال می شود.»
باجو در سال 2004 از دنیای فوتبال خداحافظی کرد. او در ادامه صحبتهایش در این رابطه گفت: «من از حدود یک سال پیش از خداحافظی از دنیای فوتبال به این موضوع فکر می کردم ، چرا که دردهای ناشی از مصدومیتهایم تمامی نداشت و دیگر نمی توانستم مثل قبل با سایر هم تیمی هایم به تمرین بپردازم ولی با این موضوع کنار آمدم و زمانی که برای ورود به زمین برای برگزاری آخرین دیدارم در تونل بودم، اصلا احساس تاسف نمی کردم، چرا که می دانستم که نهایت تلاشم را به کار گرفته بودم.» آخرین دیدار باجو، دیدار دوستانه ای بود که میان دو تیم ایتالیا و اسپانیا برگزار شد.
باجو در پایان این دیدار در مورد اوضاع کنونی تیم ملی ایتالیا گفت: «فکر می کنم که کاسانو مهارت و توانایی لازم را دارد تا روند بازی را در یک ثانیه تغییر دهد. به علاوه مربیان هم نیازهای خاص خودشان را دارند ولی فکر می کنم که کاسانو هنوز شانس زیادی دارد ، چرا که همچنان دربهای تیم ملی به روی همگان باز است.»
کد:http://goal.com/iran/news/1833/%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7/2010/02/25/1807512/%D8%A8%D8%A7%D8%AC%D9%88-%D9%85%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D9%85-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D9%86%DB%8C%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D9%85
2010/2/25
واقعا بازیکن فوق العاده ای بود و به نظر من حالا حالا ها مثلش پیدا نمیشه فقط حیف این آخرا به گندکشیده شد
با به پایان رسیدن دیدارهای دور برگشت مرحله یک شانزدهم نهایی لیگ اروپا، تکلیف تیمهای راه یافته به دور بعدی این رقابتها مشخص شد.
سایت گل - نیمه شب پنجشنبه دیدارهای دور برگشت مرحله یک شانزدهم نهایی لیگ اروپا برگزار شد و تیمهای حاضر در دور بعدی این رقابتها مشخص شدند. پس از آنکه صعود تیمهای آندرلخت، المپیک مارسی، پاناتینایکوس، اتلتیکو مادرید، فولام، لیورپول ،هامبورگ و بنفیکا در مرحله یک هشتم پایانی این رقابتها مسجل شده، 8 دیدار دیگر این مرحله که ساعاتی دیرتر آغاز می شد ، برگزار گردید که طی آنها این نتایج به دست آمد:
هاپوئل تل آویو و روبین کازان به تساوی بدون گل رسیدند که با توجه به برتری 0-3 روبین کازان در دیدار رفت، این تیم رهسپار مرحله یک هشتم پایانی شد.
یووه و آژاکس نیز به تساوی بدون گل دست یافتند که پیروزی 1-2 یوونتوس در دیدار رفت، این تیم ایتالیایی را به مرحله بعدی این رقابتها رساند.
والنسیا که در دیدار رفت با نتیجه 0-1 مغلوب بروژ شده بود، در دیدار برگشت با قاطعیت تمام به پیروزی 0-3 دست یافت تا با غلبه بر حریف، بتواند روانه مرحله یک هشتم پایانی شود.
یکی از عجیب ترین نتایج به دست آمده شکست 1-4 ویارئال مقابل وولفسبورگ بود. قهرمان فصل گذشته بوندس لیگا که اکنون شرایط چندان خوبی ندارد و در رده های میانی جدول آلمان قرار گرفته است توانست با پیروزی قاطعانه مقابل این تیم اسپانیایی، در حالی که دیدار رفت دو تیم به تساوی 2-2 رسیده بود، خود را به دور بعدی این رقابتها برساند.
دیدار دو تیم سالزبورگ و استاندارد لیژ باتساوی بدون گل پایان یافت و نتیجه دیدار رفت که پیروزی 2-3 استاندارد لیژ بود، به حذف سالزبورگ رای داد.
وردربرمن نیز موفق شد تا با نتیجه 1-4 مقابل توئنته به برتری برسد و در مجموع با برتری 2-4 روانه مرحله بعدی شود.
فنرباغچه و لیل نیز در دیدار برگشت به تساوی 1-1 دست یافتند و با توجه به برتری 1-2 لیل در دیدار رفت، تیم ترکیه ای از گردونه رقابتها حذف شد.
اسپورتینگ لیسبون هم با برتری 0-3 توانست اورتون را از پیش رو برداشته و با نتیجه کلی 2-4 راهی مرحله بعد شود.
بدین ترتیب 16 تیم حاضر در مرحله یک هشتم پایانی لیگ اروپا بدین ترتیب خواهند بود:
بنفیکا - آندرلخت - المپیک مارسی - پاناتینایکوس - اتلتیکو مادرید - روبین کازان - یوونتوس - والنسیا - فولام - لیورپول - هامبورگ - وولفسبورگ - استاندارد لیژ - وردربرمن - لیل - اسپورتینگ لیسبون
2010/2/26کد:http://goal.com/iran/news/1826/%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7/2010/02/26/1808058/%D8%AA%DA%A9%D9%84%DB%8C%D9%81-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AD%D9%84%D9%87-%DB%8C%DA%A9-%D9%87%D8%B4%D8%AA%D9%85-%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7-%D9%85%D8%B4%D8%AE%D8%B5-%D8%B4%D8%AF
ستاره جوان بارسلونا با افزایش رقم دستمزد برای 5 سال دیگر در رختکن نوکمپ خواهد ماند.
سایت گل - جرارد پیکه با مدیران باشگاه بارسلونا به توافق رسید تا قراردادش با تیم بارسا را تا سال 2015 تمدید نماید.در این قرارداد جدید، علاوه بر افزایش رقم دستمزد این ستاره، مدت زمان حضور او در باشگاه کاتالان نیز برای سه سال دیگر تمدید خواهد شد (قرارداد قبلی پیکه در سال 2012 به پایان می رسید.)
مسئولان بارسلونا تمایل چندانی ندارند تا در مورد اعداد و ارقامی که در این قرارداد ثبت می شود، صحبتی بکنند ولی این طور به نظر می رسد که رقمی که در بند جدایی زودهنگام او ذکر شده، بیش از 100 میلیون یورو است؛ بدین مفهوم که اگر پیکه بخواهد در زودتر از موعد مقررباشگاه بارسلونا را ترک کند،تیم خریدار او موظف به پرداخت این مبلغ می باشد. این بندبه آن دلیل در این قرارداد ذکر شده که تیمهای متعددی خواهان جذب این ستاره می باشند.
پیکه که یکی از بازیکنان تیم پایه ای بارسلونا بود، بدین ترتیب رویایش را که حضور طولانی مدت در رختکن تیم کاتالان خواهد بود را محقق شده می بیند و با امضای این قرارداد به تمام شایعاتی که در مورد احتمال جدایی اش از این تیم و پیوستنش به تیمهای دیگر به گوش می رسد پایان خواهد داد.
2010/2/26کد:http://goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/02/26/1808099/%D9%BE%DB%8C%DA%A9%D9%87-%D8%AA%D8%A7-2015-%D8%AA%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D8%AF
ستاره کاتالونیایی باشگاه آرسنال در صحبتهایی از تیمهای اسپانیایی گفته و این درحالی است که آینده او همچنان در پس پرده ای از ابهام است.
سایت گل - سسک فابرگاس از لندن بازیهای لیگ اسپانیا را دنبال می کند. او تک تک بازیهای لالیگا را تماشا می کند. او که یکی از ستاره های اسپانیایی شاغل در لیگ برتر است در صحبتهایی اعلام کرده که هنوز از آینده اش خبرندارد. آینده ای جنجالی که همگان مشتاقانه در انتظار روشن شدن آن هستند.
هرچند که سسک تمایلی ندارد تا در این رابطه به اظهار نظر بپردازد، ولی پس از تماشای عکس روی جلد روزنامه آ.اس که عکسی بود که خورخه بالدانو، صمیمانه سرخیو کانالس، خرید جدید تیم مادریدی را در آغوش گرفته بود، درگفتگو با این روزنامه در صحبتهایی اعلام کرد که از اینکه تیم مادریدی بازیکنان اسپانیایی را به خدمت می گیرد، بسیار خوشحال می شود.
سسک در این رابطه گفت: «بسیار خوشحال می شوم. این بسیار خوب است که تیمهای اسپانیایی برروی بازیکنان اسپانیایی سرمایه گذاری کنند.با تماشای بازیهای کانالس دریافته ام که او گلهای بسیار خوبی را به ثمر می رساند ولی هنوز این فرصت را نداشته ام که با دنبال کردن دیدارهای او، او را به خوبی بشناسم.»
این ستاره اسپانیایی تمایل زیادی دارد تا در مورد آینده اش پیش از آغاز رقابتهای جام جهانی مطلع شود که آیا در آرسنال باقی خواهد ماند یا به تیمهای دیگری از جمله مارید، بارسلونا یا چلسی منتقل شود.
2010/2/26کد:http://goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/02/26/1808211/%D8%B3%D8%B3%DA%A9-%D8%A7%D8%B2-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D8%AE%D9%88%D8%B4%D8%AD%D8%A7%D9%84%D9%85
ستاره جوان برزیلی امیدهای فراوانی دارد تا هم تیمی باتجربه اش تا ماه ژوئن به تیم ملی برزیل فراخوانده شود.
سایت گل - الکساندر پاتو مهاجم جوان میلان امیدوار است که رونالدینیو، هم تیمی اش در رختکن روسونری در نهایت به تیم ملی برزیل دعوت شده و در رقابتهای جام جهانی 2010 حاضر باشد.
به رغم نمایش خیره کننده رونالدینیو در رقابتهای این فصل و همراه با میلان، دونگا نام این ستاره را در فهرست بازیکنان فراخوانده شده به تیم ملی این کشور قرار نداده است و این در حالی است که پاتو معمولا به این تیم دعوت می شود و البته نام این مهاجم جوان در لیست دونگا برای دیدار دوستانه برزیل که روز دوم ماه مارس مقابل جمهوری ایرلند برگزار می شود، قرار ندارد.
پاتو در گفتگو با روزنامه لارپوبلیکا در این باره گفت: «ما تا آخرین روز منتظر می مانیم تا ببینیم که چه بازیکنانی همراه با تیم ملی برزیل به آفریقای جنوبی خواهند رفت. امیدوارم که نام من و رونالدینیو نیز در این لیست باشد.صحبتهایی که در مورد او می شنوید، صحت ندارد، من به خوبی می بینم که اواز زمانی که به میلان پیوسته بسیار خوشحال است و از اینکه دوست او هستم احساس بسیار خوبی دارم.»
پاتو در ادامه با اشاره به عملکرد خوب رونالدینیو در ترکیب روسونری گفت: «رونالدینیو در رقابتهای این فصل کمک بسیار زیادی به کسب نتایج مطلوب تیم می کند و همه ما مثل یک خانواده بزرگ در رختکن میلان هستیم.»
رونالدینیو در رقابتهای این فصل سری آ همراه با میلان نمایش خوبی را به اجرا گذاشته و توانسته علاوه بر به ثمر رساندن 9 گل، 12 پاس گل نیز بدهد.
دونگا اخیرا در پاسخ به سوالی در مورد عدم حضور رونالدینیو در ترکیب تیم ملی برزیل به شدت عصبانی شده وبه نظر می رسد که این ستاره باتجربه برزیلی جایی در برنامه های دونگا ندارد.
2010/2/27کد:http://goal.com/iran/news/1829/%D8%AC%D8%A7%D9%85-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C/2010/02/27/1809557/%D9%BE%D8%A7%D8%AA%D9%88-%D9%85%D9%86%D8%AA%D8%B8%D8%B1-%D8%AF%D8%B9%D9%88%D8%AA-%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AF%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88-%D8%A8%D9%87-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D9%85%D9%84%DB%8C
مسئولان باشگاه بارسلونا ستاره 13 ساله کره ای را به رختکن تیمشان خواهند آورد.
سایت گل - توافقات نهایی برای انتقال بازیکنی کره ای به نام پارک شنگ هوو به رختکن تیم کاتالان صورت گرفته و این بازیکن 13 ساله تابستان جاری به صورت رسمی به رختکن بارسلونا منتقل خواهد شد.
طبق گزارش منتشره در روزنامه اسپورت کاتالونیا، این مهاجم نوجوان، کاپیتان تیم ملی نوجوانان است و چند روزی است که تمریناتش را در شهرک ورزشی بارسلونا دنبال می کند.
البته جذب او اصلا کار آسانی نبود. سران باشگاه کاتالان با سرعت وارد عمل شده و با تلاش فراوان برای خرید او آستین بالا زدند؛ چرا که تیمهای دیگری از جمله رئال مادرید نیز برای متقاعد کردن این ستاره جوان و والدینش وارد عمل شده بودند.
شنگ هوو یک بازیکن معمولی نیست. به رغم سن کم این ستاره، از اوبه عنوان یکی از مطرح ترین بازیکنان فوتبال در کشورش یاد می شود و در کره او را به عنوان "مسی کره" می شناسند. شهرت این ستاره 13 ساله به حدی رسیده که شرکت نایک با او قراردادی تبلیغاتی را به امضا رسانده است.
چند ماه پیش که این نوجوان در تورنمنتی برای نوجوانان در بارسلونا به میدان رفته بود، سبک بازی او توجه مسئولان تیم کاتالان را به خود جذب کرد. چند روز پس از آن بود که این ستاره و والدینش از تجهیزات باشگاه بارسلونا بازدید کردند. سپس سران باشگاه کاتالان بدون اتلاف وقت، از این ستاره خواستند تا چند روزی را در کمپ بارسلونا به تمرین بپردازد. این مهاجم 13 ساله عملکرد فوق العاده ای داشت و بسیاری از کارشناسان معتقدند که در سالهای اخیر چنین بازیکنی را ندیده اند.
به همین دلیل سران باشگاه بارسلونا بدون معطلی وارد عمل شدند و به توافقاتی با والدین این ستاره دست یافتند. والدین این ستاره کره ای با پذیرفتن تابعیت اسپانیا، تابستان امسال برای زندگی در بارسلونا عازم این منطقه خواهند شد.
2010/2/27کد:http://goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/02/27/1809606/%D9%85%D8%B3%DB%8C-%DA%A9-%D8%B1%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%AE%D8%AA%DA%A9%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7
سرمربی تیم ملی آرژانتین این بار قربانی هکر دیگری شد.
سایت گل- وب سایت شخصی دیه گو آرماندو مارادونا بار دیگر ه-ک شد.
این بار هکر فعالیت زیادی نداشته و به قراردادن یک جمله طنزآلود برروی وب سایت اصلی بسنده کرده است. این جمله به زبان اسپانیولی است و ترجمه تقریبی آن این است:« چه آدم چندش آور و نفرت انگیزی.»
هکر تنها این جمله را برروی صفحه اصلی قرار داده و سایر بخشهای وب سایت تغییری نکرده است و البته اکنون وب سایت شخصی مارادونا به حال عادی اش بازگشته.
این دفعه اولی نیست که مارادونا قربانی هکرهای اینترنتی می شود و سال گذشته نیز وب سایت او دو بار مورد هجوم هکرها قرار گرفته بود.
در اولین بار، تصویری برروی وب سایت قرارداده شده بود که با مونتاژ سر مارادونا را برروی پیراهن تیم ملی برزیل قرارداده بودند و در بالای آن نوشته شده بود: «یک عکس هزاران بار بیشتر از کلمات بار مفهومی دارد.»
بار دوم هم که در اکتبر سال گذشته رخ داد، هکری که خود را الیت پرویی می نامید، تعداد زیادی از عکسهای مارادونا در حال گریه را در کنار عکسهای تیم ملی پرو برروی صفحه اصلی وب سایت قرار داده و در کنار آنها نوشته بود: «شما مرا به گریه واداشتید.»
کد:http://goal.com/iran/news/2162/%D8%A2%D8%B1%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%AA%DB%8C%D9%86/2010/02/27/1809525/%D9%88%D8%A8-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D9%85%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AF%D9%88%D9%86%D8%A7-%D9%85%D8%AC%D8%AF%D8%AF%D8%A7-%D9%87%DA%A9-%D8%B4%D8%AF
2010/2/27
کاپیتان تیم کاتالان در صحبتهایی اعلام کرده که هم تیمی هایش بهترین بازیکنان دنیا هستند.
سایت گل - کارلس پویول، کاپیتان بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرده که آندرس اینیستا و لیونل مسی، هم تیمی هایش در رختکن نوکمپ دو نفر از بهترین بازیکنان دنیا هستند.
پویول در گفتگو با روزنامه اسپورت در پاسخ به سوالی در این مورد که از نظر او بهترین بازیکن دنیا چه کسی است، بدون لحظه ای درنگ گفت: «مسی و اینیستا.»
این ستاره اسپانیایی در ادامه صحبتهایش در پاسخ به این سوال که از نظر او بهترین و کامل ترین تیم حاضر در رقابتهای جام جهانی چه تیمی است، گفت: «به نظر من برزیل و اسپانیا را می بایست جزو سه یا چهار تیمی دانست که عملکرد خوبی را به اجرا می گذارند.»
2010/2/27کد:http://goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/02/27/1809542/%D9%BE%D9%88%DB%8C%D9%88%D9%84%D9%85%D8%B3%DB%8C-%D9%88-%D8%A7%DB%8C%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D9%86%DB%8C%D8%A7
مربی تیم کاتالان با واقع بینی تمام در مورد شرایط کنونی تیمش صحبت می کند و معتقد است که تیمش در روزهای آرمانی اش به سر نمی برد.
سایت گل - پپ گواردیولا در صحبتهایی اعلام کرد که بارسلونا در حال حاضر در شرایط آرمانی ای که تصورش را می کرد، به سر نمی برد و معقتد است که تیمش اگر می خواهد در پایان رقابتهای این فصل به قهرمانی برسد، می بایست به مراتب بهتر از این عمل کند و البته به این نکته اشاره کرد که به تیمش اعتماد دارد و می داند که چطور باید این مشکلات را حل کرد.
پپ در صحبتهایی در این رابطه گفت:« در روزهای اوجمان نیستیم و نمی خواهیم کسی را گول بزنیم. این را همه ما می دانیم و اکنون در مسیر حل این مشکلات قرار داریم.در طول یک سال، فراز و نشیبهایی ایجاد می شود. من دقیقا می دانم که چطور باید این مشکلات را حل کنم و برای همین از تیم بارسلونا حقوق می گیرم. وظیفه و مسئولیت من حل کردن مشکلات در شرایطی که امور روبه راه نیست، می باشد. می توانیم بهتر شویم، توانایی این را داریم و به زودی به روزهای اوجمان بازخواهیم گشت.»
مربی جوان بارسا در ادامه به این نکته اشاره کرد که هیچ شکی ندارد و احساسی مشابه با احساس سال گذشته را دارد و البته اعلام کرد که افتخارآفرینی های فصل گذشته بارسا قابل تکرار نیست. گواردیولا در این رابطه گفت:« می خواهم که تا پایان هر دو رقابتی که در آن شانس قهرمانی داریم، مبارزه کنیم. تیم ما به تلاش ادامه می دهد و می خواهیم عنوانی را به دست بیاوریم. من به این بازیکنان ایمان دارم ولی اگر در نهایت هم از کسب قهرمانی بازماندیم، مشکلی نیست؛ دنیای ورزش همین است. باید در نظر داشته باشید که ما فقط به پیروزی فکر نمی کنیم. باید بازی زیبایی را به نمایش بگذاریم و نمایش خوبی را خلق کنیم. باید بتوانیم هواداران را متقاعد کنیم. اکنون سطح توقعات از ما بسیار بالاست.»
این مربی بزرگ با اشاره به صحبتهایی که در مورد رفتار گواردیولا با بازیکنانش در بین دو نیمه دیدار بارسا مقابل اشتوتگارت منتشر شده بود، گفت:« رسانه ها برداشت اشتباهی داشتند. من هرگز بازیکنان را نمی ترسانم. زمانی که اوضاع بر وفق مراد نیست، هرگز، تکرار می کنم که هرگز بر سر بازیکنان فریاد نمی کنم. فریادهای من مربوط به زمانی است که 0-4 به پیروزی می رسیم. همیشه صحبتهایی به گوش می رسد ولی پیغام من به بازیکنانم در بین دو نیمه دیدار مقابل اشتوتگارت این بود که شما بازیکنان فوق العاده ای هستید و رو به جلو حرکت می کنیم.»
2010/2/27کد:http://goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/02/27/1809710/%DA%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%88%D9%84%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%88%D8%AC-%D9%86%DB%8C%D8%B3%DB%8C%D8%AA%D9%85-%DA%A9%D8%B3%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%DA%AF%D9%88%D9%84-%D9%86%D9%85%DB%8C-%D8%B2%D9%86%DB%8C%D9%85
نظر یک هوادار بارسا:
2-6 قم
14:03 2010/2/27
خداییش مربی به این میگن تیم الان تو صدر جدول هست و در لیگ قهرمانان در آستانه ی صعود به مرحله ی بعد هستش میگه تو اوج نیستیم باز هم به این مقدار قانع نیست ایول گواردیولا واقعا که عنوان بهترین مربی جهان در سال گذشته برازندت هست.
شاوکراس، ستاره باشگاه استوک سیتی که به ترکیب تیم کاپلو نیز فراخوانده شده ، در برخورد خشنی که با رمزی داشت، موجبات شکسته شدن پای او را فراهم آورد و با دریافت کارت قرمز، گریان زمین مسابقه را ترک کرد.
سایت گل - آرسنال شنبه شب موفق شد تا در زمین استوک سیتی با نتیجه 3-1 مقابل این تیم به برتری برسد و بدین ترتیب خود را همچنان در کورس قهرمانی نگاه دارد. آرسنال اکنون در سه امتیازی چلسی و دو امتیازی یونایتد قرار دارد.
به رغم پیروزی دلچسب و دلنشین در این دیدار، اتفاقی رخ داد که همگان را متاثر ساخت. آن هم مصدومیت آرون رمز ستاره خط میانی توپچی ها بود. رمزی در برخوردی که با رایان شاوکراس داشت، دچار شکستگی پا شد، شدت این شکستگی به حدی بود که پایش فرم اصلی خود را از دست داده بود و مصدومیت او، یادآور مصدومیت دو سال پیش ادواردو و مصدومیت اخیر فیلیپه لوئیس، بازیکن دپورتیوو بود.
در جریان این برخورد، رمزی از شدت درد به خود می پیچید و شاوکراس نیز که با کارت قرمز داور جریمه شده بود، گریه کنان، از شدت آسیبی که به بازیکن حریف وارد آمده بود، از زمین خارج می شد.
2010/2/28کد:http://goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2010/02/28/1810922/%D9%85%D8%B5%D8%AF%D9%88%D9%85%DB%8C%D8%AA-%D9%88%D8%AD%D8%B4%D8%AA%D9%86%D8%A7%DA%A9-%D8%B1%D9%85%D8%B2%DB%8C
عکسهاش
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=391462
رمزی جام جهانی رو از دست داد؟!
این پا، پا بشو نیست... بنده خدا...:13:
ممنون بابت خبر. راستش انقدر سر این ناراحت بودم حتی خبر برد رو هم نزاشتم.
مرتیکه وحشی، الان 3 جلشه محرومش میکنن بعد مثل چی میاد دوباره بازی میکنه بعد ما باید همچین بازیکنی که امسال فوق العاده بود رو معلوم نیست تا کی نداشته باشیم. این سومین بازیکنیه از آرسنال که اینجور پاشو شکوندن (دیابی، ادواردو، رمسی) فوتبال بلد نیستن، نمیدونن چه جوری جلو آرسنال بازی کنن فقط مثل وحشی ها میزنن.
خدا کنه با این حرکتش کاپلو از دعوتش منصرف شده باشهنقل قول:
ستاره باشگاه استوک سیتی که به ترکیب تیم کاپلو نیز فراخوانده شده
کارلو آنجلوتی جناح راست تیمش را یکی از مشکل های تیمش در بازی برابر منچستر سیتی عنوان کرد
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، کارلو آنجلوتی که در این هفته برابر اینتر میلان شکست خورده بود برابر سرمربی سابق آنها نیز شکست را پذیرفته است در مصاحبه بعد از بازی با منچستر سیتی گفت " ما نا امید شده ایم چرا که بازی مهمی را از دست دادیم ، ما برای نخستین بار بازی خانگی خود را از باختیم که اشتباه از خودمان بود ، وقتی اینگونه بازی کنیم شکست هم می خوریم . ما باید به آینده فکر کنیم و اعتماد به نفس خود را حفظ کنیم چرا که ما صدر جدول هستیم ، اختلافمان تنها یک امتیاز است اما آن 1 امتیاز است ! که این بد نیست . امروز روز خوبی برای ما نبود اما ما باید به کیفیت بازی خود اطمینان داشته باشیم "
وی ادامه داد " من فکر می کنم ما در نیمه اول خوب بودیم و در انتهای نیمه اول نیز لمپارد توانست با کمک دیگر بازیکنان ما را به گل برساند . اما در نیمه دوم ما اداره بازی را از دست دادیم و منچستر سیتی توانست به خوبی حمله هایش را کنترل کند ، و این نخستین بار بود که ما تمام مدت کنترل بازی را از دست دادیم"
آنجلوتی در خصوص عدم حضور کالو و کاروالیو در ترکیب اولیه تیمش گفت " عدم حضور آنها به دلیل مصدومیت نبود و بدلیل تاکتیک تیم بوده است ما خواستیم ایوانوویچ را مرکز قرار دهیم و بلتی را به دفاع راست منتقل کنیم ، که من فکر می کنم این مشکل ما بود چرا که منچستر سیتی دو گلش را به همین دلیل به ثمر رساند"
به نقل از کانون هواداران چلسی
واقعا بعضی ها که فوتبال بلد نیستن فقط وحشی بازی بلدن
باید یک سال محرومش کنن
تا یک درسی هم برای وحشی های دیگه بشه
بعدش مرتیکه داره گریه میکنه مثل ادم بازی کن گریه هم نکن
حالا همش یه طرف
توی سن 19 سالگی همچین اتفاقی بیفته یه طرف
خیلی دوران سختی خواهد داشت
ولی مطمئنم با قدرت بیشتر به میادین برمیگرده
احتمالا حداقل یه سال بیرونه
لیگ سال دیگه هم از دست میدهنقل قول:
رمزی جام جهانی رو از دست داد؟!
چه برسه جام جهانی!
سایت گل- دیدار فینال کارلینگ کاپ با گل زودهنگام استون ویلا آغاز شد ولی گلزنی اوون و گل تمام کننده رونی در حالی که تنها 15 دقیقه تا پایان این دیدار باقی بود، کافی بود تا منچستریونایتد بتواند با غلبه بر استون ویلا این جام قهرمانی را بالای سر ببرد
منچستریونایتد به عنوان قهرمان این رقابتها شناخته شد و اکنون می بایست با دقت و تمرکز بیشتری به تعقیب چلسی در رقابتهای لیگ برتر بپردازد.
باز هم به سان دیدارهای گذشته وین رونی ستاره کلیدی تیم یونایتد بود. این ستاره به رغم آنکه در این دیدار به عنوان بازیکن ثابت در زمین مسابقه قرار نداشت، نمایش خوبی را در نیمه دوم به اجرا گذاشت و در نهایت توانست با به ثمررساندن گل دوم یونایتد، جام قهرمانی را از آن خود و تیمش کند.
بازی با گل دقیقه 5 میلنر از روی نقطه پنالتی آغاز شد و بازیکن استون ویلا به دنبال آن بودند تا تحت هر شرایطی از گل زده شان دفاع کنند. آنها خواهان کسب اولین عنوان قهرمانی پس از چهارده سال بودند ولی شاگردان سرالکس در جریان بازی نشان دادند که مدعی اصلی کسب این جام هستند.
شیاطین سرخ با ارائه یک بازی هجومی در دقیقه 12 توسط مایکل اوون به گل تساوی بخش خود دست یافتند و دقایقی قبل از پایان نیمه اول بود که اوون جایش را به وین رونی داد. پس از آنکه وین رونی در دقیقه 74 گل پیروزی بخش یونایتد را به ثمر رساند، بازیکنان استون ویلا نهایت تلاش خود را برای جبران گل خورده به کار گرفتند و سعی می کردند تا با استفاده از بازی هوایی و سرعت بالای اشلی یانگ بازی را به تساوی بکشانند ولی انرژی و قدرت لازم برای جلوگیری از قهرمانی یونایتد را نداشتند و بدین ترتیب بود که سرالکس و شاگردانش جام کارلینگ کاپ را بالای سر بردند.
نکات بازی:
دیدار فینال در ورزشگاه ومبلی و با حضور 80 هزار تماشاگر برگزارشد.
فیل داود، داور دیدار به کالینز و داونینگ از استون ویلا و اورا و ویدیچ از منچستریونایتد کارت زرد نشان داد.
مربی ایتالیایی سه شیرها در صحبتهایی اعلام کرده که تازمانی که او مربی تیم ملی انگلیس باشد، بازوبند کاپیتانی را برروی بازوی تری نخواهیم دید و دلیل این ماجرا نیز خیانت تری به هم تیمی سابقش و رابطه نامشروع با نامزد بریج عنوان شده است.
سایت گل - فابیو کاپلو، سرمربی تیم ملی انگلستان اعلام کرده که در تصمیمش مبنی بر پس گرفتن بازوبند کاپیتانی این تیم از جان تری راسخ است و اعلام کرده که تا زمانی که او مربی گری سه شیرها را عهده دار باشد، دیگر بازوبند تیم ملی انگلیس را بربازوی جان تری نخواهیم دید.
به علاوه کاپلو در لیست بازیکنان فراخوانده برای دیدار تیم ملی انگلیس مقابل مصر نام وین بریج، ستاره منچسترسیتی را که چند روز پیش در بیانیه ای کناره گیری اش از تیم ملی انگلیس را اعلام کرده بود را نیاورده است.
کاپلو در کنفرانسی خبری در این رابطه گفت:« از اکنون تا جام جهانی تری کاپیتان تیم نخواهد بود. حتی اگر من سرمربی تیم ملی انگلیس نباشم.»
در ماه گذشته بود که پس از رسوایی های اخلاقی تری و افشای رابطه نامشروعش با نامزد وین بریج، کاپلو بازوبند کاپیتانی تیم ملی انگلیس را از تری گرفت و در جریان دیدار شنبه شب دو تیم چلسی و منچسترسیتی نیز بریج از دست دادن با تری سرباز زد.
سرمربی ایتالیایی سه شیرها ادامه داد:« جان تری لیدر بزرگی است ولی نمی تواند بازوبند را در اختیار داشته باشد. من این را به او نیز گفته ام. فکر نمی کنم که بازیکنان تیم به خاطر این موضوع به او بی احترامی کنند. چرا که روحیه همان روحیه همیشگی است. من به تری گفتم که کاپیتان تیم همیشه الگویی برای کودکان و هواداران است. من با تری صحبت کردم و او کاملا همه چیز را درک کرد. امیدوارم که این پایان این ماجرا باشد و باید بگویم که هیچ وقت به کنار گذاشتن تری از اردوی تیمم فکر نخواهم کرد.»
2010/2/28کد:http://goal.com/iran/news/1829/%D8%AC%D8%A7%D9%85-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C/2010/02/28/1811203/%DA%A9%D8%A7%D9%BE%D9%84%D9%88-%D8%AA%D8%A7%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D9%85%D9%86-%D9%87%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%BE%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D9%86%D9%85%DB%8C-%D8%B4%D9%88%D8%AF
عمل جراحی صورت گرفته برروی پای آرون رمزی با موفقیت صورت گرفت.
سایت گل - مسئولان باشگاه آرسنال امروز اعلام کردند که همان طور که انتظار می رفت،آرون رمزی تا پایان رقابتهای این فصل از میادین ورزشی به دور خواهد بود.
دربیانیه ای رسمی که در وب سایت باشگاه آرسنال منتشر شده می خوانیم:« در جریان دیدار شنبه شب دو تیم آرسنال و استوک سیتی،استخوان پای راست رمزی شکست و عصر دیروز مورد عمل جراحی قرار گرفت. عمل جراحی با موفقیت تمام انجام گرفت و البته بسیار زود است که از زمان دقیق بازگشت او به میادین ورزشی صحبت شود ولی قطعا رمزی شانس حضور در دیدارهای باقی مانده از رقابتهای این فصل را از دست خواهد داد.ما در حال حاضر به فکر آرون هستیم و تمام اعضای باشگاه امیدوارند که او در زودترین زمان ممکن به روزهای اوجش بازگردد.»
آرون رمزی در جریان دیدار شنبه شب آرسنال مقابل استوک سیتی، پس از تکل خشن شاورکراس دچار شکستگی ساق پا شد و بلافاصله به بیمارستان منتقل گردید.
2010/2/28کد:http://goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2010/02/28/1811875/%D8%B1%D9%85%D8%B2%DB%8C-%D8%AA%D8%A7-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%B5%D9%84-%D8%BA%D8%A7%DB%8C%D8%A8-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%AF-%D8%A8%D9%88%D8%AF
مربی واقعی به کاپلو میگن
میگم این ارسنالی ها چرا اینقدر پا مشکنند
بنده خدا عمدا که نزده.پاتریک ویرا بود فکر کنم که تو بازی با چین همچین بلایی سرش اومد.توی بازی ایران با انگولا کعبی زد دست یارو رو عین پای این بیچاره کرد .کلا از این اتفاقا زیاد میفته.نقل قول:
آرون سومین آرسنالی ایه که شاورکراس بدجور مصدومش کرده قبل از اون تو 2007 و 2008 فرنی جفرز و آدبایور :2: رو هم زده بود.
من چند روز پیش به این فکر میکردم که آرون فصل دیگه میترکونه، چون امسال خیلی خوب بود ولی..... :37::37::37::37:
اسطوره فرانسوی توضیح داده که چرا هیچ وقت حاضر نیست تا از ماتراتزی عذرخواهی کند.
سایت گل - زین الدین زیدان، اسطوره فرانسوی دنیای فوتبال در صحبتهایی اعلام کرده که حاضر است بمیرد ولی از مارکو ماتراتزی عذرخواهی نکند.صحبتهای ستاره فرانسوی در مورد اتفاقی است که در فینال رقابتهای جام جهانی 2006 میان او و مارکو ماتراتزری رخ داد.
زیدان در آن لحظه با ضربه سر به سینه ماتراتزی کوبید و در صحبتهایی اعلام کرد که هرگز حاضر نیست تا ماتراتزی را ببخشد. او در گفتگویی به ال پائیس گفت:« هیچ چیزی تغییر نمی کند. من هر کسی را می بخشم، به جز ماتراتزی. هرگز هرگز. اگر بخواهم او را ببخشم، به خودم بی احترامی کرده ام. ترجیح می دهم بمیرم ولی او را نخواهم بخشید.»
زیدان ازاینکه ماتراتزی به مادرش توهین کرده به شدت ناراحت شده و اعلام کرده که دلیل آنکه کنترل اعصابش در آن صحنه را از دست داد و به بازیکن ایتالیایی حمله کرد، همین موضوع بوده. این اسطوره فرانسوی ادامه داد:« هرگز خودم را برای آنچه که اتفاق افتاده، سرزنش نمی کنم ولی اگر از ماتراتزی عذرخواهی کنم، بدین معناست که اقدام ماتراتزی، اقدامی عادی بوده است. او به من توهین کرد و به مادرم که مریض نیز هست، توهین نمود.او این کار را بیش از یک بار انجام داد و من پاسخ ندادم ولی ناگهان آن اتفاق رخ داد. اگر طرف ، انسان خوبی مثل کاکا بود، از او معذرت خواهی می کردم ولی از ماتراتزی نه.»
کد:http://goal.com/iran/news/1829/%D8%AC%D8%A7%D9%85-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C/2010/03/02/1813867/%D8%B2%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D9%85%DB%8C-%D9%85%DB%8C%D8%B1%D9%85-%D9%88%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%A7%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%AA%D8%B2%DB%8C-%D8%B9%D8%B0%D8%B1%D9%86%D9%85%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D9%85
2010/3/2
مدافع باتجربه ایتالیایی در پاسخ به گفته های اخیر زی زو اعلام کرده که حرفی برای گفتن ندارد.
سایت گل - زین الدین زیدان، اسطوره سابق فرانسوی در صحبتهایی اعلام کرده که ترجیح می دهد تا بمیرد تا بخواهد از ماتراتزی عذرخواهی کند و اکنون مارکو ماتراتزی در صحبتهایی در مورد حرفهای زیدان در مورد آنچه در فینال جام جهانی 2006 رخ داد، گفته است.
مارکو ماتراتزی در وب سایت شخصی اس، در این رابطه نوشته: « طبق گفته واسکو: هیچ صحبتی ندارم.» در پائین این جمله، عکسی از زیدان قرار داده شده که در حقیقت پس از آنکه کارت قرمز دریافت کرده، در حال ترک زمین مسابقه و عبور از کنار جام قهرمانی است گرفته شده. در کنار این عکس هم به زبان فرانسوی نوشته شده:« بسیار متشکرم .»
جمله ای که ماتراتزی برای پاسخ دادن به صحبتهای اخیر زیدان برگزیده، بخشی از ترانه معروف واسکو روسی، خواننده راک ایتالیایی است که نام آن «بدون کلام» می باشد و ماتراتزی با تکرار جمله ای از این ترانه اعلام کرده که پاسخی برای صحبتهای زیدان ندارد.
برخورد میان این دو ستاره در فینال سال 2006 و در دیدار دوتیم فرانسه و ایتالیا رخ داد و زیدان که با ضربه سر به سینه ماتراتزی زده بود، با کارت قرمز از زمین مسابقه اخراج شد. پس از این اتفاق بود که ایتالیا در نهایت توانست تا در ضربات پنالتی از سد فرانسه عبور کرده و جام قهرمانی را از آن خود کند.
2010/3/2کد:http://goal.com/iran/news/1833/%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7/2010/03/02/1813901/%D9%85%D8%A7%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%AA%D8%B2%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%B2%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%85
تصمیم دونگا مبنی بر دعوت نکردن رونالدینیو بحث و گمانه زنی های زیادی را ایجاد کرده ولی دونگا با این وجود آرام و متمرکز به نظر می رسد.
سایت گل - رونالدینیو، مهاجم میلان در ماه های اخیر، نمایشهای خیره کننده ای را در ترکیب میلان به اجرا گذاشته و البته این طور به نظر می رسد که کارلوس دونگا تحت تاثیر عملکرد رونالدینیو در ترکیب روسونری قرار نگرفته است و او را به ترکیب تیم ملی این کشور برای دیدار دوستانه امشب مقابل ایرلند دعوت ننموده.
تصمیم دونگا برای دعوت نکردن از رونالدینیو، بااستقبال چندانی مواجه نشده ولی مربی تیم ملی برزیل در صحبتهایی اعلام کرده که این بحث و مباحثه ها تاثیری برروی او و برنامه هایش برای جام جهانی ندارد.
بخشی از صحبتهای دونگا در وب سایت رسمی فیفا منتشر شده که در آن می خوانیم:« فکر می کنم که طبیعی است که حذف نام رونالدینیو از فهرست بازیکنان فراخوانده شده به تیم ملی ، با بحث و گفتگوهایی همراه شود. چرا که بازیکنانی که در لیست غایبند، همیشه جزو بهترین ها هستند. هر کسی می خواهد در مورد اینکه چه بازیکنانی در فهرست تیم ملی نیستند، به صحبت بپردازد.»
دونگا ادامه داد:« هیچ یک از این خبرها در آستانه جام جهانی خبر جدیدی نیست. سوالات و جوابها، مثل همیشه می باشد.فشار برروی سرمربی تیم ملی برزیل مثل همیشه بسیار زیاد است و هر روزنامه و نشریه ای سعی می کند تا نام بازیکنان مورد نظرش را منتشر کند ولی من کار خودم را انجام می دهم و در مسیری که در ذهن دارم حرکت می کنم.»
2010/3/2کد:http://goal.com/iran/news/1829/%D8%AC%D8%A7%D9%85-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C/2010/03/02/1813948/%D8%A2%D8%B1%D8%A7%D9%85%D8%B4-%D8%AF%D9%88%D9%86%DA%AF%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%84-%D9%86%D8%A8%D9%88%D8%AF-%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AF%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88
سرمربی سه شیرها در صحبتهایی وین رونی، ستاره تیمش را با ستاره های حال حاضر دنیای فوتبال مقایسه کرده است.
سایت گل - فابیو کاپلو، سرمربی تیم ملی انگلیس در صحبتهایی اعلام کرده که تفاوت زیادی میان وین رونی و بازیکنانی از جمله کریستیانو رونالدو، مسی و کاکا وجود دارد
این روزها بحث های متعددی مطرح می شود و خیلی ها نام این ستاره 24 ساله انگلیسی را در میان برترین بازیکنان دنیا قرار می دهند ولی مربی سابق یوونتوس و رئال مادرید معتقد است که رونی 24 ساله تفاوتهای زیادی با این بازیکنان دارد.
کاپلو در گفتگو با آی تی وی گفت:« مسی به خوبی دریبل می زند و به خوبی همه چیز را تصور می کند. رونالدو نیز بسیار تند و تیز است و شوتهای راه دورش بی نظیر می باشد. کاکا نیز توانایی فوق العاده ای در رساندن خودش از خط میانی به محوطه جریمه دارد.»
این مربی ایتالیایی در ادامه در مورد توانایی های رونی گفت:« رونی بازیکن کاملا متفاوتی است. او یک فوروارد مرکزی است که می تواند به تنهایی درخط حمله حاضر شود. او توپ را به خوبی در اختیار می گیرد و دریبل می کند. رونی می تواند از راه دور شوت کند و همچنین گلهای زیبایی را با ضربات سر به ثمر می رساند. ولی تفاوت بزرگ و مهم دیگری میان رونی و سایر این بازیکنان وجوددارد. آن هم این است که رونی به خوبی تیم حریف را پرس می کند. او بسیار دونده است ولی سایرین چنین کاری را انجام نمی دهند و این تفاوت بزرگ رونی است.
این ستاره 24 ساله در رقابتهای این فصل 28 گل به ثمر رسانده است.
2010/3/2کد:http://goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2010/03/02/1813872/%DA%A9%D8%A7%D9%BE%D9%84%D9%88-%D8%AA%D9%81%D8%A7%D9%88%D8%AA-%D9%85%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C-%D9%88-%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AF%D9%88-%D9%85%D8%B3%DB%8C-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%DA%A9%D8%A7
ستاره برزیلی بار دیگر به روزهای اوجش بازگشته و برای تیم کاتالان به میدان می رود.
سایت گل - دانی آلوس پس از سپری کردن روزهای سخت مصدومیت، در جریان دیدار شنبه شب تیمش مقابل مالاگا به میادین فوتبال بازگشت و در صحبتهایی از بازگشتش به زمین چمن ابراز خوشحالی کرد.
این ستاره برزیلی در گفتگو با روزنامه اسپورت در پایان این دیدار گفت: « وقتی به زمین بازگشتم، گویی که هرگز از زمین چمن دور نبوده ام. همیشه و هر زمانی که بازی نمی کنم،به شدت اذیت می شوم، حتی اگر مصدوم باشم. من فوتبال بازی کردن را بیش از هر کار دیگری دوست دارم و زمانی که نتوانم این کار را انجام دهم، هیچ چیز دیگری را نیز دوست نخواهم داشت.»
آلوس ادامه داد: « کسب نتایج پیروزی ما را به مراتب قوی تر از همیشه می نماید.»
این ستاره برزیلی درپایان صحبتهایش گفت: « این تنها یک اتفاق است که در غیاب من تیم ما به نتایج نامطلوبی دست می یابد. ما به خوبی قبل نبودیم ولی باید بگویم که این اتفاق مجددا رخ نخواهد داد.»
2010/3/1کد:http://goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/03/01/1812479/%D8%A2%D9%84%D9%88%D8%B3-%D8%AE%D9%88%D8%B4%D8%AD%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DA%AF%D8%B4%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D9%85%DB%8C%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%86
سرمربی کنونی تیم ملی اسپانیا از جانشین مطلوبش صحبت کرده است.
سایت گل - بیسنته دل بوسکه سرمربی تیم ملی اسپانیا در صحبتهایی با تمجید از عملکرد پپ گواردیولا برروی نیمکت مربی گری بارسلونا به خاطر کسب موفقیتهای فراوان با این تیم باشگاهی، اعلام کرده که این مربی جوان می تواند در آینده یکی از گزینه های ایده آل مربی گری تیم ملی اسپانیا باشد.
این مربی باتجربه در کنفرانسی خبری در این رابطه با اشاره به اوضاع نامساعد بارسلونا به این نکته اشاره کرد که آبی اناری پوشان می توانند به زودی به روزهای اوجشان بازگدند و در این رابطه گفت: « بارسلونا قدرت خوبی برای بازیابی دارد، آنها عادتهای خوبی دارند که آنها را به سمت هر طرفی که می خواهند هدایت می کند.»
دل بوسکه ادامه داد: « گواردیولا به عنوان سرمربی تیم ملی اسپانیا؟ پیش از این نیز سابقه داشته که مربیان سابق باشگاه بارسلونا هدایت تیم ملی را در دست بگیرند. مطمئنا گواردیولا به خوبی از پس این مسئولیت برخواهد آمد.»
این مربی باتجربه در ادامه صحبتهایش همچنین به حمایت از مانوئل پیگرینی مربی شیلی پرداخت و گفت: « این روزها نوعی افراط گرایی بر دنیای فوتبال حاکم است که گهگداری خوب و زمانی هم بد می باشد. اگر عملکرد بدی داشته باشی، به سرعت منفور می شوی و اگر کارت را خوب انجام دهی به شدت محبوب می شوی. ما فقط می بایست خود را با این شرایط تطبیق دهیم.»
اسپانیا فردا شب در دیداری دوستانه مقابل تیم ملی فرانسه قرار می گیرد و مربی تیم ملی اسپانیا در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرده که هنوز دربهای تیم ملی به روی بازیکنان بسته نشده و در این رابطه گفته: « هفت، هشت یا ده بازیکن دیگر می توانند به تیم بپیوندند و البته بازیکنانی که نمی توانند در تیم باشند را نیز فراموش نکنید. قطعا زمانی که تیمی را انتخاب می کنید، باید کاملا عادل باشید ولی کار سختی که بر عهده ماست تصمیم گیری در این رابطه است، چرا که شاید بازیکنی در دو بازی قبلی خوب باشد ولی تصمیم گیری واقعا سخت است.»
2010/3/2کد:http://goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/03/02/1813882/%D8%AF%D9%84-%D8%A8%D9%88%D8%B3%DA%A9%D9%87%DA%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%88%D9%84%D8%A7-%DA%AF%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%84-%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7
مصدومیت آرون رمزی مربی فرانسوی آرسنال را به شدت ناراحت کرده است.
سایت گل - آرسن ونگر در صحبتهایی اعلام کرده که تیمش به خاطر دلداری دادن به آرون رمزی با قدرت مضاعفی به میدان خواهد رفت و آماده است تا برای ستاره ولزی در رقابتهای این فصل لیگ برتر به قهرمانی برسد.
در جریان دیدار شنبه شب استوک سیتی مقابل آرسنال رمزی به دلیل تکل خشن شاوکراس دچار مصدومیتی شدید شد و شانس حضور در دیدارهای باقی مانده از رقابتهای این فصل را از دست خواهد داد.
ونگر در صحبتهایی در این رابطه گفته:« من در جریان بازی تکلهای بد زیادی را ندیدم ولی تکل شاوکراس واقعا خشن بود و مرا به شدت ناراحت کرد. از دست دادن بازیکن باکیفیتی مثل رمزی و در حالی که تنها 19 سال دارد و بسیار جوان است، واقعا دردناک است و پذیرش این واقعیت واقعا سخت است.ما شنبه شب اصلا نتوانستیم از پیروزی مان لذت ببریم، چرا که اوضاع بسیار دردناکی بود.»
این مربی فرانسوی ادامه داد:« من ترجیح می دهم تا به جای تحلیل و آنالیز بازی، تمام حمایتم از رمزی را اعلام کنم. او بازیکن جوان و فوق العاده ای است که با 19 سال سن حرفهای زیادی برای گفتن دارد. همان طور که در دیدار شنبه دیدید، بازیکنان تیم ما بسیار شوکه شده بودند و حتی از رمزی دور می شدند. برای 5 دقیقه بازی واقعا تحت تاثیر این اتفاق دردناک بود و ما نمی توانستیم بازی کنیم. پس از آن به جریان بازی بازگشتیم و روحیه واقعی مان را به نمایش گذاشتیم. در دیدار شنبه، خط میانی تیم ما متشکل از نصری، سسک، رمزی، سانگ و ابوئه بود که میانگین سنی 21 سال داشتند.جلوتر نیز نیکلاس بندتنر را می دیدیم که او هم 21 ساله است و در این سن عملکرد خیره کننده ای را به اجرا گذاشت.»
ونگر در پایان صحبتهایش با اشاره به شکست چلسی مقابل سیتی گفت:« ما به چلسی نزدیک تر شدیم. این روحیه و جدیت ما را بیشتر می کند و تا آخرین دیدار رقابتها برای کسب قهرمانی نبرد خواهیم کرد. کورس قهرمانی بسیار سخت است و بازیکنان تیم ما از نظر روانی بسیار متحد هستند و مصدومیت آرون برای ما به منزله انگیزه دیگری است که تا پایان فصل برای قهرمانی و خوشحال کردن او بجنگیم.»
2010/3/2کد:http://goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2010/03/02/1813995/%D9%88%D9%86%DA%AF%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1-%D8%B1%D9%85%D8%B2%DB%8C-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%85%DB%8C-%D8%B4%D9%88%DB%8C%D9%85