نقل قول:
|
نه متاسفانه! :47:
اینقد امروز فردا کردم جای دیگه خرج اومد رو دستم و الان بودجه "47 ندارم.. :45:
ولی به توصیه من دوستان 57000 گرفتن و تا الان که پیگیرم مشکلی نداشته.. :46:
که بازم امیدواریم نسبت به این مدل زیاد شده! :8:
|
Printable View
نقل قول:
|
نه متاسفانه! :47:
اینقد امروز فردا کردم جای دیگه خرج اومد رو دستم و الان بودجه "47 ندارم.. :45:
ولی به توصیه من دوستان 57000 گرفتن و تا الان که پیگیرم مشکلی نداشته.. :46:
که بازم امیدواریم نسبت به این مدل زیاد شده! :8:
|
نقل قول:
انشالله هر چه زودتر بگیری ....
سلام دوستان
روي برچسب پشت led هاي گلديران عبارت Made By Lg Electronics حك شده است يا Made In Korea وآيا اين ال اي دي ها اصل يا تقلبي دارند.
سلام
من توی سایت فقط برای یخچال ولباسشوی دیدم هدیه گذاشته برای تلویزیون هاش هدیه نذاشته؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با تشکر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای قرار دادن این عکس.
سلام
برای یکی از دوستان می خواستم 47LW65100 بگیرم با یه سینما خانگی بشه حدود 3,100 الان که smhsh 121 زحمت کشید اینو گذاشت به نظر شما برم 47LM66100 یا 67100 بگیرم با سینماش ولی 200 واسش گرون تر می شه بهتر نیست ؟
فقط نمی دونم چرا از دورش خوشم نمی یاد :31:
من یه lg مدل 42lm66100 گرفتم.
میخواستم بدونم که هدیه lg برای این محصول چی هستش؟
ممنون و موفق باشید.
یک بلوری اما مدلش رو نمی دونم
42 اينچ هديه نداره تا جايي كه من ميدونمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام,این پنل تی وی من هست که نقشهایی به این شکل روش نقش بسته اند البته تقریبا مطمئن هستم که رنگ نیست و حدس خودم گرد و خاک میباشد که درون پنل راه یافته اند از اساتید و دوستان کسی میتونه منو کمک کنه؟اگه حدس خودم صحیح باشه و گرد و خاک باشه چجوری باید تمیزش کنم ؟آخه این نقشها توی پنل هستند نه روی سطح بیرونی.ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
برای تلویزیون سه بعدی و هوشمند lw65100 که هیچی کادو نمیدن !!!
چرا شرکت ال جی اینقدر راحت تبلیغ دروغ میکنه؟؟!!!!!!!!!!
نقل قول:
فقط مدل های 2012 هدیه دارن و سینمای خانگی میدن این مدل ها 2011 هستن و فقط 7 تا عینک+کنترل جادویی+فیلم 3d
سلام,این پنل تی وی من هست که نقشهایی به این شکل روش نقش بسته اند البته تقریبا مطمئن هستم که رنگ نیست و حدس خودم گرد و خاک میباشد که درون پنل راه یافته اند از اساتید و دوستان کسی میتونه منو کمک کنه؟اگه حدس خودم صحیح باشه و گرد و خاک باشه چجوری باید تمیزش کنم ؟آخه این نقشها توی پنل هستند نه روی سطح بیرونی.ممنون
با سلام خدوت دوستان
من lg مدل 47lm66100 دارم.برای دیدن کانالهای سه بعدی وقتی روی اون کانال هستم صفحه دو تا هستش یکی چپ و یکی راست.
اما وقتی دکمه 3d رو میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته و صفحات جداگانه مثل فیلمهای 3d با هم ترکیب نمیشن.
کسی اینو امتحان کرده.این مشکل رو من فقط روی کانالهای 3d دارم و فیلمهای بلوری سه بعدی و یا فیلمهایی که با فلش پخش میکنم این مشکل رو ندارند.
ممنون و موفق باشید.
