کابلش مورد پیدا کرده احتمالا ... ببر گارانتینقل قول:
وسترو هست دیگه :دی
Printable View
کابلش مورد پیدا کرده احتمالا ... ببر گارانتینقل قول:
وسترو هست دیگه :دی
سلام دوستان
یه مشکلی بعد ریکاوری برام پیش اومده ،گفتم شاید بتونید کمکم کنید
بعد ریکاوری همه چی مرتب بود ،ولی از 3-4 روز پیش موس و wireless و bluetoothم از کار افتادن
مدل لپ تاپم vaio FW390JFH هستش
راستی ،موقع روشن کردن حتما باید یه CD تو DVD-ROM باشه تا بالا بیاد ویندوزش (هر CDای باشه فرقی نداره)
اگه CD نباشه یه صفحه میاد که دو گزینه داره :
1- repair نمدونم چی چی...
2- Normal ویندوز ،یه همچین چیزی !
که با قسمت 2 میتونم وارد ویندوزش (vista) بشم ،بقیه چیزا کار میکنن
هرکاریم میکنم نمیتونم وارد setting بشم (با زدن دکمه delete هنگام روشن شدن دستگاه)
ممنون میشم اگه راهنمائیم کنین
دو تا دی وی دی پلیر هست ... که یکیش اکسترناله ...؟ کابل چی چیش محمد ....؟نقل قول:
یادمه از اول گیر میدادی به این بد بخت وسترو :31:
با سلام بروبچ
من به تازگی (امروز)یه 1520 خریدم و به من گفته شده که کارت گرافیکش 9300 جی فورس هست ولی بعد از پارتیشن بندی و نصب وینوز اصلا گرافیکو نمیشناسه و علامت سوال زرد معروف جاش هست
سی دی درایورم می زارم چیزی به عنوان درایور اصلا نداره فقط یه صفه اینترنت اکسپلورر باز میشه نوشته از دیاگونستیک بوت کنید خلاصه هر کاری کردم نشد.
حالا خواهشا راهنمایی کنید بگین اصلا جی فورس 9300 داره یا سرم کلا رفته یا چه جوری این کارت گرافیک لعنتیش یا سایر درایور هاشو نصب کنم فقط کمک کنید خواهشا واقا موندم تا حالا این طوری ندیده بودم!
خو کیفیتشون جالب نیست دیگه ... توشون سالم بمونه بدون اشکال تک و توک هست ... همه خراب می شوند یک روزی ! :31:نقل قول:
اون اکسترناله چرا شناسایی نمیشه الله اعلم ! مگه USB نیست ؟
اون داخلیه یه کابل کوچیک IDE داره
نقل قول:
باید یکبار دیگر ریکاوری کامل کنید ... از این مشکلات بعد از ریکاوری پیش خواهد آمد البته ندرتاً
دستت طلا محمد جان ...
چرا اکسترناله usb هستش دیگه .....
ببرم نمایندگی ببینم چی میشه .... فدات
سلام دوستان
من یه مشکل با لپتاپ پیدا کردم. یه ویروس گرفت که موقع روشن کردن document باز میشه. الانم explorer.exe اجرا نمیشه و هر بار که روشن میکنم باید دستی اجراش کنم (نمیدونم مربوط به اون ویروسه یا نه). ویروس پاک شد ولی هنوز این اکسپلورر خرابه+داکیومنت.
حالا هرکاری کردم نتونستم ریکاوری کنم (HP)
اینم بگم که دیسک ریکاوریش رو من نساختم (کلا دست من نبوده) حالا دوتا دی وی دی داره که توی اولیش یه فایل با پسوند VHD داره که 4.5 گیگه و یه سری فایل xml. ولی وقتی موقع repair کردن این دیسکو گذاشتم ارور داد و گفت این نیستش.
