این کد رو بزن ببین درست میشه :نقل قول:
resetquest DB02
Printable View
این کد رو بزن ببین درست میشه :نقل قول:
resetquest DB02
اینو هم زدم و ماموریت رست شد.نقل قول:
حالا باید یکی از اون سه نفر که قبلا تو اتاق زندانی بودن رو بکشم که اونا هم نیست.
کدی complete کردن ماموریت هست؟
ببین اون کارو کردم اما نشد تو این سایت رفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تمام وسایل و Quest ها رو نوشته بود و روبروش یه چیزی به نام آیدی نوشته بود مثلا همین مرحله ی The Pursuit نوشته بود ID:TG07 اما من هر چی اون رمز رو برای رد کردن مرحله زدم نشد اون آیتم هایی رو که رمزشونو نوشته بود رو زدم نیومدن لطفا
کمککککککککککککککککککککککک کککککککککککککککککککککک:19:
(در ضمن میدونم باید اون دکمه رو بزنم که کادر بیاد بعد رمزو بزنم اینو گفتم که دوستان یاد آوری نکنن):31::31::31:
من تو این مرحله REVEALING THE UNSEEN گیر کردم هر چی با جادوی یخ به اون کریستال میزنم اتفاقی نمی افته نورا حرکت نمیکنن از تمام جادوهای یخ هم استفاده کردم لطفا بگید از کدوم جادو استفاده کنم به انگلیسی برام بنویسود لطفا
اینو بزن :نقل قول:
SetObjectiveCompleted DB02 10 1
اگه نشد به جای 10 عدد 30 رو بزن
شما هم برو به صفحه زیر و آخر صفحه یک جدول هست که توش Stage ها رو نوشتهنقل قول:
شماره Stage ـی که میخوای بری رو توی کد زیر به جای Stage بزار و کد رو تو کنسول بزن ( مثلا 30 یا 40 )
این کد اون Stage رو رد میکنه
SetObjectiveCompleted TG07 Stage 1
کد:http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:The_Pursuit
أوستان این آپدیت 4 که قرار بود این هفته بیاد چی شد ؟
از اسپل های Frostbite و Flames استفاده کننقل قول:
من تو این مرحله REVEALING THE UNSEEN گیر کردم هر چی با جادوی یخ به اون کریستال میزنم اتفاقی نمی افته نورا حرکت نمیکنن از تمام جادوهای یخ هم استفاده کردم لطفا بگید از کدوم جادو استفاده کنم به انگلیسی برام بنویسود لطفا کمک کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک کککککککک
منون ویروس این 2 تا جزو کدوم جادوهاست؟
فکر میکنم از این 2 اسپل استفاده کردم اما جواب نداد چه کارکنم دقیقم میزنم به همون کریستال اما هیچ لطفا دقیق تر راهنمایی کنید
ماله Destruction هستنقل قول:
نقل قول:
کار خاصی نمیخواد
باید با همین 2 تا اسپل کریستال رو بچرخونید
ویروس جان.این 2 جادو فقط یخ پرتاب میکنه چطوری بچرخونمش؟
اون کد رو زدم.هیچ اتفاقی نیفتاد.
کد SetStage db02 10 یا 30 رو هم زدم باز هیچ تغییر نکرد.
حتی کد completedquest db02 هم زدم که ماموریت به پایان میرسه و به ماموریت بعدیش یعنی sanctuary نمیره.
شیطونه میگه بیخیالش شم!!
راستی من ماموریت destroy the dark brothehood هم رفتم.که توش همه ی اعضاشون رو میکشیم!!!!!!!
این مرحله رو رد کردم و برای همین عکسی ندارم بذارم. اما اول باید با این جادوها بزنید تا جای نورها عوض بشه. بعد بالا روی دیوار رو که نگاه کنید سه تا پنجره هست. باید برید بالای پله ها چند تا دکمه هست میشه عوضش کرد. اونو بزنید تا پنجره ها بیاد جلو نورها. درست میشه.نقل قول:
جادوهات باید یکسره باشه و پرتابی نباشهنقل قول:
یک جادو آتش و یک جادو هم یخ باید باشه
نقل قول:
lol
خسته نباشی :31:
خوب وقتی همه رو کشتی چیزی نمونده ازشون دیگه
وقتی اون کوئست رو بری کلا Dark BrotherHood از بین میره
ممنون ویروس امشب امتحان میکنم.میتونم هر وقت خواستم باهاتون مشورت کنم مثلا فردا؟
سوال دیگه ای داشتید همینجا بپرسید جواب داده میشهنقل قول:
من تو چندتا از مراحله اسکریم گیر کردم بازم ازتوی میپرسم.
---------- Post added at 08:09 PM ---------- Previous post was at 08:07 PM ----------
پس باید یک دست اتیش و یک دست یخ باشه درسته؟ همون جادویی که مثله ابی که از شلنگ میاد بیرون درسته؟
بلهنقل قول:
پس باید یک دست اتیش و یک دست یخ باشه درسته؟ همون جادویی که مثله ابی که از شلنگ میاد بیرون درسته؟
------------
ببخشید زیاد سوال میکنم!
به نظرتون تو ماموریت taste of death اون یارو فالوورمون رو بکشیم بهتره یا اینکه اون زنه eola با همراهانشون؟
برو بچس چطوري بايد زن گرفت بعد از خريد خونه تو Whiteronبا نژاد كاجيت:31:؟(خودم كاجيت مردم)
نگفتید ایا این افزایش دمیج دایمی هست یا برای مدت کوتاهی؟
ممنون
نقل قول:
باید بری به معبد Mara توی Riften و از کشیش اونجا Amulet of Mara رو بگیری
بعدش باید اونو بپوشی و با هرکی که خواستی ازدواج کنی صحبت کنی و باید گزینه Are you Interested in me توی صحبت هات باشه
فقط دمیجی که Potion اضافه میکنه موقتی هست بقیش دائمی خود سلاح هستنقل قول:
هميشه به زنا رحم نكن كه يه بلايي به سرت ميارن:31:.خوب معلومه كه eolaرو بكشي بهتره.نقل قول:
یکی از افرادی رو که براتون مهم نیست با خودتو بیارید. فاللور توی بازی زیاده اما اکثراً به درد نخورن.نقل قول:
اونا رو بیارید بکشید. اسلحه ای که میده اسلحه خوبی هست . اگر هم براتون مهمه نمیره و توی پی سی بازی می کنید بعد از مرحله فالورتون رو با کنسول زنده کنید
سلام بابت آموزشها ممنوننقل قول:
دست چپ با کلیک راست انتخاب میشه ( روی یک سلاح دیگه کلیک راست رو بزن تا اون سلاح رو برداره )
ولی در رابطه با جادو: منظورم اینه که انگار ایراد داره یعنی من هر کاری میکنم اون جادویی که جون رو پر میکنه از دستم برداشته نمیشه
مگرنه اون کارو که دیگه بلدم(فکر کنم باگ بازی باشه)
من تو این مرحله گیر کردمREVEALING THE UNSEEN هرچی از جادو یخ واتیش استفاده میکنم جواب نمیده واقعا کلافه شدم کسی هست که بتونه خوب راهنماییم کنه؟ ایا به غیر از کریستال چیزه دیگه ای هست که باید واسه اون دستگاه بزاریم؟ایا هنگام شلیک یخ غیر از دکمه شلیک باید دکمه دیگه هم بزنیم یا بگیریم ؟ایا یخو اتیشو باید همراه هم بزنیم یا تک تک کافیه.دو تا فلش واسم روشن شده یکی رو دستگاه دیگری رو دکمه وسط واقعا دیوونه شدم کسه پیدا میشه که بتونه درست حسابه راهنماییم کنه لطفا حیاتیه
---------- Post added at 05:00 AM ---------- Previous post was at 04:57 AM ----------
من تو این مرحله گیر کردمREVEALING THE UNSEEN هرچی از جادو یخ واتیش استفاده میکنم جواب نمیده واقعا کلافه شدم کسی هست که بتونه خوب راهنماییم کنه؟ ایا به غیر از کریستال چیزه دیگه ای هست که باید واسه اون دستگاه بزاریم؟ایا هنگام شلیک یخ غیر از دکمه شلیک باید دکمه دیگه هم بزنیم یا بگیریم ؟ ایا یخ و اتیش و باید همراه هم بزنیم یا تک تک کافیه؟.دو تا فلش واسم روشن شده یکی رو دستگاه دیگری رو دکمه وسط اون بالا رو سکو واقعا دیوونه شدم کسی پیدا میشه که بتونه درست حسابی راهنماییم کنه لطفا حیاتیه
میدونم دیر موقعه هست به خوابی زده به سرم لطفا کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککک
داداش قبلاً که گفتم. اون بالا که بری سه تا دکمه هست. موقعی می زنی روی دیوار سه تا پنجره هست حرکت می کنن. پنجره ها رو بیار جلو نورها. درست میشهنقل قول:
چرا اون زنه رو بکشی بهتره؟نقل قول:
هميشه به زنا رحم نكن كه يه بلايي به سرت ميارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .خوب معلومه كه eolaرو بكشي بهتره.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
فالوور مون که اسمش برادر نمیدونم چی چی هست میره روی یه تخت میخوابه و منتظر که بکشیمش یعنی زنه میگه.