سلام دوستان واسه الجی سه بعدی
بهترین فیلم یا کلیپ سه بعدی چیه الان که وقتی پخش میشه جذاب باشه و شخصیت ها از صفحه بیان بیرون :d
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]سلام,این پنل تی وی من هست که نقشهایی به این شکل روش نقش بسته اند البته تقریبا مطمئن هستم که رنگ نیست و حدس خودم گرد و خاک میباشد که درون پنل راه یافته اند از اساتید و دوستان کسی میتونه منو کمک کنه؟اگه حدس خودم صحیح باشه و گرد و خاک باشه چجوری باید تمیزش کنم ؟آخه این نقشها توی پنل هستند نه روی سطح بیرونی.ممنون مدل تی وی 42lw5700
دوستان ما الآن دو هفته است که 42LM67100 گرفتیم همه جور آزمایشی روش کردم هیچ کدوم از مشکلاتی که متاسفانه تو این تاپیک بهش نسبت داده بودید رو نداره فقط به طرز عجیبی زیرنویس فارسی رو ساپورت نمیکنه و روی حافظه های فلش هم ضبط نمیکنه و فقط همین دو اشکال رو داره.
عجیبه. مدل های 2011 که زیرنویس فارسی رو نشون می دادن. الان اصلا نشون نمیده یا اجق وجق نشون میده؟ دقت کنید زیرنویس به صورت srt باشه.نقل قول:
این چیزایی که رفیقمون گفت میتونه از دو چیز سرچشمه بگیره:1-روی فلش که اصلا هیچ tvایی ضبط نمی کنه فقط روی هارد که اونم درد سر داره.نقل قول:
2-زیرنویس هم باید srt باشه کدیکشم باید ansi باشه یا utf-8 که البته بعضی از utf8 ها هم ساپورت نمیشن پس واسه ی tv زیرنویس هارو باید با save as کردن از طریق note pad درستش کرد تا tv درست نشون بده
زیر نویس که srt بود ولی الآن با راه حل آقای mehdi speed 700 درست شد اشکال از خود زیرنویس بود.یکی دیگه هم امتحان کردم درست بود.
حالا دوستان یعنی گیرنده دیجیتال داخلی که داره نمیتونه مثل گیرنده های دیجیتال معمولی و ریسیور روی فلش ضبط کنه ؟؟؟!!
سلام خدمت همه دوستان و اساتید گرامی. من تلویزیون 57000 دارم 2تا سوال داشتم. اول اینکه چه فلشی باید متصل کرد تا record دستگاه فعال بشه؟ دوم هم اینکه چطور میشه یه فیلم بلوری که روی هارد ریختم رو از روی هارد اجرا کنم؟ حجم فیلم 60 گیگ هست. با تشکر :11:
من پریروز خریدم. فقط 4 تا عینک + کنترل جادوئی. از فیلم هم خبری نیست.نقل قول:
سلام من میخوام ال جی مدل 42 اینچی که 3 بعدی و اسمارت باشه بگیرم لطف کنید بهم یه مدل خوب معرفی کنید ممنون
نقل قول:
چه مدلی گرفتی؟؟
کسی نمیدونه؟نقل قول:
فارنت: شرکت الجی اعلام کرد که چهار بازی ویدیوئی و ۳ بعدی جدید را برای سری تلویزیونهای هوشمند سینما سهبعدی (Cinema 3D Smart TV) خود عرضه کرده است. بنابر اعلام الجی این بازیها از جمله بازیهای معروف و محبوب اپاستور شرکت اپل و گوگلپلی به حساب میآیند که اکنون تحت پلتفرم تلویزیونهای هوشمند سهبعدی الجی عرضه شدهاند و اکنون در تمامی منطقههایی که شرکت الجی تلویزیونهای هوشمند سینما سهبعدی خود را به فروش میرساند در دسترس قرار دارد.بنابر اعلام این شرکت این بازیهای سهبعدی شامل بازیهای Air Penguin,Frisbee Forever ,Burn The City, Downhill Bowling 2 و Diversion است که در فروشگاه الجی اسمارتورلد عرضه شده و اولین حضور سهبعدی خود را در محصولات الجی تجربه میکنند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنترل این بازیهای سهبعدی توسط کنترل جادویی تلویزیونهای هوشمند الجی موسوم به مجیک ریموت صورت میگیرد که به یک کنترل حسی حرکتی تبدیل شده و با تکان دادن کنترل بازی را به کنترل خود درخواهید آورد. الجی هنوز برای این بازیها که آنها را برای بازی توسط کودکان و نوجوانان آسان توصیف نموده, قیمتی تعیین نکرده است و البته از عرضه بازیهای بیشتر در ماه آگوست خبر داده است.
farnet.ir
سلام دوستان ببخشید من یک بلو ری 670 کادو گرفتم که با دیویدی و بلو ریها مشکل داره.بیست و پنج تومن پول بلو ری دادم و بعد وسطش ارور cinavia میده و صداشو قطع میکنه واسه دیویدیا که کلا متوقفش میکنه با همین خطا.کسی با این مشکل بر خورد داشته؟راه حلی داره؟زنگم زدم نمایندگی گلد ایران میگه برو اصلشو بخر.بنظرتون تو ایران این حرف جوک نیست.فقط میخواستن تقلب کنن.
تاريخ عضويتAug 2012پست ها1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام دوستان
من يه دونه 57000 ال جي خريدم منتها كيفيت تصويرش يه مقداري بده زير نويسهاش دورش انگار يه هاله اي هست + تصويرش خيلي واضح نيست و لبه هاي تصاوير انگار اون ظرافت رو نداره
آخه ما يه ال اي دي ال جي مدل 5400 هم داريم واقعاً كيفيت تصويرش عاليه ولي اين 57000 كيفيت تصوير بالايي نداره و بايد حتماً فاصله خيلي زيادي از تلويزيون داشته باشي كه متوجه كيفيت كمش كمتر بشي!
به نظرتون علت چي مي تونه باشه؟
در ضمن من از طريق رسيور تصاوير رو مي گيرم
تو فيلم هاي سه بعدي كه از رو فلش اجرا ميكنم هر يه ربع يكبار صدا كلا قطع ميشه تا روشن خاموش نكني درست نميشه روشن كه ميكني دوباره روز از نو! چاره چيه بقيه هم همين مشكلو دارن؟
دوست عزیز (moammadmajidjoon) باید از یک فلش مرغوب و کاملا استاندارد که اگه از اکسترنال استفاده کنی بهتر است.هارد یا فلش را به تی وی وصل کن و اونو با تی وی فرمت کن در ضمن هاردی که با تی وی فرمت میشه روی هیچ دستگاه دیگری مثله لپ تاپ یا کامپیوتر شناسایی نمیشه بعد از فرمت کردن از دکمه rec روی کنترل برای ظبط کردن استفاده کن.
در مورد سوال دوم شما هارد خود را به قسمت یو اس بی تی وی متصل کن بعد از بالا آمدن روی فیلم مورد نظر خود اوکی کن و پس از اجرای فیلم اگه دو تا تصویر کنار هم بود از گزینه 3d روی کنترل گزینه پهلو به پهلو را انتخاب کن.
سلام دوستان اگه ممکنه کسی از دوستان اگه اطلاع داره جواب بده ممنون میشم. من یک بلو ری 670 کادو گرفتم که با دیویدی و بلو ریها مشکل داره.بیست و پنج تومن پول بلو ری دادم و بعد وسطش ارور cinavia میده و صداشو قطع میکنه واسه دیویدیا که کلا متوقفش میکنه با همین خطا.کسی با این مشکل بر خورد داشته؟راه حلی داره؟
سلام
چند تا سوالی داشتم دوستان، بین 3 مدل 42lm62000 و 42lw65100 و 42lw57000 کدوم مدل رو پیشنهاد میکنین؟
تفاوت 300 تومنی برام تاحدودی مهمه، میخوام در صورتی پرداخت کنم که واقعا ارزششو داشته باشه...
میزان hz واقعی این مدل ها چنده؟ آخه من در چند جا اعداد مختلفی رو دیدم. ضمنا تو 57000 واقعا hz پایینش (شندیدم 100 ) اذیت میکنه؟ برای بازی نمیخوام... میخوام تصاویر 2 بعدی رو ( چه tv ایران و چه فیلم fhd ) خوب پخش کنه...
تو پخش 3بعدی این 3 مدل تفاوتی با هم دارن؟
مرسی
فرق این مدل lm جدید که فقط بدون قاب بودن و باریک تر بودنش هست !!!نقل قول:
وگرنه ما که lw65100 رو گرفتیم و من امکاناتش رو چک کردم همه امکانات اون رو داره.
تو پخش تصاویر دو بعدی و hd که کیفیتش واقعا عالی هست.
اما سه بعدی معمولا بعد از نیم ساعت تماشا یک کم سر درد میاره و فرقی بین مدل ها نیست.
سری lm فقط پول اضافیه به نظرم، امکانات اضافه تری نداره.
مشکل از فلشتون هست.نقل قول:
منم این مشکل رو داشتم، هارد یا فلش هایی مثل kingstone که سرعت بالای انتقال دارن، مشکلی پیش نمیاره.
اما فلش هایی مثل transcend هنگ میکنن !!!
ببخشید این بازی هارو میشه برای مدل llw65100 هم دانلود کرد؟ از کجا؟نقل قول:
چون این مدل هم کنترل جادویی رو داره و امکانتش مثل همین هست.
خوب حتما میشه دیگه.....نقل قول:
اینم فروشگاهش....
سلام به همه لطفا یکی به ما کمک کنه من تلویزیون سه بعدی 65100 دارم که وقتی از طریق فلش فایل سه بعدی پخش میکنم خیلی عالی جواب میده اما وقتی با لپ تاپ و کابل hdmi پخش میکنم تا وقتی گزینه سه بعدی رو با کنترل فعال نکردم خوب به صورت دو بعدی و کنار هم نشون میده و وقتی سه بعدی رو با کنترل فعال میکنم سه بعدی میشه اما نه مثل وقتی فلش زدم یعنی به شدت چشم رو درد میاره و زیر نویسش هم یه حالتی میشه و میره به کناره های تصویر و نصف میشه یعنی سه بعدی میشه اما خیلی خیلی چشم رو اذیت میکنه حالا کمک کنید کسی این مشکل رو داشته؟ چه باید کرد؟ ورژن کابل هم نمیدونم چنده از کجا بفهمم؟
سوال دوم:اگر بخوام فیلم سه بعدی دانلود کنم که خود تلویزیون از فلش پخش کنه باید فرمت صوتیش چی باشه تا مشکلی نباشه؟اخه اکثر سه بعدیهای با کیفیت dts هستند شنیدم 65100 پشتیبانی نمیکنه درسته؟ راه حلش چیه؟
وقتی فلش خوب پخش میکنه و کابل خراب، مشکل از کابلتون هست.نقل قول:
هرچند من با نمایندگیش صحبت گردم گفت بهترین کیفیت ها از خوندن تصویر از هارد اکسترنال خواهد بود.
اکثر فایل های سه بعدی رو هم ساپورت میکنه، من چیزی ندیدم ساپورت نکنه.
توی سایت 3dfa.ir برین، همه جور فایل کلیپ سه بعدی گذاشتن.
اخه فلش یا هارد میترسم صدا رو ساپورت نکنه با این مشکل چه کنم؟
در ضمن با همین کابل با پلی استیشن 3 فیلم بلوری سه بعدی رو پخش کردم مشکلی نداشت! یعنی بعیده کابل مشکل داشته باشه
کلا مدل های 2011 از فرمت صدای dts پشتیبانی نمیکنن و فیلم های با حجم بالا فرمت صداشون بیشتر همینه منم 65100 دارمنقل قول:
ولی مشکلی نیست شما میتونید با نرم افزار MKV2AC3 فایل های باحجم بالا رو در چند دقیقه فرمت صداشون رو به ac3 تبدیل کنید
و راحت نگاه کنید این نرم افزار هیچی از کیفیت فیلم کم نمیکنه و فقط فرمت صداش رو عوض میکنه و کیفیت تصویر و صداش مثل اولشه
من خودم خیلی تبدیل کردم......
یه سرچ بکنی هست برای دانلود کم حجمه بیشتر از 20 مگابایت نیست اگرم پیدا نکردی بگو من برات اپ کنم....