فکر میکنم چیزی که سلطان میخواست داره اتفاق میفته
دخالت تو کار سرمربی و مدیریت و کلا همهکاره شدن تو پرسپولیس
امیدوارم یه مربی مقتدر بیارن تا پروین به اهدافش نرسه!
Printable View
فکر میکنم چیزی که سلطان میخواست داره اتفاق میفته
دخالت تو کار سرمربی و مدیریت و کلا همهکاره شدن تو پرسپولیس
امیدوارم یه مربی مقتدر بیارن تا پروین به اهدافش نرسه!
مرجع خبری پرسپولیس: گزینه آرژانتینی تیم فوتبال پرسپولیس از مسئولان این باشگاه برای عقد قراردادی 2 ساله درخواست 4 میلیارد تومان کرد. مسئولان باشگاه پرسپولیس در تلاش هستند تا هر چه سریعتر سرمربی خود را انتخاب کنند، از همین رو با اولین گزینه خارجی خود کالدرون مربی آرژانتینی مجدداً وارد مذاکره شدند که این مربی پیشنهاد 4 میلیارد تومان برای 2 فصل به پرسپولیسیها داده است. با پیشنهاد علی پروین و موافقت محمد رویانیان یک گزینه ایرانی نیز به جمع سایر گزینههای خارجی برای به دست گرفتن سکان هدایت پرسپولیس اضافه شد. این در شرایطی است که با توجه به قیمت خوب متسو این مربی گزینه اصلی اخذ قرارداد با قرمز پوشان است.
فقط متاسفم برای یه سری کودک!! که به علی پروین بی احترامی میکنند! اگر مخالف حضورش بودین خیلی محترمانه میتونستن بگند پروین برای این پرسپولیس فعلی گزینه مناسبی نیست نه اینکه تو جامعه مجازی هر حرفی رو به یه فردی که واقعا واقعا عاشقه پرسپولیسه بزنن. اون هم تعصب پروین اون همه گلزین اون همه افتخار اون همه قهرمانی رو به هیچ میگرند بعضیا ! این مورد فقط در مورد پروین نبوده علی دایی ، علی کریمی ، و کریم باقری و حمید استیلی و افشین پیروانی هم از این بی حرمتی ها در امان نبودن یه لحظه خودتون رو بذارین جای کسی که سال ها واسه پرسپولیس زحمت کشیده حالا ببینید با یکی از این حرفا چجوری دنیا رو سرتون خراب میشه!
پس از اينکه صبح امروز علي پروين از حضور بر روي نيمکت پرسپوليس انصراف داد رويانيان با گزينهاي خارجي مجددا وارد مذاکره شد.
گزينه اصلي خارجي قرمز پوشان براي مذاکره برونو متسو بود اما اين مربي از طريق نماينده خود در ايران عذرخواهي رسمي خود را از گرفتن سکان هدايت پرسپوليس در فصل جديد اعلام کرد. متسو خطاب به مسئولان پرسپوليس اعلام کرد با توجه به محدوديت زمان کم فکر نميکنم که الان بتوانم به تيم بزرگ و پرطرفدار پرسپوليس کمک کنم.
وي افزود: اين يک ريسک بزرگ است که بخواهم در اين شرايط سکان هدايت پرسپوليس را بر عهده بگيرم. به پرسپوليس و هوادارانش علاقه زيادي دارم و از حضور در ايران در اين مدت زمان کم بسيار لذت بردم.
حضور من در پرسپوليس بسيار کمرنگ است و من از اين بابت عذر خواهي ميکنم. شما ميدانيد که تا آغاز فصل زمان کمي وجود دارد به همين دليل من نميتوانم در خدمت شما باشم.
ورزش3
خوب متسو پرید
کالدرون و خوزه مانوئل رقمشون بالاست
پس موند گزینه داخلی
و از گزینه های داخلی فقط دایی موجوده که امدنش یعنی رفتن علی کریمی و کلی حاشیه !
رسما فصل بعد تموم شد
خب ظرف 24 ساعت اتفاقات بسیار عجیبی افتاده ؛ از سرمربیگری سلطان علی پروین و انصرافش تا انصراف متسو و حذف گزینه ی مانوئل /
به نظرم گزینه ی کالدرون بد نیست اگر هنوز بشه باهاش توافق کرد ..
گزینه ی داخلی هم به نظرم علی دایی فعلا به صلاح نیست سرمربی پرسپولیس بشه هرچند که مطمونا انگیزه های زیادی داره ، اگر دایی و کریمی بتونن همدیگه رو به نوعی تحمل کنند به نظرم شخصیت کاریزماتیک دایی و وجهه ی اون میتونه امتیاز مثبتی باشه علیرغم ضعف فنی دایی ؛
گزینه های داخلی زیادی برای مانور موجود نیست ؛ حمید درخشان رو داریم که علیرغم اینکه پرسپولیسی قدیمی هست و تفکرات "ظاهرا" به روز شده ای هم داره اما به نظرم حاشیه هاش بیشتر از کمک هایی باشه که میتونه به تیم بکنه ،
از طرفی محمد مایلی کهن رو داریم که باید ببینیم میتونه دل از بیانیه نویسی بکنه یا خیر :دی / هرچند که با وجود سلطان علی پروین در باشگاه بعید میدونم گزینه ی منطقی ای باشه /
میان نسل تازه کناره گیری کرده ی پرسپولیس هم که استیلی نتونست پاسخ اعتماد رو بده ، پیروانی علیرغم دانش روز کاریزمای لازم رو نداره و اینکه ارتباطاتی که با سکوها داشت در بازه ی کوتاه سرمربیگریش از زمان کناره گیری قطبی تا اومدن وینگادا خیلی جالب نبود ...
خاکپور گرامی هم برای درگیر شدن با حواشی فوتبال ایران و به خصوص پرسپولیس "خیلی" جنتلمن هست ...
و یک گزینه ی خوب داریم که تازه از بیمارستان مرخص شده :دی ؛ مجید خان جلالی که شاید به آرزوی دیرینه اش برسه برای مربیگری در پرسپولیس . به هرحال باید منتظر باشیم ببینیم آیا باز هم قراره یک هفته قبل از شروع مسابقات سرمربی تیم مشخص بشه و با گل دقیقه ی 97 قهرمان بشیم یا خیر :دی
مرجع خبری پرسپولیس: با منتفی شدن حضور متسو در پرسپولیس علی دایی در آستانه بازگشت به این تیم قرار گرفت. به نقل از فارس؛ پس از منتفی شدن حضور برونو متسو در پرسپولیس، مسئولان این باشگاه به دنبال مذاکره با یک گزینه ایرانی هستند. این گزینه علی دایی سرمربی فصل گذشته راه آهن است و با این حساب دایی در آستانه بازگشت به پرسپولیس بعد از یک سال قرار گرفت. قرار است مسئولان پرسپولیس طی امشب و فردا با دایی مذاکرات اولیه را انجام دهند و با توجه به کمبود وقت احتمالا سریعتر معارفه این مربی را در تمرین پرسپولیس برگزار کنند. از مدت ها قابل شایعه علاقه مسئولان باشگاه پرسپولیس به بازگرداندن علی دایی در محافل خبری شنیده می شد.
