عجب باگ های خنده داری ............ :16:نقل قول:
Printable View
عجب باگ های خنده داری ............ :16:نقل قول:
دوستانی که این بازی رو تموم کردن!!!!شما ها این مراحل رو داشتید یا مال من ناقصه؟!؟؟!؟!؟!؟!
کد:http://www.up.-------------.com/images/3uyowyrnbmbxm419kg.jpg
سایز یکم بزرگ بود لینک گذاشتمکد:http://www.up.-------------.com/images/y1tixestqvmjohg7ibg.jpg
آقا مطمئنی مشکل گرافیک نداری؟؟؟واسه من هیچوقت اینجور نشدهنقل قول:
اه انگار فوش دادم!!!!!!!نقل قول:
آقا به جای ------ بذارید : v a t a n d o w n l o a d
(بدون فاصله)
نقل قول:
فکر کنم مولتی پلیر بازی هست این عکسا. نه داخل سینگل همچین چیزایی نیست
نه اينا نبود :21:نقل قول:
من میخوام سی دی کی این بازیو بخرم.ایا این بازی برای انلاین نیاز به چی بی ان داره؟
ممنون
سلام
در بازی یک مرحله هست از پنجره می پره توی دستشویی بعد توی اتاق یک نفر می یاد رفیقم رو می گیره و بعد می گه دکمه E بزن بعد موس قرمز رنگ می شه اینجا رو یک راهنمایی اساسی بفرمائید تا آخر بازی مشکل نداشته باشم
با تشکر
اقا ظهر شد رفته بودم خودم که تا بحال پیدا کرده بودم راهش رو؟؟؟!!!نقل قول:
نه مشگل گرافیکی ندارم 99% مشگل از بازی
اگه هفته ی پیش صفرو یک رو دیده باشید داشتن درباره ی بتلفیلد صحبت میکردن میگفت یه گروه خیلی بزرگ زیر دست یه گروه کوچک کار کرده به خاطر همین هم اینقدر باگ داره میگفت بیشتر باگ هاش Level Editiry هست نه از برنامه نویسی واقعا هم مشخصه وقتی یه ماشین رو هوا هست معلومه دیگه ی یا اون جایی که زمین زیر پاش رو احساس نمیکرد معلومه Collision مشگل داره
ولی خداییش تو Crysis 2 یه باگ هم ندیدم با اینگه تا آخرش رفتم
اقا هر کی می دونه راهنمایی کنه این موسه که قرمز میشه و E باید چیکار کنمنقل قول:
خوب دیگه وقتی عکس موس میاد باید کلیک چپ کنی.نقل قول:
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
سلام.
دوستان کسی کاور کامل با سایز اصلی بازی رو برا xbox یا pc داره ؟! اگه میشه لینک بزارن . ممنون میشم
سلام
تون مرحله ای که تو تهران هستیم و بالای یه پل اولش rpg میزنند و بعد کلی ادم بالای پل میان
من هرچی میکشمشون بازم میان
در ضمن اون پله ها رو که باید از پل بری بالا رو رفتم ولی درش بالای پله ها باز نمیشه
دوستان کمک کنند
بايد اون دكمه رو فشار بدي.نقل قول:
دوستا ن چطوری باید مرحله ای که بعد از انهدام هلی کوپتر یه هدف متحرک میاد
رو رد کرد؟
بعد از مدتی از حرکت هدف دو تا هدف دیگه میان اونا رو که میشه زد اما هدف متحرک رو هر چی میزنم با این که
بهش میخوره رد نمیشه از اون مرحله...!
نقل قول:
سلام.
دوستان کسی کاور کامل با سایز اصلی بازی رو برا xbox یا pc داره ؟! اگه میشه لینک بزارن . ممنون میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من هنوز موفق به پیدا کردن نسخه PS3 نشدم. دوستانیکه این بازی دارن، لطفا یه پیغام به من بدن
:11:
با سلام
بازی رو خریدم و تمومش کردم - نمیدونم چرا همه میگن گرافیکش عالیه من که چیز خاصی ندیدم (با اینکه full hd 8x AA )بازی کردم
در مورد تازگی هایی که بازی برام داشت فقط کور شدن به هنگام دیدن لیزر ها برام جالب بود
در مورد داستان اصلی بازی هم که باید بگم خیلی خیلی مسخره و بی هدف بود و پوچ بود و از اول تا آخر همون روند black ops بود با این تفاوت که اینبار دیووانه نشده بودیم و به طور قانونی ازمون باز جویی میشد وگرنه همش همون قضیه ی فلش بک های تکراری بود جز مرحله ی آخرش که present بود
در مورد حضور فارس زبانان و وقوع چندین مرحله از بازی در ایران هم باید بگم اینا هیچ چی در مورد ایران نمیدونن و متاسفانه همه ی کار های جانبی که برای ایرانی ها انتخاب شده بود غیر واقعی و دور از ذهن بودن
گوینده هایی که واسه دشمن های "ایرانی" در نظر گرفته بودن یکی دو تا بیشتر نبود و خسته کننده میشد
اسلحه های بازی همون همیشگی ها بودن و از تکنولوژی جدید خبری نبود جز 2 یا 3 اسلحه که برای اولین بار تو سری دیده میشدند
گرافیک کلی بازی روان تر از بد کمپانی 2 شده بود و سیستم ارزان تر لازم داشت با بازده بیشتر
پوستر ها و آگهی های تبلیغاتی در تهران هم 60 % عربی بودن
ایرانی ها یه ماسک گاگولی داشتن نمی دونم یه حالت خیاری داشتن که خوشم نیومد نه زیاد منفور بودن نه زیاد مبتذل
توپخونه :31:نقل قول:
اونجا که روی پل rpg میزنن رو یادم میاد باید سری دنبال رئیس گروه بودویی میره زیر پل بعد از یک راه رو از اونورش به صورت مخفی میاین بالانقل قول:
بعد فرمانده درو باز می کنه یکی یکی سنگر می گیرید و بعد از عقب با اونها که روی پل هستن درگیرمیش و....
از روی عکسهات معلومه گرافیک پائین بازی میکنی و بیشتر بازیهای کامپیوتری روی گرافیک پائین مشکل تغییر شکل و جابجای بافت های گرافیکی رو ایجاد میکنهنقل قول:
شما روی گرافیک بالا بازی کنید هیچ باگی مشاهده نمیکنید :20:
عزیز دل برادر اونور ایرانیا رو با عربا یکی می دونن .حقم دارن بجز زبان فارسی که توش پر از کلمات عربیه بگو ببینم ما چه فرقی با اعراب داریم؟ قیافمونم که با عربا یکیه پس این بنده های خدا حق دارن. به یه فرانسوی تو اینترنت گفتم من پرشین هستن خندید گفت پرشیا یه سرزمین افسانه ای بوده که اصلا وجود نداره!نقل قول:
من الان مرحله Fear No Evil هستم
خیلی مونده که تموم بشه؟!
اون فرانسویه احمق به تمام معنا بوده یا اینکه عقده ای بوده. پرشین یه نژاده که مختص ایرانیا هم نیست بلکه آلمانها و افغانها رو هم شامل میشه. حالا این فرانسویه سر جنگ جهانی دوم با آلمانها عقده داشته یا نه بماند ولی پرشین اینه. حالا افسانه بودنش هم نمی دونم.نقل قول:
آره چون شناخت ندارن از ایران. ایران خیلی فرق داره با عربستان و ... . تیم تحقیق دارن اونا. اگه تو credits بازی ببینی نوشته چند نفر تیم تحقیق داشتن. وقتی تا صندوق صدقات کار کرده نمی دونسته ایران با عراق فرق داره ؟؟؟ می دونسته دیگه. اینا همش بازی در میارن.
سلام
در ابتذای بازی بتلفیلد 3 که میریم از پنجره بیرون و واگن پشتی منفجر میشه یه نفر شلیک میکنه بهمون
بعد کلید اسپیس رو ازمون میخاد که برگرده توی قطار ولی هر کاری میکنم نمیشه و میفته
پایین چیکار کنم؟
space رو پشت سر هم فشار بده نه یک بار. :46:نقل قول:
اینکارو هم کردم نشد:13:نقل قول:
مرسی حل شد
:11:
نباس بذاري قرمز شده، تا سفيد هست بايد دكمه رو بزني!نقل قول:
---------- Post added at 07:04 PM ---------- Previous post was at 07:02 PM ----------
2-3 مرحله ديگه.نقل قول:
من 3 بار تو 3 مد سختی مختلف بازی کردمنقل قول:
هیچ کدوم از این باگها رو ندیدم
یا سیستمت مورد داره یا کریکت بازیت ایراد داره
کسی باکس شات ( عکس کاور) مخصوص ایکس باکس این بازی رو داره ؟ با کیفیت بالا محصوص چاپ :11:
پشت و رو باشه
بزرگترین اشکال این بازی از نظر من کوتاه بودنشه!:41:
اشکالش اینه که تو اون مرحله اول که تو عراق هست بازهم دوبله فارسی رو دشمنها هست...
دومش اینکه حتی یه ماشین ایرانی توش نبود
البته من هنوز تموم نکردم
البته منظور از ایرانی ماشینهایی که تو ایران زیاده..
مثل( 206 -پارس-405-پیکان-پراید-سمند و ...)
================================================== =======
بعدشم چرا امریکا باید یه همچین گیمی درست کنه
تا قبل که بازی جنگی درست میشد جنگ هایی بود که انجام شده بود مثل نیجریه و عراق و افغانستان و ویتنام و...
ولی تا حالا که با ایران نجنگیده
پس چرا باید همچین چیزی درست کنه
لابد مقدماتیه دیگه
گرفتاری شدیم (( آخر اینا مارو به کشتن میدن ....))
این بحثایی که شما الان میخوای انجام بدی برا ما خاطره ست :31:نقل قول:
اشکالش اینه که تو اون مرحله اول که تو عراق هست بازهم دوبله فارسی رو دشمنها هست...
البته من هنوز تموم نکردم
================================================== =======
بعدشم چرا امریکا باید یه همچین گیمی درست کنه
تا قبل که بازی جنگی درست میشد جنگ هایی بود که انجام شده بود مثل نیجریه و عراق و افغانستان و ویتنام و...
ولی تا حالا که با ایران نجنگیده
پس چرا باید همچین چیزی درست کنه
لابد مقدماتیه دیگه
گرفتاری شدیم (( آخر اینا مارو به کشتن میدن ....))
یه ذره تاپیک رو زیر و رو کن تحلیل های سیاسی بزرگان سیاست رو میبینی توی تاپیک :31:
آره یادته !!! چقدر بحث میکردیم ؟؟؟ :31:نقل قول:
خدا وکیلیش کی حال داره 270 صفحه رو بگرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کلا اشکال به نظرم این بوده:
البته قسمت دوم هم یه نوع اشکال محسوب میشه دیگهنقل قول:
البته من هنوز تموم نکردم
+ اینکه دوبله ایرانیش تو بازی همه کلاً یه صدا هست
حداقل باید 5-6 تایی باشه
خوب چرا جستجو نمیکنی ؟؟؟ :10:نقل قول:
نقل قول:
بی خیال بحث این بود که چه اشکالاتی داره که گفتم
و گفتم اون هم میتونه یه نوع اشکال باشه
چند تا شات که خودم از بازی گرفتم :20:
ساختمونه بندگان خدا اتیش گرفته :31:
محتوای مخفی: ساختمون در حال حریق
در حال کشتن بچه های مردم :27:
محتوای مخفی: 1
محتوای مخفی: 2