چیکار باید بکنم؟ قید ویندوز اصلش رو بزنم؟
ممنون
سلام
من لپ تاپم مدلش hp هستش
نمیدونم چرا وقتی زیاد روشن میمونه یا اکثرا" وقتی درشو میبندم و میره در حالت Sleep وقتی میخوام دوباره باهاش کار کنم صفحه کلیدش به هم ریخته و دیگه دکمه ها درست کار نمیکنند و مجبور میشم restart کنم
دلیلش چیه ؟
راهی نیست که بشه درستش کرد !
ممنونم:20:
نقل قول:
وقتی در لپ تاپ بسته میشه و میره حالت Sleep و یا هایبرنیت از این مشکلات زیاد دیده میشه
بهترین راه ریکاوری کردن و یا نصب مجدد درایورهاست تا این باگ ها برطرف بشه
ترجیحا نوت بوک خود را به حالت هایبرنیت ببرید تا Sleep
نقل قول:
خیر ...
1- می تونید دیسک را درون سیستم قرار داده ، دستگاه را ری استارت کنید و با زدن F12 و. یا Esc از روی دیسک بوت کنید تا وارد محیط ریکاوری شوید.
2- موقع بوت سیستم F11 را بزنید و سیستم را ریکاوری کنید
این دو راه را بیشتر ندارید :11:
ممنون
هیچ کدوم از این دوراه جواب نداد
مثل اینکه دیسک bootable نیست
راهی مونده؟
ریکاوری یعنی همین دو راه ... غیر ممکنه جواب نده !
1- یا شما روش اول را درست اجرا نکرده اید و یا DVD شماره 1 را کامل نخونده و یا درست رایت نشده (جنس دی وی دی بد بوده)
2- راه دوم هم در صورتی بالا نمیاد که یا پارتیشن ریکاوری آسیب دیده باشه و یا MBR ها کلا خراب شده باشند !
راهی دگر نیست !
سلام
می خواستم طرز ریکاوری لپ تاپ دل 1520 را از روی درایوی ریکاوری بدانم چگونه می توان با استفاده از این درایو ویندوز و نرم افزار ها را به روز اول باز گردانم ضمنا ویندوز را عوض کردم و با درایور وایرس و بلوتوث نیز مشکل دارم بلوتوث را که اصلا نشان نمی دهد چراغ وایرس نیز روشن نمی شود لطفا راهنمایی کنید
بله راههایی که شما میگید درسته
اما
وقتی دی وی دی رو میزارم و بوت میکنم بعد از چند ثانیه ردش میکنه و هارد بوت میشه
این ممکنهنقل قول:
یا DVD شماره 1 را کامل نخونده و یا درست رایت نشده (جنس دی وی دی بد بوده)
حالا این مشکلات به هر دلیلی باشه برای درست کردنش چیکار باید بکنم؟ شما راهی بلد نیستید که explorer.exe خودش اجرا بشه؟نقل قول:
راه دوم هم در صورتی بالا نمیاد که یا پارتیشن ریکاوری آسیب دیده باشه و یا MBR ها کلا خراب شده باشند !
ممنون
ویرایش : اگه یه ویندوز ویستا دیگه نصب کنم نمیتونم با این product key که پشت لپتاپ زده رجیسترش کنم؟
کسی نیست جواب بده خیلی فوری تعییری تو درایو ریکاوری ندادم خیلی برام مهم ویندوز اولیه با تمام نرم افزارها و درایوهاش برگرده !!!!!!!!:19:نقل قول:
سلام
آقا این لپ تاپ من نصف کلید های Keyboardش درست کار نمی کنه.یعنی وقتی میزنم یه چیز دیگه تایپ می کنه.البته اولا درست بود اما بعدا اینطور شد.
نقل قول:
شما قبل از بالا آمدن ویندوز کلید F8 را فشار بدید یه گزینه هست به اسم DELL FACTORY IMAGE RESTORE اون رو انتخاب کنید وارد مرحله ریکاوری ویندوز خواهید شد
سلام من لب تاپ DELL دارم و ويندوزش رو از ويستا به 7 تغيير دادم Dell QuickSet رو هم از سايت DELL دانلود و نصب کردم ولي الان Fn+F2 که براي روشن کردن وايرلس هست کار نميکنه! ولي بقيه امکانات درسن کار ميکنه ! درايو وايرلس رو هم دانلود و نصب کردم !
ولي براي روشن کردن وايرلس بايد برم به تنظيماتش از اونجا روشن کنم ولي اين Fn+F2 خيلي راحت بود که الان کار نميکنه!
نظرتون چيه؟
دوست عزیز با این کلید وارد محیط دیکاوری نشد وارد محیط سیف مد شد ضمنا وقتی کلید وایرس را روشن می کنم چراغش روشن نمی شه درایوشم نصبهنقل قول:
نقل قول:
شما VOSTRO 1520 دارید ؟
سیستم عامل داره یا NSERIES ؟
بله دوست عزیز مدل vostro 1520 سیستم عامل ویستا هوم بیسیک دارد ویندزش را عوض کردم کلید وایرس چراغش را روشن نمی کند بلوتوث هم اصلا وجود ندارد درایوشم (بلوتوث )نصب می کنم نصب نمی شود یعنی مدت طولانی در حال نصب باقی میمونه و اتفاقی نمی افتدنقل قول:
سلام.
لب تاب من تازگی ها دو تا مشکل پیدا کرده که نمیدونم به هم ربط دارن یا نه:
اول اینکه lcd چشمک میزنه. یعنی تو یه لحظه نورش کم و زیاد میشه.
و دوم یه صدای بوق از تو لب تاب میاد و بعدش صدای تق تق.
لطفا یه کمکی بکنید.
سلام بچه ها
من لپ تابم ویندوز ویستا داره و نمی دونم چی شده و 10 تا از کلمات کیبردم رو اشتباه میزنه هم فارسی و انگلیسی مثلا حرف ح رو ستاره میزنه یا حرف چ رو عدد 6 میزنه نمی دونم چیکارکنم ؟؟
کامپیوتر رو هم اسکن کردم هیچی پیدا نمیکنه!!!
علت و راه حل چیست ؟
لطفا راهنمایی کنید
* اگر چشمک یا Flick میزنه ، یعنی گرافیک داره تست میشه و با آپدیت درایور گرافیک حل میشه و یا مثلا اگر ویستا داری میره توی تم aero و میاد بیرون (بعضی برنامه های نصب شده با تم Aero ناتطبیق هستند)نقل قول:
سلام.
لب تاب من تازگی ها دو تا مشکل پیدا کرده که نمیدونم به هم ربط دارن یا نه:
اول اینکه lcd چشمک میزنه. یعنی تو یه لحظه نورش کم و زیاد میشه.
و دوم یه صدای بوق از تو لب تاب میاد و بعدش صدای تق تق.
لطفا یه کمکی بکنید.
* اگر نور کم و زیاد میشه و چشمکی نمیزنه ، در اصل سیستم شما در حال تنظیم powe plan ها می باشد و رفتن در مد های مختلف باعث این کار میشه ... باید ببینید چه تغییراتی در برنامه و تنظیمات power داده اید
___
مورد دوم :
بوق صدای بایوس چک هست بعضی اوقات در میاد ... مثلا چک کردن بخشی از سیستم ... تق تق هم یا کنتاکتور فن هست و یا صدای هارد و یا صدای اپتیک درایو
حساس نباشید
و اکنون ... you turnنقل قول:
چند مشکل هست :
1- زیان ویندوز رفته روی عربی یا حالتی دیگر ... ممکنه توی لیست بزنه فارسی ولی عربی بزنه
2- دکمه Caps lock و یا Num lock روشنه که با فانکشن ترکیب میشه و گاهی اوقات میشه فاجعه
3- سیستم ویروسی یا برنامه مخرب خاصی گرفته
دوست عزیز جواب من رو ندادید
من اگه خودم ویندوز عوض کنم مشکلی پیش میاد؟ همون ویستا سرویس پک 1
چون به نظر نمیاد دیسک ریکاوری سالم باشه. عوض کردن ویندوز به جز از حالت قانونی دراومدن مشکل دیگه ای هم داره؟
ممنون
اگر همون نسخه را نصب و با سریال قانونی کنی مشکلی نیستنقل قول:
وست عزیز جواب من رو ندادید
من اگه خودم ویندوز عوض کنم مشکلی پیش میاد؟ همون ویستا سرویس پک 1
چون به نظر نمیاد دیسک ریکاوری سالم باشه. عوض کردن ویندوز به جز از حالت قانونی دراومدن مشکل دیگه ای هم داره؟
ممنون
مشکل توی دردسر در نصب برنامه های اوریجینال و درایورهاست
درایور ها رو نمیتونم از بیرون بخرم؟
منظورتون از با سریال چیه؟ همونی که پشت دستگاهه؟
نقل قول:
این مشکل اکثر VOSTRO 1520 است
بهتره که شما از توی تنظمیات بایوس BLUETOOTH رو چک کنید ببیند دستگاه قادر به شناسایی بلوتوث هست یا نه ؟
نقل قول:
در ضمن شما درایو ریکاوری اگر داشته باشید مطمئن باشید که قبل از بالا آمدن ویندوز F8 بزنید 100% یه گزینه بالای SAFE MODE هست که شما می تونید ریکاوری کنید !!
سلام ... ببخشید یه سئوال برای من پیش اومده ... لپ تاپ رو نمی شه ارتقا داد ؟؟؟ ... منظورم اینکه مثلا گرافیک و رمش رو بهبود دهیم ؟؟؟؟
خیلی ممنون
سلام میشه مدل نوت بوکت رو بگی میشه هر دو رو ارتقا بدی به لپ تاپت بستگی داره .:10:نقل قول:
سلام بچه هانقل قول:
خودم جوابم رو پیدا کردم مربوط به دکمه Num Lk میشه که حروف و اعداد رو وقتی فعال باشه میزنه برای جزئیات بیشتر برید اینجا
کد:http://ask-leo.com/why_do_i_have_to_hold_down_the_fn_key_to_get_normal_letter.html
همه نوع لپ تاپ فقط رم و هاردنقل قول:
هارد فقط حجمی و یا از لحاظ سرعت دور و بافر
ولی رم فقط از لحاظ حجمی تغییر میکنه
و لا غیر :13:
اگر جواب های ما بدرد کسی نمیخوره یا دیده نمیشه ، خوب من دیگه پاسخ کسی رو ندم فقط آموزش بزارم :13:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4233917&postcount=2706
درایورها رو اغلب سایت سازنده میزاره بخصوص HP و Dell که کامل میزارتشون و برای دانلود هستنقل قول:
سریال ؟ بله همون product code لپ تاپ زیر قسمت زیرین :5:
با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی!
چه ویندوزی باید بر روی لپ تاپ نصب کنیم که تمام درایورهای لپ تاپ هم به صورت اتوماتیک نصب شود!
یا اینکه باید درایورها رو جداگونه نصب کرد؟!
برای مثال لپ تاپ SONY VAIO Model:CR347 از کجا باید درایوراشو دانلود کنم؟!
از قسمت ساپورت سونی میتونی دانلود کنی ولی من مدل شما رو ندیدم تو لیست !!نقل قول:
کد:http://esupport.sony.com/US/perl/select-system.pl
نگو این حرف و محمد جان.نقل قول:
من جواب شما رو خوندم( کار نکردن 10 تا از کلید های keybord ) بازم مثل همیشه کامل بود.
حالا این دوستمون ندید دیگه. بیخیال :11:
یه سوال داشتم:
من درایو ریکاوری رو دارم ولی هر چی f11 میزتم کنسول ریکاوری بالا نمیاد؟ :18: