آیا هیچ راهی برای موارد مشابه هم نمیتونید پیدا و بهمون معرفی کنید
Printable View
آیا هیچ راهی برای موارد مشابه هم نمیتونید پیدا و بهمون معرفی کنید
سلام
میخواستم بدونم این مدل LA40C585J1RSHD دیجیتال داره یا نه؟ واینکه DLNA داره یا نه؟
کلا تو منو مخفیش چیز بدرد بخوری هست وارد بشم یا نه؟
دوست عزیزنقل قول:
خیر دیجیتال ندارد در منوی مخفی چیزی که به کارتان بیاید وجود ندارد و بی خود وارد و آن را دستکاری نکنید
سلام دوستان من تلویزیونم بعد از رسیت فاکتوری کردن تنظیمات رنگش به هم خورد و صفحه اون وارونه شد اگه می تونید راهنمای کنید تا دو باره درستش کنم وارد منوی مخفی شده بودم برای این که تنظیمات دیجیتال تویش
تا تشکر از دوستان
سلام تصویر وارونه رو درست کردم اگه میشه بگید ایا این مدلsamsung سری 5 la40c530f1rxzn دیجیتال تیونر داره
دوست عزیزنقل قول:
خیر این مدل دیجیتال ندارد تلویزیونتان را دستکاری نکنید که موجب خسارت شدید خواهید شد.
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیزنقل قول:
واقعا ممنونم
مشکل ساعت و تاریخ نلویزیونم حل شد
یه دنیا ممنون
سلام جناب متین پور عزیز. خواهش میکنم در مورد درخواست بنده اگر راهی پیدا کردید ما رو هم بی خبر نذارید. مطمئنم الان دیگه این سؤال تبدیل به نیاز روز خیلی از دوستان شده. اگه لطف کنید جوابش رو پیدا کنید جواب خیلی ها رو دادید.خواهش میکنم حتی اگه خودتون هم نمی دونید از همکاراتون بپرسید. بالأخره این هم مثل قفل منوی مخفی سامسونگ باید یه راه حلی داشته باشه...
دوست عزیزنقل قول:
مدل تلویزیون را اعلام تا بررسی شود.
آقای متین پور خواهش میکنم درخواست بنده رو بی جواب نذارید. اگر بهایی هم داشته باشه حاضرم بپردازم. مطمئنم که حل این مسئله غیر ممکن نیست. میشه لطف کنید الان که تو انجمن تشریف دارید پاسخ امید وار کننده ای به بنده بدید تا منتظر خبر بعدیتون بمونم.
محض یاد آوری عرض میکنم. مشکل منوی فارسی تلویزیون ماهواره دار ال جی. مدل تلویزیون من LG مدل LN540V
گزینه های مربوط به دیجیتال و منوی فارسی قفل است دقیقا مثل local set در سامسونگ های خودمون.
دوست عزیزنقل قول:
همانطور که گفتم باید مدل تلویزیون را بدانم تا در مورد آن بررسی کنم.
سلام.مشکل منوی فارسی تلویزیون ماهواره دار ال جی. مدل تلویزیون من LG مدل LN540V
گزینه های مربوط به دیجیتال و منوی فارسی قفل است دقیقا مثل local set در سامسونگ های خودمون.
دوست عزیزنقل قول:
آیا شما از کنترول دست ساز هم استفاده می کنید؟
چون فایل صوتی ال جی متفاوت است
سلام. بله مسئله فراتر از این صحبت هاست.من کد های خود ال جی رو برای باز کردن منوی مخفیش استفاده کردم. روی مدل های بدون ماهواره ال جی قبلا امتحان کردم جواب هم داده و دیجیتالشون رو هم درست کردم اما این ماهواره دار ها دیگه قضیشون جداست. به نظر میرسه که برای این مدل ها هم باید مثل سامسونگ ها کد خاصی برای باز کردن این گزینه ها وجود داشته باشه برای همین دست به دامن شما شدم.ممنون میشم اگه کمکی بهم بکنین جناب متین پور.حتی اگه الان هم نشه من منتظر میمونم بالاخره یکی بهش دست پیدا میکنه
فکر کنم باید دنبال کدی باشیم که تا حالا برای ال جی ها کاربردی نداشته اما با وضعیت موجود قراره من بعد بیشتر بهش توجه بشه!!
من تsamsung ua407770 دارم .با منوی مخفی جیزی به امکاناتش اضافه کرد
دوست عزیزنقل قول:
اگر سیستمتان مشگلی ندارید به منوی مخفی وارد نشوید.
سلام آقای متین پور عزیز.متن بنده رو ملاحظه کردید؟ میشه خواهش کنم الان که خودتون تشریف دارید نظرتون رو اعلام کنید. ممنون
دوست عزیزنقل قول:
همانطور که گفتم چون با این سیستم کار نکردم اطلاعاتی در این را بطه ندارم باید برایتان از سایتهای خارجی تحقیق کنم .
خیلی خیلی ممنون لطف می کنید ممنون میشم.منتظر خبرتون میمونم . امید وارم به نتیجه برسید.موفق باشید
راستییه رفیق دارم که تلویزیونش از این سامسونگ های ----- دار هستش.بنده خدا میگه چند وقته که تلویزیونش یه هویی خاموش میشه . کنجکاو شدم تو منوی مخفیش رو ببینم . به جایی دست نزدم فقط به یه چیز شک کردم در قسمتauto pover نوشته بود last pover . به نظرتون این گزینه نباید روی off باشه؟؟ میشه خواهش کنم در این مورد هم راهنمایی بفرمایید؟؟ مدل تلویزیونش ua46 d8090 هستش.
اگر هم مشکلش چیز دیگه ای هست ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید
خودش میگه قبلا برای فارسی کردنش به یکی دیگه از بچه ها گفته اونم گفته بلده و اومده منوی مخفیش رو دستکاری کرده اما نتونسته کاری کنه(در واقع بلوف زده). بعدشم که تلویزیونش به این مشکل دچار شده برای همینم به اون گزینه شک کردم احتمال میدم که اون طرف تغییرش داده باشه حدس زدم شاید باید اون گزینه روی off باشه اما چون قیمت تلویزیونش بالاست جرأت نکردم جابجاش کنم. نظر شما چیه؟؟
دوست عزیزنقل قول:
در منوی عادی در قسمت سیستم نگاه کنید در راه کار صرفه جویی همه آیتم های آن قسمت را خاموش کنید و در همان قسمت منوی سیستم در منوی زمان تمام آیتم خواب را خاموش کنید.
[QUOTE=matinpour;8299461]دوست عزیز
اگر سیستمتان مشگلی ندارید به منوی مخفی وارد نشوید.[/QUOTE
منظورم اگه قابلیت گیرنده دیجیتال داشته باشه
[QUOTE=morteza_59;8300267]دوست عزیزنقل قول:
شما مدل تلویزیون تان را بطور کامل ذکر نکردید تا بدانم کدام سری است و آیا قابلیت دیجیتال دارد یا نه؟
آیا قابلیت PVR را C6900 دارد ؟
[QUOTE=matinpour;8300789]من سامسوسنگ 40 سری 7 ua40c77770نقل قول:
[QUOTE=morteza_59;8301881]دوست عزیزنقل قول:
معمولا باید این سری تلویزیون قابلیت دیجیتال را دارا باشد شما از این تایپیک استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نرم افزار رو باید داخل TV دانلود کنیم یا تویه کامپیوتر؟:n13:
دوست عزیزنقل قول:
منظورتان کدام نرم افزار است؟
اگر فریمور است باید بسته به آفلاین یا آنلاین نصب کردن فرق می کند اگر آفلاین باید اول داخل کامپیوتر و بعد از خارج کردن از زیپ آن را روی usb ریخته و به تلویزیون وصل و آبدیت کنید و اگر آنلاین باید بوسیله کابل لن در تلویزیون نصب را انجام دهید.
این مشکل صدا متاسفانه تو تغییر کانال ها هم مشاهده می شه و صدا در شبکه های مختلف متفاوته. مثلا بلندی صدای یک شبکه رو باید تا 50 بالا ببری و یک شبکه 10 هم کافیه.
احتمالا مشکل از طرف فرستنده های صدا و سیماس.
دوست عزیزنقل قول:
بله به فرمت ارسال سیکنال فرستند ه صدا و سیما مربوط است. و شما در منوی صدا آن را روی خودکار بگذارید.
با سلام مهندس من تلویزیون سامسونگ 3 بعدی از تایلند خریدم ua46f6400 ar و گزینه لوکال ست من در سرویس منو بسته شده و روی تایلنده کامنیکیتور و نرم افزار هم نتونست بازش کنه . هدف زیر نویس فارسی فیلم رو فلش رو خرچنگ و... مینویسه . چه راهکاری دارید؟؟؟ هاوسپیتال مد هم فعاله اما بی تاثیره و هاسپیتال مد رو باز نمیکنه . یک دنیا ممنون
دوست عزیزنقل قول:
اگر می خواهید دیجیتال و فارسی ساز را فعال کنید از این تایپیک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و برای زیر نویس از اینجا
پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ممنون از راهنمایی هاتون
من با UE50FH6400 دو تا مشکل دارم:
1. وقتی تلویزیون رو به اینترنت وصل می کنم خودبه خود یه سری برنامه فارسی رو دانلود می کنه. چطور جلوی این کار رو بگیرم؟ (چند بار تو منو سرویس رفتم باعث شد برنامه ها پاک بشن حالا دوباره می خواد نصب کنه.)
2. برای این که تلتکست فارسی رو درست نشون بده باید زبان منو رو فارسی کنم چطور می شه با منوی انگلیسی تلتکست رو درست نشون بده؟ (از داخل منو زبان تلتکست عربی رو داشت انتخاب کردم فرقی نکرد.)
دوست عزیزنقل قول:
اگر شما اسمارت هاب تان روی ایران است اسمارت هاب در موقع بروز رسانی برنامه های فارسی را دانلود می کند و در رابطه با تلتکست از دستورالعمل پست بالا در رابطه با فارسی ساز استفاده کنید.
من هم مشکل شما را داشتم و تصویر وارونه شد .با تغییر مدل در منو option درست شد.نیاز به تغییر برد و آبدیت نیست
سلام
من مشکل زیرنویس فارسی دارم همه ی مواردی که گفته شده رو انجام دادم ولی هنوز مشکل هست .در تنظیمات زیرنویس رو روی عربی تنظیم کردم ولی در tools گزینه عربی وجود نداره .مدل f4650 سری 6 هست
با تشکر