مرجع خبری پرسپولیس: باشگاه الوصل امارات متحده عربی اعلام كرد: این باشگاه به سه بازیكن تیم فوتبال خود از جمله محمدرضا خلعتبری بازیكن ایرانی این تیم نیازی ندارد و قرارداد آنها با تیم فوتبال الوصل تمدید نمی شود. سایت ورزشی 'كووره' روز پنجشنبه نوشت: براساس تصمیم باشگاه الوصل امارات متحده عربی ، قرارداد اولیویرا بازیكن اهل اروگوئه ، مارسی یر بازیكن آرژانتینی و 'محمدرضا خلعتبری بازیكن ایرانی فصل گذشته این تیم تمدید نمی شود. براین اساس ، از بازیكنان خارجی فصل گذشته الوصل امارات تنها قرارداد ماریانو دوندا به مدت دو فصل با تیم الوصل امارات متحده عربی تمدید شده است. در همین حال یك منبع آگاه از تلاش باشگاه الوصل امارات برای به خدمت گرفتن مارتن رونی بازیكن 27 ساله آرژانتینی بنا به توصیه 'مارادونا' سرمربی آرژانتینی این تیم خبرداد. به گفته وی ، انصراف باشگاه الوصل امارات متحده عربی از تمدید قرارداد سه بازیكن یاد شده بالا بنابه توصیه مارادونا انجام شده است. سایت كووره اضافه كرد: رقابت تیم های اماراتی برای به خدمت گرفتن سه بازیكن یاد شده پس از انتشار این خبر در روزهای آینده جدی می شود. پیش از این روزنامه الاتحاد امارات متحده عربی از توصیه مارادونا به رییس هیات مدیره باشگاه الوصل برای تمدید قرارداد قرارداد سه بازیكن یاد شده از جمله خلعتبری ، خبرداده بود.
مرجع خبری پرسپولیس: روایت فیلم فارسی هفته اول تیر ماه پرسپولیس از دریچه ای متفاوت...
1- پلیسی-جنایی اگر بخواهی نگاه کنی همه اینها سناریویی از پیش نوشته است برای رسیدن به این نقطه ، دقیقا نقطه صفر! 2- اما خوب شهر این قدر ها هم بی کلانتر نیست و یک نگاه خوشبین می گوید تمام این ماجراها به قول مسعود شصتچی یکهویی اشتباهی شده! 3- روز اول باشگاه نظرسنجی گذاشت بین این دو گزینه انتخاب کنید ، متسو یا داخلی؟ یا همان علی دایی خودمان. به قولی همینه که هست! متسو نخواستی داخلی میاریم. 4- مردم بهشان برخورد یعنی چی همینه که هست! کلی پول دادیم کهکشانی شدیم آخرش که چی؟ این همه مهاجم را کجای دلمان بگذاریم. حالا که این طور شد تو نظرسنجی شرکت نمیکنیم. راه افتادند این طرف و آن طرف که الا و بلا هیچ کدام. 5- باشگاه که می خواست نظر مردم را نظر خودش کند بعد آن را اجرا کند(!) تا بگوید ما دیدیم مردم چی خواستند همان کار را کردیم، وقتی دید نظر مردم تومنی هشت هزار با نظر خودش فرق دارد زد به سیم آخر و جاده خاکی. اول رفت سراغ خارجی ها دید قیمت بالاست. 6- سردار با ایسنا مصاحبه کرد گفت گزارش شبکه خبر قیمت خوزه را بالا برده. در گزارش از خوبی های مربی نگویند از چه بگویند؟ از بدی هایش بگویند که می گویید تخریبش کردند. فقط یک راه باقی می ماند آن هم زدن مهر سکوت بر لب. 7- خوزه که بالا قیمت داد یکهو سلطان وارد گود شد. خارجی نشد فردا پروین سرمربی پرسپولیس می شود. نمی شود که هم بخواهید نظر خود را اجرا کنید هم مردم! این طوری مجبور می شوید نظر مردم را با خود یکی کنید. با تصمیمات عجیب و غریب مثل انتصاب پروین به مربی گری! یا گزینه مطرح نکنید بروید سرراست با طرف مذاکره کنید، یا اگر مطرح کردید نظرسنجی نکنید، یا اگر نظرسنجی کردید از نتیجه اش دلخور نشوید. 8- متسو - کالدرون . ژرار هولیه - درخشان! خوزه مانوئل - پروین! دایی - مایلی کهن! جمع اضداد این گزینه ها چه نتیجه ای دارد؟ بیچاره بازیکن ها! 9- ظریفی می گفت با انتخاب پروین مردم را به مرگ گرفته اند تا به تب راضی شوند. حالا می توان گفت با کنار رفتن پروین و انتخاب احتمالی مایلی و بعدی ها به تیربار گرفتند تا به مرگ طبیعی راضی شوند! 10- برونو خوزه مانوئل سلطان دایی کهن! همچنان جدی ترین گزینه هدایت پرسپولیس است! البته اگر سلطان رضایت دهد. 11- خدایا مراقب پرسپولیسمان باش!
خب، من دیروز که صحبت از اومدن پروین شد، ایشون رو با لقب استادیومیش خطاب کردم،
که البته اون لقبی که من گفتم در مقابل دیگر القاب ایشون اصلا بد نبود
و در مقابل صحبتهای خودشون خیلی هم خوب بود
اما من نمیدونم دوستانی که رگ غیرتشون در برابر همچین لقب ساده ای باد میکنه،
چطور در مقابل اونهمه فحش بالا و پایینی که ایشون چپ و راست به هرکی از راه میرسه میگن هیچ ناراحت نمیشن؟
انی وی، شکر خدا سرمربی شدن پروین منتفی شد
و البته شاید چیزی ک الان دستگیرش شد خیلی بدتر از اینه که سرمربی بشه...
ولی شمایی که دم از غیرت پرسپولیسی میزنی
من میخوام بدونم
اسطورت برات مهمتره یا تیمت؟ (البته اگه بشه پروین رو با توجه به کارهای سالهای آخر سرمربی گری و سرپرستی و غیره در حد یه اسطوره به حساب بیاریم)
این آقای علی پروین تا جایی که بنده یادم هست، چیزی بیش از 10 ساله که هرجایی رفته که دستش باز بوده جز ویرانی به بار نیاورده
اوضاع استیل آذین رو ندیدین؟؟
تیمی که اینهمه ستاره داشت و اونهمه پول، چرا باید به این فلاکت میافتاد؟
همگی میدونیم که اون زمانی که پروین با 4 تا فحش و قلقلک دادن رگ غیرت چندتا بازیکن تیم جمع میکرد گذشته
الان باید علم فوتبال داشته باشی تا کار رو پیش ببری
همه میدونیم که پروین چند سال اخیر نه تنها حاشیه ای جمع نکرده، که فقط حاشیه درست کرده
همگی اگه چشمامون رو باز کنیم، بدون تعصب نگاه کنیم، خیلی واقعیتها رو میبینیم
منتها موضوع اینه که این تعصب لعنتی نمیزاره...
حالا که صحبت از مربی ایرانی شده، صحبت از دای و مایلی کهن شده من در مورد هر کدوم از اینها هم کوتاه میگم و میرم
در مورد آقای دایی که، ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش برادر! شما مال این صحبتها نیستی!
اون آقای مایلی کهن هم که فقط حاشیست! چند وقتی یک بار هم بیاد عَــــر بکشه و اشک تمساح بریزه که من این فوتبال رو نمیخوام و
چرا اینجوریه، چرا اونجوریه
اما یک ریال دانش و شعور مربی گری و نداره و همه این ادا اطوارهاش هم واسه همینه که روی همین موضوع سرپوش بذاره
یکی بره بشه بگه والا به خدا این فوتبال هم تو رو نمیخواد
دست از ر ما بردار!
من به یاد ندارم در 10 سال گذشته یک نکته مثبت از این آدم دیده باشم
به عنوان یه پرسپولیسی هم ننگم میاد که این آدم 2 رو و بوقلمون صفت و چاپلوس پرسپولیسیه
خدایا! ما رو و تیممون رو از شر همچین موجوداتی دور نگه دار! الهی آمین!
==================
بعد از حذف از جام قهرمانان و از دست دادن یکی یکی جامها و غیره، دلمون خوش بود شاید این فصل تیممون خوب جمع بشه
که اونم در حال حاضر با این شرایط مربی و سرمربی اصلا امیدی به آیندش نیست...
در نهایت بنده یک پرسپولیسی هستم،
خیلی هم برای تیمم ارزش قائلم و دوست ندارم تیمم مایه ناراحتی و سرافکندگیم بشه
هر حرفی هم زدم از سر دلسوزی بوده
فکر هم نمیکنم پستم هیچ مشکل اخلاقی داشته باشه
همین
دوستان به نظر من کمی صبور باشیم تا ببینیم در نهایت کی روی نیمکت میشینه بهتر باشه
در مورد پروین
من هم با توهین کردن بهش مخالفم چون یه تاریخ کاملا مشخص داره توی پرسپولیس که به نظر من دیگه تکرار شدنی نیست
هم با مقدس کردنش مخالفم چون این اواخر نتونست خودشو با خواسته های تماشاگرای پرسپولیس همراه و هماهنگ کنه
امیدوارم در نهایت یه مربی خوب خارجی روی نیمکت بشینه و البته امیدوارم این قرارداد حداقل دو ساله باشه
زیاد هم نیازی نیست نگران باشیم چون مربیها در این زمان کار زیادی به جز نظارت روی بدنسازی ندارن که از حواشی و اخبار مشخصه که تیم بدنساز خوبی رو به خدمت گرفته که به علم روز آشناست
فقط امیدوارم وقتی به اردوی ترکیه رفتیم مربی بالا سر تیم باشه
با این حساب(آمدن دایی)به نظر شما خلعتبری میاد پرسپولیس؟
با فکتورگیری از عبارت "به نظر من" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :نقل قول:
اسطورت برات مهمتره یا تیمت؟
دوست من، بحث اسطوره و اینا نیست... علی پروین، علی دایی، علی کریمی و... قبل از اینکه اسطوره باشن، انسان هستند، مثل همه ماها... فکر نکنم صحیح باشه توهین کردن یا به سخره گرفتن یه فردی... حالا اون فرد میخواد پروین باشه میخواد هر کس دیگه ای...
+
علی پروین، در دوران حضور در این فوتبال، با هر ادبیات نادرستی صحبت کرده، با هر منشی منفی ای رفتار کرده، دلیلی بر این نیست که من نوعی بیام باهاش مقابل به مثل کنم..، قضاوت راجع به اعمال هر کسی به صورت جداگانه صورت میگیره.
.
.
.
من که حضور دایی با حضور پروین در کنار هم رو در پرسپولیس بسیار بعید میدونم... دیگه از جریانات سال های گذشته پروین - دایی همه مطلعیم... کلا نقاط اشتراک در روحیات پروین و دایی هم کمه، دایی اقتدار و استقلال در سرمربی گری رو میخواد، در صورتی که سابقه نشون داده پروین در مسئولیت بدون تعریف مدیر فنی، حتی تیم رو هم ارنج کرده. ضمن اینکه خود علی دایی هم به نظرم به هیچ وجه گزینه ایده آلی نیست که حتی در صورت نبود پروین هم بشه ازش یاد برد. سوای کاریزمای بالاش، از لحاظ فنی، هنوز دایی خیلی راه رو باید طی کنه تا یه مربی جا افتاده بشه.
در این بین قطعا تصمیم رویانیان میتونه فصل بعد پرسپولیس رو بسازه... 1- پروین 2- دایی 3- هردو 4 - هیچکدام
فکر می کنم که "هیچکدام" بهترین و تقریبا غیرممکن ترین اتفاق برای پرسپولیس خواهد بود. در مجموع مشخص نیست که این بهانه "جراید و حرف و حدیث ها نذاشتند رویانیان مربی خارجی بیاره از کجا در اومده" ولی کلا این قبیل صحبت ها به نظرم باورپذیر نیست. احتمالا یا کفگیر سردار در مباحث مالی خورده به ته دیگ یا مربی خارجی دستش رو گذاشته تو پوس گردو و یا تو بحث انتخاب مربی طبق معمول مسائل پشت پرده وجود داره./
رويانيان: دوست دارم از فوتبال بروم
مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: شما که به خاطر يک اخم کيروش جام حذفي را تعطيل ميکنيد، چه طور براي رضاي خدا در ماه رمضان ليگ را تعطيل نميکنيد.
به گزارش فارس، محمد رويانيان پس از تمرين امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به شايعات زياد اخير جلسهاي را امروز با بازيکنان در فضايي بسيار آرام و دوست داشتني برگزار کرديم. حرفهاي پراکنده در چند مدت اخير در پرسپوليس درباره کادر فني زياد بود و به همين دليل من مجبور بودم تا بازيکنانم را توجيه کنم که بدانند در پرسپوليس چه خبر است.
وي افزود: در پرسپوليس هيچ کس نميتواند تصميم بگيرد به جز فردي که همه چيز به او سپرده شده.من و پروين قطعا در مورد سرمربي جديد و کادر فني ظرف 24 ساعت آينده و شايد کمتر سرمربي پرسپوليس را معرفي خواهيم کرد. اگر دوست داريد علت تأخير حضور سرمربي را بدانيد فقط مسائلي است که پيش پا افتاده بود.
رويانيان ادامه داد:اولين گزينه ما که خارجي بود به دليل پيشنهاد مالي بسيار بالا که اگر من قبول ميکردم، ظلم به فوتبال ايران و پرسپوليس بود، کنار گذاشته شد. اگر من اين کار را ميکردم در حق تمام مربيان ايراني ظلم ميشد. به همين دليل مجبور شدم با اين مربي چانه زني کنم. همين موضوع سه روز وقتم را گرفت.
رويانيان در پاسخ به سؤالي که آيا يشنهاد اين مربي از دنيزلي بيشتر بود يا خير، گفت: باور کنيد پيشنهاد دنيزلي و راه و رسم او خيلي خوب بود. دنيزلي برخوردي خوب و انساني با ما داشت.
به هر شکل تمام شد و رفت. در حال حاضر ما دو مربي خارجي بسيار خوب پاي ميز مذاکره هستيم.آنها آماده هستند تا ما به آنها زنگ بزنيم و به ايران بيايند. اين مربيان جزئي از همان 4 گزينهاي هستند که قبلا اعلام کرده بوديم.
وي ادامه داد: من به دنبال افراد مختلف نيستم. از روز اول گفتم سه نفر گزينههاي ما هستند که سپس 4 نفر شدند.
رويانيان در خصوص گزينههاي ايراني مانند مايلي کهن و علي دايي گفت: دايي و مايلي کهن و همچنين حميد درخشان از بزرگان فوتبال پرسپوليس و ايران هستند. من همه اين عزيزان را دوست دارم و مخلص تک تک آنها هستم.اما نميتوانم همينطور تصميم بگيرم. بايد وسواس به خرج بدهم. شايد گفتن اين موضوع در فوتبال درست نيست چون هميشه حرفي را ميزني و بعد از دو روز طور ديگر برداشت ميشود. گفتمان در فوتبال ما متاسفانه متفاوت است و بايد بشکند. ما بايد بپذيريم انتخاب مربي و کادر فني بسيار مهم و حساس است. ما بايد ببينيم که چه مربي براي فردا و کدام مربي براي دو سال ديگر به درد ما ميخورد. تصميم من در آخرين فکر کردن گزينه خارجي است.
رويانيان در خصوص مذاکره شب گذشته با علي دايي نيز گفت: من اين موضوع را تائيد نميکنم. من خودم عاشق علي دايي هستم اما آماري که از طريق سايتها دريافت کردم اول همه به خوزه مانوئل راي دادند چون در 10 سال 11 قهرماني داشت. در قاره آفريقا 4 جام گرفت. گزينه اول من خوزه مانوئل بود. اين گزينه بسيار خوب بود اما با اين پول کلان نتوانستم او را به ايران بياورم. به همين دليل به دنبال دومين گزينه پرسپوليس يعني کالدرون رفتم و سپس با متسو گفتوگويي داشتم.
مدير عامل پرسپوليس يادآور شد: در حال حاضر باز هم به دنبال کالدرون و متسو هستيم. من از متسو تشکر ميکنم چون او عاشق پرسپوليس بود.
رويانيان در پاسخ به سؤالي که شب گذشته متسو براي حضور در ايران انصراف داده و شما چه طور ميخواهيد با او حرف بزنيد، گفت:درست است متسو اعلام کرده که نميتواند بيايد اما من کارم را باز ادامه ميدهم انشاءالله تا امشب سعي ميکنم گزينه پرسپوليس را اعلام ميکنم.
وي همچنين در جواب سؤال خبرنگاران که بالاخره گزينه پرسپوليس ايراني است يا خارجي، نيز يادآور شد: ببخشيد اسمهايي مثل متسو اعلام ميکنم ايراني است يا خارجي؟ متاسفانه با متسو در ايران برخورد بدي داشتند که گفت نميخواهم بيايم. البته من نميدانم اين افراد اصلا براي فدراسيون هستند يا خير.
وي در پاسخ به سؤالي که منظور شما ستاد منشور اخلاقي است، يا خير،گفت: شما از کدام منشور اخلاقي حرف ميزنيد. مردي اهل کشور فرانسه مسلمان شده به نظر شما اين کار منشور اخلاقي است. يک خارجي به ايران ميآوريم و هزار کار جورواجور انجام ميدهيم اما بعد چه کاري ميکنيم. آقايان اين حرفها خوب نيست آنها که اين حرف را ميزنند بيشتر دقت کنند. اصلا آقايان اگر راست ميگوييد و به منشور اخلاقي پايبند هستيد در ماه مبارک رمضان فوتبال را تعطيل کنيد. شما که به خاطر يک اخم کيروش جام حذفي را تعطيل ميکنيد، چه طور براي رضاي خدا و براي دين اسلام و خداي بزرگ ليگ را تعطيل نميکنيد در حالي که در ماه رمضان ماه عبادت و خدا را داريم بعد ميگوييد بايد اخلاق درست شود.
رويانيان يادآور شد: در ماه رمضان همه بخاطر دين مبين اسلام روزه ميگيرند اما آقايان با اين کارشان همه را گرفتار خودشان ميکنند. کاري ميکنند که به جاي اينکه افراد به دنبال خودسازي و راز و نياز باشند، به دنبال فوتبال و حواشي آن بروند. آقايان اگر راست ميگوييد ماه رمضان ماه ضيافت الهي را تعطيل کنيد و به فکر اخم آقاي کيروش نباشيد.
وي با حمايت از متسو در ادامه صحبتهايش تاکيد کرد: متسو مربي است که مسلمان است ما بايد برويم همه چيز را در فوتبال خودمان درست کنيم نه اينکه يک خارجي مسلمان به فوتبال ما آمده و بگوييم مشکل او منشور اخلاقي است.
رويانيان در پاسخ به سؤالي که با اين حرفهايتان آيا آمدن متسو قطعي است، تاکيد کرد: من فقط متسو را به خاطر برخوردهايي که با او کردند نميخواهم بياورم اما تصميم نهاييام را نگرفتم. در حق متسو هنوز نيامده ظلم شده هنوز نيامده تمام حاشيهها را براي متسو ساختهاند اگر او فردا بيايد، چه بلايي به نظر شما سر او خواهد آمد و بر روي سکوها چه اتفاقاتي ميافتد. آيا اوميتواند کارش را انجام دهد.
وي در خصوص حضور کالدرون گفت: گزينه اول من براي سرمربيگري پرسپوليس فعلا کالدرون است به او گفتم قيمتت را کمي پايينتر بياور تا ما بتوانيم با او قرارداد ببنديم. ايميلي براي او فرستادم که منتظرم او به من جواب بدهد.
رويانيان که از سؤال خبرنگاران کلافه شده بود درپاسخ يکي از خبرنگاران که گفت گزينه ايراني صد در صد منتفي شد نيز گفت: در حال حاضر ما با گزينههاي خارجي درحال مذاکره هستيم و ميخواهيم يکي از آنها ار انتخاب کنيم اگر من و مردم در شرايط ديگر قرار گرفتيم آن وقت در مورد گزينههاي ايراني نظرم را ميدهم.
وي در خصوص استعفاي خودش به خبرنگاران گفت: من استعفايي اعلام نکردم اما خيلي دوست دارم از فوتبال بروم. چون بازيهاي عجيبي را در اين فوتبال ميخوانم و تا الان نديده بودم من نامهاي نوشتم و به پروين گفتم چون ميخواهم بروم شما بيا امورات را بر عهده بگير. به پروين گفتم توبيا تا من خيالم راحت بشود. ايشان وقتي اين کلمه را شنيد و يک نامه را دست من ديد غش کرد. البته به هواداران بگويم من مقابل همه چيز مقاومت ميکنم و تا پاي جان ميايستم و کوتاه نميآيم. ولي از برخي اتفاقات دلم گرفته. متاسفانه برخي به دنبال توطئه با برخي تيم ها هستند. آن هم به خاطر من رويانيان. من اين احساس را کردم که به خاطر من ميخواهند پرسپوليس را نابود کنند. چون بازيکن خوب آوردم و براي تيمم هزينه کردم. چون نگفتم مثل همه مشکل مالي دارم. همه چيز را در دلم نگاه داشتم. آقايان کسي که مشکل مالي دارد اما دربارهاش حرفي نميزند آدم کوچکي نيست.
وي افزود: وقتي 4 بازيکن گرفتم انواع تهمتها را به من زدند. گفتند رويانيان ماشين وارد کرده و صد حرف ديگر.
رويانيان در پاسخ به سؤالي که استقلاليها گفتند وقتي پرسپوليسيها بر سر هر بازيکن جلسه شبانه برگزار ميکردند ما مربي خود را انتخاب کرديم گفت: مبارک استقلاليها باشد و انشاءالله موفق باشند. من ديگر راجع هيچ باشگاهي نميخواهم حرف بزنم و درباره هيچ شخصي اعلام نظر نميکنم. از امروز نميخواستم هيچ مصاحبهاي انجام دهم. از اين به بعد تصميم به سکوت دارم چون بايد اين کار را انجام دهم. تا الان هم اشتباه کردم.
مديرعامل قرمزپوشان در پاسخ به سوالي که استقلاليها اعلام کردند بازيکنان ما با عشق قرارداد بستند اما پرسپوليسيها به خاطر پول و ماشين نيز گفت: ببخشيد عشق 1.5 ميلياردي نيز عشق خيلي قشنگي است من تبريک ميگويم.
رويانيان درباره يازده مليپوش اين تيم و مشکلات پيش رو نيز يادآور شد: در فصل جديد مطمئن باشيد مشکلات متفاوتي را براي ما درست ميکنند. نگران نباشيد شما الان قرعهکشي و زمانبنديها را نگاه کنيد بعد هم به داوريها توجه داشته باشيد. همه اين چيزها مسائلي است که ما منتظر هستيم براي ما مشکلساز شود. من باز هم بايد اينجا تکرار کنم به خاطر يک اخم جام حذفي را تعطيل ميکنند و به خاطر خدا در ماه رمضان هيچ اقدامي انجام نميدهند.
مديرعامل پرسپوليس دوباره در خصوص گزينه ايراني به ادامه صحبتهايش اضافه کرد و تاکيد داشت: من دنبال بازتاب و اين مسائل نبودم. همه مسائل در اعلام خبر گزينههاي ايراني و خارجي بود. من سياستهاي خاص خودم را دارم و ميخواستم همه چيز را امتحان کنم. در مورد دايي من باز هم ميگويم او را دوست دارم اما هر کس هر نظري بدهد من ميگويم مخلص شما هستم. هر فردي هم راجع به تيم تصميم بگيرد من ميگويم مخلص شما هستم. من نميدانم بايد يک حرف را چند بار بزنم.
رويانيان همچنين درباره ناراحتي برخي بازيکنان براي حضور دايي در پرسپوليس يادآور شد: بازيکنان نبايد اگر ما تصميمي بگيريم مخالفت کنند. اصلا بازيکنان نبايد مخالف آقاي دايي باشند. دايي شخصيتي بزرگ در فوتبال ماست و اين حرفها نيست. ما نبايد پشت سر او حرف بزنيم و بايد شان و شئونش را نگه داريم. ممکن است به او فکر کنيم اما او را به پرسپوليس نياوريم. در حال حاضر اما هيچ کس حق ندارد پشت سر او حرفي بزند. ممکن است او را نياوريم ولي علي دايي براي ما هميشه دايي است. دايي بزرگ و ارزشمند است و هيچ کس حق ندارد بگويد اگر دايي باشد من نيستم. اين حرفها غلط و اشتباه است. ما دايي را دوست داريم اما آيا فعلا سرمربي ما خواهد شد يا خير يک چيز متفاوت است. نبايد اين موضوع را با چيزهايي ديگر قاطي کرد. من قبول دارم برخيها هم اين وسط شيطنت ميکنند و ميگويند دايي با فلان بازيکن اختلاف دارد. مثلا برخي از رسانهها اعلام کردند که ما با دايي مذاکره کرديم اما چون اين موضوع قطعيت پيدا نکرده بود بايد همه چيز را رعايت ميکرديم.
رويانيان در پايان حرفهايش درباره ماليات بازيکنان نيز گفت: ما با اداره ماليات صحبت کرديم و قول داديم که به آنها کمک ميکنيم اما مطمئن باشيد ماليات بازيکنان ما و خود باشگاه زياد نميشود. آنهايي که خيلي پول خرج کردهاند مالياتشان زياد ميشود نه ما. آنها بايد نگران باشند.
ورزش3
نميدونم دوستمون پست ها درست خوندن يا فقط خواستن هرجوري شده از اون حرفشون دفاع كنن!
بهتره همه چيز رو با هم قاطي نكنيم
اكثر دوستان از جمله من هم با مربيگري پروين مخالف بودن و من همون اول پستم گفتم كه شديدا مخالفم چون علم مربيگري نداره
اصلا بحث دفاع از رفتار و كارهاي علي پروين نيست بلكه دفاع از انسانيته. حالا ميخواد پروين باشه يا هر كس ديگه
من به شخصه هيچوقت طرفدار آتيشيه علي پروين نبودم و نيستم و نخواهم بود و اينو همه اطرافيام ميدونن چون با خيلي از كاراش مخالفم ولي دليل نميشه هرچي از دهنم اومد بهش بگم!
اگه قرار باشه هر لقبي كه تو استاديم ها ميدن ما هم بديم كه طرفداراي تيم هاي ديگه هم ميتونن بيان ايجا و انواع لقب هاي توهين آميز رو به پرسپوليس بدن و ما هم هيچي نگيم و كلي هم تشكر و قدرداني كنيم ازشون! حتي ميتونيم بدترين فحش ها رو به هم بديم چون تو استاديم اين كارو ميكنن!
درباره سوال تيم يا اسطوره هم، من تيمم پرسپوليس برام مهمتره ولي دليلي هم نداره به يه اسطوره و يا حتي يه انسان معمولي توهين كنم
در ضمن براي من شعور و انسانيت از همه چي مهمتره ولي خوب شايد براي بعضيا تيمشون از هرچيزي بالاتره!
---------------------------------------------------------
من موندم رويانيان چجوري از مربي هاي خارجي و مدرن يهو رسيد به علي پروين و فوتبال سنتي! ديگه از 180 درجه گذشته و يه چيزي حدود 540 درجه تغيير نظر داد:31:
مايلي كهن رو كه اصلا اسمشو نيار! همين كه دربارش فكر كردن به نظرم اشتباه بوده
ايشالا كه يه مربي كار درست ميارن و هر كي هم اومد بتونه قهرماني رو برامون كسب كنه
محتوای مخفی: نگاهی به روزنامههای ورزشی پنجشنبه!
از یه عده که حذب باد تشریف دارن و
صبح مرده باد و شب زنده باد راه میندازن خیلی بدم میاد
دایی تو این برهه از زمان اصلا به درد ما نمیخوره
یارو تا دیروز فحش میداد، حالا تا دیده دایی کاندیده میگه این بهترینه
و جامحذفی رو با اون تیم آماتور آورده و اینجور داستانا
به شخصه نظرم اینه که مربی ایرانی به درد پرسپولیس "ما" نمیخوره
امیدوارم سردار بهترین تصمیم رو بگیره
و عقلشو دست کسایی که کمر به نابودی این تیم بستن نده
انگار مذاکرات خوبی با "گابریل کالدرون" داشتن
به نظرم بهترین گزینه ممکنه و فکر میکنم 4میلیاد واسه 2سال معقوله!
ببینید
پروین اسطوره بوده درست اما دیگه وقت مربیگریش نیست. سواد لازمو نداره.
نمیدونم چرا همیشه باید یه مشکل داشته باشیم. الان نه مربی داریم. نه دروازه بان دوم گرفتیم. نه هافبک دفاعی و نفوذی گرفتیم. نه با ایمون زائد قرارداد بستیم ...
هافبک دفاعی که "روبرتو سوسا رزونده" رو گرفتیم!نقل قول:
محتوای مخفی: دربارهی روبرتو سوسا رزونده
مرجع خبری پرسپولیس: در حالی که شب گذشته از علی دایی به عنوان مهم ترین گزینه داخلی هدایت تیم فوتبال پرسپولیس یاد می شد ، گابریل کالدرون آرژانتینی در آستانه هدایت این تیم قرار گرفت. رویانیان با تاکید بر ادامه مذاکره با کالدرون و متسو افزود از طریق ایمیل با کالدرون در ارتباط هستیم. در حالی که ساعاتی قبل محمد رویانیان اعلام کرده بود که از طریق ایمیل با کالدرون مذاکره کرده است و تا 24 ساعت آینده تکلیف سرمربی پرسپولیس مشخص می شود این مربی آرژانتینی به ایمیل رویانیان جواب مثبت داده است. رویانیان گفته بود که اگر این مربی به آنها تخفیف بدهد برای فصل آینده هدایت تیم پرسپولیس را بر عهده می گیرد. با این شرایط به نظر می رسد این مربی آرژانتینی تخفیف لازم را به پرسپولیسی ها داده است و این اتفاق یعنی اینکه کالدرون حاضر است تا سرمربیگری پرسپولیس را قبول کند. کالدورن آرژانتینی به نظر تخفیف لازم را به پرسپولیسی ها داده است. گابریل کالدرون که در آستانه سرمربی گری پرسپولیس قرار دارد ، فصل گذشته هدایت تیم فوتبال بنیاس امارات را به عهده داشت و سابقه قهرمانی با تیم های الاتحاد و الهلال عربستان را دارا می باشد. وی که جوان ترین گزینه خارجی هدایت تیم فوتبال پرسپولیس می باشد مربی به شدت اصولگرا است و با کوچکترین بی نظمی چه از سوی بازیکنان بزرگ یا کوچک برخورد می کند.
به نظر من اگه مربي خارجي خوب الان گير نيومد و مجبور به استفاده از مربي داخلي شدن بهتره همين عاشوري رو سرمربي موقت كنن
مزايا:
با تيم اشناس
اصلا حاشيه نداره
هروقت مربي درست درمون پيدا شد جايگزينش ميكنيم
کد خبر : 974612 زمان ارسال : جمعه 1391/04/09 11:55
رويانيان اعلام کرد
سرمربي پرسپوليس فردا انتخاب ميشود
مديرعامل پرسپوليس گفت: در نشست فردا سرمربي تيم را انتخاب و معرفي خواهيم کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمد رويانيان در خصوص گزينههاي مربيگري پرسپوليس گفت: با متسو، مانوئل خوزه و کالدرون مذاکره کردهايم و يکي از مواردي که براي ما در اين مذاکرات مهم بود اين است که اين افراد داراي شخصيت قهرماني باشند، ضمن اينکه سطح توقع مالي آنها نيز در سطح فوتبال ايران باشد نه اروپا و شيخنشينان عربي.
وي ادامه داد: با هر 3 گزينه صحبت کردهايم و آنها منتظر پاسخ ما هستند به خصوص متسو که به ايران هم آمد. وي به پرسپوليس علاقه دارد و گزينه اول ما محسوب ميشود.
رويانيان تأکيد کرد: پس از متسو، کالدرون گزينه دوم است که در حال حاضر در مادريد به سر ميبرد و با درخواست ما از سفر به آرژانتين صرف نظر کرده و در منزلش در مادريد به سر ميبرد. او منتظر پاسخ ما است. سومين گزينه نيز مانوئل خوزه پرتغالي است.
وي در خصوص اينکه چه زماني سرمربي پرسپوليس مشخص خواهد شد، گفت: شب گذشته با پروين جلسهاي برگزار کرديم و حال که به خاطر دنيزلي زمان زيادي را از دست داديم با درخواست پروين قرار شد تا يکي دو روز آينده به احترام پيشکسوتان و کميته فني صبر کنيم تا در جلسهاي که بين آنها برگزار ميشود، گزينهاي انتخاب شود که همه پشت آن باشند. اين جلسه فردا با حضور پيشکسوتان و کميته فني برگزار مي شود.
رويانيان با بيان اينکه هر سه گزينه آماده آمدن به ايران هستند در پاسخ به اين سؤال که کدام يک به پرسپوليس نزديکتر است اظهار داشت: متسو منتظر جواب ما است تا به ايران بيايد گزينههاي بعدي هم کالدرون و مانوئل خوزه هستند.
وي در پاسخ به اين سؤال که چرا با متسو قراردادش را نهايي نکردهايد گفت: همه چيز تمام شده بود اما برايش جوسازي کردند و اين بسيار بد است. من در اين مدت بسيار زجر کشيدم، هواداران بايد به ما اطمينان کنند چرا که ما هم در پرسپوليس مسئوليت داريم. متسو يک مربي اروپايي خوب و صاحب سبک است.
مديرعامل پرسپوليس افزود: به احترام پروين و پيشکسوتان، در جلسهاي که برگزار ميکنيم رزومه سه گزينه را اعلام خواهم کرد تا اين انتخاب توسط آنها انجام شود.
وي تصريح کرد: وقتي جام حذفي را تعطيل کرديم، گفتند اين کار به خاطر کيروش انجام شده اما سرمربي تيم ملي آن را تکذيب کرد. اين در حالي است که اگر ميخواهيم فرهنگسازي کنيم و اخلاق را به فوتبال بياوريم بايد در ماه رمضان به احترام ضيافت الهي فوتبال تعطيل شود.
وي ادامه داد: در اين ماه خداوند به همه حق داده تا مغفرت الهي را درخواست کنند، شب قدر در اين ماه است و شايد فوتبال و حواشي آن باعث ميشود نتوانيم به شعائر الهي عمل کنيم.
رويانيان تأکيد کرد: فردا درخواست تعطيلي ليگ در ماه رمضان را به صورت کتبي به فدراسيون فوتبال ارائه ميکنم.
مديرعامل پرسپوليس در خصوص اينکه AFC با تعطيلي ليگ در ماه رمضان مخالفت کرده گفت: AFC يعني آسيا اما ما کشور مسلمان هستيم و بايد با چانهزني مسائل کشورمان را بپذيرند. بايد 4 کشور مثل ما اين مسائل را به AFC توضيح دهند تا بتوانيم به خواسته خود برسيم. رويانيان در حالي از متسو به عنوان شانس اول سرمربيگري پرسپوليس ياد ميکند که روز گذشته گفته بود کالدرون شانس اول است.
این رییس ها هم که فقط بلدن مال بیت المال رو خرج کنن اخه من نمیدونم برای چی بول مفت به اینا میدن
وای بدبخت شدیم رفت
وي افزود: با توجه به شرايط موجود و مشکلاتي که در باشگاه راه آهن وجود دارد بدون اينکه اختلاف يا مسئلهاي باشد؛ فقطبه خاطر شرايط موجود اتمام همکاري خودم را با باشگاه راه آهن اعلام ميکنم.
دايي تاکيد کرد: پس از بررسيهاي فراوان به اين نتيجه رسيدم و از اين همين جا براي تيم فوتبال راه آهن و اين باشگاه آرزوي موفقيت ميکنم. با شرايط موجود ديگر نميتوانم در خدمت اين تيم باشم.
علي دايي در حالي با راهآهن قطع همکاري کرد که از او به عنوان يکي از گزينههاي سرمربيگري پرسپوليس نام برده ميشود. باشگاه پرسپوليس که هنوز سرمربي خود را نشناخته، قرار است امروز در اين باره به نتيجه نهايي برسد. اين در شرايطي است که متسو، کالدرون و مانوئل خوزه سه گزينه خارجي هدايت پرسپوليس هستند.
منبع:ورزش 3
سلام ...
اول بگم که من امیدوارم یه مربی خوب خارجی جذب بشه ...
گزینههای رویانیان هم گزینههای بدی نیستن ... کالدرون اگه بیاد گزینهی مناسبیه تا حدودی
متسو هم از نظر فنی و خیلی لحاظ دیگه خوب بود، اما با این حاشیههایی که درست شد، اومدنش به صلاح نیست
مانوئل خوزه که بعید میدونم بیاد
یه گزینه هم ظاهراً امروز اضافه شده :
تونینیو سره زو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی وقته افتخار خاصی کسب نکرده ...
شناختی ازش ندارم ...
اما نکتهای که در ادامهی جملهی اول بحثم میخوام اضافه کنم، اینه که سرمربیگری دایی هم گزینهی بدی نیست به هیچ وجه ...
شاید از نظر فنی دایی هنوز خیلی با سطح اول فوتبال ایران فاصله داشته باشه و نتونه پرسپولیس رو از نظر تاکتیکی شکوفا کنه
اما انصاف داشته باشیم، کدوم یکی از مربیای ما تونستن تاکتیک و سبک منحصر به فرد خودشون رو تو لیگ ایران پیاده کنن و نتیجه بگیرن ؟!
اگه چیزی بوده، بسیار محو و نامشهود بوده، و اگه کسی نتیجهای گرفته هم درصد تأثیر سرمربی خیلی کمتر از دیگر عوامل بوده ...
چیزی که من تو این چند ساله تو لیگمون دیدم، درصد قابل توجهی شانس، خلاقیتهای فردی بازیکنا و حضور پررنگ ستارهها در موفقیت تیمها بوده ...
فولاد خوزستان با مجید جلالی زیبا بازی میکرد، پاسکاریهاشون بین تیمایی که دیده بودم، چشمنواز بود ...
اما نتیجه نگرفت، چون به فوتبال زیبا جام نمیدادن
استقلال تونست با ستارههاش تو دو سه ردهی بالای جدول بمونه، اما من نقش مظلومی رو در این موفقیت نسبی (به هر حال با وجود اون همه ستاره باید قهرمان میشد) بسیار بسیار اندک میبینم. چون نظر شخصیم اینه که مظلومی به هیچ وجه مربی خوبی نیست، چه از نظر تاکتیکی، چه از نظر مدیریتی ...
اگه استقلال نتیجه گرفت، خیلی فاکتورها توش دخیل بود ...
مورد بعدی سپاهانه ... موفقیت سپاهان هم درصدیش از ثبات مدیریتی، بخشیش از خلاقیتهای فردی بازیکنا و شانس، و درصدیش هم از تواناییهای کرانچار و دستیارانش بود ... اما باز من نمیتونم نقش کرانچار (کرانیکار) رو اون قدر زیاد بدونم، چون همین آدم تو پرسپولیس چیز خاصی برای ارائه کردن نداشت، چه طور میشه که از اواسط فصل تیم بوناچیچ رو تحویل میگیره و قهرمان میکنه ؟! یه چیزی مثل چلسی دی متیو که تیم ویلاش بواش رو قهرمان کرد. به هیچ وجه نمیشه این قهرمانی رو حاصل مطلق تفکرات دی متیو دونست.
با این مقدمه میخوام بگم که علی دایی گرچه از نظر فنی مربی بزرگی نیست، اما با ستارهها خوب کار میکنه، کاریزمای به شدت بالایی داره، اجازه نمیده کسی تو تیمش دخالت کنه، سمبهاش پرزوره و کمتر اجازه میده برای تیم حاشیه درست بشه و خیلی موارد دیگه ...
علی دایی برای پرسپولیس گزینهی مناسبیه چون از تیم شناخت داره، باهاش کار کرده، چندین و چند بازیکن شاگردش بودن، و راه و رسم کار و ارتباط با مردم و بازیکنا رو بلده
اینایی که گفتم دال بر این نیست که باختهای 4 تایی پشت سر هم رو فراموش کردم، آره، علی دایی همون کسی بود که همه آرزومون کنار رفتنش بود، اما مقایسه که بکنیم، اون تیم هیچی نداشت! با اون بازیکنای نصفه و نیمه، حتی با تاکتیکهای نه چندان کارآمد، تونست جام حذفی رو بگیره، حالا با این تیم که همه چی داره، میتونه بهتر نتیجه بگیره ...
ما تجربهی تیم پرستارهی ناموفق رو داشتهایم تو لیگمون (استیلآذین)
اما تجربههای موفق هم دیده شده ... (مثل استقلال، سپاهان و ...)
من فکر میکنم حالا که نمیتونیم ستارهها رو بدیم دست یه مربی بزرگ تا ازشون یه تیم بسازه، حداقل کسی رو بیاریم که به کار با ستارهها آشنا باشه و بتونه تیم رو جمع کنه ...
نقل قول:
مورد بعدی سپاهانه ... موفقیت سپاهان هم درصدیش از ثبات مدیریتی، بخشیش از خلاقیتهای فردی بازیکنا و شانس، و درصدیش هم از تواناییهای کرانچار و دستیارانش بود ... اما باز من نمیتونم نقش کرانچار (کرانیکار) رو اون قدر زیاد بدونم، چون همین آدم تو پرسپولیس چیز خاصی برای ارائه کردن نداشت، چه طور میشه که از اواسط فصل تیم بوناچیچ رو تحویل میگیره و قهرمان میکنه ؟! یه چیزی مثل چلسی دی متیو که تیم ویلاش بواش رو قهرمان کرد. به هیچ وجه نمیشه این قهرمانی رو حاصل مطلق تفکرات دی متیو دونست.
کوروشی در حق کرانچار اجحاف کردی :دی / قرارمون این نبود :27:نقل قول:
...اما مقایسه که بکنیم، اون تیم هیچی نداشت!
زمانی که کاشانی در اقدامی کاملا مبتدیانه و غیر حرفه ای کرانچار رو برکنار کرد و دایی رو آورد اگر اشتباه نکنم تیم دوم یا سوم جدول بود ، همون تیمی که به قول خودت هیچی نداشت ! من فکر میکنم اگر امکانش بود که این پرسپولیس به کرانچار داده بشه اونوقت میشد دید که چه مربی خوبی هست از بعد فنی ( از لحاظ اخلاقی و شخصیتی فکر میکنم نوع برخورد ستودنیش با اخراج نابجاش رو همه خاطرمون باشه )
خارج از بحث : با در نظر گرفتن سطح یورو و مسابقاتش ، حالا چطوری یک فصل لیگ بی کیفیت ایران رو تحمل کنیم ؟ یعنی این یکماه یورو به منزله ی بدنسازی پیش فصل بوده برای ما تماشاگران که بتونیم یک فصل لیگ ایران رو تحمل کنیم ؟ :دی
پرسپولیس پرطرفدارترین تیم ایرانیهنقل قول:
در صورتی که استیلآذین کلا "1000تا" طرفدار هم نداشت
که اونام اکثرا پرسپولیسی بودن
استیلآذین نتیجه نگرفت چون هیچی نداشت الا پول
ولی سپاهان و استقلال نتیجه گرفتن،
چون هم مدیر داشتن، هم طرفدار و هم پرستیژ قهرمانی
پرسپولیس هم میتونه موفق بشه
چون تمام فاکتورهای لازم برای قهرمانی رو داره
به قول آلمانیها ما قهرمانیم!:دي
اگه دايي سرمربي بشه احتمالا خلعتبري هم به تيم اضافه ميشه چون خلعتبري يكي از بازيكناي محبوب دايي توي تيم ملي بود. به نظرم تو گزينه هاي ايراني دايي از همه بهتره فقط مسئله مهم ، مشكل احتمالي دايي با كريمي و مهدوي كيا و... هست . اميد وارم هر چي به صلاحه اتفاق بيوفته ديگه زمانو نبايد بيشتر از اين هدر داد.
مرجع خبری پرسپولیس: بازیکن برزیلی تیم فوتبال پرسپولیس قرارداد دوسالهای با این باشگاه امضا کرد.به گزارش مرجع خبری پرسپولیس؛ روبرتو سوسا برزیلی امروز قرارداد دو سالهای با باشگاه پرسپولیس امضا کرد. سوسا بعد از جلسهای که با رویانیان داشت قراردادش را امضا کرد. او هافبک دفاعی است و سابقه بازی در تیم زیر 23 سال برزیل را دارد و امروز برای اولین بار در تمرین پرسپولیس حضور یافت.
ورزش۳: جلسه کميته فني باشگاه پرسپوليس براي انتخاب سرمربي با حضور پيشکسوتان اين باشگاه آغاز شد. جلسه کميته فني باشگاه پرسپوليس از ساعت 17:40 با حضور محمد رويانيان، علي پروين و برخي از پيشکسوتان پرسپوليس براي انتخاب سرمربي فصل آينده آغاز شد. "مجتبي محرمي، بهروز رهبريفرد، کاظم سيدعليخاني، افشين پيرواني، ابراهيم آشتياني، بيوک وطنخواه، حميد درخشان، ضيا عربشاهي و اکبر صادقي در اين جلسه حضور دارند." مانوئل خوزه، متسو و کالدرون گزينههاي خارجي پرسپوليس براي سرمربيگري هستند. گفته ميشود دايي هم مد نظر برخي اعضاي کميته فني است.
مرجع خبری پرسپولیس: ايمون زايد مهاجم فصل گذشته پرسپوليس اعلام كرد كه از فراموش شدن توسط مسئولان باشگاه پرسپوليس ناراحت است.مهاجم فصل گذشته پرسپولس كه با به ثمر رساندن سه گل در داربي تهران محبوبيت زيادي نزد هواداران پرسپوليس پيدا كرد در صفحه شخصياش در فیسبوک نوشت: مردم از من ميپرسند كه چرا در تمرينهاي پرسپوليس حضور ندارم اما براي اينكه دليل اين مسئله را روشن كنم بايد بگويم من قراردادي يك ساله با پرسپوليس داشتم و پس از آن توافق كرديم كه تا يكم جولاي (فردا) قرارداد نهايي امضا شود. او در ادامه نوشت: من، پرسپوليس و هوادارانش را دوست دارم و ميخواهم دوباره به اين تيم برگردم. قبل از اينكه به ايرلند بيايم با مسئولان پرسپوليس توافق كرديم كه تا پايان جون با من تماس بگيرند اما گويا آنها من را فراموش كردهاند و به نظر ميرسد آنها نميخواهند با من قرارداد ببندند. من واقعا دوست دارم براي پرسپوليس بازي كنم چرا كه باشگاه و هوادارانش را دوست دارم اما به نظر ميرسد حالا آنها من را از ياد بردهاند و از اين موضوع اصلا خوشحال نيستم.محتوای مخفی: متن انگلیسی خبر!
سایت رسمی باشگاه پرسپولیس: روبرتو سوسا هافبک دفاعي جديد تيم فوتبال پرسپوليس که امروز با اين تيم قرارداد داخلي امضا کرد، فردا بعد از دريافت جواب تست پزشکي از فدراسيون فوتبال، قراردادش را در هيات فوتبال تهران ثبت خواهد کرد. روبرتو سوسا پس از عقد قرارداد داخلي با باشگاه پرسپوليس ضمن بيان مطلب فوق در جمع خبرنگاران گفت: خيلي خوشحالم به ايران و پرسپوليس آمدم، احساس خيلي خوبي از حضور در ايران دارم زيرا پيشنهاد بسيار مناسبي به من ارائه شد و از آنجا باشگاه پرسپوليس، باشگاه بزرگي است قبول کردم به اين تيم بپيوندم. وي در مورد شناختش از پرسپوليس اضافه کرد: وقتي با پيشنهاد پرسپوليس مواجه شدم در مورد باشگاه تحقيق کردم. تمام تلاشم را به کار ميبندم که بالاترين کارايي را براي باشگاه به نمايش بگذارم. هافبک جديد پرسپوليس در مورد اينکه اين باشگاه در چند سال گذشته در هافبک دفاعي مشکلاتي داشته است، افزود: من با تمام توان در پستي که بازي ميکنم، به ميدان ميروم و تلاش مضاعفي انجام ميدهم تا پرسپوليس از اين ناحيه دچار مشکل نشود. سوسا در مورد اينکه فيزيک بدنياش به اين پست نميخورد، اظهار داشت: ماکهلهله و دونگا از نفرات مطرح اين پست هستند اما شايد فيزيک بدني مناسبي نداشتند. من هم هافبکي دونده هستم و در 90 دقيقه کم نميآورم، همه فضاها را مي پوشانم و تلاش ميکنم تيم به مشکل نخورد. وي در مورد اينکه با چه پيراهني در مسابقات فصل آينده به ميدان ميرود، تصريح کرد: من به شماره 8 علاقه خاصي دارم اما اين پيراهن متعلق به يکي از برترين بازيکنان پرسپوليس است. شماره 5 را هم دوست دارم که انگار به بازيکن ديگري داده شده است، به همين دليل شايد شماره 85 را پوشيدم. البته اگه اجازه ندهند، شماره ديگري را برتن خواهم کرد. سوسا در پايان در مورد اينکه شباهت چهرهاي با دکو هافبک پيشين تيم ملي پرتغال دارد، گفت: خيليها به من اين مسئله را ميگويند و شما نخستين نفر نيستيد اما من روبرتو سوسا و مانند خودم بازي ميکنم
من نمی دونم چطور می گید کرانچار مربی خوبی نیست تو همون مدت کمی که مربی پرسپولیس بود بازی تیم خیلی چشم نواز شده بود دیگه خبری از حاشیه های همیشگی تیم نبود یه بار دیده نشد بازیکن های تیم به رای داور اعتراض کنن و نتیجه لازم رو گرفته بود تیم و ...نقل قول:
با این مقدمه میخوام بگم که علی دایی گرچه از نظر فنی مربی بزرگی نیست، اما با ستارهها خوب کار میکنه، کاریزمای به شدت بالایی داره، اجازه نمیده کسی تو تیمش دخالت کنه، سمبهاش پرزوره و کمتر اجازه میده برای تیم حاشیه درست بشه و خیلی موارد دیگه ...
علی دایی برای پرسپولیس گزینهی مناسبیه چون از تیم شناخت داره، باهاش کار کرده، چندین و چند بازیکن شاگردش بودن، و راه و رسم کار و ارتباط با مردم و بازیکنا رو بلده
و همه می دونیم که دایی با باند بازی به ناحق سرمربی پرسپولیس شد و از تیم یه ویرانه به جا گذاشت
علی دایی خودش حاشیه هست نیمی از بازیکن ها باهاش مشکل دارن و اصلا تحمل ستاره ها رو نداره فصل قبل دیدم که چطور یه تنه داشت راه آهن رو می فرستاد دسته یک نتیجه ای که تار تار با راه آهن گرفت از علی دایی بهتر بود
علی دایی یه بازیکن فوق العاده ولی یه مربی فوق ضعیف هست !!!!
---------------------------------------------------------------
در کل نه علی دایی بلکه هیچ مربی داخلی دیگه ای نمی تونه با این تیم نتیچه بگیره
امتیاز هایی که استیلی فصل قبل جمع کرد از دنیزلی بیشتر بود ولی برخورد تماشاگر ها با دنیزلی زمین تا آسمون با استیلی فرق می کرد
از نظر دانش مربیگری پیروانی و استیلی بالاترین مدرک های مربیگری رو دارن ولی هیچ وقت بهشون اعتماد نمیشه
یه مربی درجه برای پرسپولیس بهتره تا مربی ایرانی
درست میگی کورش جان
منم توی این شرایط موافقم دایی هستم ولی خب نمیتونیم از رابطه شکرابش با کریمی بگذریم.تا حدودی مهدوی کیا
اومدن دایی مساویست با رفتن کریمی و شروع دوباره دو دستگی و حاشیه
همین که کریمی هنوز قراردادش رو تمدید نکرده(مطمئن نیستم ولی فکر کنم تمدید نکرده) یکی از مهمترین علتشها انتخاب سرمربی هست
اگر هر مربی خارجی هم که بیاد باید اجازه بده دو سه هفته اول تیم رو عاشوری ارنج کنه و حتما عاشوری در کنار تیم بمونه
و یکی از نکات مثبت تیم فکر کنم بدنساز تیم باشه که به نظر میرسه کارش رو بلده.( من از تمرین بدنسازی سایر تیمها عکسی ندیدم)
و فکر کنم این تصمیم عاشوری برای موندن در تهران هم تصمیم خوبیه ولی بهتر بود به جای ترکیه رفتن میرفتن یک شهری که ارتفاع بالایی داشته باشه
و امیدوارم امشب سرمربی تیم مشخص بشه
به نظرم از دست دادن نتایج ابتدایی فصل ارزش یک مربی خوب خارجی رو داشته باشه
خب خدا رو شکر ظاهراً انتخاب کالدرون قطعی شده (به گزارش گل!)
امیدوارم فصل خوبی رو داشته باشیم با این مربی آرژانتینی ...
این جور که پروین میگفت میخوان تا امروز بعد از ظهر بیارنش ایران و تمرین بعد از ظهر رو بدن دستش :دی
+
راستی بچهها حتماً یه سری به سایت رسمی باشگاه بزنین ...
از زمانی که رویانیان روی کار اومده، تغییرات چشمگیر و چشمنوازی کرده ...
واقعاً تحول رو میشه تو تک تک لینکا مشاهده کرد.
از شعار سردر وبسایت (پیش به سوی پرسپولیس جهانی) بگیرید تا محتوای بسیار مفید و البته شیک و زیبایی که در مورد حرفهای شدن باشگاه، فروشگاه، هواداران و ... در اختیار بازدید کننده قرار میده ...
یه Red Cup هم زدن که ندیده بودم قبلاً ... باید رجیستر کنیم ببینیم چه جوریاست ... بازی آنلاینه ظاهراً ...
این هم پیرهن تیم برای فصل جدید بازیا، آل اشپورت زده ...
پیرهن خوبیه ...
البته کاش لوگو رو بهتر از این کار میکردن ...
تو سایت پیرهن رو برای فروش هم گذاشتن ... ظاهراً با همون کیفیت اصلی، میدن 29 تومن ...
یه خبری هم همین دو سه روزه اومده رو سایت که میخوان از طریق هوادارا و فروش کارت هواداری سالیانه و ... بودجهی باشگاهو تأمین کنن و به نوعی هوادارا بشن اسپانسر تیم ...
امیدوارم این بار با حضور رویانیان این سیستم هواداری منسجم و نظاممند بشه و اگه کارتی صادر میشه، واقعاً به درد بخور باشه و چهار روز دیگه از اعتبار ساقط نشه ...
اگه اعتمادسازی بشه، به شخصه با جون و دل 50 (یا شاید هم 100) تومن سالیانهاش رو میپردازم ...
محتوای مخفی: نگاهی به روزنامههای ورزشی یکشنبه!
ورزش 3: مسئولان باشگاه پرسپوليس با مدير برنامههاي مانوئل خوزه به توافق رسيدند. پس از جلسه کميته فني باشگاه پرسپوليس که روز گذشته برگزار شد پرسپوليسيها از مانوئل خوزه درخواست کردند مبلغ قراردادش را نسبت به پيشنهاد اوليه کمتر کندمديربرنامههاي مانوئل خوزه صبح امروز ديداري با محمد رويانيان مديرعامل باشگاه پرسپوليس داشت و در نهايت با اين باشگاه به توافق رسيد. قرار است امشب قرارداد خوزه براي او ارسال شود و در صورت امضا، اين مربي پرتغالي تا دو روز ديگر به ايران سفر خواهد کرد.گفته ميشود خوزه در صورت عقد قرارداد يک دستيار پرتغالي همراه خود به ايران ميآورد.اين در حالي است که گابريل کالدرون آرژانتيني ديگر گزينه سرمربيگري سرخپوشان است