من که هنوز دارم با ساکر 6 حال می کنم و فعلا قصد تعویضش با ساکر 2008 رو ندارم :27:
Printable View
من که هنوز دارم با ساکر 6 حال می کنم و فعلا قصد تعویضش با ساکر 2008 رو ندارم :27:
منم همینطور:27:نقل قول:
البته چون 2008 رو سیستم من مدیوم اجرا میشه
ولی بازم باهاش حال نمیکنم نمیدونم چرا
نقل قول:
:20:اما من خیلی باهاش حال مکنم
ساکر 2008 واقعا بدترین ورژن کونامی بودش
دقیقا شده مثل فیفا
وقتی گلی زده میشه انگار اتفاق خاصی نمیوفته
واقعا نا امید شدم
هیچی ساکر 6 نمیشه
ميشه لينك اين سوپر پچ رو برام بگذاري منم بگيرم؟نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من برای ساکر 6 سوپر پچ رو دانلود نکردم ولی اندازه یه سوپر پچ براش چیز دانلود کردم:27:
استادیوم - کیت - توپ و هرچی که بگی من براش دانلود کردم برای همین تا وقتی ازش سیر نشم نمیرم سراغ 2008
فقط ساکر 6 :10:
منم میگم ساکر 6
ولی تا 2008 رو رو های اجرا نکنم نمیشه گفت 2008 بده
اقا كسي لينك دانلود اين بازيو ميده؟
باتشكر
مي شه بگين چطور مي شه يه تيم زد و بدون اينكه بازيكني از يه تيم برداريم و بياريم به تيم جديد اونو بخريم؟
صفحات 50 تا 100 موجودهنقل قول:
حتی دوستانی هم که اونو دارند برات میفرستند
تو اون صفحات میتونی اسماشونو پیدا کنی
بچه ها کسی hair map داره واسم آپلود کنه؟
برو بكس بازي pes 2008 نسخه ي ps2 كه واسه pc پورت شده به زودي به بازار مياد امكانات اين بازي
1.گرافيك و گيم پلي دقيقا مانند pes6
2.منو و لباس و اهنگ و امكانات و ريپلي و داور و گزارشگر و مستر ليگ دقيقا مانند pes 2008 next-gen
3.دوست خوبي كه اين بازيو پورت كرده هوش مصنوعي بازيو بالا برده و شكل تورا رو اديت كرده و ليگ ايرانم بهش اضافه كرده و اسمارم اديت كرده ديگه چي مي خوايد؟
از كجا بگيريم؟ :13:نقل قول:
حدود 95% كار تموم شده فقط مونده كيت هاي ليگ ايران كه اونم نصفش تموم شده و بزودي توسط شركت vinsar وارد بازار ميشه
یه مشکل: فکر کنم همتون دیدین که وقتی face یا hair جدید واسه بازیکنا میذارید چهرهء بازیکن خیلی دراز میشه به شکل زیر آیا راه حلی هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين مشكل از فيس سازي هست كه اگه فيس ديگه اي جايگزين كنيد درست ميشه
آره معمولا هر فیسی که میگری موش هم همراهش بگیر
کسی میدونه boot (کفش) رو چطوری باید ایمپورت کرد بیش از30 mb کفش (boot ) دانلود کردم ولی نتونستم وادرشون کنم مگه کد map برای boots این نیست:
"<Format: <player number>,"<filename
پس چرا ایمپورت نمیشن؟ اگر کسی فایل آموزش داره لطف کنه برام بذاره ممنون میشم.
بوت ها رو تو فولدر boot كيت سرور بريز
boot اشتباهه با ید boots نوشته بشهنقل قول:
لینک از superpatch میخوام که تو سایت -------------- نباشه آخه این سایت واسه من قیلتر شده با قیلتر شکن هم بخوام دانلود کنم ممکنه وسطای کار قطع بشه اگر کسی لینک سراغ داره لطف کنه ممنون میشم.
اگه توان یک گیگ دانلود رو داری بگونقل قول:
تورنت که بهتره
نه تورنت یه ایرادی که داره با سرعت پایین دانلود میکنه آخه تنظیم باید بشه
سوپر پچ كه خيلي قديميه
اگه بخواي من دارم يك دي وي دي هست
آي دي : diplomat_rock
آره قدیمیه ولی چیزی جدیدتر از اون نیومده در ضمن pes2008 هم که بدجور ضد حال ضد به طرفدارای pes وقتی pes2008 بازی کنی اون حس pes بهت دست نمیدهنقل قول:
دقیقا منم همین حالو دارمنقل قول:
من كه pes 2008 رو بوسيدم گذاشتم كنار واقعا اعصاب ادم خورد ميشه وقتي مي بينه بازي به اون خوشگليو اينجوريش كردن خاك تو سرت seabass:31:نقل قول:
من هم موافقم واقعا که خیلی بده
حیفه اون بازی به این خوبی که اینجوری به آپدیتش کردن
من اموزش کیت سرور می خوام همیت حالا
کیت سرور رو ببر تو پوشه محل نصب بازی اونجا نصبش کننقل قول:
بعد هرچی خواستی تو پوشهای خودش اضافه کن. مثلا . استادیوم دانلود کردی بریز تو پوشه استادیوم
................................
من باید با کیت سرور چکار کنم چطوری فیس وارد کنم تو را خدا بگین:41:
پوشه face رو که توش face ها به همراه یه file txt به نام map هستند رو بریز تو پوشه GDB سپس به پوشه kitserver برو اونجا یه فایلی هست به نام setup اون رو اجرا کن حالا یه بار برو تو بازی بعد خارج شو و بعد دوباره بازی رو اجرا کن.
اين يه آموزش كيت سرور هست بببين بدرد ميخوره
منبع: iredit.irکد:http://sajaddp.persiangig.ir/Amoozesh/AmppzeshKitServer/AmoozeshKitServer.rar
اقا يكي اموزش ايمپورت اسكور بوردو واسه ما ميذاره به خدا ثواب داره من هر چي تو 0-text و e-text گشتم پيدا نكردم
بچه ها پچ لیگ ایران برای ساکر 6 رو دارین
سلام به همه دوستان
راستش من تو قسمت ویرایش بازی(PES 6) هیچی نمی دونم و تازه به این کار علاقه مند شدم اینکه از شما کمک خواستم
و چون واقعا با این اینترنت نفتی نمی تونم همه صفحات رو دونه به دونه بگردم (270صفحه!!!) و اشکال در بعضی از لینک های دانلود و .....
از شما در خواست می کنم که تمام نرم افزار های مورد نیاز رو با لینک صحیح معرفی کنید و یک آموزش کامل(واقعا کامل چون من نابغه هستم باضریب هوشی 5/35 ! و هم دوباره مجبور نشم سوال های تکراری بپرسم) هم برام بذارید
با تشکر از تمام بچه های P30world
:11:
راستی....
تا می تونین گاز مصرف کنین تا همه جا تعطیل شه!:31:
(شوخی کردم بابا ! صرفه جویی کنید!!!)
ببینیدنقل قول:
این تبلیغ نیست
اما چند جا معرفی می کنم برای ادیت PES6 و اگه دوست داشتی PES2008
به نظر منم ساکر 6 بهتره
برای همین ما یه تصمیم گرفتیم که اونو ادیت کنیم
اگه میخوای بیشتر بدونی بیا اینجا
هم آموزش داره هم برنامه هم اگه خواستی با ما همکاری کنکد:www.forum.parsieditors.com
برای ساکر 2008 هم اگه خواستی بیا اینجا (خودم هم هستم)
کد:www.persianpes.com/forums
************************************************** ****کد:www.iredit.ir
یه سوال از بچه ها
این PES6 من خرابه
میخوام PES2007 رو بگیرم و ادیت کنم
میخواستم بپرسم که از نظر ادیت مشکلی نداره؟
یعنی GGS فایل های بینشو میخونه؟
یعنی با Oedit میشه فیس ساخت؟
یعنی Kitserver روش کار می کنه؟
نقل قول:
خیلی ممنون ولی من نمی تونم تو این سایتعضو بشم (تصویر کد امنیتی کامل نمی یاد)کد:www.forum.parsieditors.com
چی کار کنم؟؟؟
دوستان میشه لینک دانلود پچ کامله کامل واسه Pes6 رو بدین ؟
ممنون