من میکشمش و بعدش هم میخورمش! و بعدش یکی حرف میزنه با صدای عجیب و یه حلقه میده که با اون میشه هر کی رو بخوای بخوری.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اصلا قضیه بودن یا نبودن فالور نیست.نقل قول:
یکی از افرادی رو که براتون مهم نیست با خودتو بیارید. فاللور توی بازی زیاده اما اکثراً به درد نخورن.
اونا رو بیارید بکشید. اسلحه ای که میده اسلحه خوبی هست . اگر هم براتون مهمه نمیره و توی پی سی بازی می کنید بعد از مرحله فالورتون رو با کنسول زنده کنید
میخوام ببینم کدوم بیشتر به نفعمه؛اون حلقه رو بگیرم یا اینکه هیچی!!؟
من تو این مرحله گیر کردمREVEALING THE UNSEEN هرچی از جادو یخ واتیش استفاده میکنم جواب نمیده واقعا کلافه شدم کسی هست که بتونه خوب راهنماییم کنه؟ ایا به غیر از کریستال چیزه دیگه ای هست که باید واسه اون دستگاه بزاریم؟ایا هنگام شلیک یخ غیر از دکمه شلیک باید دکمه دیگه هم بزنیم یا بگیریم ؟ ایا یخ و اتیش و باید همراه هم بزنیم یا تک تک کافیه؟.دو تا فلش واسم روشن شده یکی رو دستگاه دیگری رو دکمه وسط اون بالا رو سکو واقعا دیوونه شدم کسی پیدا میشه که بتونه درست حسابی راهنماییم کنه لطفا حیاتیه
لطفا کمککککککککککککککککککککککک کککککککککککک
داداش من دو بار توی صفحه قبل برات توضیح دادم. شما اصلاً توجه نمی کنینقل قول:
---------- Post added at 06:36 PM ---------- Previous post was at 06:31 PM ----------
توی این عکس توضیح میدم برات روشش رونقل قول:
محتوای مخفی: توضیح
امیدوارم الان کامل منظور رو رسونده باشم
من تقریباً اوایل بازی هستم چطور می تونم از هر دو دستم در مبارزه استفاده کنم.مثلاً یک دست شمشیر و یک دست سپر یا هر دو دست اسلحه؟
نقل قول:
با کلید های موس میشه انتخاب کرد
کلیک چپ = دست راست
کلیک راست = دست چپ
بابا مشکله من اینه که نورا بد جایی قرار رفتن مستقیم تو سقف هستن هیچ کدومشون روبروی پنجره ها قرار نمیگیرن و با هیچ جادویی هم نورا جا به جا نمیشن
---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------
بابا مشکله من اینه که نورا بد جایی قرار گرفتن مستقیم تو سقف هستن هیچ کدومشون روبروی پنجره ها قرار نمیگیرن و با هیچ جادویی هم نورا جا به جا نمیشن
احتمال داره به باگ خورده باشینقل قول:
آپدیت 1.1 ( 128 مگی ) رو از تاپیک زیر دانلود کن ببین درست میشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دارم این بازی رو روی ایکس باکس میرم
نقل قول:نقل قول:کسی جواب مارو نمیده؟؟نقل قول:
کسی نیست به من کمک کنه من این بازی رو درام رو ایکس باکس میرم پس ممکن نیست که بازی قات زده باشه .... مشکله من اینه که نورا بد جایی قرار گرفتن مستقیم تو سقف هستن هیچ کدومشون روبروی پنجره ها قرار نمیگیرن و با هیچ جادویی هم نورا جا به جا نمیشن
اون حلقه رو که بگیری باعث میشه Stamina 50 واحد بیشتر بشه ( فقط در صورتی که حلقه رو دستت کنی ) و موقعی که از یک جسد تغذیه کنی مقداری به خونت اضافه بشه Eola هم میتونه فالوورت بشهنقل قول:
اگه Eola رو بکشی 1000 تا گلد میگیری و اون راهبه فالوورت میشه
انتخاب با خودته
میرم یک نگاهی میندازم و یک فیلم ازش میگیرم ( اگه هنوز کرستال اونجا باشه )نقل قول: